ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لاگین و احراز هویت

Gh-Moradi
January 30th, 2020, 15:53
سلام. دارم یه بلاگ خبری میسازم که چنتا نقش هم داره. دوستان لطف کنید سناریوی کلی از لاگین کاربر تا عملیات مدیریتی (crud) رو تعریف کنید.
مثلا موقع لاگین کردن چه مقادیری روی کوکی ست کنم؟
بعد از لاگین چه مواردی رو رعایت کنم که مشکل امنیتی پیش نیاد؟

rezaonline.net
February 1st, 2020, 17:55
http://www.tonymarston.net/php-mysql/role-based-access-control.html
https://github.com/gburtini/PHP-ACL

Gh-Moradi
February 5th, 2020, 18:10
ممنونم از شما. انگلیسیم ضعیفه خوب متوجه نشدم. من تا حدودی میتونم این الگوریتم رو بنویسم ولی توی بحث امنیت نمیدونم که به مشکل برمیخورم یا نه.

بطور مثال موقع لاگین کردن یک کوکی برای کاربر با مقادیر زیر ست میکنم:

'{"id":1,name":"Amir","email":"info@amir.ir","password":"123456","role":Admin}'

مقادیر بالا رو از جدول users میخونم و روی کوکی کاربر ست میکنم.
حالا در قسمتهای مختلف سایت از این کوکی استفاده میکنم ولی قسمتهایی که حساسه یا احتیاج به عملیات مدیریتی (crud) هست میام نقش و پسورد کاربر (از جدول users) رو با پسوردی که در کوکی ست شده مقایسه میکنم اگه اوکی بود دسترسی بهش میدم درغیر اینصورت ریدایرکت میشه "صفحه دسترسی غیر مجاز".
آیا این الگوریتم مشکل امنیتی داره؟

demonvictor
February 5th, 2020, 22:12
ممنونم از شما. انگلیسیم ضعیفه خوب متوجه نشدم. من تا حدودی میتونم این الگوریتم رو بنویسم ولی توی بحث امنیت نمیدونم که به مشکل برمیخورم یا نه.

بطور مثال موقع لاگین کردن یک کوکی برای کاربر با مقادیر زیر ست میکنم:

'{"id":1,name":"Amir","email":"info@amir.ir","password":"123456","role":Admin}'

مقادیر بالا رو از جدول users میخونم و روی کوکی کاربر ست میکنم.
حالا در قسمتهای مختلف سایت از این کوکی استفاده میکنم ولی قسمتهایی که حساسه یا احتیاج به عملیات مدیریتی (crud) هست میام نقش و پسورد کاربر (از جدول users) رو با پسوردی که در کوکی ست شده مقایسه میکنم اگه اوکی بود دسترسی بهش میدم درغیر اینصورت ریدایرکت میشه "صفحه دسترسی غیر مجاز".
آیا این الگوریتم مشکل امنیتی داره؟

خیر. کارتون اشتباه هستش. نباید رمز کاربر رو درون کوکی بریزین.
باید رمز کاربر رو زمان ثبت نام تبدیل به
md5
کنین و در دیتابیس ذخیره کنین. موقع لاگین هم با متود پست رمز تایپ شده رو بگیرین و تبدیل به
md5
کنین. با اون مقدار قبلی از طریق یوزرنیم مطابقت بدید اگه باهم همسان بودن بعدش کاربر رو یک سشن نامبر براش ایجاد کنین و لاگینش کنین.

Gh-Moradi
February 6th, 2020, 00:30
خیر. کارتون اشتباه هستش. نباید رمز کاربر رو درون کوکی بریزین.
باید رمز کاربر رو زمان ثبت نام تبدیل به
md5
کنین و در دیتابیس ذخیره کنین. موقع لاگین هم با متود پست رمز تایپ شده رو بگیرین و تبدیل به
md5
کنین. با اون مقدار قبلی از طریق یوزرنیم مطابقت بدید اگه باهم همسان بودن بعدش کاربر رو یک سشن نامبر براش ایجاد کنین و لاگینش کنین.

اون فقط یه مثال بود پسورد رو که حتما رمزگذاری میکنم. بیشتر میخوام بدونم سازکاری که مطرح کردم امن هست یا خیر؟
درضمن از کوکی استفاده میکنم. چه مقادیری میتونم روی کوکی ست کنم که مشکلی پیش نیاد؟

demonvictor
February 6th, 2020, 01:19
اون فقط یه مثال بود پسورد رو که حتما رمزگذاری میکنم. بیشتر میخوام بدونم سازکاری که مطرح کردم امن هست یا خیر؟
درضمن از کوکی استفاده میکنم. چه مقادیری میتونم روی کوکی ست کنم که مشکلی پیش نیاد؟

کار شما مشکل امنیتی داره.

بهتره از فریم ورک استفاده کنین

Gh-Moradi
February 6th, 2020, 11:44
کار شما مشکل امنیتی داره.

بهتره از فریم ورک استفاده کنین

مشکلش چیه لطفا توضیح بدید

rezaonline.net
February 8th, 2020, 13:44
مشکلش چیه لطفا توضیح بدید

به جای کوکی از session استفاده کن .

Gh-Moradi
February 8th, 2020, 20:39
به جای کوکی از session استفاده کن .

آخه نمیخوام کاربرا بعد از بستن مرورگر دوباره لاگین کنند و اذیت بشن بخاطر همین میخوام از کوکی استفاده کنم.
اگه میتونید راهنمایی کنید که مقدادیر رو به چه صورت روی کوکی ست کنم که مشکل امنیتی به حداقل برسه

demonvictor
February 9th, 2020, 09:08
از فریم ورک استفاده کنین.

seosaz
February 14th, 2020, 16:46
اطلاعات کاربر رو روی کوکی کد گذاری کن و از لحاظ امنیتی هم آی پی کاربر رو هم روی کوکی ها ست کن اینجوری کسی نمیتونه حتی با داشتن کوکی مشکلی پیش بیاره

Gh-Moradi
February 18th, 2020, 03:56
اطلاعات کاربر رو روی کوکی کد گذاری کن و از لحاظ امنیتی هم آی پی کاربر رو هم روی کوکی ها ست کن اینجوری کسی نمیتونه حتی با داشتن کوکی مشکلی پیش بیاره

اطلاعات کاربر مکنه متغیر باشن و مشکل ایجاد کنن مخصوصا آی پی. من اومدم موقع لاگین یه کلید روی کوکی ست کردم و توی دیتابیس هم ذخیره کردم و از طریق این کلید کاربر رو شناسایی میکنم