برخی از قابلیت های ویژه این ویزا کارت های مجازی به شرح زیر هست:
تصور کنید که قصد خرید ویزا کارت مجازی برای اضافه کردن آن در سرویسی را دارید اما نمی دانید که ایا این ویزا کارت در سرویس فوق قابلیت پذیرش دارد یا نه
و از طرفی به پروایدری مراجعه می کنید که ویزا کارتی با موجودی اولیه چند دلاری به شما می فروشد .
شما در صورت عدم پذیرش در آن سیستم با ویزا کارتی بلا استفاده و با موجودی که قابلیت نقد شدن ندارد روبرو خواهید شد
حداقل موجودی
1 دلار
موضوع بعدی زمان بسیار مناسب ویزا کارتهای مجازی فوق است
مدت زمان کارتها
۳ ساله
بسیاری از ویزا کارت های صادر شده معمولا دارای محدودیت زمانی زیر ۳ ماه هستند در حالی که ویزا کارت های فوق 3 ساله می باشند و شما را از داشتن ویزا کارت فیزیکی/ مجازی متعدد بی نیاز می کنند
امکان اتصال به کیف پول هایی مانند paypal
بله
با ویزا کارت های فوق شما نیازی به خریدن ویزا کارت های pre paid با مبالغ بالا و یا سفارش و انتظار چند هفته ای برای ویزا کارت های فیزیکی گران قیمت نخواهید بود
و بدون نیاز به شارژ ویزا کارت می توانید تنها برای فعال کردن کیف پول پیپال از آن استفاده کنید
زمان تحویل بعد از خرید مستر کارت مجازی
روز / لحظه ای
شما پس از پرداخت خود در کوتاه ترین زمان ممکن ( در زمان تایم اداری ) و بعد از آن تا زمان خاتمه همان روز ویزا کارت مجازی خود را تحویل خواهید گرفت . مشخصات کارت به ایمیل شما ارسال خواهد شد
امکان دریافت صورت حساب به صورت ایمیل
بله
جهت خرید کارت پرداخت معادل به حساب بانکی ایران و یا وب مانی و یا پرفکت مانی یا کریپتو کارنسی وجود دارد
ارتباط از طریق تلگرام
http://t.me/ (http://t.me/plus_642)plus_642
(http://t.me/plus_642)صفحه مخصوص ویزا کارت مجازی vcc
http://642.ir/732/
صفحه پرسش و پاسخ : https://plink.ir/HKMWU
dertgtr
December 19th, 2019, 19:24
در سایت های آمریکایی امکان خرید با این کارت وجود دارد ؟ یا اروپایی؟
unix_magnet
December 19th, 2019, 22:42
در سایت های آمریکایی امکان خرید با این کارت وجود دارد ؟ یا اروپایی؟
چرا که نه دوست عزیز
یکی از کارایی کارتها چه مجازی و چه جقیقی اینه که امکان خرید هست .
با این حال مایلم تجربه ای از تجارت گذشته خودم رو با شما و دوستان دیگه در میون بزارم
برخی سایت ها کارت ها رو در داخل پنلشون اضافه می کنن و در سر موعد از موجودی کارت کسر می کنن بدون اینکه شخص اطلاعی داشته باشه
بنده یک بار سروری از leaseweb گرفته بودم و در دو روز مانده به سر رسید ماهانه به پشتیبانی به ایمیل گفتم که سرور کنسل بشه
پشنیباتی خیلی شیک گفتن cool و سرور شما از زمانی که بخواید کنسل میشه
و خوب بنده دو روز بعد دیدم پول از حسابم کسر شد و تازه سرور رو از داخل خود پنل کنسل کردم . هر چند خودم رو به در و دیوار کوبیدم تا مبلغ رو برگشت بزنن
در مورد این موضوع دقت بکنید در سایت ها . حالا چه کارت رو از ما خرید کنید چه شخص دیگه . این می تونه براتون مفید باشه
dertgtr
December 20th, 2019, 00:47
ولی با هر کاری نمیشه تو سایت های آمریکایی پرداخت کرد ! اینو که شما باید بدونی !
unix_magnet
December 20th, 2019, 01:32
ولی با هر کاری نمیشه تو سایت های آمریکایی پرداخت کرد ! اینو که شما باید بدونی !
