PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت با درآمد 1 میلیون به بالا داری؟ خریداریم

soheyl_ir89
December 22nd, 2019, 14:23
سلام

زمینه ی فعالیت؟

مدت زمان عمر سایت؟

متوسط تعداد ip بازدیدکننده ی 6 ماه اخیر؟ چه تعداد از موتورهای جستجو؟ چه تعداد از لینک ها و ...؟

هزینه های سایت؟ بابت چه مواردی؟ فهرست کنید لطفا.

میزان درآمد ماهانه؟ از چه مواردی؟ فهرست کنید لطفا.

آدرس سایت؟

ashadata
December 22nd, 2019, 14:44
سلام

زمینه ی فعالیت؟

مدت زمان عمر سایت؟

متوسط تعداد ip بازدیدکننده ی 6 ماه اخیر؟ چه تعداد از موتورهای جستجو؟ چه تعداد از لینک ها و ...؟

هزینه های سایت؟ بابت چه مواردی؟ فهرست کنید لطفا.

میزان درآمد ماهانه؟ از چه مواردی؟ فهرست کنید لطفا.

آدرس سایت؟

صرقا نظر شخصیم رو بیان میکنم : سایتی که ارزش داشته باشه , دارای درآمد و آینده کلا فروخته نمیشه حتی اگه طرف مشکلی براش پیش بیاد ( از سربازی بگیر تا هرچی )

soheyl_ir89
January 1st, 2020, 18:25
.

دوستان اگر پیشنهادی دارید، بفرمایید

.

TARIMEHR
January 1st, 2020, 19:08
زمینه فعالیت: فروش اینترنتی کاندوم
عمر: سه سال
میانگین بازدید کننده شش ماه اخیر: روزانه ۱۰۰ آی پی
همش از موتور جستجو
هیچ تعداد از لینک ها

ماهانه ۱۰۰ هزار تومان هزینه نگهداری هاست
سالانه ۱۴۰ هزار تومان بابت تمدید دامنه

درآمد این سایت به فصل های سال ارتباط مستقیم دارد. معمولا در فصل گرم فروش ۵ برابر فصل سرد سال است.

مناسبت ها و تعطیلات هم در فروش شما تاثیر گذار هست. خصوصا زمانی که ۴ روز پشت سر هم تعطیل باشد و یا ایام نوروز

ماه های رمضان و محرم متاسفانه ریزش شدید داریم

لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو اعلام فرمایید. درآمد ماهانه ۱۲ میلیون تومان خالص
:-b

- - - Updated - - -

https://alocondom.com/

soheyl_ir89
January 6th, 2020, 10:56
.

سایتـ با درآمد ماهانهـ 1 میلیونـ تومانـ بهـ بالا داریـ؟ خریدارمــــــــــ

.

soheyl_ir89
January 14th, 2020, 17:55
.

.

1eng.ir
January 14th, 2020, 18:32
شما دنبال سرمایه‌گذاری روی ایده‌های ناب نبودین؟
الان لنگ ماهی ۱ میلیون درآمد هستید؟!!

soheyl_ir89
January 15th, 2020, 13:46
شما دنبال سرمایه‌گذاری روی ایده‌های ناب نبودین؟
الان لنگ ماهی ۱ میلیون درآمد هستید؟!!

سلام
هم روی ایده یا طرح سرمایه گزاری می کنم
هم اگر سایت مناسبی باشه که بتونم ادامه ش بدم، خریدارم.
اگر پیشنهادی دارید بفرمایید
با تشکر

- - - Updated - - -

سایت درامد داشه باشه رو به پیشرفت باشه کسی نمیفروشه مگه نیاز مالی باشه 1م هم معمولا 12 تا 20م قیمتشه البته مونده بازم ممکنه بیشترم قیمت دهی شه که اگه تخصص نداشته باشین در بعد خرید برای نگهداریش همون بهتر اون 20تومنو بزارین بانک یا طلا یا زمین بخرین

سلام دوست گرامی
به دلایلی که اشاره داشتید و دلایل بیشتر، هر وبمستری امکان داره تمایل به فروش وب سایتش داشته باشه.
اگر پیشنهادی دارید بفرمایید
با تشکر

1wp.ir
January 15th, 2020, 15:40
سایت درامد داشه باشه رو به پیشرفت باشه کسی نمیفروشه مگه نیاز مالی باشه 1م هم معمولا 12 تا 20م قیمتشه البته مونده بازم ممکنه بیشترم قیمت دهی شه که اگه تخصص نداشته باشین در بعد خرید برای نگهداریش همون بهتر اون 20تومنو بزارین بانک یا طلا یا زمین بخرین

با عرض معذرت از استارتر محترم

طلا میشه با 20 تومن خرید اما زمین رو بعید می دونم با این بودجه بشه خرید حتی در پرت ترین منطقه و روستا هم نمیشه 100 متر زمین خرید با این بودجه .

parsvia
January 16th, 2020, 14:36
وب سایت زیر به فروش میرسد
قیمت توافقی
بیش از 4000 فایل
هزینه ماهانه 50000 تومان
درآمدش کمه چون روش کار نمی کنم
وب سایت (http://gemfile.ir)

mashiat
January 16th, 2020, 15:29
8pic.ir
رو میفروشم اگر خواستید
درامد ماهیانه از فروش بک لینک و تبلیغات ماهیانه 1.5 میلیون تومان
قیمت فروش 50 میلیون تومان
50 میلیون رو اگر بذارم بانک با سود 20 درصد ماهی 830 هزار تومن حدودن میده
پس 1.5 میلیون نزدیک به 100 میلیون میشه که بذاری بانک
الکی هم قیمت پرت نگفتم
دوستمون راست میگه سایتی که 1 تومن درامد داشته باشی کسی یا نمیفروشه یا ارزون نمیده و به قیمت میده

soheyl_ir89
February 24th, 2020, 13:55
.

