امروز به آفر های بسیار عالی و جذاب در خدمت شما دوستا عزیز هستیم
آفر هایی که مطمئنن تجربه خوبی رو از خرید سرور های مجازی برای شما رقم خواهد زد.
شرکت آریا شبکه محمودآباد به شماره ثبت 1265 (با نام تجاری پنتا سرور در بخش ارائه خدمات وب) با بیش از 12 سال سابقه در زمینه در ارائه خدمات وب و شبکه و امور مرتبط با امور فناوری اطلاعات و ارتباطات.
چرا استفاده از خدمات پنتا سرور؟
شرکت ثبت شده و رسمی
دارای نماد اعتماد دو ستاره از وزارت صنعت و معدن
افراد حاضر در سیستم پشتیبانی دارای مدارک رسمی سیسکو،مایکروسافت،میکروتیک و...
مجری پروژه های مختلف دولتی و خصوصی بزرگ و کوچک از سال 1386
امکان مراجعه حضوری و عقد قرارداد رسمی برای کلیه سرویس ها
وجود کلیه سرور ها در پنل شخصی مجموعه در دیتاسنتر ها
دارای سیستم پشتیبانی حرفه ای و سریع
دارای رک اختصاصی در دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد و مالکیت 100% سرور های مستقر در این دیتاسنتر
و...
نکات مثبت سرویس های سرور مجازی پنتا سرور:
تحویل آنی و فوری سرور بعد از پرداخت
امکان تست کلیه سرویس ها
کنترل پنل حرفه ای مدیریت سرور مجازی
کنترل پنل حرفه ای با قابلیت نصب و تغییر سیستم عامل توسط کاربر با 1 کلیک
پورت 1 گیگ اختصاصی در کلیه سرویس های ایران،آلمان،فنلاند،آمریکا
استفاده از هارد های NVMe SSD و SATA ENT
امکان ارتقا سخت افزار در هر زمانی
ارائه لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل رایگان بر روی اکثر پلن ها
گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز
دارای پشتیبانی فعال در تلگرام
استفاده از مجازی ساز VMWare Esxi 6.5
منابع 100% اختصاصی و تضمین شده
سرور های ایران از دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد در رک های اختصاصی پنتا سرور(کلیه رنج آی پی ها بنام پنتا سرور هستند)
سرور های آلمان از دیتاسنتر محبوب Hetzner
سرور های فنلاند از دیتاسنتر هلسینکی
سرور های آمریکا از دیتاسنتر XLHost (پینگ مناسب به ایران)
نصب رایگان انواع کنترل پنل های مدیریتی رایگان (Cpanel,DirectAdmin و...)
کانفیگ های امنیتی(نصب فایروال آنتی ویروس و...) و بهینه سازی سرور های هاستینگ رایگان
ارائه لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین برای پلن های ارزان قیمت ماهانه 10000 تومان
دارای درگاه رسمی بانک ملت
و...
راه های ارتباطی با ما:
شماره تماس شرکت: 34531154-011
شماره موبایل: 09118619217
تلگرام: PentaServer
وب سایت: پنتا سرور (https://www.pentaserver.ir/)
سیستم پشتیبانی: ارسال تیکت پشتیبانی (https://www.pentaserver.ir/host/submitticket.php)
فروش ویژه (تخفیف دائمی) سرور مجازی ایران SSD آسیاتک برج میلاد
کد تخفیف 20 درصدی دائمی:IR-20
لینک خرید سرور مجازی ایران SSD آسیاتک برج میلاد (https://www.pentaserver.ir/package/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-ssd-%d9%be%d9%87%d9%86%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d9%86%d8%af-%d9%86%d8%a7%d9%85%d8%ad%d8%af%d9%88%d8%af-%d8%a8/)
فروش ویژه (تخفیف دائمی) سرور مجازی حجیم آلمان
کد تخفیف 15 درصدی دائمی: Storage
لینک خرید سرور مجازی حجیم و با هارد بالا آلمان (https://www.pentaserver.ir/package/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%ad%d8%ac%db%8c%d9%85-%d9%88-%d8%a8%d8%a7-%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a7-%d8%aa%d8%ad%d9%88%db%8c%d9%84-%d9%81%d9%88/)
برای پینگ پایین از ایران و سرعت دانلود و آپلود بالا کدوم سرویس رو پیشنهاد میکنید /؟ (برای دور زدن تحریم و استفاده در محیط توسعه نیاز داریم)
M.D.A
December 5th, 2019, 19:42
برای پینگ پایین از ایران و سرعت دانلود و آپلود بالا کدوم سرویس رو پیشنهاد میکنید /؟ (برای دور زدن تحریم و استفاده در محیط توسعه نیاز داریم)
عرض سلام و وقت بخیر
برای شما سرویس های آلمان پیشنهاد میدیم که پینگ خوبی به ایران دارن و مخصوصا مدل حافظه های NVMe .
سوال دیگه ای هست در خدمتیم.
موفق باشید
edward71
December 6th, 2019, 08:34
تغییر سیستم عامل محدودیت داره ؟ اتوماتیک هست یا دستی ؟
M.D.A
December 6th, 2019, 20:01
تغییر سیستم عامل محدودیت داره ؟ اتوماتیک هست یا دستی ؟
عرض سلام و وقت بخیر
خیر محدودیتی نداره و نصب بصورت کاملا خودکار و در چند ثانیه انجام میشه.
