توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادغام دو دیتابیس بایک دیگر
hoseinsadeghi
December 10th, 2019, 19:13
سلام دوستان خسته نباشید من یک دیتابیس دارم به نام 1-1 و یک دیتابیس به نام 2-2 دارم داخل دیتابیس 1-1 یک جدول به نام x هست و داخل دیتابیس 2-2 یک جدول به نام x یک سری اطلاعات داخل جدول x هست که میخوام درون جدول x دیتابیس 2-2 قرار بگیره یعنی اون جدول هایی که توی 1-1 هستن میخوام با 2-2 ادغام بکنم داخل phpmyadmin من از دیتابیس 2-2 خروجی sql گرفتم حالا چطور داخل 1-1 امپورت بکنم نمیخوام اطلاعات 1-1 حذف بشه میخوام اطلاعات تکراری بیخیال بشه و غیر تکراری اضافه بکنه میشه راهنمایی بکنید ممنون میشم
AtiPardakht
December 10th, 2019, 19:33
سلام دوست عزیز.
از هر دو دیتابیس Export کنید. داخل فایلی که با پسوند .sql بهتون میده یه سری جاهاش داره جدول رو میسازه و یه سری جاهاش داره اطلاعات رو وارد اون جدولی که ساخته میکنه.
اون بحشی که داره داخل جدول x اطلاعات وارد میکنه رو کپی کنین و روی جدول x اون یکی دیتابیس وارد کنین.
این روش رو تست نکردم اما منطقی بنظر میرسه. فقط درمورد درج نکردن فیلد های تکراری مطمئن نیستم.
hoseinsadeghi
December 10th, 2019, 20:52
جز این روش دیگری نیست
200TBFilm
December 11th, 2019, 00:07
سلام دوستان خسته نباشید من یک دیتابیس دارم به نام 1-1 و یک دیتابیس به نام 2-2 دارم داخل دیتابیس 1-1 یک جدول به نام x هست و داخل دیتابیس 2-2 یک جدول به نام x یک سری اطلاعات داخل جدول x هست که میخوام درون جدول x دیتابیس 2-2 قرار بگیره یعنی اون جدول هایی که توی 1-1 هستن میخوام با 2-2 ادغام بکنم داخل phpmyadmin من از دیتابیس 2-2 خروجی sql گرفتم حالا چطور داخل 1-1 امپورت بکنم نمیخوام اطلاعات 1-1 حذف بشه میخوام اطلاعات تکراری بیخیال بشه و غیر تکراری اضافه بکنه میشه راهنمایی بکنید ممنون میشم
این کار نیاز به دانش و ی فرد متخصص داره اگه اصرار دارید خودتون انجام بدید یه راه دستی و ساده بهتون یاد میدم.
فایل دیتابس دوم رو با notepad ++ باز خط
---- Dumping data for table `x`--
پیدا کنی.. دقت کن Dumping باشه/
انتهاش با
-- --------------------------------------------------------
تموم میشه.
کپیش کن بعد تو دیتابیسی که میخوای تزریق کن.
بعد تکراری ها رو حذف کن.
AMIB
December 11th, 2019, 17:05
یا باید برنامهای بنویسید که تکراریها را پیدا کند و حذف کند
یا باید از برنامههای تخصصی پایگاه داده استفاده کنید که جدولها را مقایسه کند و ردیفهای یکتا را پیدا کند
یا اگر تعداد ردیفها زیاد نیست در اکسل درج کنید و تکراریها را حذف کنید و نتیجه را به پایگاه داده برگردانید
یا باید همه را در یک جدول درج کنید و بعد تکراریها را پاک کنید که کار آسانی نیست
sam_pontiac
December 11th, 2019, 19:38
حیلی سخت نیست.
جدول 1 و جدول 2 رو زیپ کنید، برام پیام خصوصی کنید ( فقط جداول نه کل دیتابیس )
براتون انجام میدم.
starting
December 12th, 2019, 19:42
کافیه گوگل کنید
بشکل زیر براتون یک نمونه سرچ قرار دادم سریع به نتیجه برسید
http://jee.ir/2Lfti