PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت دو ns برای دو هاستینگ متافاوت

Mohammad mahmood
December 20th, 2019, 17:42
با سلام یک سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه دوتا ns برای یک دامنه ساخت
به طور مثال یک دایرکت ادمین داریم و یک پلسک و دامنه مون x.com هست میخوام که ns1.x.com و ns2.x.com به دایرکت ادمین اشاره کنن و ns3.x.com -- ns4.x.com به پلسک اشاره کنن

gharibion
December 20th, 2019, 18:38
به طور مثال یک دایرکت ادمین داریم و یک پلسک و دامنه مون x.com هست میخوام که ns1.x.com و ns2.x.com به دایرکت ادمین اشاره کنن و ns3.x.com -- ns4.x.com به پلسک اشاره کنن

با سلام ،

از قسمت DNS Zone هاست x.com می توانید این کار را انجام دهید .
بایستی مقادیر ns1.x.com و ns2.x.com را با رکورد A به آی پی سرور دایرکت ادمین
و مقادیر ns3.x.com و ns4.x.com را با رکورد A به آی پی سرور پلسک

اشاره دهید .

همچنین در کنترل پنل دامنه x.com نیز می توانید انجام دهید .

Mohammad mahmood
December 20th, 2019, 19:04
با سلام ،

از قسمت DNS Zone هاست x.com می توانید این کار را انجام دهید .
بایستی مقادیر ns1.x.com و ns2.x.com را با رکورد A به آی پی سرور دایرکت ادمین
و مقادیر ns3.x.com و ns4.x.com را با رکورد A به آی پی سرور پلسک

اشاره دهید .

همچنین در کنترل پنل دامنه x.com نیز می توانید انجام دهید .

در حال حاظر دامنه رو از ایران سرور خریدم و از اروان کلود استفاده میکنم , فکر کنم دارید اشتباه میکنید رکورد نمیخوام تعریف کنم میخوام ns ریف کنم تا به مشتری های هاستینگ اون ns هارو بدم حالا بحث اینجاست یه دامنه داریم و میخوام دو تا هاستینگ رو پوینت کنن

sam_pontiac
December 20th, 2019, 19:14
در حال حاظر دامنه رو از ایران سرور خریدم و از اروان کلود استفاده میکنم , فکر کنم دارید اشتباه میکنید رکورد نمیخوام تعریف کنم میخوام ns ریف کنم تا به مشتری های هاستینگ اون ns هارو بدم حالا بحث اینجاست یه دامنه داریم و میخوام دو تا هاستینگ رو پوینت کنن

چیزی که در سوال شما هست، پاسخش رو دقیقا gharibion (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=65643) دادند.
هر سابدامین ( با هر نامی مثل ns , dns , nameserver ) یک A Record تلقی میشه که از طریق پنل دامنه ( کنترل پنل اصلی دامنه ) میتونید IP سرورهایی که روش پنل هاتون وصل هستند تعریف کنید.

Mohammad mahmood
December 21st, 2019, 00:08
چیزی که در سوال شما هست، پاسخش رو دقیقا gharibion (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=65643) دادند.
هر سابدامین ( با هر نامی مثل ns , dns , nameserver ) یک A Record تلقی میشه که از طریق پنل دامنه ( کنترل پنل اصلی دامنه ) میتونید IP سرورهایی که روش پنل هاتون وصل هستند تعریف کنید.

یدونم شاید سوال رو بد مطرح کردم

الان ns1.abrfanet.com رو ست کردم ولیکن نمیتونم تو دامنه مشتری ست کنم تا وصل شه به دایرکت ادمین بنده

dimohost
December 21st, 2019, 01:47
باسلام
به ایران سرور پنل دامنه مراجعه کنید
چهار child تعریف کنید.
ns1.x.com به ip دایرکت ادمین
ns2.x.com به ip دایرکت ادمین

ns3.x.com به ip پلسک
ns4.x.com به ip پلسک

بعد برید به هاست x.com و از
DNS Zone رکورد A بزنید
ns1.x.com به ip دایرکت ادمین
ns2.x.com به ip دایرکت ادمین

ns3.x.com به ip پلسک