PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در خدمات دامنه در whmcs

souren4
February 7th, 2020, 14:23
با سلام
وقت بخیر
من نمایندگی دامنه رو از یکی از شرکت های داخل گرفتم و تنظمیاتش رو انجام دادم.
ولی هنوز نمیتونم دامنه ای ثبت کنم
مشکل از کجاست ؟
اگر میشه راهنمایی کنید .
با سپاس

- - - Updated - - -

چیزی رو فهمیدم
وقتی که در صفحه اصلی سایت دامنه موردنظر رو سرچ میکنم بعد که سرویس هاست رو انتخاب میکنم و دامنه رو وارد میکنم ارور بالا رو نمیده.
ولی حالت عادی که سرویس میخوام انتخاب کنم و دامنه رو بزنم قبول نمیکنه و ارور شکل بالا رو میده.
لطفا راهنمایی کنید.

AINALE
February 7th, 2020, 19:55
از قسمت ابزارها جستجوی whois را بزنین و یک دامنه جستجو کنین ببینین براتون خطایی میده یا درست کار میکنه
امکان داره که از سطح دسترسی whois باشه

gharibion
February 8th, 2020, 01:06
با سلام
وقت بخیر
من نمایندگی دامنه رو از یکی از شرکت های داخل گرفتم و تنظمیاتش رو انجام دادم.
ولی هنوز نمیتونم دامنه ای ثبت کنم
مشکل از کجاست ؟
اگر میشه راهنمایی کنید .
با سپاس

- - - Updated - - -

چیزی رو فهمیدم
وقتی که در صفحه اصلی سایت دامنه موردنظر رو سرچ میکنم بعد که سرویس هاست رو انتخاب میکنم و دامنه رو وارد میکنم ارور بالا رو نمیده.
ولی حالت عادی که سرویس میخوام انتخاب کنم و دامنه رو بزنم قبول نمیکنه و ارور شکل بالا رو میده.
لطفا راهنمایی کنید.

اروری که در تصویر داده شده است مبنی بر استفاده از کارکتر غیرمجاز ( غیر از حروف و اعداد ) است .
در صورتی که میخواهید این مورد را فعال کنید،
به تنظیمات > تنظیمات عمومی > دامنه ها
مراجعه کنید .

souren4
February 8th, 2020, 03:06
از قسمت ابزارها جستجوی whois را بزنین و یک دامنه جستجو کنین ببینین براتون خطایی میده یا درست کار میکنه
امکان داره که از سطح دسترسی whois باشه

بررسی کردم مشکل ازینجا نبود.

- - - Updated - - -

اروری که در تصویر داده شده است مبنی بر استفاده از کارکتر غیرمجاز ( غیر از حروف و اعداد ) است .
در صورتی که میخواهید این مورد را فعال کنید،
به تنظیمات > تنظیمات عمومی > دامنه ها
مراجعه کنید .

مراجعه کردم و تیک گزینه مربوطه رو فعال کردم ولی انگار مشکل از جای دیگست.

- - - Updated - - -

در کل چجوری میتونم تنظیمات مربوط به کل بخش دامنه رو به حالت اول برگردونم ؟
چون اولش درست بود تست کرده بودم و بعد نمیدونم بخاطر اعمال تنظیمات نمایندگی بود یا چه چیز دیگه ای که این ارور رو میده.

هنوزهم اگر اول وارد صفحه سایت اصلی whmcs شده و درخواست ثبت دامنه بزنیم و بعدش یکی از سرویس های هاست رو انتخاب کنیم و بخوایم دامنه واسش ثبت کنیم این ارور رو نشون نمیده.
ولی اگ درخواست رو در صفحه اول نزنیم و بریم سراغ درخواست سرویس هاست و دامنه رو براش وارد کنیم ارور رو نشون میده. (فرض کنید شخصی برای سفارش مستقیم میاد سرویس هاست رو انتخاب میکنه و میخواد دامنه اش رو هم بزنه ولی به ارور میخوره !)

gharibion
February 9th, 2020, 13:03
بررسی کردم مشکل ازینجا نبود.

- - - Updated - - -

مراجعه کردم و تیک گزینه مربوطه رو فعال کردم ولی انگار مشکل از جای دیگست.

- - - Updated - - -

در کل چجوری میتونم تنظیمات مربوط به کل بخش دامنه رو به حالت اول برگردونم ؟
چون اولش درست بود تست کرده بودم و بعد نمیدونم بخاطر اعمال تنظیمات نمایندگی بود یا چه چیز دیگه ای که این ارور رو میده.

هنوزهم اگر اول وارد صفحه سایت اصلی whmcs شده و درخواست ثبت دامنه بزنیم و بعدش یکی از سرویس های هاست رو انتخاب کنیم و بخوایم دامنه واسش ثبت کنیم این ارور رو نشون نمیده.
ولی اگ درخواست رو در صفحه اول نزنیم و بریم سراغ درخواست سرویس هاست و دامنه رو براش وارد کنیم ارور رو نشون میده. (فرض کنید شخصی برای سفارش مستقیم میاد سرویس هاست رو انتخاب میکنه و میخواد دامنه اش رو هم بزنه ولی به ارور میخوره !)

در قسمت تنظیمات عمومی > دامنه ها > گزینه های ثبت دامنه
هر سه چک باکس را تیک زده اید ؟