ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : متن اضافه جلوی عنوان در نتایج گوگل

sonly
January 2nd, 2020, 17:17
سلام دوستان برخی از سایت های بنده در جلوی متن عنوان متن یکی از دسته ها هم جلوی اون توی نتایج گوگل بالا میاد مثلا من زدم اینطور باشه

عنوان مطلب | نام سایت

ولی اینطور هست

عنوان مطلب | نام سایت - نام دسته ای بی ربط

کدهای عنوان هم این مواردن:

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); echo ' | '; bloginfo('description'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_tag() ) { single_tag_title( '', true ); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_page() ) { single_post_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } else { wp_title('',true); } ?> </title>

1wp.ir
January 2nd, 2020, 18:22
آیا از افزونه سئو هم استفاده می کنید ؟

sonly
January 2nd, 2020, 21:08
آیا از افزونه سئو هم استفاده می کنید ؟

خیر...

1wp.ir
January 2nd, 2020, 21:44
ازطریق آی دی تلگرام در ارتباط باشید تا بررسی بشه وب سایت شما

Marshall
January 3rd, 2020, 00:46
سلام دوستان برخی از سایت های بنده در جلوی متن عنوان متن یکی از دسته ها هم جلوی اون توی نتایج گوگل بالا میاد مثلا من زدم اینطور باشه

عنوان مطلب | نام سایت

ولی اینطور هست

عنوان مطلب | نام سایت - نام دسته ای بی ربط

کدهای عنوان هم این مواردن:

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); echo ' | '; bloginfo('description'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_tag() ) { single_tag_title( '', true ); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } elseif (is_page() ) { single_post_title(); echo ' | '; bloginfo('name'); } else { wp_title('',true); } ?> </title>

با سلام
برای همه سایتها اینطوری دوست عزیز
در صورتی که کاراکترهای مجاز بیشتر از کاراکترهای پیش بینی شده باشه یا مساوی باشه مشکلی نداره ولی اگه کاراکترها کمتر باشند گوگل یه قسمت از سایت شما به دلخواه خودش از هرجایی اضافه می کنه

sonly
January 3rd, 2020, 02:22
با سلام
برای همه سایتها اینطوری دوست عزیز
در صورتی که کاراکترهای مجاز بیشتر از کاراکترهای پیش بینی شده باشه یا مساوی باشه مشکلی نداره ولی اگه کاراکترها کمتر باشند گوگل یه قسمت از سایت شما به دلخواه خودش از هرجایی اضافه می کنه
عجب... خب رو برخی مطالب با همین طول اینطور نیست

مشکل اینجاس که بخشی رو بر میداره مثلا بنده سایتم قالب رایگان قالب فروشی

میزنه اینطور

قالب فلان | اسم سایت - قالب رایگان

در صورتی که مطلب من تو دسته فروشی هست یا هر دسته ی دیگه

این باعث میشه کسی که سرچ کرده وارد سایت بنده نشه....

ولی خب بنده تو سایت های دیگه خودم و سایت های دیگ عنوان کوتاه تر دیدم بدون این مشکل.

sonly
January 7th, 2020, 15:59
مشکل همچنان باقیست ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه... مرسی

sonly
January 8th, 2020, 21:01
up.......