ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن بخش ویرایش ایمیل whmcs

sina_lizard
December 24th, 2019, 15:02
سلام
دوستان من میخواستم قالب های ایمیلم رو ویرایش کنم
ولی وقتی چیزی رو ادیت میکنم یا متنی اضافه یا کم میکنم
این ارور رو میده

Oops!Something went wrong and we couldn't process your request.Please go back to the previous page and try again.
If the problem persists, please contact us.
« Back to Homepage
PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'blindcopyto' in 'field list' in /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:462
Stack trace:
#0 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(462): PDO->prepare('update `tblemai...')
#1 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(706): Illuminate\Database\Connection->Illuminate\Database\{closure}(Object(Illuminate\Da tabase\MySqlConnection), 'update `tblemai...', Array)
#2 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblemai...', Array, Object(Closure))
#3 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblemai...', Array, Object(Closure))
#4 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblemai...', Array)
#5 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2071): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblemai...', Array)
#6 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#7 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#8 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent\ Builder), Array)
#9 /home/mizbansv/public_html/client//configemailtemplates.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()
#10 {main}
Next Illuminate\Database\QueryException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'blindcopyto' in 'field list' (SQL: update `tblemailtemplates` set `disabled` = 0, `blindcopyto` = , `updated_at` = 2019-12-24 11:06:49 where `id` = 9) in /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php:713
Stack trace:
#0 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(669): Illuminate\Database\Connection->runQueryCallback('update `tblemai...', Array, Object(Closure))
#1 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(467): Illuminate\Database\Connection->run('update `tblemai...', Array, Object(Closure))
#2 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Connection.php(410): Illuminate\Database\Connection->affectingStatement('update `tblemai...', Array)
#3 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Query/Builder.php(2071): Illuminate\Database\Connection->update('update `tblemai...', Array)
#4 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Builder.php(531): Illuminate\Database\Query\Builder->update(Array)
#5 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1551): Illuminate\Database\Eloquent\Builder->update(Array)
#6 /home/mizbansv/public_html/client/vendor/illuminate/database/Eloquent/Model.php(1470): Illuminate\Database\Eloquent\Model->performUpdate(Object(Illuminate\Database\Eloquent\ Builder), Array)
#7 /home/mizbansv/public_html/client//configemailtemplates.php(0): Illuminate\Database\Eloquent\Model->save()

#8 {main}
جستجو هم کردم داخل سایت فقط این تاپیک بود
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=184845
از اینم سر در نیاوردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
:67:

sam_pontiac
December 24th, 2019, 15:46
سلام
دیتابیس whmcs رو چک کنید، جدولی با نام tblemailtemplates وجود داره.
داخل این جدول باید columnـی با نام blindcopyto وجود داشته باشه.
اگر نبود، از طریق phpmyadmin و وارد شدن به سربرگ structure ، یک column جدید با همین نام تعریف کنید ( با تایپ text ).
فقط موضوعی که اینجا هست، این column بصورت پیش فرض باید وجود داشته باشه.
اگر whmcs شما نسخه 7.8.3 هست، دقت کنید که این column با نام blind_copy_to وجود داره ( تغییر کرده نسبت به نسخه های قبل تر ).

sina_lizard
December 24th, 2019, 18:53
سلامی دوباره ممنون از توضیحتون من انجام دادم ولی بازم همین مشکل هست
اینم عکس جایی که گفتین
40066

من این تیبل رو برای ایمیل فارسی دانلود و نصب کردم ولی نمیدونم قبل از این اینطوری بود یا بعد از این اینطوری شده (قبلا امتحان نکرده بودم )
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=115622&page=2
صفحه دوم پست یوزر menalgeya

sam_pontiac
December 24th, 2019, 19:52
سلامی دوباره ممنون از توضیحتون من انجام دادم ولی بازم همین مشکل هست
اینم عکس جایی که گفتین
40066

من این تیبل رو برای ایمیل فارسی دانلود و نصب کردم ولی نمیدونم قبل از این اینطوری بود یا بعد از این اینطوری شده (قبلا امتحان نکرده بودم )
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=115622&page=2
صفحه دوم پست یوزر menalgeya

