PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی نرم افزار یا نرم افزارهایی برای سنجش آپ تایم و کنترل صحت سایت و هاست و سرور

Arsse
February 5th, 2020, 13:54
درود دوستان
خواهشمندم راهنمایی کنید که آیا نرم افزار یا نرم افزارهایی هست که بتوان موارد زیر را برای یک سایت یا سرور کنترل کنیم:

1- آپ تایم
2- در صورت تغییر در متن سایت اطلاع دهد
3- بررسی صحت عملکرد فرم ارتباط با ما
4- بررسی صحت سیستم ایمیل
5-بررسی صحت دیتابیس

این نرم افزار اگر روی سرو مجازی نصب شود خوب است اگر هم روی ویندوز نصب شود و با لپ تاپ و دسکتاپ موجود در منزل این کنترل ها صورت گیرد باز هم خوب است.
لطفا نرم افزارهایی که میشناسید معرفی کنید.
ممنون

demonvictor
February 5th, 2020, 14:15
درود دوستان
خواهشمندم راهنمایی کنید که آیا نرم افزار یا نرم افزارهایی هست که بتوان موارد زیر را برای یک سایت یا سرور کنترل کنیم:

1- آپ تایم
4- بررسی صحت سیستم ایمیل
5-بررسی صحت دیتابیس

این نرم افزار اگر روی سرو مجازی نصب شود خوب است اگر هم روی ویندوز نصب شود و با لپ تاپ و دسکتاپ موجود در منزل این کنترل ها صورت گیرد باز هم خوب است.
لطفا نرم افزارهایی که میشناسید معرفی کنید.
ممنون

ابزار های مانیتورینگ که زیاد هستش. اما اگرم خواستین میتونم براتون یه ابزاری بنویسم که وقتی مدیر سایت یه پست جدید اضافه کرد یه پیامک بفرسته براتون و یا اگر سایت مورد نظر دان شد احیانا، براتون همون لحظه یه پیامک بفرسته. اینو اگه خواستین براتون اوکی میکنم نیازی هم به سرورمجازی و نصب چیز خاصی روی سیستمتون نیست. فقط یه هاست باشه اوکیه.قیمت هم چیزی نمیگیرم. براتون رایگان اوکیش میکنم. اگه خواستین تو خصوصی اطلاع بدین.

TakCloud
February 5th, 2020, 18:39
سلام
از نرم افزار هایی مانند prtg میتوانید استفاده کنید
روی ویندوز سرور راه اندازی میشود

mohammadsj
February 5th, 2020, 18:42

فکر نکنم prtg بتونه این چیزا رو چک کنه

Arsse
February 7th, 2020, 23:54
ابزار های مانیتورینگ که زیاد هستش. اما اگرم خواستین میتونم براتون یه ابزاری بنویسم که وقتی مدیر سایت یه پست جدید اضافه کرد یه پیامک بفرسته براتون و یا اگر سایت مورد نظر دان شد احیانا، براتون همون لحظه یه پیامک بفرسته. اینو اگه خواستین براتون اوکی میکنم نیازی هم به سرورمجازی و نصب چیز خاصی روی سیستمتون نیست. فقط یه هاست باشه اوکیه.قیمت هم چیزی نمیگیرم. براتون رایگان اوکیش میکنم. اگه خواستین تو خصوصی اطلاع بدین.

نه ممنون. درباره نرم افزارهای آماده سوال کرده ام که ریموت هستند یعنی یک سرور بینهایت سرور دیگر وسایت دیگر را مانیتور کند. اگر بتوانید یک اوپن سورس ولی پولی بنویسید از شما خواهند خرید. یک سیستم که در سرور نصب و هر کس سایتش را برای مانیتورینگ داد ریموت سایتها را کنترل کند.

- - - Updated - - -

فکر نکنم prtg بتونه این چیزا رو چک کنه

یک سایت بود که آدرس سایت خودمان را برای ربات مانیتورینگش میدادیم هر تغییری در کلماتش رخ میداد بلافاصله ایمیل میزد. الان یادم نیست چه بود ولی برای خدماتش ماهی چند دلاری میخواست.