PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی cdn خارج از کشور برای هاست دانلود بجز

ahmadfrd
January 4th, 2020, 11:43
***ممنون از دوستان حل شد***

firebox
January 4th, 2020, 12:56
جایگزین های Cloudflare اکثرا پولی هست ، نمونه هاش Amazon CloudFront, Akamai, Fastly, Google Cloud CDN, StackPath هستن ، تنها نمونه ای که من دیدم با پلن رایگان Incapsula هست، که کیفیت اش قابل مقایسه با Cloudflare نیست.

gharibion
January 4th, 2020, 13:43
در صورتی که تمایل دارید هزینه کنید Azure ماکروسافت و AWS پیشنهاد می شود .
همچنین پلن های پریمیوم Cloudflare

N-M
January 5th, 2020, 12:45
سلام.
لطفا چند تا cdn بجز cloudflare معرفی کنید.
از cloudflare که استفاده میکنم سایت از کار میوفته و بدون قندشکن به هیچ عنوان نمیشه ازش دانلود کرد.

دوستان چند مورد را معرفی کرده بودند، cloudns از قلم افتاده بود.

hoka
January 5th, 2020, 13:25
سلام.
از cloudflare که استفاده میکنم سایت از کار میوفته و بدون قندشکن به هیچ عنوان نمیشه ازش دانلود کرد.

یه سرور مجازی رم 1 بگیر خودت ران کن چه کاریه ؟

behnamy01
January 6th, 2020, 17:45
سلام.

arvancloud.com استفاده کنید

جایگزین های Cloudflare اکثرا پولی هست ، نمونه هاش Amazon CloudFront, Akamai, Fastly, Google Cloud CDN, StackPath هستن ، تنها نمونه ای که من دیدم با پلن رایگان Incapsula هست، که کیفیت اش قابل مقایسه با Cloudflare نیست.
متاسفانه Incapsula تا چند وقت پیش که چک میکردم کلا رنج همه IPهای ایـران رو مسدودکرده و ایـرانی ها نمیتونن به هیچ کدوم از سایت هایی که از Incapsula استفاده میکنن وارد بشن، حالا خبر بد اینکه شایعه شده aws هم میخواد به زودی رنج ایـران رو مسدود کنه!

amin_lni
January 6th, 2020, 23:12
بهترین انتخاب شما همون Cloudflare هست.

فقط دامین com و net تو ایران به مشکل میخوره، بقیه tld ها مشکلی ندارند.

hoka
January 7th, 2020, 17:54
بهترین انتخاب شما همون Cloudflare هست.

فقط دامین com و net تو ایران به مشکل میخوره، بقیه tld ها مشکلی ندارند.

top رو هم اضافه کنید