ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره آروان کلود و کیفیت cdn آروان کلود

newclone
December 10th, 2019, 12:19
سلام
دوستان من سایتی دارم که بازدید نسبتا خوبی داره و الان روی سرور مجازی هست.ولی متاسفانه مشکلی که دارم کمی سنگین میشه سرور به خوبی جواب نمیده و تا حالا چندین هاستینگ هم عوض کردم ولی مشکل حل نشده.هر از گاهی ارور 503 هم دارمم و چندبارم سرویس از دسترس خارج شده.تقریبا یک ماه پیش رتبه سایت 2600 بود که الان در عرض یک ماه به 4600 سقوط کرده و قطعا میدونم مشکل از سرور هست.قبلا سایت هم روی کلودفلر ست کردم که متاسفانه نتیجه مع*** داشت و پینگ و همچنین رتبه سایت هم بدتر میشد و میگفتن چون تو ایران سرور نداره به همین خاطر هست.
از دوستان میخواستم بپرسم آیا واقعا cdn روی سئو تاثیر داره و اینکه در نتایج گوگل سریعتر ایندکس شدن؟
و سوال دوم از دوستانی که ابر آروان استفاده کردن آیا از کیفیت این شرکت راضی بودن.چون سایت هایی هستند که رتبه های خیلی بدتری داشتند و بعد از ست شدن روی ابر آروان خیلی پیشرفت داشتند.ست شدن روی ابر آروان اصلا به صلاح هست؟بهتر هست از کلود استفاده کنیم یا اون هزینه ماهیانه کلود روی سرور هزینه بشه بهتر هست.
ممنون میشم دوستانی که از ابر آروان استفاده کردند و هر تجربه دیگه ای در این ضمینه دارند راهنمایی کامل کنند.سپاس

newclone
December 10th, 2019, 18:11
سلام
واقعا کسی از دوستان از ابر آروان استفاده نکرده تا بتونه راهنمایی کنه؟

1eng.ir
December 10th, 2019, 18:23
میگفتن چون تو ایران سرور نداره به همین خاطر هست.
چرت گفتند!

کلودفلیر هزاران برابر از آروان بهتر هست :)

قبل از استفاده از کلودفلیر، اگر سایت یا سرور مشکل فنی داره بررسی و رفع کنید.

hamra
December 10th, 2019, 18:32
سلام
خصوصی شد خدمت شما،

مشکلاتی که اعلام کردید میتونه دلایل مختلفی داشته باشه -
در صورت تمایل در ارتباط باشید تا موارد روی سایت های شما و سرورتان بصورت دقیق مورد برسی قرار بگیرد و عیب یابی شود.

BuyHardware
December 10th, 2019, 18:35
مقایسه آروان کلود با کلود فلر مثل مقایسه پراید 141 با پورشه هست.
اصلا سمتش پیشنهاد نمیشه برید

AtiPardakht
December 10th, 2019, 18:38
سلام.
cloudflare و Arvancloud قابل قیاس با همدیگه نیستن.
با جفتش کار کردیم اما با cloudflare راحت تر بودیم.
داشتن سرور توی ایران تاثیری بر روی رتبه نداره.

قبل از استفاده از کلودفلیر، اگر سایت یا سرور مشکل فنی داره بررسی و رفع کنید.

این مورد هم حتما در نظر داشته باشید.

be099
December 10th, 2019, 18:38
سلام
واقعا کسی از دوستان از ابر آروان استفاده نکرده تا بتونه راهنمایی کنه؟

با هردو کار کردم و در آخر آروان انتخاب کردم
تنها دلیل : چون تو ایرانه وقتایی که نت مشکل دار میشه ، قطع نمیشه کیفتیشم خوبه ، وگرنه آروان خیلی پولکیه ...

abrand
December 10th, 2019, 23:00
کلودفلر خیلی خوبه
مخصوصا وقتی سرور سایتتون در خارج از کشور باشه
اگر سرورت ایرانه اصلا از cdn استفاده نکن

taba2000
December 10th, 2019, 23:18
از کلود فلر استفاده کنید . اروان گرونه فقط سايتتونو داخل اروان اضافه كنيد ركورد dns هاشم تنظیم کنید اگه یه وقت نتو انگول کردن dns اروان تنظیم کنید و بسته بگیرید برای استفاده دائم گرونه

esmaeil95
December 11th, 2019, 12:07
اروان هزینه هاش بیشتره ولی کیفیت و کارشون عالی هست سرعت لود سایت از ایران به شدت میره بالا اگر سرویتون خارج هست + برای مقابله دیداس مخصوصا اگر لایه 7 باشه کاملا مقابله میکنن

newclone
December 11th, 2019, 13:23
دوستانی که گفتند روی کلودفلر ست کنم.متاسفانه روی کلودفلر نتیجه مع*** میده.لود هم میاد پایین.

