ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : الگوی مصرف ترافیک در سرور مجازی

avacs
January 4th, 2020, 12:35
سلام. ترافیک یک به ده یعنی چه ؟ یعنی دانلود در سرور باید ده برابر آپلود باشه یا برعکس ؟

اگر ترافیکمون یک به یک باشه ، راهی هست که مثلا با دانلود یه فایل حجیم ، الگو رو تغییر بدیم تا دیتاسنتر سرور رو مسدود نکنه ؟

یه توصیح کامل بدین ممنون میشم

ashadata
January 4th, 2020, 13:27
سلام. ترافیک یک به ده یعنی چه ؟ یعنی دانلود در سرور باید ده برابر آپلود باشه یا برعکس ؟

اگر ترافیکمون یک به یک باشه ، راهی هست که مثلا با دانلود یه فایل حجیم ، الگو رو تغییر بدیم تا دیتاسنتر سرور رو مسدود نکنه ؟

یه توصیح کامل بدین ممنون میشم

دیتاسنتر سرور رو مسدود نمیکنه برای ترافیک , فقط یک فاکتور بابت ترافیک مصرفی ایجاد میکنه

در ترافیک یک به ده شما به ازای هرگیگابایت دانلود باید ده گیگابایت اپلود داشته باشه

در ترافیک یک به یک مثل اینترنت خانگی فرقی نمیکنه دانلود یا اپلود داشته باشید

اگر ترافیک سرور یک به یک هست نمیشه تبدیلش کنید یک به ده

اگر یک به ده هست برای این که فاکتور برای ترافیک مصرفی به صورت یک به یک نیاد باید به ازای هر گیگابایت دانلود توسط سرور ده گیگابایت حداقل اپلود داشته باشید

avacs
January 4th, 2020, 14:24
دوست گرامی سپاس از پاسختون

در ترافیک یک به ده شما به ازای هرگیگابایت دانلود باید ده گیگابایت اپلود داشته باشه
متوجه شدم. وقتی کاربر ، فایلی رو از سرور من دانلود بکنه ، برای سرور من آپلود حساب میشه درسته ؟

اگر ترافیک سرور یک به یک هست نمیشه تبدیلش کنید یک به ده
ترافیک بی نهایت هست ولی قطعا یک به ده باید رعایت بشه .

برای این که فاکتور برای ترافیک مصرفی به صورت یک به یک نیاد باید به ازای هر گیگابایت دانلود توسط سرور ده گیگابایت حداقل اپلود داشته باشید
پس من میتونم یه فایل حجیم رو روی سرور آپلود کنم . بعد برای اینکه ترافیک به صورت یک به یک در نیاد ، گهگاهی این فایل رو دانلود کنم تا برای سرور آپلود حساب بشه ، درسته ؟