توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای محاسبات
alireza_ssp
January 30th, 2020, 12:41
سلام
دوستان یک سرور میخوام با حداقل 32 هسته با سرعت پردازشی بسیار بالا( ماکزیممی که براتون امکان داره) با رم 64 و هارد بسیار کم در حد 20
با سیستم عامل ویندوز
این سرور رو برای کار محاسباتی میخوام و قطعا تمام منابع رو استفده میکنم. ممنون میشم اگر کسی موردی داره معرفی کنه. لوکیشن هم خیلی فرق نداره
mizbanaval
January 30th, 2020, 12:47
سلام
دوستان یک سرور میخوام با حداقل 32 هسته با سرعت پردازشی بسیار بالا( ماکزیممی که براتون امکان داره) با رم 64 و هارد بسیار کم در حد 20
با سیستم عامل ویندوز
این سرور رو برای کار محاسباتی میخوام و قطعا تمام منابع رو استفده میکنم. ممنون میشم اگر کسی موردی داره معرفی کنه. لوکیشن هم خیلی فرق نداره
با درود
چه مقدار بودجه برای پروژه در نظر گرفته اید ؟
alireza_ssp
January 30th, 2020, 12:49
با درود
چه مقدار بودجه برای پروژه در نظر گرفته اید ؟
درود دوست عزیز
هر چقدر هزینه مناسب تر باشه بهتره. الان سرویس هایی ( البته ضعیف تر) از شرکتهای ارائه دهندی رایانش ابری گرفتم. ولی ترجیحم اینه که هم ارزونتر از اونها باشه و هم با کیفیت تر
RoobinaServer
January 30th, 2020, 12:59
سلام
با سیستم عامل ویندوز
سلام
آفر زیر نزدیکترین حالت به پکیج درخواستی شما میباشد :
سرور با 64 گیگ رم و دو پردازنده مجموعا 24 هسته ای با قدرت مجموعا 57.6 گیگاهرتز با حدود قیمت 2 میلیون تومان ماهانه میتوان تقدیم کرد.
اگر مورد پسند است از طریق تیکت با فروش مذاکره فرمائید.
http://www.roobinaserver.ir
باتشکر
alireza_ssp
January 30th, 2020, 13:03
سلام
آفر زیر نزدیکترین حالت به پکیج درخواستی شما میباشد :
سرور با 64 گیگ رم و دو پردازنده مجموعا 24 هسته ای با قدرت مجموعا 57.6 گیگاهرتز با حدود قیمت 2 میلیون تومان ماهانه میتوان تقدیم کرد.
اگر مورد پسند است از طریق تیکت با فروش مذاکره فرمائید.
http://www.roobinaserver.ir
باتشکر
ممنونم بزرگوار از پیشنهادتون. واقعیت هم از نظر قدرت پردازشی برای من ضعیف هست ( هز هسته 2.4) و هم از نظر قیمت الان با هر هسته 2.69 میشه همین سرور رو ماهانه 1.5 گرفت از ابر آروان در دیتا سنتر مبین نت
به هر حال از لطف شما ممنونم
RoobinaServer
January 30th, 2020, 13:16
ممنونم بزرگوار از پیشنهادتون. واقعیت هم از نظر قدرت پردازشی برای من ضعیف هست ( هز هسته 2.4) و هم از نظر قیمت الان با هر هسته 2.69 میشه همین سرور رو ماهانه 1.5 گرفت از ابر آروان در دیتا سنتر مبین نت
بدون درایو nvme میتوان 1700 ارائه کرد.
در کل با 64 گیگ رم و چنین پردازشی این قیمت که فرمودید خیلی مناسب است (در سایتشون ما ندیدیم البته) فکر نکنم کمتر پیدا نمائید.
انشالله موفق باشید
company_hosting
January 30th, 2020, 13:33
سلام
سرور محاسباتی قابل ارائه است
https://servervds.com/iran-dedicated-server/
میتوانیم سرور را برای کاهش هزینه ها کاستم کنیم و منابع را کم کنیم
با بخش فروش تماس بگیرید
باتشکر
Amirhossein.M
January 30th, 2020, 15:51
سلام
با سیستم عامل ویندوز
سلام ،
پردازنده مد نظرتون رو دقیق تر بفرمایید.
e5 2660v2 کفایت میکنه؟ (دو عدد پردازنده از این مدل)
جمعا 20 هسته و 40 ترد میشه
e5 2690
e5 2690v2
اگر بالاتر هم مد نظرتون هست
e5 2680v3
e5 2690v3
ولی این پردازنده ورژن 3 قیمتشون بسیار بالا هست
alireza_ssp
January 30th, 2020, 15:57
سلام ،
پردازنده مد نظرتون رو دقیق تر بفرمایید.
