توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ دایرکت آدمین
iraniam2000
December 31st, 2019, 19:30
سلام
دوستان نیاز به کانفیگ دایرکت آدمین دارم ، متاسفانه نسخه جحدید دایرکت آدمین در قسمت mysql تغییراتی داشته که اسکریپت ما دچار مشکلاتی شده و از دوستانی که میتونند کانفیگ کامل انجام بدن خواهش میکنم لطفا آفر بدن
اگه بتونید نسخه قبلی دایرکت آدمین را نسب کنید که خیلی عالی میشه وگرنه حتما کسانی آفر بدن که توانایی کاملی دارند
لطفا هزینه و اطلاعات تماس را هم قرار بدید
ضمنا تضمینی لازم دارم
با تشکر
sina_lizard
December 31st, 2019, 19:41
با سلام
با هزینه 250 هزار تومان به صورت کامل از صفر تا صد با رفع مشکلات اعلامی توسط شما قابل انجام هست
بعد از کانفیگ اسکریپتون رو ران میکنید هر مشکلی داشت از جانب کانفیگ سرور حل خواهد شد
اگر حل نشد هزینه اتون برگشت داده میشه
RoobinaServer
December 31st, 2019, 19:52
سلام
دوستان نیاز به کانفیگ دایرکت آدمین دارم ، متاسفانه نسخه جحدید دایرکت آدمین در قسمت mysql تغییراتی داشته که اسکریپت ما دچار مشکلاتی شده و از دوستانی که میتونند کانفیگ کامل انجام بدن خواهش میکنم لطفا آفر بدن
اگه بتونید نسخه قبلی دایرکت آدمین را نسب کنید که خیلی عالی میشه وگرنه حتما کسانی آفر بدن که توانایی کاملی دارند
ضمنا تضمینی لازم دارم
با تشکر
با سلام
هزینه کانفیگ کامل 250 هزار تومان میباشد.
اگر مشکل دیگری وجود داشته باشد و رفع عیب نیاز باشد باید واحد فنی بررسی و در صورت امکان رفع مشکل، هزینه آن برآورد گردد.
http://www.roobinaserver.ir
باتشکر
nimafire
January 1st, 2020, 21:27
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند
برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...
پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
ارسال تیکت ارتباط با بخش فروش و فنی :
https://clients.afaghhosting.net/contact.html
sms.bartarhost
January 1st, 2020, 21:57
سلام
ضمنا تضمینی لازم دارم
با تشکر
با هزینه 230 هزارتومان براتون انجام میشه
درصورت رفع نشدن مشکل اسکریپت شما هزینه برگشت داده خواهد شد
asrhosting
January 1st, 2020, 22:28
سلام
ضمنا تضمینی لازم دارم
با تشکر
با سلام .
به صورت حرفه ای و تضیمینی
200 هزار تومان
09136298914
yaser.amini67
January 6th, 2020, 00:12
سلام
براتون با هزینه 150 تومن انجام میدم
لطفا با آی دی من در ارتباط باشید