با سلام خدمت دوستان عزیز من سوالی از خدمت دوستان داشتم و توی اینترنت نتیجه قابل قبولی پیدا نکردم .
ما روی سرور مجازی خودمون میخوایم nodejs رو نصب کنیم که در کنار اون از cpanel و وب سرور apache استفاده میکنیم .
من از طریق دستورات yum و nvm تونستم نصب کنم و ورژن بگیرم هم از نود و هم از npm اما نیاز به ماژول electron داریم که بعد از دستورات npm init و npm install electron متاسفانه الکترون اجرا و ورژن نمیده .
اگر کسی از دوستان تجربه داره و یا میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم کمکمون کنه.
TakCloud
December 6th, 2019, 18:01
با سلام خدمت دوستان عزیز من سوالی از خدمت دوستان داشتم و توی اینترنت نتیجه قابل قبولی پیدا نکردم .
ما روی سرور مجازی خودمون میخوایم nodejs رو نصب کنیم که در کنار اون از cpanel و وب سرور apache استفاده میکنیم .
من از طریق دستورات yum و nvm تونستم نصب کنم و ورژن بگیرم هم از نود و هم از npm اما نیاز به ماژول electron داریم که بعد از دستورات npm init و npm install electron متاسفانه الکترون اجرا و ورژن نمیده .
باسلام
در تماس باشید قابل انجام است
از طریق سایت و شماره ثابت میتوانید در تماس باشید
باتشکر
sam_pontiac
December 6th, 2019, 18:12
سلام
ای کاش لاگ خطایی که میده هم پست میکردید.
اما در هر جهت، الکترون یه کمی تو لینوکس ( CentOs - Ubunto - Fedora ) میلنگه !
آیا Yarn هم نصب هست؟
همینطور ، Gpu proccess الکترون رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه !
برای غیرفعال کردنش :
--disable-gpu
فعلا بصورت موقت میتونید از طریق دستور بالا، این مشکل رو به احتمال 99% رفع کنید ( چون دقیقا تصویر و متن خطایی نفرستادید مطمئن نیستم )
اینکه میگم موقت، چون امکان داره در حدود 1 درصد، بعده ها وقت کار پنجره ها not respond بشن یه جورایی.
حالا تست کنید انشالله که رفع میشه.
sshiran
December 6th, 2019, 19:07
سرور سنتوس هست و واقعا کلافه کرده
بعد از اجرای npm install electron :
npm WARN package.json ramin@1.0.0 No description
npm WARN package.json ramin@1.0.0 No repository field.
npm WARN package.json ramin@1.0.0 No README data
-
> core-js@3.4.7 postinstall /home/re724/public_html/ramin/node_modules/electron/node_modules/@electron/get/node_modules/global-agent/node_modules/core-js
> node -e "try{require('./postinstall')}catch(e){}"
سلام دوباره
خب پس با این تفاسیر اصلا الکترون نصب هم نشده.چون تو پست اولتون نوشته بودید "متاسفانه الکترون اجرا و ورژن نمیده " ، برداشت من این بود که اجرا میشه و...
تو این خطایی که دادین، اون 3 تا وارنینگ اصلی که طبیعی هست و چکاپ اولیه پکیج برای نصب هست که خود node انجام میده اما همین سه تا خطا خودش نشون میده که پکیج الکترون به صورت کامل دانلود نشده.که این هم یه موضوع متداولیه و خود اسناد الکترون هم این رو بارها گفته که مشکل نتورک هست و مشکل از پکیج الکترون نیست.
در یک مسیر دیگه ، الکترون رو نصب کنید :
npm install electron --save-dev
و یا برای اینکه از مشکلات دریافت کامل بسته مطمئن بشید هم میتونید با دستور زیر دریافت و نصب کنید :
sudo npm install electron --unsafe-perm=true
یا برای دریافت دقیق تر ( که معمولا تو شبکه های پر ترافیک و دارای سرعت کمتر استفاده میشه - که مسلما vps اینطور نیست - ، دستور زیر :
npm install --verbose electron
این مشکل شما رو خیلیها داشتند و هنوز هم دارند.که از سه حالت خارج نیست :
1- یا دریافت کامل انجام نشده.
2- یا سطح دسترسی پوشه ها ( chmode ) مشکل داره.
3- یا پروسس gpu تو سرورتون باید غیرفعال بشه.
خارج از این 3 حالت اصلا نیست.
اما با این پیامی که دادید، پکیج درست دریافت نشده، چون پکیج کامل الکترون محال ممکنه که فاقد repository و description و اینها باشه.
برای تغییر سطح دسترسی هم از دستور :
chmod +x esmefolder
تو لینوکس میتونید استفاده کنید.
لطفا دستور کامل رو بنویسید .
دستور غیرفعال کردن gpu کامل نوشته شده بود دوست من.
sshiran
December 6th, 2019, 20:12
اگر اشتباه متوجه نشده باشم منظور شما اینکه از دستوری که دادید توی برنامه برای غیر فعال کردن gpu استفاده کنم . مشکل اینجاست که چون الکترون اجرا نمیشه برنامه هم اجرا نمیشه .
اگر اشتباه متوجه نشده باشم منظور شما اینکه از دستوری که دادید توی برنامه برای غیر فعال کردن gpu استفاده کنم . مشکل اینجاست که چون الکترون اجرا نمیشه برنامه هم اجرا نمیشه .
سلام
پوزش بخاطر تاخیر، نبودم.
پیام دوم بنده رو مطالعه کردید؟ راه حل شما همین پیام هست.
گاهی اوقات پکیجهای Node بصورت کامل دانلود نمیشن که دلیلش هم بالاتر خدمت شما عرض کردم.
حتی نیاز هست که خود node حذف و مجدد نصب بشه.
یا شما میتونید پوشه node_modules رو حذف کنید و بعد الکترون رو مجدد نصب کنید.
از اون سه حالتی که خدمتتون عرض کردم خارج نیست، حتی اگر در گیت هاب node و electron هم شما چرخی بزنید، مشابه همین مشکل شما رو خیلی ها دارند، نه تنها برای الکترون بلکه برای بقیه پکیج هایی که بر اساس node هستند.
از طرفی کارها و راه هایی که شما رفتید رو هم بنده نمیدونم که اگر میگفتید بهتر بود.اما پیشنهاد میکنم خیال خودتون رو راحت کنید، یکبار هم nodejs و بعد از اون electron رو نصب کنید.
اگر در پیامهایی که به شما میده دقت کنید علاوه بر اینکه Warning داده برای اینکه Repository, Readme, Description موجود نیست، دقیقا زمان استفاده از install.js نُد، متوقف میشه روند.این یعنی node هم بطور کامل نصب نشده.
چندتا نکته :
تو فولدر اصلی و روت نصب نکنید بهتر هست.
تو فولدری مجزا نصب کنید، که سطح دسترسی ( Chmod ) رو rwx بتونید بگذارید.( یا همون بقول ویندوز از حالت Read Only خارج باشه ! - یا بقول خودمون 755 یا 777 )
و بعد اقدام به نصب Node و الکترون کنید.