توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تمدید دامنه در رسیلر
Arash222
January 18th, 2020, 13:09
سلام
خسته نباشید
من دامنه داخل رسیلر dfordomains.com دارم.
که از فدک میزبان خریده بودم . که الان این شرکت! دیگه وجود خارجی نداره و کسی هم پاسخ گو نیست.
چطوری میشه دامنه رو منتقل و تمدید کرد؟
RoobinaServer
January 18th, 2020, 13:11
سلام
خسته نباشید
که از فدک میزبان خریده بودم . که الان این شرکت! دیگه وجود خارجی نداره و کسی هم پاسخ گو نیست.
سلام
از مکان های قدیمی و با سابقه همیشه خرید نمائید تا حداقل حضور داشته باشند.
در خدمتیم http://www.roobinaserver.ir/Domain-Sale.php?show=domain
اگر مشخصات ورود به پنل را داشته باشید میتوان انتقال داد، باید بررسی شود.
از طریق تیکت مشخصات را اعلام فرمائید همکاران چک کنند.
باتشکر
hamra
January 18th, 2020, 13:21
سلام
اگر دسترسی به پنل اصلی دامنه دارید کد انتقال دامنه رو از پنل دریافت کنید و منتقل کنید به هاستینگ های دیگر برای تمدید
gharibion
January 18th, 2020, 16:04
سلام
خسته نباشید
با سلام ،
با ایمیل صاحب امتیاز دامنه با رجیسترار مکاتبه نمائید .
ثبت ، انتقال و تمديد آني دامنه با کنترل پنل مديريتي کامل تحت وب
مالکيت تام و تمام و تضمين امنيت دامنه
امکان استفاده از سرويس جانبي Whois Protection
امکان ثبت در چندين رجيسترار
اگر دسترسی به پنل اصلی دامنه را دارید کد انتقال دامنه را از پنل دریافت کنید و منتقل کنید به شرکت های دیگر برای تمدید دامنه در خدمت شما هستیم :
https://www.hostnetwork.ir/whois
شماره تماس:08131664
موفق باشید
vpgroup
January 18th, 2020, 16:36
سلام
خسته نباشید
با سلام و احترام
در تماس باشید اگر بخواهید دامین تون رو منتقل کنید بدون مشکل با هزینه انجام میدیم براتون
موفق باشید
Arash222
January 18th, 2020, 17:46
با سلام ،
با ایمیل صاحب امتیاز دامنه با رجیسترار مکاتبه نمائید .
از کجا میشه دید دامنه به نام چه ادرس ایمیلی ثبت شده. تو هویز هیچی نشون نمیده.
.com هست دامنه
gharibion
January 18th, 2020, 19:20
از کجا میشه دید دامنه به نام چه ادرس ایمیلی ثبت شده. تو هویز هیچی نشون نمیده.
.com هست دامنه
همان ایمیلی است که در فدک میزبان ثبت نام کردید .
iwpanel
January 18th, 2020, 19:43
سلام
خسته نباشید
سلام
شما هیچ جوره خودتون دسترسی ندارید بهشون ایمیل بزنید با ایمیل اصلی ثبت شده که کد بهتون بدن شرح هم بدید که نماینده دسترسی بهش نیست البته اگر باهاتون همکاری بشه
Arash222
January 21st, 2020, 19:22
سلام
شما هیچ جوره خودتون دسترسی ندارید بهشون ایمیل بزنید با ایمیل اصلی ثبت شده که کد بهتون بدن شرح هم بدید که نماینده دسترسی بهش نیست البته اگر باهاتون همکاری بشه
همان ایمیلی است که در فدک میزبان ثبت نام کردید .
سلام
ایمیل زدم بهشون و شرح ماجرا دادم.
الان این پیام رو فرستادن.
من دقیقا متوجه نشدم چی میخواد.
میشه راهنمایی بفرمایید.
I would like to request you please draft one email regarding your renewal to your reseller.
And while sending keep us cc in mail, we will track it the same and even after your reseller is not responding within 24 hours we will give you a separate control panel to manage your domain.
gharibion
January 21st, 2020, 19:31
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید.
I would like to request you please draft one email regarding your renewal to your reseller.
And while sending keep us cc in mail, we will track it the same and even after your reseller is not responding within 24 hours we will give you a separate control panel to manage your domain.
ذکر شده به نماینده خودتان یک ایمیل به جهت درخواست تمدید دامنه ارسال کنید و در قسمت cc ایمیل ، ایمیل مارا درج کنید تا ما از پاسخ ایشان مطلع شویم .
در صورتی که ایشان در مدت 24 ساعت پاسخی ندادند ، ما به شما دسترسی مستقیم به دامنه خواهیم داد .
iwpanel
January 21st, 2020, 20:07
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید.
بله دقیقا یک ایمیل انگلیسی و فارسی بزنید و به هر دو شرکت تو ایمیل اشاره کنید تا مشکلتون حل بشه
vpgroup
January 21st, 2020, 20:14
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید.
با سلام و احترام
داخل ایمیل مطرح شده که ایمیلی برای ریسلر خود بفرستید و رجیستار رو در cc ایمیل قرار بدید اگر طی 24 ساعت جوابی داده نشد کنترل پنل مستقیم به خودتون میدهند
موفق باشید
Arash222
January 24th, 2020, 10:56
ذکر شده به نماینده خودتان یک ایمیل به جهت درخواست تمدید دامنه ارسال کنید و در قسمت cc ایمیل ، ایمیل مارا درج کنید تا ما از پاسخ ایشان مطلع شویم .
در صورتی که ایشان در مدت 24 ساعت پاسخی ندادند ، ما به شما دسترسی مستقیم به دامنه خواهیم داد .
بله دقیقا یک ایمیل انگلیسی و فارسی بزنید و به هر دو شرکت تو ایمیل اشاره کنید تا مشکلتون حل بشه
با سلام و احترام
داخل ایمیل مطرح شده که ایمیلی برای ریسلر خود بفرستید و رجیستار رو در cc ایمیل قرار بدید اگر طی 24 ساعت جوابی داده نشد کنترل پنل مستقیم به خودتون میدهند
موفق باشید
ممنون
قبول کردن کد انتقال بدن.
الان باید چی کار کنم؟ باید در خواست جداگانه ای چیزی بدم؟
iwpanel
January 24th, 2020, 11:00
ممنون
قبول کردن کد انتقال بدن.
باید روی یک شرکت دیگه دامینتون منتقل کنید
gharibion
January 24th, 2020, 11:20
ممنون
قبول کردن کد انتقال بدن.
سلام مجدد ،
در صورتی که کد انتقال را اخذ کرده اید می توانیم دامنه شما را منتقل و تمدید نمائیم .