توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید آرشیو فیلم و سریال سانسور شده
Mr.Victor
February 16th, 2020, 22:21
سلام
اگه کسی آرشیو فیلم و سریال سانسور شده داره به من پیام بده
Telegram: @Mr_Victorr
Marshall
February 16th, 2020, 23:32
سلام
اگه کسی آرشیو فیلم و سریال سانسور شده داره به من پیام بده
Telegram: @Mr_Victorr
من یه هارد 2 ترابایتی دارم که فقط فیلم ذخیره کرده بودم، تموم فیلمهاش رو دونه به دونه دانلود کرده بودم.
سه بعدی
2 زبانه
حداقل کیفیت 720
انیمیشن
الان بالا نمیاد! و سایتهایی هم که ازشون دانلود می کردم دیگه لینکهاشون کار نمی کنن متاسفانه
یه بار بازش کردم اگه قطعات داشتم حتما درستش می کردم احتمال میدم هدش خراب شده باشه
وگرنه دیسکش فکر نکنم ضربه دیده باشه
taranoome
February 17th, 2020, 01:24
من یه هارد 2 ترابایتی دارم که فقط فیلم ذخیره کرده بودم، تموم فیلمهاش رو دونه به دونه دانلود کرده بودم.
سه بعدی
2 زبانه
حداقل کیفیت 720
انیمیشن
الان بالا نمیاد! و سایتهایی هم که ازشون دانلود می کردم دیگه لینکهاشون کار نمی کنن متاسفانه
یه بار بازش کردم اگه قطعات داشتم حتما درستش می کردم احتمال میدم هدش خراب شده باشه
وگرنه دیسکش فکر نکنم ضربه دیده باشه
عزیزم هارد رو باز کردی ؟
Marshall
February 17th, 2020, 18:40
عزیزم هارد رو باز کردی ؟
سلام
بله هارد رو باز کردم هدش به احتمال زیاد مشکل داره ولی دیسکش فکر نکنم مشکل داشته باشه
کامپیوتر هارد رو شناسایی می کنه و پوشه ها رو نشون میده
ولی من همه فیلمها رو توی یه پوشه ذخیره کردم و وقتی میام اون پوشه رو باز کنم باز نمیشه
hoka
February 18th, 2020, 00:32
سلام
بله هارد رو باز کردم هدش به احتمال زیاد مشکل داره ولی دیسکش فکر نکنم مشکل داشته باشه
کامپیوتر هارد رو شناسایی می کنه و پوشه ها رو نشون میده
ولی من همه فیلمها رو توی یه پوشه ذخیره کردم و وقتی میام اون پوشه رو باز کنم باز نمیشه