1eng.ir
December 11th, 2019, 14:17
دوستانی که گفتند روی کلودفلر ست کنم.متاسفانه روی کلودفلر نتیجه مع*** میده.لود هم میاد پایین.
مشکل از سرور یا سایت شماست نه کلودفلیر!

newclone
December 12th, 2019, 21:33
درود
یک تاپیک باز شده که گفتن کلودفلر کلا سایت های ایرانی رو تحریم کرده و دیگه نمیشه استفاده کرد.بالاخره میشه استفاده کرد یا نه؟

sam_pontiac
December 12th, 2019, 21:50
درود
یک تاپیک باز شده که گفتن کلودفلر کلا سایت های ایرانی رو تحریم کرده و دیگه نمیشه استفاده کرد.بالاخره میشه استفاده کرد یا نه؟

ما که استفاده میکنیم و مشکلی نیست.
البته سرورهای ایران هم مشکلاتی با کلودفلر دارند.............که راه حل درستی فعلا براش نیست.
و اینکه در ssl کلودفلر با دامنه های .ir هم مشکلاتی هست.

newclone
December 12th, 2019, 23:29
یگ چیز دیگه هم که یادم رفت بپرسم پینگ سایت هست.از اینترنت داخل پینگ میزنم روی سایت عددی بین 300 تا 380 میده و با وی پی اس آلمان میزنم بین 1 تا 3 میلی ثانیه و سرورم آلمان هست.آیا این پینگ تایم بالا میتونه باعث افت رتبه سایت و سایر مسائل شده باشه؟

newclone
December 13th, 2019, 01:12
اونطور که خوندم در آروان کلود ترافیک ورودی با ترافیک خروجی جدا حساب میشه.از دوستان ممنون میشم در این مورد هم توضیحی ارائه کنند.ممنون

starting
December 13th, 2019, 01:58
درود
بزرگترین مشکل دوستان در ایران اینه وقتی میگن بین این و اون کدوم بهتره بدون دلیل میگن این و عده ای میگن اون

اما واقعیت اینه:
بدون شک کلودفلر قابل مقایسه با گوگل کلود هم نیست چه برسه به اروان (یعنی کلودفلر از گوگل کلود هم بهتره)

اما چرا کلودفلر بده :
1.چون ما ایران هستیم{
1. زیرساخت محدودیتهایی روی دی ان اس کلود فلر ایجاد میکنه مدتها قبل ssl کلودفلر روی چند آی اس پی بالا نمیومد جدیدا حتی بدون ssl و تنها استفاده از ابرش هم دیدم بالا نمیاد (با آی پی ایران البته)
2. در ایران نود نداره گرچه دبی و ترکیه و ارمنستان و پاکستان داره و بنوعی بعضا سرعت بهتر از سرور در تهرانه (برای جنوب از دبی و آذری ها از ترکیه و...)
3.مناسب سرورهای داخل کشور نیست (عدم محاسبه ترافیک نیم بها)
}
وگرنه اگر برای ایران نباشه کلودفلر عالیه

اما آروان{
1.آروان هزینه بشدت بالا میبره
2.تا جایی که من استفاده میکردم برای تست ssl رایگان نداره
3.اسما کلود هست و در خارج کشور سرعتش بشدت بده (بخصوص برای ربوت های گوگل)

}

در جواب بعضی اسز دوستان که فرمودن لایه 7 دی داس رو میگیره باید عرض کنیم (منم پیشنهاد میدم برای امن ماندن اکانت اینستای خود کلا اکانت اینستا نسازید یا برای امنیت گوشی هوشمندتون به نت وصل نشید !!! یعنی من متخصص امنیتم؟)

در کل کلودفلر صرفا برای دی ان اس سرور تنها خوبه یا برید از خدمات ssl پولیش استفاده کنید
اگر سرور ایران هم داریم همون مستقیم استفاده کنید بدون آروان

