ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 🔴 درخواست هاست قوی و ارزان ویندوز - مشکل Abuse به دلیل CopyRight نداشته باشد

Vort3x.Layers
February 5th, 2020, 01:19
سلام :
من یک وی پی اس از هتزنر آلمان دارم و روش چند تا سایت ران کردم.
یکی از سایت ها دیزاینش مشابه یک سایت آمریکایی هست و زبانش کلاً لاتین هست و بازار هدفش ایران نیست.
از آنجا که برای این سایت گوگل ادوردز گرفتم سایتم در گوگل در کنار سایتی که دیزاینش مشابه هست قرار گرفته و ادمین اون سایت هم به همین طریق منو پیدا کرده.
من برای سایت از پراکسی CloudFlare استفاده می کنم.
این فرد آمریکایی رفته به CloudFlare گزارش زده تحت عنوان :
DMCA copyright infringement complaint regarding your siteCloudFlare هم به دیتاسنتر من گزارش داده و دیتاسنتر به ادمین سرور اخطار داده که سایت باید داون شود.
=================================================
من سایتم با asp.net نوشته شده و نیاز به هاست ویندوز دارم.
1-
برای حل این مشکل چه باید بکنم؟
آیا هاست خارجی ای وجود داره که به این Abuse ی که میاد ترتیب اثر نده؟
اگر هاستینگی مدنظر شما هست که قیمت نازل و کیفیت بالا داشته باشه بهم معرفی کنین لطفاً.
از آنجا که دارم برای گوگل و سرور آلمان هزینه می دم دیگه نمی تونم برای هاست جدید هزینه زیادی بدم.
پس هاستینگ مورد معرفی شما قیمت ارزان داشته باشه.
2-
برای راه حل فکر میکنم باید از هاست های ایرانی استفاده کنم.
اگر هاستینگی مدنظر شما هست که قیمت نازل و کیفیت بالا داشته باشه بهم معرفی کنین لطفاً.
از آنجا که دارم برای گوگل و سرور آلمان هزینه می دم دیگه نمی تونم برای هاست جدید هزینه زیادی بدم.
من برای این سایت نیاز به 300 مگ فضای هارد دارم و می خوام هاست به گونه ای باشه که تا 50 یوزر هم زمان رو جوابگو باشه.
3-
من مجدداً می خوام از CloudFlare استفاده کنم و هاستیگ مورد نظر در این باره محدودیت نداشته باشه
4-
هاست مورد نظر قابلیت افزایش حجم هارد داشته باشه - شاید تغییراتی در سایت دادم و حجم سایت افزایش پیدا کرد
5-
هاست مورد نظر از دات نت 4.6.2 پشتیبانی کنه

ممنون از توجه شما عزیزان و معرفی هایی که در آینده می فرمایید

miladgame
February 5th, 2020, 02:02
وارز الان فقط ایران هست.! اگه خارج میخوای هلند بهتر از هتزنر هست اما اگه میخوای 100% وارز باشه داخل ایران بهترین گزینه هست. و فکر کنم بهترین سرعت از داخل به خارج رو اسیاتک داره

websazha
February 5th, 2020, 03:14
با سلام

گرامی مورد شما باید اگر بخواهید خارج از ایران باشید روسیه / چین / هلند / پاناما بعضی دیتاسنتر هایی که همان لوکیشن هستند و نه امریکایی باشند حل می کنه که هزینه بالایی دارند.
اگر شما از سرور داخلی استفاده کنید که همه ارائه می کنند از جمله ما در هاست پلسک ویندوزی داخلی همه چیز تضمین میشه ولی لینک داخل به خارج برای مشتریان شما خوب نیست واقعیت. و شما بخواهید مجدد کلودفلیر استفاده کنید مطمئن باشید اگر از هاست جواب نگیرد خود اکانت شما را و دی ان اس ها غیر فعال میکنند. بهتر هست راه حل بهتری پیدا کنید برای دسترسی مستقیم خارج از کلود فلیر و لوکیشنی که نیاز به سی دی ان نداشته باشید و یا سی دی ان بلغاری ایرانی جایی... .

پیروز باشید

Vort3x.Layers
February 5th, 2020, 03:57
من از cdn کلادفلیر بیشتر به خاطر ssl ش می خوام استفاده کنم

mhiizadi
February 5th, 2020, 09:38
من از cdn کلادفلیر بیشتر به خاطر ssl ش می خوام استفاده کنم

از طریق تیکت با ما در تماس باشید .
مشکل شما را با هزینه 99 هزار تومان ماهانه میتوانیم حل کنیم به طور کامل .

1eng.ir
February 5th, 2020, 11:28
آیا هاست خارجی ای وجود داره که به این Abuse ی که میاد ترتیب اثر نده؟
پس هاستینگ مورد معرفی شما قیمت ارزان داشته باشه.

- به Abuse ترتیب اثر نده
- کیفیت بالایی داشته باشه
- قیمت نازل / قیمت ارزان داشته باشه

همه اینا با همدیگه ممکن نیست، نهایتاً میتونید دو تاش رو داشته باشید و گزینه سوم رو بیخیال بشید :)

Vort3x.Layers
February 6th, 2020, 04:08
1eng.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=149)
با تشکر از پیام شما
لطفاً دوستان عزیز قیمت های پیشنهادیتون رو اعلام کنین تا در مورد خرید تصمیم گیری کنم

a1994n1373
February 6th, 2020, 08:01
سلام .

از زیر ساخت ایران میتونیم در خدمت باشیم .

2 گیگ رم
2 هسته سی پی یو
15 گیگابایت فضا ssd

ماهانه 99 هزار تومان

خرید از طریق تیکت و یا تلگرام .

Vort3x.Layers
February 6th, 2020, 12:20
a1994n1373 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=38524)
مهندس ممنون - ولی من دنبال هاست هستم نه وی پی اس

sepahanserver
February 29th, 2020, 00:25
درود
اگر تهیه نکرده اید از ایران میتونم در خدمتتان باشم

Vort3x.Layers
February 29th, 2020, 00:34
درود
اگر تهیه نکرده اید از ایران میتونم در خدمتتان باشم

سلام
من پلن های سایت شما رو بررسی کردم.
پلن های هاست پرسرعت ایران شما ظاهراً فقط php ساپورت می کنند.
من سایتم asp.net هست.
میشه پلن های هاست ایران asp.net رو در فروم ارسال کنید؟

با تشکر

WiseHost
March 1st, 2020, 14:21
سلام
پشتیبانی از .net core
پشتیبانی از .net4.8
پشتیبانی از MSSQL , MySQL
SSL رایگان

https://afagh.info/cp/cart.php?a=add&pid=34

در توضیحات سفارش بفرمایید از وب هاستینگ تالک هستید تا طبق درخواستی که داشتید فضا و ... تغییر داده شود.