ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ايميل

estr
February 20th, 2011, 18:04
سلام خسته نباشيد حدود 2يا 3روزاست كه نمي تونم به هيچ كس ايميل ارسال كنم واين پيام ميدهOops! We are having a problem sending your message

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

سلام خسته نباشيد دو يا سا روز است كه به هيچ كس نمي تونم ايميل ارسال كنم واين پيام رو ميدهOops! We are having a problem sending your message

DeltaGostar
February 20th, 2011, 19:38
Hugeserver
هم سرور هاشون
ایمیل نمیفرسته

si6arp
April 1st, 2011, 22:07
من از دلتا گستر سرور برای ایمیل خریدم. ایشون ادعاء میکرد که در روز میشه 100.000 تا ایمیا ارسال کرد
ولی کلا 5000 تا بیشتر ارسال نشده از این سرور در 10 روز و از این 5000 تا فقط 100 تا به اینباکس رفت.
ایشون که اول کلی واسه ما کلاس گزاشت بعد کلی منت که یه برنامه میدم باهاش ارسال کن به کسی ندی ها این 400.000 تومان آب خورده و و و ..... بعد که دیدم این اسکریپت رو ار پی سی ول دانلود کرده.
بعد گفت اصلا امکان نداره بره اسپم و بعد ایشون با سرور خودش و هم با مال من ایمیل زد و دیدیم که اسپم میشه.
گفت باید به دیتا سنتر بگه که دی ان اس رو دوباره ست کنه. گفتم که سرویس رو نگه داره چون من الان دیگه نخمیتونم ارسال کنم سرور مشکل داره و ایشون هم گفتن که دست ما نیست و . . . .
خلاصه کلام. گول اینجور افراد رو نخورید و حسابی تحقیق کنید و بعد بخرید
اینم آدرس سایت : ميزباني وب | هاست لينوكس | هاست ایران | ثبت دامنه|سرور اختصاصی |سرور مجازی (http://www.deltagostar.net)

*** نکته ***

بنده خیلی اسرار داشتم که از راه تیکت با ایشون ارتباط داشته باشم ولی ایشون ار اینکه بعدا ممکنه تمامی تیکت ها رو اینجا بزارم..... و صحبت خودشون رو در یاهو مسنجر ادامه دادند. ***

DeltaGostar
April 1st, 2011, 22:58
27 شرکت بزرگ تهران در طی این چهار سال که دامنه ها و سوابقشون بایگانی شده و قابل رویت برای همه است از این سرویس استفاده کرده اند و تک تکشون میتونید از این سایت که بازاریاب ما شده است بدون هیچ مشکلی بگرید مشخصات تلفن و آدرس هاشون را اولین و بزرگترین پکیج تبلیغاتی در ایران (http://www.tabligat.info) - سرور شما هم به مشکل خورده است و طبیعی است که قابل حل شدن است و در غیر این صورت تا زمانی که دیتا سنتر هزینه برگشت نزند ما هم نمیتونم از جای دیگری سرور بخرم هر چند ما روز های طی شده برای شما را از جیب شرکت حساب میکنم و براتون درست میکردم اما شما صبوری نکردید و لب به توهین گشودید که همان 6 تا یک سال زندانی دارد . به هر حال ما پوشیده میگیرم سخنان شما رو شاید عجله داشتید و اما تمام سعی ما در رسیدن سرور عالی برای ارسال ایمیل میباشد (تضمینی در انباکس ) وجود ندارد ولی ارسال حال به اسپم یا انباکس یا هر چه دیگر درست و سالم و تحویلتان خواهیم کرد بعد از تنظیم صحیح DNS های سرورتون روی دامنه PTR RECORD . در غیر این صورت شما موظف به حرکت قانونی هستید .
1 - توهین و اهانت به مدیریت شرکت
2- درخواست برگشت پول قبل از 72 ساعت و رعایت نکردن قوانین شرکت
3 - استفاده از سرور و ارسال های غیر قانونی و بلوکه کردن شدن ای پی آن توسط شرکت های گوگل و یاهو