ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشن نشدن سرور مجازی پس از خاموش کردن

car20
January 12th, 2020, 14:55
سلام به همگی عزیزان

من چون چهار تا سایت دارم و هزینه هاست اونها داره زیاد می شه ، تصمیم گرفتم یک سرور مجازی بگیرم .
یک سرور مجازی خیلی ارزون گرفتم تا ببینم اصلا می تونم مدیریت کنم یا نه .

با نرم افزار putty با یوزر روت و رمز داده شده خواستم وارد بشوم اما access denid می داد ، یک بار سرور را خاموش کردم تا شاید مشکل حل شود اما بدتر شد .
الان دیگه اصلا زورش نمی رسه روشن بشه و این پیغام رو می ده :

منابع هایپ برای روشن کردن کافی نیست.

یک تیکت هم زدم اما چند تا سوال داشتم :
اول اینکه چه وقت هایی ما باید سرور مجازی را خاموش کنیم ؟ این کار اصلا لازم هست یا نه ؟

دوم هم اینکه من اصلا تا حالا سرور خام نداشتم آیا می شه یاد گرفت یا قیدش رو بزنم برم سمت سرورمجازی با کنترل پنل ؟
سوم هم اینکه برای شروع لطفا بگین از کجا باید شروع کنم و چی باید یاد بگیرم .

ممنونم از همه دوستان
منابع هایپ برای روشن کردن کافی نیست

ashadata
January 12th, 2020, 19:06
سلام به همگی عزیزان

من چون چهار تا سایت دارم و هزینه هاست اونها داره زیاد می شه ، تصمیم گرفتم یک سرور مجازی بگیرم .

با نرم افزار putty با یوزر روت و رمز داده شده خواستم وارد بشوم اما access denid می داد ، یک بار سرور را خاموش کردم تا شاید مشکل حل شود اما بدتر شد .

اول اینکه چه وقت هایی ما باید سرور مجازی را خاموش کنیم ؟ این کار اصلا لازم هست یا نه ؟

دوم هم اینکه من اصلا تا حالا سرور خام نداشتم آیا می شه یاد گرفت یا قیدش رو بزنم برم سمت سرورمجازی با کنترل پنل ؟

ممنونم از همه دوستان

یک توصیه دوستانه , زمانی برای سایت هاتون برید دنبال سرور مجازی که بتونید لااقل هزینه یک سرور با رم 4 و کنترل پنل رو پرداخت کنید چون در صورت کمتر بودن منابع احتمال به مشکل خوردنتون خیلی زیاده

برای شروع قطعا ممکنه روز ها طول بکشه و مشکلات فراوان , برید سمت کنترل پنل ( نصب اولیه هم که اکثر همکاران برای بار اول بدون هزینه انجام میدن )

kiavaco
January 12th, 2020, 20:31
درخصوص اینکه الان بخواید سایتتونو به سرور مجازی انتقال بدید زود هست بزرگوار به علت اینکه شما ممکنه دانش فنی با مهار کردن حفره های امنیتی نداشته باشید یا سرورتون دیداس کنند و کم بیاره و کلا دان بشه خیلی موارد هست بهتره به سمت سرور تا زمانی که مهارتشو بدست نیاوردید نرید سایت روی هاست بیارید بالا یا اگرم سرور میخرید سرور مدیریت شده بگیرید یعنی کانفیگ و امنیت دهی با پشتیبان باشه و فقط سرور عملا به نام شما باشه .

hamra
January 12th, 2020, 20:35
سلام به همگی عزیزان

ممنونم از همه دوستان

پیشنهاد میکنم از سرورهای مدیریت شده استفاده کنید تا به مشکلی نخورید.

car20
January 13th, 2020, 09:36
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بسیار متشکرم از راهنمایی عزیزان ، تمام صحبت ها کاملا درست هستش و حتما انجام می دهم .
سرور مجازی ای هم که گرفتم بسیار افتضاح هستش ، البته از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش می خوری .
الان سایت خودشون نمی آد بالا لاگین کنم چه برسه به سرور مجازی ای که ازشون گرفتم .
البته اسم ور سم خوبی داشتند اون زمان که هاست رایگان می دادند الان ظاهرا دیگه به کیفیت فکر نمی کنند و فقط قیمت ارزون می دن .

من سایت هام رو منتقل نمی کنم و به توصیه دوستان عمل می کنم .

دیروز همینجوری که می گشتم دیدم کنترل پنل برای سرور هزینه اش زیاد می شه رفتم یک کنترل پنل رایگان پیدا کردم به نام webmin
یک کم بیشتر گشتم روش نصبش رو پیدا کردم و خلاصه زدم یک کارهایی کردم ظاهرا نصب شد .

البته چون خیلی کند و افتضاح هست اصلا بالا نمی آد من یک دامین بیکار زدم براش .
الان به آی پی سرور دو نقطه 10000 که می روم می گه برو به آدرس دومین دو نقطه 10000 اونجا هم باز نمی شه X-(

گفتم شاید بشه با این سرور ارزون یک چیزی یاد بگیرم .

به نظرتون این کار درسته که من بخوام روی سرور فعال مطالب آموخته ام رو تست کنم ؟ برای دیگران دردسر درست نمی شه ؟

مخلص دوستان

Maintest
January 13th, 2020, 10:18
سلام دوست عزیز
من 5 سال ادمین سرورهای لینوکس (Centos,Ubuntu) و ویندوز سرور (2008،2012،2016،2019) و مسلط به تمام کنترل پنل های هاستینگ (Cpanel , Directadmin , Plesk , SolidCP , ...) و مجازی ساز Vmware Esxi هستم.
در صورت نیاز به پشتیبانی سرور می تونید با آدرس زیر با بنده در ارتباط باشید.
منتظر آشنایی با عزیزان هستم.
https://t.me/hostdoc