.

taranoome
February 25th, 2020, 00:38
سایت دارم با درامد ماهانه بیش از 3 میلیون
قیمت 100 میلیون

soheyl_ir89
February 25th, 2020, 08:52
سایت دارم با درامد ماهانه بیش از 3 میلیون
قیمت 100 میلیون

سلام
آدرس و توضیحاتو بفرمایید
قیمت رو زیاد فرمودید بازم اگر ببینم جای توسعه و رشد درآمد داره، چونه هامونو می زنیم.

faramarz61
June 10th, 2022, 15:16
فروش سایت بزرگ کسب درآمد اینترنتی

سایت آموزش کسب درآمد اینترنتی با نام پول یابی به آدرس زیر به فروش می رسد :
https://poolyabi.ir/ (http://go.shopkeeper.ir/?url=https%3A%2F%2Fpoolyabi.ir%2F)
دامنه سایت حدود پنج سالی است که ثبت شده ولی کمتر فعال بوده تا اینکه در دو سال قبل شروع به ارسال مقالات به صورت جدی در آن شده است .
حدود 950 مقاله تخصصی و بدون کپی دارد تمام مقالات سایت تولید شده خودم است و در موضوعات مرتبط با کسب درآمد اینترنتی ، کسب و کار خانگی و راه اندازی کسب و کار می باشد. بازم تاکید می شود تمام مقالات سایت یونیک بوده و اگر مقاله ای در جای دیگر مشابه مقالات سایت پول است کپی از سایت بنده می باشد.

نکته مهم اینکه بیش از 50 درصد مقالات سایت از نوع محتوای همیشه سبز یا Evergreen Content و همچنین آسمان خراش است یعنی محتوای فوق العاده تخصصی ، یونیک و در عین حال طولانی و بهینه شده می باشد . این نوع مقالات بالای 15 هزار کلمه ( بیش از سی یا چهل صفحه word) می باشند .
حدود پنج ماهی می شود که عملا نمی توانم زیاد سایت را به روز کنم به دلیل بیماری چشم ، نمی توانم از سیستم استفاده کنم برای همین مجبور به فروش سایت شدم .

سایت از نظر فنی ، قالب ، نرم افزارها ، پلاگین ها و... هیچ ایرادی ندارد و همه چیز کاملا به روز می باشد .
سایت پول یابی روی هاست سون قرار دارد و هزینه سالیانه آن حدود 500 هزار تومان است . دامین سایت پنج ساله ثبت شده و فکر کنم چند ماهی به تمدیدش مانده است.
از نظر درآمدی پیشنهادهای زیادی از طرف سایت های: پاپ آپ ، سایت های کسب درآمد ، کلیکی ، همکاری در فروش ، مشاغل ایران، بک لینک ، رپورتاژ آگهی، اشتراک گذاری ، فروش فایل، کارآفرینی ، مشاغل زنانه ، فعالان در شبکه های اجتماعی داشته و دارم ولی هیچ نوع تبلیغاتی را قبول نکردم . دلیلش این است که خودم برنامه کسب درآمد داشتم ولی به دلیل مشکل چشم نتوانستم اجرایی کنم . حتما برنامه کسب درآمد را به خریدار آموزش خواهم داد.
موارد زیر در فروش سایت لحاظ می شود:
1- واگذاری وب سایت با تمام مقالات تخصصی. ضمن اینکه مقالات نوشته شده که نیاز به ویرایش دارد هم واگذار می شود. به دلیل بیماری چشم نتوانستم مقالات را ویرایش کنم. حتی منابع و چگونگی تولید محتوا هم در صورن نیاز آموزش داده می شود.
2- واگذاری کتاب آموزش شروع کسب درآمد اینترنتی . این کتاب نوشته خودم در 260 صفحه می باشد که امتیاز و حق التالیف آن کامل به خریدار سایت دو سال پژوهش اینجانب است و تازه نگارش ان اتمام یافته است.
3- واگذاری 150جزوه آموزشی در موضوعات کسب درآمد اینترنتی ( رمز ارزها، همکاری در فروش ، کسب درآمد ده میلیونی در ماه، موفقیت در کسب درآمد و....) . هر کسی می تواند این جزوه ها را به صورت مجزا و یا با سر هم کردن تبدیل به کتاب علمی و قابل فروش کند.
4- منابع برای نگارش مقاله و نیز چگونگی نوشتن مقالات هم معرفی و آموزش داده خواهد شد.
5- راههای کسب درآمد پایدار که مدنظر بنده بود به خریدار آموزش داده می شود . تا در ادامه بتواند کسب درآمد دائمی داشته باشد.

آخرین رتبه آلکسای جهانی سایت 181 هزار و رتبه ایران سه هزار بوده است . (یک روز قبل از تعطیلی آلکسا)

قیمت پایه سایت با حق التالیف و امتیاز کامل کتاب و همچنین بیش از 150 جزوه جمع آوری شده : 50 میلیون تومان می باشد.
سایت به بهترین پیشنهاد واگذار می شود. شما و یا هر کس دیگر که خریدار است اطلاعات تکمیلی در اختیار قرار می گیرد .
برای تماس می توانید از طریق سایت (قسمت نظرات) ، ایمیل سایت و یا پیام خصوصی اقدام کنید.

در پناه حق