ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فوری خواهشا جواب دهید

kavir
February 19th, 2011, 12:10
سلام
من یه وی پی اس دارم از شرکت پارس پک می خواهم
WildCard
رو فعال کنم اما گفته برای فعالسازی باید 15 هزار تومن باید پرداخت کنید
می خواستم بئنم فعال کردن این مگه جزو خدمات این شرکت بصورت رایگان نباید باشه؟

amiri113
February 19th, 2011, 12:42
هر کسی حق داره برای کار و زمانی که ميزاره هزينه دريافت کنه.
شما روز اول باهاشون توافق کرده بوديد که اين مورد رو بهتون رايگان بدن ؟ ازشون سوال کرده بوديد ؟ جایی خونده بوديد که رايگان ميدن ؟

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

taghikhani
February 19th, 2011, 12:51
این مورد جزو تنظیمات وب سرور و دی ان است که اگر سرور را بدون مدیریت تهیه کردید برعهده خودتان است.
اگر هم مدیریت شده گرفته اید باید دید که جزو تعهدات مدیریتی بوده یا نه.

amirHoseein
February 19th, 2011, 12:53
پنل شما چی هست ؟

shafiei7
February 19th, 2011, 12:55
نیاز به پرداخت هزینه نیست. آموزش: iNetworkWeb.com - (http://www.inetworkweb.com/portal/knowledgebase/49/-------Wild-Card.html)

kavir
February 19th, 2011, 13:03
هر کسی حق داره برای کار و زمانی که ميزاره هزينه دريافت کنه.
شما روز اول باهاشون توافق کرده بوديد که اين مورد رو بهتون رايگان بدن ؟ ازشون سوال کرده بوديد ؟ جایی خونده بوديد که رايگان ميدن ؟

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

نه من اصلا توافق نکذدم فقط گفته بودم برای سیستم وبلاگ دهی می خواهم
جای ندیدم ولی باید جزو خدمات رایگان باشه

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

این مورد جزو تنظیمات وب سرور و دی ان است که اگر سرور را بدون مدیریت تهیه کردید برعهده خودتان است.
اگر هم مدیریت شده گرفته اید باید دید که جزو تعهدات مدیریتی بوده یا نه.
والا دسترسی به روت رو دارم
پنل که نصب شده kloxo هست کار کردنش هم سخت هست آموزش این پنل خیلی کم هست تو نت آموزش فعال سازی رو پیدا کردم ولی وقتی تا حالا سرور نداشتم برایم سخت بود تا خودم انجام بدم

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

پنل شما چی هست ؟

kloxo

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

نیاز به پرداخت هزینه نیست. آموزش: iNetworkWeb.com - (http://www.inetworkweb.com/portal/knowledgebase/49/-------Wild-Card.html)
این آموزش رو دیدم وقتی که کار نکردم با سرور نمی تونم انجام بدم متوجه کار نشدم

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

حتما باید برای وبلاگ دهی اینWildCard باید فعال باشه

shez
May 23rd, 2012, 23:41
پشتيباني سيستمهای Directory Services مانند (Active Directory) برای کنترل و مديريت کاربران موجود در شبکه و کنترل دسترسي های آنها .
• پشتيباني سيستمهای Firewall و IDS/IPS برای جلوگيری از دسترسيهای غير مجاز در شبکه
من اموزش می خوام
:112::-?

mostafabia2taraneh
May 23rd, 2012, 23:46
اگر self manage تحویل گرفته اید بله هزینه که میگیرن درسته

#elahe#
May 24th, 2012, 00:46
جای ندیدم ولی باید جزو خدمات رایگان باشه

هیچ بایدی وجود نداره !!!