ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حل ورود سریع و بدون محدودیت به سایت های با ترافیک بالا

javad0938
January 23rd, 2020, 13:15
سلام وقت بخیر--اول ببخشید نمیدونم جایی که درخواست موضوع کردم درسته یا نه----من میخواستم به یه سری از سایت های خیلی شلوغ که ترافیکش خیلی بالاست راحت تر ورود کنم و کارمو انجام بدم---یکی گفته بود از سرور مجازی استفاده کنید--خواستم ببرسم ایا واقعا از سرور مجازی استفاده کنم بدردم میخوره--و اینکه رایانش ابری با سرور مجازی متفاوت هست؟؟ ببخشید چون اطلاعات دقیقی ندارم تازه شروع کردم به جمع اوری اطاعات---لطفا اگه راه حلی برای دسترسی به سایت های با ترافیک خیلی بالا وجود داره ممنون میشم راه نماییم کنید تشکر و ممنون

Optimus
January 23rd, 2020, 13:47
سلام
برای ورود به سایت ثبت نام ماشین مثل ایران خودرو و سایپا می خواید؟

nofoozgar
January 23rd, 2020, 14:08
سلام
برای ورود به سایت ثبت نام ماشین مثل ایران خودرو و سایپا می خواید؟

100% دوست عزیز خودتون و حسته نکنید این ثبت نام ها رو عموم مردم نمیتونن انجام بدن فقظ نمایندگی ها سطخ دسترسی بالاتری دارن ! یه جور باند بازی

javad0938
January 23rd, 2020, 14:18
اره --حقیقتش با اینکه اصول ثبت نام رو رعایت میکنم-اما اصلا نمیشه--نمایندگی ها رو هم گفتم گفتن ما اصلا ثبت نام انجام نمیدیم--از طرفی راه حل هایی هم تو اینترنت به صورت کلیب گذاشتن اما راه حل صددرصد نیست--نمیدونم چکار کنم

Optimus
January 23rd, 2020, 14:52
این سایت ها به هیچ وجه پربازدید یا ترافیک خیلی بالا نیستند
شما رنک سایت ایران خورور را مثلا ببنیید رتبه اش 3500 هست و بسیار کم بازدید
https://www.alexa.com/siteinfo/ikco.ir
تعداد محدودی بازدید کننده دارند،ربطی به سرور و اینترنت و اینا نداره
برای بازدیدکننده عمومی محدودیت ارتباط داره و کاریش نمی شه کرد
شانستون بخوره بتونید بگیرید