سلام
دوستان عزیز، بنده قصد خرید سروری پر قدرت استوریج (هارد بالا) از خارج ایران دارم از اونجاکه استفاده زیادی از کل منابع (مثل رم، سی پی یو) نمیکنم، نیاز دارم با شخصی قابل اعتماد و یا یکی از همکاران اینجا سرور رو به صورت شریکی تهیه کنیم.
مصرف بنده بیشتر روی فضای مورد استفاده هست. یعنی میشه گفت تقریبا هارده مصرفم و رم و سی پی یوی ناچیزی لازم دارم. از این جهت دوستان میتونن از منابع رم و سی پی یوی بالا با قیمت اروزن استفاده کنن.
دوستانی که تمایل دارن لطفا اینجا اعلام کنند
company_hosting
December 14th, 2019, 00:52
سلام
سرور حجیم قابل ارائه است
تا 150 ترا هارد در ایران
https://servervds.com/iran-dedicated-server/
برای اطلاعات دقیق در تماس باشید
با تشکر
ColdWorld
December 14th, 2019, 00:55
سلام
سرور حجیم قابل ارائه است
تا 150 ترا هارد در ایران
https://servervds.com/iran-dedicated-server/
برای اطلاعات دقیق در تماس باشید
با تشکر
سلام
عزیز کاش متنی که نوشتم رو میخوندید.
company_hosting
December 14th, 2019, 01:12
سلام
عزیز کاش متنی که نوشتم رو میخوندید.
سلام
عزیز من متن شما را خوندم ، شما در قسمت درخواست سرویس ، درخواست کردی ، یعنی علاوه بر شریک ، سرور هم نیاز دارید که من افر دادم
در غیر این صورت جای درستی برای شریک ، درخواست نکردی
با تشکر
hasanvps
December 14th, 2019, 02:17
سلام
عزیز من متن شما را خوندم ، شما در قسمت درخواست سرویس ، درخواست کردی ، یعنی علاوه بر شریک ، سرور هم نیاز دارید که من افر دادم
با تشکر
منظورشون اینه که شما افر ایران دادی اون بنده خدا گفته خارج از ایران میخواد
vps247
December 14th, 2019, 08:22
سلام
با تشکر
باهوش میگه از ایران نمی خام باز خوندی و نفهمیدی؟
تو که تو درخواستش اینطوری موندی خدا به داد زمانی که مشتریت بشه برسه !!!
ColdWorld
December 14th, 2019, 10:46
سلام دوستان عزیز، من تاپیک رو اصلاح کردم قبل جواب همکار خوبمون. لطفا این بحث رو ادامه ندید. مرسی از همه
دوستان همچنان منتظر پیشنهاد هستیم.
sssoheil
January 10th, 2020, 16:47
درود
چه مقدار فضای هارد و ترافیک مصرف دارید ؟ محدوده بودجه ای که در نظر گرفتید چقدر هست ؟
sina_lizard
January 10th, 2020, 17:40
سلام
دوستان عزیز، بنده قصد خرید سروری پر قدرت استوریج (هارد بالا) از خارج ایران دارم از اونجاکه استفاده زیادی از کل منابع (مثل رم، سی پی یو) نمیکنم، نیاز دارم با شخصی قابل اعتماد و یا یکی از همکاران اینجا سرور رو به صورت شریکی تهیه کنیم.
مصرف بنده بیشتر روی فضای مورد استفاده هست. یعنی میشه گفت تقریبا هارده مصرفم و رم و سی پی یوی ناچیزی لازم دارم. از این جهت دوستان میتونن از منابع رم و سی پی یوی بالا با قیمت اروزن استفاده کنن.
دوستانی که تمایل دارن لطفا اینجا اعلام کنند
با سلام از هتزنر المان قابل ارایه هست
میتونم دو سرور به صورت
2 ترابایت هارد با رم 4 گیگ و سی پی یو 2 هسته ای بدم 200 هزار تومان
1 ترابایت هارد با رم 4 سی پی یو 2 هسته ای 150 هزار تومان
لینک زیر قیمت هارد های هتزنر المان هست
https://wiki.hetzner.de/index.php/Root_Server_Hardware/en#Drives
نگاه کنید 2 ترابایت هارد 10 یورو هست پول ای پی و هاردتون رو میدین تقریبا با این قیمت
اگر افر بالاتری میخوایین تلگرام در ارتباط باشید
bepad
January 11th, 2020, 11:34
باسلام
دوست عزیز سرور اختصاصی از آلمان آمریکا وفرانسه موجود است لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید :