ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور با پیغام اخطار load average

pixco
February 16th, 2020, 21:17
سلام وقت بخیر
مدتی هست داخل سرور های کلود رفتم داخل سرور چند تا سایت است البته مشکل منابع ندارند ولی هر از گاهی این پغام تو مسیج دایرکت ادمین میاد
This is an automated message notifying you that the 5 minute load average on your system is 14.26.
This has exceeded the 10 threshold.

البته زیرشم یه سری پی ای دی و سایتی که منابع زیاد مصرف کرده رو میاره سایتها هم مختلف هستن ولی امروز رو یکی از سایتا 5 بار این خطا اومد همشم مربوط به یک سایت بوده.لطفا بفرمایید چطور میتونم مشکل ر رفع کنم

TonelWeb
February 17th, 2020, 02:16
سلام وقت بخیر
مدتی هست داخل سرور های کلود رفتم داخل سرور چند تا سایت است البته مشکل منابع ندارند ولی هر از گاهی این پغام تو مسیج دایرکت ادمین میاد
This is an automated message notifying you that the 5 minute load average on your system is 14.26.

البته زیرشم یه سری پی ای دی و سایتی که منابع زیاد مصرف کرده رو میاره سایتها هم مختلف هستن ولی امروز رو یکی از سایتا 5 بار این خطا اومد همشم مربوط به یک سایت بوده.لطفا بفرمایید چطور میتونم مشکل ر رفع کنم

- استفاده از منابع بیش از حد ! سی پی یو ... پاسخ گو نیست

farhadhelix
February 17th, 2020, 04:56
سلام وقت بخیر

در پروسس منیجر داخل whm مانیتور کنید چه چیزی داره سی پی یو تون رو میکشه