سلام مجدد
اول از همه یک سوال نسخه whmcs شما 7.1 هست؟
این فایل رو که یوزر menalgeya تو اون تاپیک گذاشت من چک کردم.
این فایل جدول tblemailtemplates نسخه های قدیمی تر whmcs هست ( که با بررسی عکسی که گذاشتید، دقیقا همین فایل sql جایگزین جدول tblemailtemplates شما شده )
شاید نسخه شما جدیدتر باشه و با بارگذاری این فایل و ایمپورتش به دیتابیس، جدول اصلی ( سازگار با نسخه فعلی ) حذف شده و این جدول که برای نسخه های قدیمی تر هست جایگزین شده و مشکل براتون پیش اومده.
بعنوان مثال تو نسخه جدید whmcs ، همین column با نام blindcopyto تغییر کرده به blind_copy_to ، و بنابر این کوئریها هم کاملا تغییر کرده.
اگر نسخه جدید whmcs رو استفاده میکنید،حتما از دیتابیس سالم همین نسخه ای که استفاده میکنید ، جدول tblemailtemplates رو جایگزین جدول فعلی کنید و دنبال فارسی ساز مناسب با نسخه فعلی تون باشین.
یا اگر بکاپ دارید، از بکاپتون استفاده کنید و جایگزین کنید این جدول رو.

sina_lizard
December 24th, 2019, 21:44
سلامی دوباره
اره خودمم احساس کردم اینطورشده بله مال من بالاتراز 7 هست
ممنون از وقتی که گذاشتین
بک اپ برنداشتم قبل از تغییرات
اگر فایل سالمی دارین قرار بدین مرسی

sam_pontiac
December 24th, 2019, 21:59
سلامی دوباره
اره خودمم احساس کردم اینطورشده بله مال من بالاتراز 7 هست
ممنون از وقتی که گذاشتین
بک اپ برنداشتم قبل از تغییرات
اگر فایل سالمی دارین قرار بدین مرسی

سلام
فایل sql جدول tblemailtemplates برای نسخه 7.1 تا 7.8 به بعد

40067

sina_lizard
December 24th, 2019, 23:26
سلامی دوباره
ممنون
فقط این فارسیه ؟ منظورم اینه کلا بازم متن ها ؟؟؟ نشن ؟ امروز کلی روی سایت کار کردم

sam_pontiac
December 25th, 2019, 20:22
سلامی دوباره
ممنون
فقط این فارسیه ؟ منظورم اینه کلا بازم متن ها ؟؟؟ نشن ؟ امروز کلی روی سایت کار کردم

سلام سینا جان
نه متاسفانه من فارسیش رو ندارم که اگر داشتم حتما قرار میدادم.
این جدول خام tblemailtemplates برای whmcs نسخه 7.8.3 هست که تو تمام نسخه های بالاتر از 7.1 فیکس هستش.
یعنی جدول پیش فرض بعد از نصب whmcs.
حالا اگر دوستان فارسیش رو دارند، بگذارند ( همه چیز هم پولیش خوب نیس /:) )
اگر هم کسی نگذاشت انشالله در اولین فرصت خودم فارسی میکنم میگذارم، همه صلواتی استفاده کنند.
والا !
جزء به جزء whmcs رو پولی کردن همه، در صورتیکه 90% دارن نالش رو استفاده میکنن.

- - - Updated - - -

اون مشکل علامت سوالها هم، ارتباطی با این جدول نداره.
collation جداول یا شاید خود دیتابیس رو چک کنید ببینید روی utf8_general_ci هست یا نه.
احتمالا روی latin_1_swedish_ci هستند.

sina_lizard
December 31st, 2019, 11:27
سلام سینا جان
نه متاسفانه من فارسیش رو ندارم که اگر داشتم حتما قرار میدادم.
این جدول خام tblemailtemplates برای whmcs نسخه 7.8.3 هست که تو تمام نسخه های بالاتر از 7.1 فیکس هستش.
یعنی جدول پیش فرض بعد از نصب whmcs.
حالا اگر دوستان فارسیش رو دارند، بگذارند ( همه چیز هم پولیش خوب نیس /:) )
اگر هم کسی نگذاشت انشالله در اولین فرصت خودم فارسی میکنم میگذارم، همه صلواتی استفاده کنند.
والا !
جزء به جزء whmcs رو پولی کردن همه، در صورتیکه 90% دارن نالش رو استفاده میکنن.

- - - Updated - - -

اون مشکل علامت سوالها هم، ارتباطی با این جدول نداره.
collation جداول یا شاید خود دیتابیس رو چک کنید ببینید روی utf8_general_ci هست یا نه.
احتمالا روی latin_1_swedish_ci هستند.
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتین برای راهنمایی
با فایلی که قرار دادین مشکل حل شد
وبا استفاده از لینک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=61017
خودم فارسی کردم متن هارو از داخل whmcs کلا حل شد رف پی کارش
ممنون از دوستان