توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای در مورد هاست وارز خارجی
hamid126
December 16th, 2019, 12:01
سلام لطفا دوستانی که تجربه دارن من رو راهنمای کنن که چه سایته خارجی بدون مشکل کپی رایت میشه استفاده کرد و ورفای لازم داره یا خیر
هاستی که الان هستم گیر داده که تا پس فردا باید منتقل کنم لطفا راهنمای کنید
offgigsup
December 16th, 2019, 17:12
نوع مصرفتون اگر دقیق تر بگید خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد
hamid126
December 16th, 2019, 18:21
نوع مصرفتون اگر دقیق تر بگید خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد
فقط میخوام سایتم رو انتقال بدم همین هیچ دانلود یا چیز دیگه از سایت انجام نمیشه صرفا هاست بدون ابیوز کپی رایت میخوام
offgigsup
December 16th, 2019, 18:40
فقط میخوام سایتم رو انتقال بدم همین هیچ دانلود یا چیز دیگه از سایت انجام نمیشه صرفا هاست بدون ابیوز کپی رایت میخوام
عزیز لطفا نوع مصرتون از هاست که میخواین بدون ابیوز کپی رایت باشه
هزار نوع مصرف داریم واسه این موردی که شما میگین خدایی نکرده فیش... که نیست؟
hamid126
December 16th, 2019, 18:52
عزیز لطفا نوع مصرتون از هاست که میخواین بدون ابیوز کپی رایت باشه
هزار نوع مصرف داریم واسه این موردی که شما میگین خدایی نکرده فیش... که نیست؟
خیر دوست عزیز فیشینگ نیست سایت آموزشی هست که محتواش هم هیچ مشکلی نداره
hamra
December 16th, 2019, 19:40
ابیوز دقیق چی اومده براتون ؟ به چه موردی گیر دادن ؟ علت رو نگفته هاستینگتون؟
اسپم ؟
یا ...؟
hamid126
December 16th, 2019, 19:49
ابیوز دقیق چی اومده براتون ؟ به چه موردی گیر دادن ؟ علت رو نگفته هاستینگتون؟
اسپم ؟
یا ...؟
کپی رایته آموزش یا پروژه یه سایت دیگه رو مثلا گذاشتم داخلش همین چیز خاص دیگه ای نیست ، فقط هاست خارجی میخوام به کپی رایت گیر نده نماینده ایرانی نمیخوام و کیفیت داشته باشه ، و مهمتر با پی پال بشه پرداخت کرد
sam_pontiac
December 16th, 2019, 20:06
کپی رایته آموزش یا پروژه یه سایت دیگه رو مثلا گذاشتم داخلش همین چیز خاص دیگه ای نیست ، فقط هاست خارجی میخوام به کپی رایت گیر نده نماینده ایرانی نمیخوام و کیفیت داشته باشه ، و مهمتر با پی پال بشه پرداخت کرد
یعنی از ایرانی ها هاست نمیخواید بگیرید؟
ببین معمولا روسیه، بلغارستان، هلند ( خیلی کم به کپی رایت حساسه ) و سوئد.
حالا ایرانی ها مگر چشونه؟ اکثریت دوستان این انجمن کارشون خوب و مجرب هستند...
hamid126
December 16th, 2019, 21:17
یعنی از ایرانی ها هاست نمیخواید بگیرید؟
ببین معمولا روسیه، بلغارستان، هلند ( خیلی کم به کپی رایت حساسه ) و سوئد.
حالا ایرانی ها مگر چشونه؟ اکثریت دوستان این انجمن کارشون خوب و مجرب هستند...
درسته ولی من تجربه جالبی از بعضی هاست های ایرانی ندارم متاسفانه که فقط یک لیست جالب میدن ولی در عمل انقدر سایت روش ران شده که به زور باز میشه ، اگر سایت معتبری میشناسید خوشحال میشم راهنمایم کنید
کشور هاش رو میدونم فقط آدرس سایت های که کپی رایت رو رعایت نمیکنن رو نمیدونم دقیق
sam_pontiac
December 16th, 2019, 21:21
درسته ولی من تجربه جالبی از بعضی هاست های ایرانی ندارم متاسفانه که فقط یک لیست جالب میدن ولی در عمل انقدر سایت روش ران شده که به زور باز میشه ، اگر سایت معتبری میشناسید خوشحال میشم راهنمایم کنید
کشور هاش رو میدونم فقط آدرس سایت های که کپی رایت رو رعایت نمیکنن رو نمیدونم دقیق
خب اینکه طبیعی هست روی هاست اشتراکی صدها سایت دیگه میزبانی بشند.
در همه جای دنیا بهمین شکل هست.
من دقیقا حجم اطلاعاتی که دارید رو نمیدونم ، ولی اگر ترافیک و اطلاعات سایت شما اونقدری هست که بتونه هزینه vps رو توجیه کنه، بهترین کار اینکه vps بگیرید و مشکلتون در این خصوص که چندین سایت دیگه روی سرور شما میزبانی نشن و اشتراکی نباشه، نداشته باشید.
hamid126
December 16th, 2019, 22:06
از دوستان کسی یعنی سایت خارجی که وارز باشه نمیشانه به ما کمکم کنه فوری هست
hamra
December 16th, 2019, 22:13
طبق فرمایش دوستمون
هاستی که بصورت اشتراکی تهیه میکنید روی سرور اشتراکی هست و طبیعتا ممکن است 100 ها سایت علاوه بر سایت شما روی آن باشد.
اگر کیفیت مد نظر دارید پیشنهاد میشود از سرور مجازی با منابع اختصاصی استفاده کنید روی سرور های ایران که مشکل ابیوز هم نداشته باشید.
در اینخصوص نیز پیشنهادی خدمت شما خصوصی شد در صورت لزوم درخدمت هستیم.
hamid126
December 16th, 2019, 22:48
طبق فرمایش دوستمون
هاستی که بصورت اشتراکی تهیه میکنید روی سرور اشتراکی هست و طبیعتا ممکن است 100 ها سایت علاوه بر سایت شما روی آن باشد.
اگر کیفیت مد نظر دارید پیشنهاد میشود از سرور مجازی با منابع اختصاصی استفاده کنید روی سرور های ایران که مشکل ابیوز هم نداشته باشید.
در اینخصوص نیز پیشنهادی خدمت شما خصوصی شد در صورت لزوم درخدمت هستیم.
ممنون از لطفا شما ولی سرور و هاست ایران به کارم نمیاد
sam_pontiac
December 16th, 2019, 22:59
ممنون از لطفا شما ولی سرور و هاست ایران به کارم نمیاد
دیگه اختیار و انتخاب شخصیتون هست.
یکی از قدیمی هاش : https://www.warez-host.com/ هست که امتیاز بالایی (https://gb.hostadvice.com/hosting-company/warez-host-reviews/)هم داره.
offgigsup
December 17th, 2019, 03:43
از دوستان کسی یعنی سایت خارجی که وارز باشه نمیشانه به ما کمکم کنه فوری هست
سایتای خارجی هستند که در هلند هاست وارز بشما بفروشند اما اندازه یک سرور مجازی از شما پول میگیرند
بهتر است سرور مجازی تهیه کنید و روی ان کنترل پنل نصب کنید
بیاید تلگرام راهنمایی میکنم