ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب نسخه esxi

elvator
January 5th, 2020, 15:28
سلام و عرض ادب
من چندتا مشکل دارم
1 اینکه چندتا سرور داریم که برای منابع مالی و نرم افزاری رو هر کدوم یه سیستم عامل نصب شده بود که الان میخام مجازی ساز نصب کنم و سرور ها نسخه جی 6 380 پرولیانت هستند از شرکت اچ پی
چه نسخه ای مناسب این ورژن است؟
2- سرور نمیتونه بوت کنه از طریق فلش و سی دی ام اکسترنال
داخل فلش محتویات esxi رو ریختم نسخه 6.7 که بعد فهمیدم ساپورت نمیکنه و نصب نمیشه که نصخه 5.5 و 6 هم تست کردم اما مشکل اینه از داخل ilo 2 که کانکت شدم اصلا نه یو اس بی نه اکسترنال دی وی دی نه مانت نرم افزاری از ریموت آیلو 2 هیچ کدام بوت نمیکنه و مشکل وجود داره اط چه طریقی رفعش کنم. تنظیمات هم میدیم چیزی غیر فعال نبود مخصوصا usb2
3- چندتا سرور تاور هم داریم که مدلشو نمیدونم و رم 128 گیگ دارن ولی قدیمی هستند قطعا نسخه بوت esxi رو نمیتونیم نصب کنیم رو اگر بشه باید ورژن زیر 5 باشه که جوابگوی ما نیست.چه سیستم هامل سرور ویندوزی نصب کنم و بعد از نصب سیستم هامل چه نسخه از مجازی ساز نرم افزاری رو لود کنم روش؟

ممنون

Motahari.web
January 7th, 2020, 14:25
سلام دوست عزیز شما باید نگارش esxi مناسب رو از وب سایت HP دانلود کنید و نصب کنید نسخه ۶ معمولا بدون مشکل ترین هست.

AdminPortal.ir
January 11th, 2020, 13:32
سلام و عرض ادب
من چندتا مشکل دارم
1 اینکه چندتا سرور داریم که برای منابع مالی و نرم افزاری رو هر کدوم یه سیستم عامل نصب شده بود که الان میخام مجازی ساز نصب کنم و سرور ها نسخه جی 6 380 پرولیانت هستند از شرکت اچ پی
چه نسخه ای مناسب این ورژن است؟
2- سرور نمیتونه بوت کنه از طریق فلش و سی دی ام اکسترنال
داخل فلش محتویات esxi رو ریختم نسخه 6.7 که بعد فهمیدم ساپورت نمیکنه و نصب نمیشه که نصخه 5.5 و 6 هم تست کردم اما مشکل اینه از داخل ilo 2 که کانکت شدم اصلا نه یو اس بی نه اکسترنال دی وی دی نه مانت نرم افزاری از ریموت آیلو 2 هیچ کدام بوت نمیکنه و مشکل وجود داره اط چه طریقی رفعش کنم. تنظیمات هم میدیم چیزی غیر فعال نبود مخصوصا usb2
3- چندتا سرور تاور هم داریم که مدلشو نمیدونم و رم 128 گیگ دارن ولی قدیمی هستند قطعا نسخه بوت esxi رو نمیتونیم نصب کنیم رو اگر بشه باید ورژن زیر 5 باشه که جوابگوی ما نیست.چه سیستم هامل سرور ویندوزی نصب کنم و بعد از نصب سیستم هامل چه نسخه از مجازی ساز نرم افزاری رو لود کنم روش؟

ممنون

سلام طبق vmware compatibility Guide که تو این شکل میبینید، روی این سرور نسخه esxi 5.5 U3 و یا پایین تر رو می تونید نصب کنید و بعد از نصب میتونید اونرو آپگیرد کنید به ورژن های بالاتر. در صورت نیاز می تونید از آموزش آپگرید کردن ESXi (https://www.adminportal.ir/product/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a2%d9%be%da%af%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-esxi/) استفاده کنید.

40101

ali215215
January 14th, 2020, 23:24
5.5
6
خوبه-زیاد فرقی نداه

- - - Updated - - -

5.5
6
خوبه-زیاد فرقی نداه

200TBFilm
January 14th, 2020, 23:29