e5 2660v2 کفایت میکنه؟ (دو عدد پردازنده از این مدل)
جمعا 20 هسته و 40 ترد میشه
e5 2690
e5 2690v2
اگر بالاتر هم مد نظرتون هست
e5 2680v3
e5 2690v3
ولی این پردازنده ورژن 3 قیمتشون بسیار بالا هست
سلا ممنون از پاسختون. با توجه به قیمتی که دوستان دادن به نظر راهکاری جز رایانش ابری نیست و قیمت اون بسیار بصرفه تر هست
ممنون از شما
ashadata
January 30th, 2020, 17:30
40173
اگه ابر اروان ماهی 1.5 میده خیلی خوبه ازشون تهیه کنید
بله به نظر کلود ها قیمت بهتری دارند.
tpark
January 30th, 2020, 17:50
سلام
با سیستم عامل ویندوز
درود بر شما
نمیخوام در انتخاب شما دخالت کنم یا مشورت بدم و "این صرفا نظر شخصی من هستش"
ببینید همیشه در تکنولوژی، آخرین، بهترینه.
برای مثال e5 2620 v2 نسبت به e5 2620 v1 پرفورمنس بهتری خواهد داشت همچنین v3 از v2.
دلیل این موضوع تفاوت معماری پردازشگرهای مخلفت هستش که سال به سال بهتر و بهینه تر میشن.
برای تایید صحت صحبت های بالا میتونید این تاپیک (https://www.quora.com/Does-more-GHz-mean-better-performance) رو مطالعه کنید.
پس لطفا اعداد رو کنار بگذارید و بنچمارک های تک و چند هسته ای رو بررسی کنید.
یوقت خدایی نکرده 100 هسته خریداری میکنید و اندازه ی 10 هسته براتون بازدهی نداشته باشه ...
پ.ن: سی پی یو های سری x5600 به طور میانگین بین 25% الی 30% از سری 2600 e5 ضعیف تر هستند.
موفق باشید.
ashadata
January 30th, 2020, 18:10
40173
بله به نظر کلود ها قیمت بهتری دارند.
با سلام
برای این که بعدا با ابر اروان به مشکل بر نخورید
لازم به ذکره این هسته ها اختصاصی نیست ( مثلا یک گیگاهرتز در هر هسته دسترسی برای استفاده دارید ! )
با تشکر
alireza_ssp
January 30th, 2020, 19:40
با سلام
برای این که بعدا با ابر اروان به مشکل بر نخورید
لازم به ذکره این هسته ها اختصاصی نیست ( مثلا یک گیگاهرتز در هر هسته دسترسی برای استفاده دارید ! )
با تشکر
ممنون بزرگوار
بله اختصاصی نیست. ولی دروغ هم نیست. محاسبه ایی که من باهاش انجام میدم کد پایتون هست و تک تک ریکوئست ها زمانشون حساب میشه و اگر خدای نکرده اینگونه مشکلات پیش بیاد کمتر از یک ساعت متوجه میشم و خود به خود کد متوقف میشه. چون قدرت سرور رو به عنوان پارامتر ورودی به کد میدم و اگر بیش از 5 درصد افت داشته باشه خود به خود کد متوقف میشه
da6276
January 31st, 2020, 01:25
درود
رم 64 گیگ
سی پی یو 20 هسته (48 گیگاهرتز)
هارد 50 گیگ Nvme
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 1500 هزار تومان قابل تقدیم است.
company_hosting
January 31st, 2020, 12:43
ممنون بزرگوار
بله اختصاصی نیست. ولی دروغ هم نیست. محاسبه ایی که من باهاش انجام میدم کد پایتون هست و تک تک ریکوئست ها زمانشون حساب میشه و اگر خدای نکرده اینگونه مشکلات پیش بیاد کمتر از یک ساعت متوجه میشم و خود به خود کد متوقف میشه. چون قدرت سرور رو به عنوان پارامتر ورودی به کد میدم و اگر بیش از 5 درصد افت داشته باشه خود به خود کد متوقف میشه
سلام
سرور با 4 سی پی یو نسل e7 , با 40 هسته و 80 ترید مناسب کار شما هست ؟
100گیگا هرتز سی پی یو ؟
ra3ou1
February 3rd, 2020, 16:00
محاسباتتون بر حسب CPU هست ؟
آفرهای ما رو ملاحظه بفرمایید
40177
https://mahanserver.net/iran-dedicated-server.php
Amirhossein.M
February 3rd, 2020, 23:28
سلا ممنون از پاسختون. با توجه به قیمتی که دوستان دادن به نظر راهکاری جز رایانش ابری نیست و قیمت اون بسیار بصرفه تر هست
ممنون از شما
در صورت تمایل میتونم مناسب تر از ابر آروان ارائه بدم خدمتتون