توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین راه برای دسترسی به یوتوب ...!!!؟
1wp.ir
December 17th, 2019, 10:57
سلامو عرض ادب .
قبل از قطعی اینترنت توی مرورگر اپرا به راحتی می شد v p n رو فعال کرد و انصافا سرعت خوبی هم داشت و رایگان هم بود و نیاز به نصب برنامه اضافی هم نبود و برای وب سایت هایی که فیل تر بودن و برای یوتوب می شد ازش استفاده کرد .
اما الان این امکان غیرفعال شده .
آیا راهی برای اتصال حداقل به یوتوب وجود داره ؟
kiavaco
December 17th, 2019, 11:09
پروکسی مرورگر ! مثل setup *** روی مرورگرتون نصب میشه سرعتش به نرم افزار بیشتره
mgt1234
December 17th, 2019, 15:50
پلاگین Proxy SwitchiOmega روی فایرفاکس نصب کنید روش پروکسی بزنید و تنظیمش کنید فقط روی سایتایی که میخوایید مثل یوتیوب و فیس بوک و...
اینجوری فقط وقتی این سایتا رو باز کنید پروکسی فعال میشه و روی سایتایی که نیاز نیست فعال نمیشه و سرعتتونم کاهش نمیده
SUPERUSER
December 17th, 2019, 20:15
سلامو عرض ادب .
قبل از قطعی اینترنت توی مرورگر اپرا به راحتی می شد v p n رو فعال کرد و انصافا سرعت خوبی هم داشت و رایگان هم بود و نیاز به نصب برنامه اضافی هم نبود و برای وب سایت هایی که فیل تر بودن و برای یوتوب می شد ازش استفاده کرد .
اما الان این امکان غیرفعال شده .
آیا راهی برای اتصال حداقل به یوتوب وجود داره ؟
5 تومن بده یه اکانت ماهانه حرفه ای بخر. خودتو خلاص کن. من خودم استفاده میکنم و سرعتشم عالیه تا الان مشکلی نداشتم. این رایگان ها هر روز یه فیلم دارن.