ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش شدید ورودی گوگل

kabudval
December 17th, 2019, 18:02
سلام من دو ماهی هست که ورودی گوگلم خیلی پایین اومده
از بینگ و بایدو ورودی دارم ولی گوگل از 2000 تا ورودی در روز رسیده به 500 تا کسی میدونه دلیلش چیه
از افرونه یواست هم برای مدیریت سئو نسخه ارجینال استفاده میکنم ول یافت شدید ورودی دارم این افت دو ماه طول کشیده
ممنون میشم راهنمایی کنید

sam_pontiac
December 17th, 2019, 18:13
سلام من دو ماهی هست که ورودی گوگلم خیلی پایین اومده
از بینگ و بایدو ورودی دارم ولی گوگل از 2000 تا ورودی در روز رسیده به 500 تا کسی میدونه دلیلش چیه
از افرونه یواست هم برای مدیریت سئو نسخه ارجینال استفاده میکنم ول یافت شدید ورودی دارم این افت دو ماه طول کشیده
ممنون میشم راهنمایی کنید

صدها دلیل میتونه داشته باشه.
برای شروع ، از سرچ کنسول گوگل بررسی کنید ببینید چه خطاهایی دارید.
لاگ سرور رو بررسی کنید ببینید چه مسدودیهایی دارید.خصوصا آی پی هایی که مسدود شده، چون ممکن هست یک رنج آی پی بسته شده باشه و دسترسی به سایت شما نداشته باشند ( مثل آی پی های گوگل/ و یا بازدیدکنندگان خودتون که بعد از کلیک روی نتیجه جستجو امکان مشاهده سایت رو ندارند و در نتیجه آماری برای شما ثبت نمیشه )
و .... چندین موارد دیگر.
گاهی اوقات ممکنه تنظیمات همین افزونه هایی مثل yoast - aio seopack و ... باعث بشه که شما به یکسری از صفحاتتون تگهای noindex و nofollow و ... امثالهم بدید و غیره.
دلایل زیادی داره و چکاپ لازم هست.