توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران
mohammadp31
December 9th, 2019, 21:50
سلام نیاز به سرور مجازی ایران با رم 1 و ترافیک نامحدود 1به 1 برای تونل پراکسی دارم
دوستانی که واقعا برا این سرویس سرور میدن درخواست بدن نه اینکه سرور بدی یک هفته بعد سرور رو غیر فعال کنید
دوستانی همه که کانفیگ ساکس 5 متصل به ibsng رو هم بلدن درخواست بدن و کانفیگ mtproto
NetworkFA
December 10th, 2019, 01:00
سلام نیاز به سرور مجازی ایران با رم 1 و ترافیک نامحدود 1به 1 برای تونل پراکسی دارم
دوستانی که واقعا برا این سرویس سرور میدن درخواست بدن نه اینکه سرور بدی یک هفته بعد سرور رو غیر فعال کنید
دوستانی همه که کانفیگ ساکس 5 متصل به ibsng رو هم بلدن درخواست بدن و کانفیگ mtproto
ماهیانه 350هزارتومان
hasanvps
December 10th, 2019, 02:52
با سلام
دوست عزیز برای سرویس ساکس5 با اتصال به ibsng به همراه سرور در خدمتتون هستم
ترافیک روی برج میلاد هستش نامحدود منصفانه .
دیتاسنترهایی که 1/1 ارایه میدن ترافیکشون محدوده و به صرفه نیست براتون
Amirhossein.M
December 11th, 2019, 15:14
سلام
با احراز هویت بهتون سرویس داده میشه و مسئولیت سرویس بر عهده خود شما است.