پ.ن: صرفا برداشت شخصی من هست و ممکن که چه عرض کنم شک ندارم نواقص و اشتباهات و باک های تخصصی هست خوشحال میشم دوستان نظر بدین در راستای اصلاح یا تکمیل دانش این بنده

taranoome
December 13th, 2019, 02:12
من خیلی گیر کلودفلر بودم ولی متاسفانه سایت رو ایران باز نمیشد و فقط برای دیتا همراه اول باز میشد حالا دلیلش رو نمیدونم هر تلاشی هم که کردم بی نتیجه موند ولی رو حساب کاربران قدیمی بدون مشکل کار میکنه اینم دلیلش رو نمیدونم

starting
December 13th, 2019, 02:45
من خیلی گیر کلودفلر بودم ولی متاسفانه سایت رو ایران باز نمیشد و فقط برای دیتا همراه اول باز میشد حالا دلیلش رو نمیدونم هر تلاشی هم که کردم بی نتیجه موند ولی رو حساب کاربران قدیمی بدون مشکل کار میکنه اینم دلیلش رو نمیدونم

بخاطر ssl قدیمیش هست
گرچه بشخصه برای دامنه .live کار میکرد روی همون اکانت دامنه کام یا xyz جواب نمیداد

taranoome
December 13th, 2019, 02:53
بخاطر ssl قدیمیش هست
گرچه بشخصه برای دامنه .live کار میکرد روی همون اکانت دامنه کام یا xyz جواب نمیداد
بله من دامنه xyz و com , ir تست کردم که جواب نداد

- - - Updated - - -

چند روز دیگه فکر کنم فروش اکانت قدیمی کلودفلر راه بیفته تو انجمن

1eng.ir
December 13th, 2019, 22:57
بله من دامنه xyz و com , ir تست کردم که جواب نداد

- - - Updated - - -

چند روز دیگه فکر کنم فروش اکانت قدیمی کلودفلر راه بیفته تو انجمن

من الان روی کلی دامین دارم و استفاده میکنم (ir)

اگه نیاز به راهنمایی هست، پیام بده با هم بریم جلو ایشالا که برطرف بشه مشکل دامنه ملی

starting
December 13th, 2019, 23:33

اگه نیاز به راهنمایی هست، پیام بده با هم بریم جلو ایشالا که برطرف بشه مشکل دامنه ملی

درود من الان در فیکس ایبل مشکل دارم
میشه بفرمایید به چه شکلی میشه حلش کرد؟ منظورم مشکل با ای اس پی ها ایرانسل و..
taranoome
December 13th, 2019, 23:36

مشکل xyz چی ؟

1eng.ir
December 14th, 2019, 21:18
درود من الان در فیکس ایبل مشکل دارم
میشه بفرمایید به چه شکلی میشه حلش کرد؟ منظورم مشکل با ای اس پی ها ایرانسل و..
منظورت Flexible هست که فقط کانکشن بین مرورگر و کلودفلیر رو اینکریپت میکنه؟ اگر دامین ir باشه ۱۰۰٪ مشکلی وجود نداره.

من کلاً میذارم روی Full یا حتی Full Strict هم تست کردم اوکی بوده

تلگرام پیام بده بریم جلو درستش کنیم
Nginx0

مشکل xyz چی ؟
تست نکردم، بیا تلگرام با هم چک کنیم
Nginx0

mashiat
September 13th, 2020, 22:35
سلام رفقا
برای سرور ایران ایا کلودفلر رو پیشنهاد میدین یا نه ؟ سرعت رو بهتر میکنه یا بدتر
دوستانی که روی سرور ایران کلود دارن لطفا تجربه شون رو بگن
مرسی

OMIDTU5
September 14th, 2020, 00:03
سلام رفقا
برای سرور ایران ایا کلودفلر رو پیشنهاد میدین یا نه ؟ سرعت رو بهتر میکنه یا بدتر
دوستانی که روی سرور ایران کلود دارن لطفا تجربه شون رو بگن
مرسی

برای سرور ایران نیازی به استفاده از cdn نیست
کلودفلر هیچ شبکه ای در ایران نداره و طبیعتا از لحاظ cdn نه تنها کمکی به کاربران ساکن در ایران نخواهد کرد بلکه ممکنه مضر هم باشه چون در بعضی از روزها ip های کلود فلر با نت ایران باز نمیشن
کلودفلر برای هاست خارج کشور مناسب هست. و همچنین مقداری سرعت دسترسی کاربران خارج از ایران به هاست های ایران رو بهبود میبخشه

mashiat
September 14th, 2020, 11:17
برای سرور ایران نیازی به استفاده از cdn نیست
کلودفلر هیچ شبکه ای در ایران نداره و طبیعتا از لحاظ cdn نه تنها کمکی به کاربران ساکن در ایران نخواهد کرد بلکه ممکنه مضر هم باشه چون در بعضی از روزها ip های کلود فلر با نت ایران باز نمیشن
کلودفلر برای هاست خارج کشور مناسب هست. و همچنین مقداری سرعت دسترسی کاربران خارج از ایران به هاست های ایران رو بهبود میبخشه