منظور یا سوال شما رو دقیقا متوجه نمیشم ؟ ایا منظورتون اینه که در هیچ سایت امریکایی نمیشه یا اینه که در سایت بخصوصی نمیشه پرداخت داشت
itjavani
December 20th, 2019, 01:32
بانک صادر کننده کارت رو لطفا اعلام کنید و اینکه به ازای هر تراکنش کارمزدی هم داره یا خیر؟
ایا حساب بانکی متصل و مستقل امکانش هست داشته باشیم یا خیر؟
unix_magnet
December 20th, 2019, 02:00
بانک صادر کننده کارت رو لطفا اعلام کنید و اینکه به ازای هر تراکنش کارمزدی هم داره یا خیر؟
ایا حساب بانکی متصل و مستقل امکانش هست داشته باشیم یا خیر؟
کارت ها از طرف یک شرکت آمریکایی صادر میشن که به دلیل کانتست بازار و به دلیل کچ سرویس تمایلی به شیر اون نداریم
کارمزد بله . ( تا جایی که دانسته های بنده یاری میده اکثر کارتها مقدار بسیار کمی کارمزد در تراکنش ها دارند )
کارت ها بدون حساب بانکی و جدا از اون هستن
اینکه آیا کارت ها به حساب های بانکی کشورهای مختلف قابلیت اتصال داشته باشن یا نه تست نشدن و نمی تونم جواب قطعی بدم
ممکنه بشن یا ممکنه نشن و جواب قطعی بدون بررسی نمی تونم بدم . می تونید بعد از دریافت اگر حساب بانکی در کشور خاصی دارید امتحان کنید ولی ما تضمینی و وعده ای در اینکه آیا میشن یا نمیشن نمیدیم
ولی کارت ها اعتبار بالایی دارن و اعتبار بالایی دارن
OMIDTU5
December 20th, 2019, 02:16
منظور یا سوال شما رو دقیقا متوجه نمیشم ؟ ایا منظورتون اینه که در هیچ سایت امریکایی نمیشه یا اینه که در سایت بخصوصی نمیشه پرداخت داشت
با بعضی از سایت های امریکایی امکانش نیست
به عنوان مثال من با مسترکارت فیزیکی و معتبر که از بانک های ترکیه دریافت کردم نتونستم از سایت ifixit آمریکا خرید کنم! و از کارتم ایراد گرفت
ولی هزینه های سرور که تو امریکا هست و همچنین خرید دامین از شرکت های مختلف خارجی رو با همون کارت پرداخت میکنم و مشکلی نداره !
unix_magnet
December 20th, 2019, 02:47
با بعضی از سایت های امریکایی امکانش نیست
به عنوان مثال من با مسترکارت فیزیکی و معتبر که از بانک های ترکیه دریافت کردم نتونستم از سایت ifixit آمریکا خرید کنم! و از کارتم ایراد گرفت
ولی هزینه های سرور که تو امریکا هست و همچنین خرید دامین از شرکت های مختلف خارجی رو با همون کارت پرداخت میکنم و مشکلی نداره !
بله کاملا حرف شما درست هست . برخی از سایت ها تنها عده محدودی از کارت ها رو جهت پرداخت قبول دارن . اینکه کارتی ارایه بشه که تمامی کشورها و شرکت ها رو پوشش بده عملا غیر ممکن هست ( البته برای شرکتی که شما مثال اوردین این کارت تست نشده و ممکنه جواب بده )
مثلا الان چین روی اوردن به یونیون پی و تقریبا دیگه ویزا و مستر کارت از چرخه پرداخت هاشون حذف شده و در حد زیر 10 درصد هم در تراکنش ها از اون استفاده نمی کنن
و برای پرداخت در برای شرکت های چینی باید روش های جایگذین دیگه استفاده کرد
این کارت ها برای پیپال و احراز هویت در سایت هایی مثل پیپال بسیار کاربردی هستن . چرا که معمولا افراد در پیدا کردن ویزا کارت های ارزان که بتونن اکانتشون رو پس از اتمام کارت قبلی دوباره تایید کنن به مشکل می خورن
این کارت ها با اینکه کارت های معتبری هستن اما ارزان هم هستن و هم زمان طولانی تری برای اکسپایر شدن نیاز دارن چون ۳ ساله هستن و تنها 6.99 برای صدور کارت ها هزینه لازم هست
معمولا کارت های مجازی یا یک ساله صادر میشن یا زیر سه یا چهار ماه و با مبلغی تحت عنوان pre paid . اما این کارت ها هزینه جانبی برای خریدار ایجاد نمی کنن و با تنها یک دلار موجودی صادر میشن
zhazho
December 20th, 2019, 22:46
من امروز کارت رو تهیه کردم و خیلی کار باهاش راحت بود.
برای وریفای حساب پی پال ازش استفاده کردم کار باهاش راحت بود و البته پشتیبانی خوبی هم از طریق تلگرام داشتن که کار رو راحت تر کرده بود و تا وریفای کردن کارت و ارسال کد های تراکنش آنلاین موندن تا کار انجام بشه.
ممنونم ازتون.
Majaziland.com
December 22nd, 2019, 13:46
ویزا کارت فیزیکی کانادا ، مالزی ، آذربایجان و استرالیا ارائه می شود.
ویزا کارت مجازی از آسیا ارائه می شود.
اطلاعات تماس در امضا
unix_magnet
December 22nd, 2019, 13:49
ویزا کارت فیزیکی کانادا ، مالزی ، آذربایجان و استرالیا ارائه می شود.
ویزا کارت مجازی از آسیا ارائه می شود.
اطلاعات تماس در امضا
این تاپیک ما هست دوست عزیز. تبلیغ در تاپیک دیگران کار درستی نیست
مشخصه که می تونید تاپیک دیگه ای ایجاد کنید .
شخصیت خودتون رو بیشتر از این به محضه ظهور نزارید
unix_magnet
January 25th, 2020, 18:30
این پرداختی هست که توسط یکی از کارت ها انجام شده و عکس برای قرار دادن در انجمن تهیه شده
پرداخت در سایت ovh انجام شده
و همون طور که میبینید نشان از اعتبار و کیفیت بالای کارتهای ارایه شده توسط ما هست