Vort3x.Layers
February 5th, 2020, 01:19
سلام :
من یک وی پی اس از هتزنر آلمان دارم و روش چند تا سایت ران کردم.
یکی از سایت ها دیزاینش مشابه یک سایت آمریکایی هست و زبانش کلاً لاتین هست و بازار هدفش ایران نیست.
از آنجا که برای این سایت گوگل ادوردز گرفتم سایتم در گوگل در کنار سایتی که دیزاینش مشابه هست قرار گرفته و ادمین اون سایت هم به همین طریق منو پیدا کرده.
من برای سایت از پراکسی CloudFlare استفاده می کنم.
این فرد آمریکایی رفته به CloudFlare گزارش زده تحت عنوان :
DMCA copyright infringement complaint regarding your siteCloudFlare هم به دیتاسنتر من گزارش داده و دیتاسنتر به ادمین سرور اخطار داده که سایت باید داون شود.
=================================================
من سایتم با asp.net نوشته شده و نیاز به هاست ویندوز دارم.
1-
برای حل این مشکل چه باید بکنم؟
آیا هاست خارجی ای وجود داره که به این Abuse ی که میاد ترتیب اثر نده؟
اگر هاستینگی مدنظر شما هست که قیمت نازل و کیفیت بالا داشته باشه بهم معرفی کنین لطفاً.
از آنجا که دارم برای گوگل و سرور آلمان هزینه می دم دیگه نمی تونم برای هاست جدید هزینه زیادی بدم.
پس هاستینگ مورد معرفی شما قیمت ارزان داشته باشه.
2-
برای راه حل فکر میکنم باید از هاست های ایرانی استفاده کنم.
اگر هاستینگی مدنظر شما هست که قیمت نازل و کیفیت بالا داشته باشه بهم معرفی کنین لطفاً.
از آنجا که دارم برای گوگل و سرور آلمان هزینه می دم دیگه نمی تونم برای هاست جدید هزینه زیادی بدم.
من برای این سایت نیاز به 300 مگ فضای هارد دارم و می خوام هاست به گونه ای باشه که تا 50 یوزر هم زمان رو جوابگو باشه.
3-
من مجدداً می خوام از CloudFlare استفاده کنم و هاستیگ مورد نظر در این باره محدودیت نداشته باشه
4-
هاست مورد نظر قابلیت افزایش حجم هارد داشته باشه - شاید تغییراتی در سایت دادم و حجم سایت افزایش پیدا کرد
5-
هاست مورد نظر از دات نت 4.6.2 پشتیبانی کنه
ممنون از توجه شما عزیزان و معرفی هایی که در آینده می فرمایید
من یک وی پی اس از هتزنر آلمان دارم و روش چند تا سایت ران کردم.
یکی از سایت ها دیزاینش مشابه یک سایت آمریکایی هست و زبانش کلاً لاتین هست و بازار هدفش ایران نیست.
از آنجا که برای این سایت گوگل ادوردز گرفتم سایتم در گوگل در کنار سایتی که دیزاینش مشابه هست قرار گرفته و ادمین اون سایت هم به همین طریق منو پیدا کرده.
من برای سایت از پراکسی CloudFlare استفاده می کنم.
این فرد آمریکایی رفته به CloudFlare گزارش زده تحت عنوان :
DMCA copyright infringement complaint regarding your siteCloudFlare هم به دیتاسنتر من گزارش داده و دیتاسنتر به ادمین سرور اخطار داده که سایت باید داون شود.
=================================================
من سایتم با asp.net نوشته شده و نیاز به هاست ویندوز دارم.
1-
برای حل این مشکل چه باید بکنم؟
آیا هاست خارجی ای وجود داره که به این Abuse ی که میاد ترتیب اثر نده؟
پس هاستینگ مورد معرفی شما قیمت ارزان داشته باشه.
2-
برای راه حل فکر میکنم باید از هاست های ایرانی استفاده کنم.
من برای این سایت نیاز به 300 مگ فضای هارد دارم و می خوام هاست به گونه ای باشه که تا 50 یوزر هم زمان رو جوابگو باشه.
3-
من مجدداً می خوام از CloudFlare استفاده کنم و هاستیگ مورد نظر در این باره محدودیت نداشته باشه
4-
هاست مورد نظر قابلیت افزایش حجم هارد داشته باشه - شاید تغییراتی در سایت دادم و حجم سایت افزایش پیدا کرد
5-
هاست مورد نظر از دات نت 4.6.2 پشتیبانی کنه
ممنون از توجه شما عزیزان و معرفی هایی که در آینده می فرمایید