برای DNS چطور از ابر آروان استفاده کنیم ؟ cdn اش که پولیه البته

مینا-صیفی
September 14th, 2020, 11:54
برای dns چطور از ابر آروان استفاده کنیم ؟ cdn اش که پولیه البته
کلادفلر سرویس dns داره چند ساله استفاده میکنیم

hkh
September 17th, 2020, 08:43
cdnابر آروان رایگانش هم خیلی گرونه

hamidfx
September 21st, 2020, 09:06
با سلام و احترام

بزرگوار به دلیل اینکه سایت شما دچار قطعی می گردد ، و خزنده های گوگل به شدت به این موضوع حساس هستند سایت شما در نتایج گوگل افت می نماید

موردی که شما می بایست انجام دهیم ، عدم قطعی سرور و سایت هست و ابر آروان هم گزینه مناسبی هست

با تشکر فراوان

Ehsan_Eskandari
October 27th, 2020, 15:02
سلام، @Newclone عزیز استفاده از CDN تاثیری چه مثبت وچه منفی بر روی وضعیت ایندکس ندارد اما در مواقعی می تواند باعث کاهش سرعت لود صفحات و در نتیجه آن افزایش رضایت کاربر از سایت شود.
در مورد سوال دوم: اگر سایتی با ترافیک متوسط دارید ابروان می تواند گزینه مناسبی باشد اما در صورت وجود انبوهی از ترافیک سرورهای ابروان پاسخگو نیست.
زمانی که دیجی کالا بر روی ابروان بود هر روز 3 تا 4 ساعت قطعی داشت.
امیدوارم کمک کرده باشم.
مرسی.

mizbanwebhost
October 27th, 2020, 17:18
سلام
دوستان من سایتی دارم که بازدید نسبتا خوبی داره و الان روی سرور مجازی هست.ولی متاسفانه مشکلی که دارم کمی سنگین میشه سرور به خوبی جواب نمیده و تا حالا چندین هاستینگ هم عوض کردم ولی مشکل حل نشده.هر از گاهی ارور 503 هم دارمم و چندبارم سرویس از دسترس خارج شده.تقریبا یک ماه پیش رتبه سایت 2600 بود که الان در عرض یک ماه به 4600 سقوط کرده و قطعا میدونم مشکل از سرور هست.قبلا سایت هم روی کلودفلر ست کردم که متاسفانه نتیجه مع*** داشت و پینگ و همچنین رتبه سایت هم بدتر میشد و میگفتن چون تو ایران سرور نداره به همین خاطر هست.
از دوستان میخواستم بپرسم آیا واقعا cdn روی سئو تاثیر داره و اینکه در نتایج گوگل سریعتر ایندکس شدن؟
و سوال دوم از دوستانی که ابر آروان استفاده کردن آیا از کیفیت این شرکت راضی بودن.چون سایت هایی هستند که رتبه های خیلی بدتری داشتند و بعد از ست شدن روی ابر آروان خیلی پیشرفت داشتند.ست شدن روی ابر آروان اصلا به صلاح هست؟بهتر هست از کلود استفاده کنیم یا اون هزینه ماهیانه کلود روی سرور هزینه بشه بهتر هست.
ممنون میشم دوستانی که از ابر آروان استفاده کردند و هر تجربه دیگه ای در این ضمینه دارند راهنمایی کامل کنند.سپاس

به هیچ عنوان این سرویس دهنده پیشنهاد نمی شود .

پیشنهاد می کنیم از کلودفلیر استفاده کنید ، کیفیت و آپتایم بسیار بالایی را تجربه می کنید .

majid1f
October 27th, 2020, 18:16
کیفیت و سرویس اروان بسیار خوب هست.
اگر مقام مقایسه باشه بهتره اروان را با دیجیتال اوشن+ کلودفلر مقایسه کنید.
به آسونی هم سرور و هم cdn را یکجا مدیریت کنید.