من به دنبال یه cms هستم که بتونیم از طریق اون اطلاعاتی مانند اخبار و فایل های پیوست شده رو بین ۳۰۰ سازمان مختلف رد و بدل کرد
به گونه ای که هیچ سازمانی متوجه نشه چند سازمان عضو سایت هستند و هر سازمان بتونه تعیین کنه که کدام سازمان ها (بر اساس کد سازمان هایی که دارند) اخبار رو مشاهده کنند
مثلا اگه بین بانک ها باشه: بانک های ملی بتونن به همدیگه اخبار مهم رو ارسال کنند بدون اینکه بانک ملت بتونه اون اخبار رو ببینه. از طرفی هم بانک ملی بتونه تعیین کنه که کدام شعبه هاش میتونن اخبار رو ببینند
همچنین کسانی که عضو سایت نیستند هرگز متوجه وجود این سایت نشوند یا حداقل نتوانند مطالبی که در سایت رد و بدل میشه رو مشاهده کنند
demonvictor
February 14th, 2020, 11:03
سلام
من به دنبال یه cms هستم که بتونیم از طریق اون اطلاعاتی مانند اخبار و فایل های پیوست شده رو بین ۳۰۰ سازمان مختلف رد و بدل کرد
به گونه ای که هیچ سازمانی متوجه نشه چند سازمان عضو سایت هستند و هر سازمان بتونه تعیین کنه که کدام سازمان ها (بر اساس کد سازمان هایی که دارند) اخبار رو مشاهده کنند
مثلا اگه بین بانک ها باشه: بانک های ملی بتونن به همدیگه اخبار مهم رو ارسال کنند بدون اینکه بانک ملت بتونه اون اخبار رو ببینه. از طرفی هم بانک ملی بتونه تعیین کنه که کدام شعبه هاش میتونن اخبار رو ببینند
همچنین کسانی که عضو سایت نیستند هرگز متوجه وجود این سایت نشوند یا حداقل نتوانند مطالبی که در سایت رد و بدل میشه رو مشاهده کنند
شماره موبایلتون رو برای من داخل خصوصی ارسال کنین من باتون تماس میگیرم و این موردی که گفتین رو براتون راه اندازی میکنم.
tpark
February 14th, 2020, 11:15
سلام
درود بر شما
Microsoft Sharepoint Server
پ.ن: دسترسی ها رو می تونید از طریق Active Directory و Users and Groups تنظیم کنید.
موفق باشید.
سیدرضا بازیار
February 14th, 2020, 11:25
شماره موبایلتون رو برای من داخل خصوصی ارسال کنین من باتون تماس میگیرم و این موردی که گفتین رو براتون راه اندازی میکنم.
اگه ممکنه CMS معرفی کنید. چون میخوام خودم cms رو تغییر بدم و امکاناتی بهش اضافه کنم
- - - Updated - - -
درود بر شما
Microsoft Sharepoint Server
پ.ن: دسترسی ها رو می تونید از طریق Active Directory و Users and Groups تنظیم کنید.
موفق باشید.
میخوام یه cms با زبان php باشه
wapmaster
February 14th, 2020, 11:28
سلام، دوست عزیز مورد شما بصورت رایگان که گیر نمیاد چون یه سیستم حرفه ای هست تقریبا .اگر خیلی مهم نیست میتونید از یه cms مثل وردپرس یا هرچیز دیگه ای استفاده کنید و برای هر دسته بندی رمز بزارید که اون سازمان فقط اخبار رو مشاهده کنه.
سیدرضا بازیار
February 14th, 2020, 11:30
سلام، دوست عزیز مورد شما بصورت رایگان که گیر نمیاد چون یه سیستم حرفه ای هست تقریبا .اگر خیلی مهم نیست میتونید از یه cms مثل وردپرس یا هرچیز دیگه ای استفاده کنید و برای هر دسته بندی رمز بزارید که اون سازمان فقط اخبار رو مشاهده کنه.
با سیستم انجمن ساز مانند ویبولتین یا آی پی بورد میشه این کار رو انجام داد؟
- - - Updated - - -
انجام این کار در وردپرس با افزونه پایین امکان پذیر هست؟
https://wordpress.org/plugins/user-role-editor
lizard.tiny
February 14th, 2020, 12:01
درود
میتونید از دیتالایف انجین استفاده کنید
سیدرضا بازیار
February 14th, 2020, 13:09
رایگان؟ سید واقعا؟ سی ام اسایی که همه جا پخشن نیوکو وی بی و وردپرسو...؟!:-|
یه سی ام اس باید اختصاصی نوشته شه برادر
من سیستم رو واسه سازمان های بزرگ نمیخوام. میخوام با یه cms این کار رو واسه یه شرکت کوچک راه بندازم که واسه شروع هزینه زیادی نکنیم
rezaonline.net
February 14th, 2020, 13:39
فکر کنم باید بنویسی ، اگرم فقط اخبار و فایل باشه و گروه بندی بخواد 50 ساعت کار میبره .
دست بکار شو
AMIB
February 16th, 2020, 20:50
سیستم دسترسیهای جوملا خیلی گسترده و قوی هست ولی با این وجود تمام چیزهایی که شما نیاز دارید با جوملا هم قابل انجام نیست و در نهایت بهترین گزینه برنامهنویسی اختصاصی سیستم هست
اگر نمیتونید برای به دست آوردن امکانات مورد نیاز هزینه کنید، ناچار باید نیازهای خودتون رو با امکانات رایگان هماهنگ کنید
farhadhelix
February 17th, 2020, 04:58
سلام
اختصاصی میخواید
با ips هم تا حدودی میشه این کار رو کرد که دسته کاربران خاص بتونند انجمن های خاص رو مشاهده کنند و سایرین نتونند