ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران

AS125
December 7th, 2019, 00:09
با سلام به همگی

من به یک سرور مجازی داخلی شخصی احتیاج دارم.

استفاده من رو چند تاپیک دیدم عزیزانی رد کردند و گفتند هر نوع ارتباطی از اون دست رو دیتاسنتر بلاک میکنه، در حالی که مروز با خرید یک سرویس کاهش پینگ از یک سرویس دهنده که تبدیل اینترانت به اینترنت هم میکنه خلافش برام ثابت شد. اگه دیتا سنترها بلاک میکنند این سرویس دهنده چطور داره سرویسی رو میفروشه که اتصال از طریق pptp داره و کارش تبدیل ترافیکه.

برای همین من هم سرویسی مشابه رو میخوام بطور شخصی داشته باشم که کیفیت بیشتری داشته باشه. از دوستان هم اگه کسی میخواد ای پی یا ادرس سرورهای اون سرویس دهنده رو بدونه (کنجکاوه یا هرچیزی) در پیام خصوصی عرض خواهم کرد خدمتش.

پیشاپیش از آفرهاتون تشکر میکنم.

NetworkFA
December 7th, 2019, 00:18
مشترک گرامی
با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند بر اساس مفاد و تعهدات قرارداد فی‌مابین و با توجه به دستور مراجع ذیصلاح کشور، استفاده از خدمات مرکز داده جهت راه‌اندازی و توزیع سرویس‌های *** و پراکسی ممنوع می‌باشد.
لذا در صورت شناسایی موارد فوق، مطابق الزامات قانونی نسبت به قطع کلیه خدمات دیتاسنتری اقدام گردیده و اطلاعات سرویس گیرنده خدمات مرکز داده در اختیار مراجع قانونی قرار خواهد گرفت.
با سپاس

hasanvps
December 7th, 2019, 09:00
با سلام به همگی

من به یک سرور مجازی داخلی شخصی احتیاج دارم.

استفاده من رو چند تاپیک دیدم عزیزانی رد کردند و گفتند هر نوع ارتباطی از اون دست رو دیتاسنتر بلاک میکنه، در حالی که مروز با خرید یک سرویس کاهش پینگ از یک سرویس دهنده که تبدیل اینترانت به اینترنت هم میکنه خلافش برام ثابت شد. اگه دیتا سنترها بلاک میکنند این سرویس دهنده چطور داره سرویسی رو میفروشه که اتصال از طریق pptp داره و کارش تبدیل ترافیکه.

برای همین من هم سرویسی مشابه رو میخوام بطور شخصی داشته باشم که کیفیت بیشتری داشته باشه. از دوستان هم اگه کسی میخواد ای پی یا ادرس سرورهای اون سرویس دهنده رو بدونه (کنجکاوه یا هرچیزی) در پیام خصوصی عرض خواهم کرد خدمتش.

پیشاپیش از آفرهاتون تشکر میکنم.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

مشکلی نیست این مورد رو میتونم به همراه کانفیگ بهتون ارایه بدم.
یکی از پلن هارو سفارش بدین و بعد تیکت کنید تا اماده کنیم

سرور مجازی ایران با ترافیک نامحدود و پورت قوی از همراه ساپورت (https://hamrah-support.com/cart.php?gid=5)

در صورت نارضایتی دستور بدین هزینه مرجوع میشه

https://hamrah-support.com

AS125
December 8th, 2019, 16:29
مشترک گرامی
با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند بر اساس مفاد و تعهدات قرارداد فی‌مابین و با توجه به دستور مراجع ذیصلاح کشور، استفاده از خدمات مرکز داده جهت راه‌اندازی و توزیع سرویس‌های *** و پراکسی ممنوع می‌باشد.
لذا در صورت شناسایی موارد فوق، مطابق الزامات قانونی نسبت به قطع کلیه خدمات دیتاسنتری اقدام گردیده و اطلاعات سرویس گیرنده خدمات مرکز داده در اختیار مراجع قانونی قرار خواهد گرفت.
با سپاس

این اطلاعیه شما رو همه ما داریم میبینیم. ولی سوال من اینجاست که چطور میشه سرویس دهنده ای مثل Godping همچنان اقدام به فروش چیز پی ان داخلی داره میکنه و با داشتن ده ها هزار مشترک همچنان به فعالیت خودش ادامه میده!

یعنی خون سرورهایی که اینا استفاده میکنن از سرورهای فروشنده هایی مثل شما رنگین تره؟

NetworkFA
December 8th, 2019, 17:08
این اطلاعیه شما رو همه ما داریم میبینیم. ولی سوال من اینجاست که چطور میشه سرویس دهنده ای مثل Godping همچنان اقدام به فروش چیز پی ان داخلی داره میکنه و با داشتن ده ها هزار مشترک همچنان به فعالیت خودش ادامه میده!

یعنی خون سرورهایی که اینا استفاده میکنن از سرورهای فروشنده هایی مثل شما رنگین تره؟

اصلا میلیون ها مشترک:109:
همین ها هم چند هفته پیش تمامی سرویس هاشون بسته شد و پیش ما دنبال سرور بودند.

AS125
December 8th, 2019, 17:15
اصلا میلیون ها مشترک:109:
همین ها هم چند هفته پیش تمامی سرویس هاشون بسته شد و پیش ما دنبال سرور بودند.

اینو خودشونم تو اطلاعیشون گفتن که سروراشون رو جدید کردند. ولی موضوع دقیقا همینه که سرورهای جدید تونستند تهیه کنند و باز دارن همون چیز پی ان داخلی رو ارائه میدند و بلاک هم نشدن از اون موقع (سرورهای جدید) و سرورهاشون در دسترسه.

هر دیتا سنتری هم هستن احتمالا اون شناسایی که ازش یاد میشه انجام شده ولی از بلاک خبری نیست... اول و اخر حرف منم تهیه همچین سروری از همچین دیتاسنتریه