ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور یک سرور را ایران اکسس کنیم؟

esi20
December 17th, 2019, 23:09
سلام و درود

چطور میشه یه سرور رو بدون اینکه از داخل سرور کاری انجام داد ایران اکسس کرد؟

یعنی میخوام رکوئست اصلا به سرور نرسه.

سپاس

AtiPardakht
December 17th, 2019, 23:34
سلام و درود

چطور میشه یه سرور رو بدون اینکه از داخل سرور کاری انجام داد ایران اکسس کرد؟

یعنی میخوام رکوئست اصلا به سرور نرسه.

سپاس

سلام فک کنم از سمت دیتاسنتر این کار انجام میشه.

esi20
December 17th, 2019, 23:41
سلام فک کنم از سمت دیتاسنتر این کار انجام میشه.

ممنونم از پاسختون.

سوال بنده همینه که دیتاسنتر از چه طریقی ایران اکسس میکنه؟ سوئیچ؟

AtiPardakht
December 17th, 2019, 23:46
ممنونم از پاسختون.

سوال بنده همینه که دیتاسنتر از چه طریقی ایران اکسس میکنه؟ سوئیچ؟

اونطور که بنظر میرسه یک سری Rule روی فایروال ها ست میکنن و دسترسی ایپی رنج های ایران رو فقط باز میکنن.
تا جایی که اطلاع دارم اینطوره. شاید اینطور نباشه شاید هم راه های دیگه ای داشته باشه.

esi20
December 18th, 2019, 00:23
اونطور که بنظر میرسه یک سری Rule روی فایروال ها ست میکنن و دسترسی ایپی رنج های ایران رو فقط باز میکنن.
تا جایی که اطلاع دارم اینطوره. شاید اینطور نباشه شاید هم راه های دیگه ای داشته باشه.

ممنونم.

سایر دوستان دقیقش رو نمیدونن چطوره؟

RoobinaServer
December 18th, 2019, 00:36
ممنونم.

سایر دوستان دقیقش رو نمیدونن چطوره؟

سلام

از طریق فایروال و دسترسی روتینگ میباشد راه دیگری ندارد.

دقیقا میخواهید به چه چیزی برسید و چه کاری انجام بدهید بفرمائید بشه بهتر پاسخ داد.

esi20
December 18th, 2019, 00:42
سلام

از طریق فایروال و دسترسی روتینگ میباشد راه دیگری ندارد.

دقیقا میخواهید به چه چیزی برسید و چه کاری انجام بدهید بفرمائید بشه بهتر پاسخ داد.

والا من یه اتک خیلی سنگینی از خارج داشتم در حد مثلا دقیقه ای 200 هزار رکوئست که گفتیم به دیتاسنتر ایران اکسس کنن.

الان که ایران اکسس شده کانکشن اکتیو روی سرور تعدادش خیلی پایینه ولی سرور همچنان لود تایمش بالاست.

سوالم اینه که آیا ممکنه اون چیزی که باهاش ایران اکسس کردن به علت تعداد زیاد رکوئست هنگ کنه؟

RoobinaServer
December 18th, 2019, 01:06
والا من یه اتک خیلی سنگینی از خارج داشتم در حد مثلا دقیقه ای 200 هزار رکوئست که گفتیم به دیتاسنتر ایران اکسس کنن.

الان که ایران اکسس شده کانکشن اکتیو روی سرور تعدادش خیلی پایینه ولی سرور همچنان لود تایمش بالاست.

سوالم اینه که آیا ممکنه اون چیزی که باهاش ایران اکسس کردن به علت تعداد زیاد رکوئست هنگ کنه؟

احتمالا گیم سرور روی آیپی اینترنتی هستید ؟

بله همانطور که فرمودید میباشد یا کل شبکه هدف قرار گرفته است.(که مورد دوم بیشتر احتمال دارد)

esi20
December 18th, 2019, 13:10
احتمالا گیم سرور روی آیپی اینترنتی هستید ؟

بله همانطور که فرمودید میباشد یا کل شبکه هدف قرار گرفته است.(که مورد دوم بیشتر احتمال دارد)

خدمت شما عرض شود که نه گیم سرور نیست سرور دانلود مربوط به یه سایت فیلم هست.

پس با این حساب این کندی ممکنه از کم آوردن شبکه دیتاسنتر باشه.

ممنونم بابت توضیحاتتون