با تشکر
miladgame
December 12th, 2019, 02:43
سرورمجازی ویندوز هست یا لینوکس؟
حداکثر مصرف پهنای باند روی پلن 1 و 2 فنلاند و آمریکا چند ترابایت هست؟
AmirWWP
December 13th, 2019, 15:12
پشتیبانی خوبی ندارند متاسفانه!!
سرور بنده رو دوبار بدلیل ابیوز و اتک بستند در حالی که هیچ اتکی صورت نگرفته با سرور!
مدارک ارسالیشون هم قانع کننده نبود و توی عکس پیوست شده مشاهده میکنید که دوروز گذشته و جواب بنده رو در تیکت ندادن!
39884
یکبار سرور رو بستن و دوباره باز کردن اما دوباره بعد کمتر از 20 ساعت سرور بسته شد! مدرکی هم برای اتک و ابیوز توی این بازه ی زمانی ارسال نکردن!!!
M.D.A
December 13th, 2019, 18:34
سرورمجازی ویندوز هست یا لینوکس؟
حداکثر مصرف پهنای باند روی پلن 1 و 2 فنلاند و آمریکا چند ترابایت هست؟
عرض سلام و وقت بخیر
ویندوز و لینوکس هردو قابل نصب هست.
پهنای باند کلیه سرویس ها نامحدود هست.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
پشتیبانی خوبی ندارند متاسفانه!!
سرور بنده رو دوبار بدلیل ابیوز و اتک بستند در حالی که هیچ اتکی صورت نگرفته با سرور!
مدارک ارسالیشون هم قانع کننده نبود و توی عکس پیوست شده مشاهده میکنید که دوروز گذشته و جواب بنده رو در تیکت ندادن!
39884
یکبار سرور رو بستن و دوباره باز کردن اما دوباره بعد کمتر از 20 ساعت سرور بسته شد! مدرکی هم برای اتک و ابیوز توی این بازه ی زمانی ارسال نکردن!!!
دوست عزیز اینکه توسط سرور شما چند بار اتک انجام میشه ارتباطی با پشتیبانی بد ما نداره :)
شما در صورتی که واقعا نیت تخریب نداشتین عکس تیکت هارو بصورت کامل قرار میدادین،ضمنا دیگه قرار نیست به تیکت شما پاسخی داده بشه.
شما مدام دارین از چیز هایی حرف میزنین که منطقی نیست و همکار های ما هم واقعا وقت اضافی برای گفتگو بی فایده با شما ندارن.
هر مدرکی نیاز بود به شما ارائه شد لطفا شخصی که اطلاعات فنی لازم رو داره معرفی کنین تا ما توضیحات لازم به ایشان ارائه کنیم.
لطفا از ادامه اسپم در این تاپیک خودداری فرمایید.
موفق باشید
AmirWWP
December 13th, 2019, 21:26
دوست عزیز اینکه توسط سرور شما چند بار اتک انجام میشه ارتباطی با پشتیبانی بد ما نداره :)
شما در صورتی که واقعا نیت تخریب نداشتین عکس تیکت هارو بصورت کامل قرار میدادین،ضمنا دیگه قرار نیست به تیکت شما پاسخی داده بشه.
شما مدام دارین از چیز هایی حرف میزنین که منطقی نیست و همکار های ما هم واقعا وقت اضافی برای گفتگو بی فایده با شما ندارن.
هر مدرکی نیاز بود به شما ارائه شد لطفا شخصی که اطلاعات فنی لازم رو داره معرفی کنین تا ما توضیحات لازم به ایشان ارائه کنیم.
لطفا از ادامه اسپم در این تاپیک خودداری فرمایید.
موفق باشید
1- سرور 8 دسامبر بدلیل اتک بسته میشه.
2- سرور 9 دسامبر دوباره باز میشه و میگید اگه تکرار بشه دوباره بسته میشه.
3- سرور 10 دسامبر به دلیل گزارش ابیوزی که تاریخ و ساعتش برای 8 دسامبره بسته میشه (با توجیه اینکه 10 دسامبر گزارشش براتون ارسال شده) !!!!!!
حرفی ندارم واقعاً!!!!! شما هنوز نمیتونید تاریخ و ساعت گزارش رو از تاریخ و ساعت ایمیل ارسال شده تفکیک کنید و یاد بگیرید باید طبق کدومش عمل کنید!
قضاوت با دیگر دوستان!
فردا اول صبح میرم شکواییه دادسرا مینویسم و بصورت قضایی این داستان را پیگیری میکنم تا یاد بگیرید اطلاعات مردم بازیچه ی شما نیست!
اسکرین شات های کامل از تیکت هم پیوست شد! ممانعتتون برای ارسال مدرک هم جالبه!
39889 39890 39891 39892 39893 39894
تنها مدرک ارسال شده که فقط مربوط به 8 دسامبر هست! انتظار میره برای دومین باری که سرور من مسدود شد (بین تاریخ 9 دسامبر تا 10 دسامبر) گزارش ارسال کنند.
(البته که به این گزارش ها اعتمادی نیست! با توجه به اینکه میتونن فتوشاپ یا هرکار دیگه ای بکنن!)
39888
M.D.A
December 13th, 2019, 22:27
3- سرور 10 دسامبر به دلیل گزارش ابیوزی که تاریخ و ساعتش برای 8 دسامبره بسته میشه (با توجیه اینکه 10 دسامبر گزارشش براتون ارسال شده) !!!!!!
حرفی ندارم واقعاً!!!!! شما هنوز نمیتونید تاریخ و ساعت گزارش رو از تاریخ و ساعت ایمیل ارسال شده تفکیک کنید و یاد بگیرید باید طبق کدومش عمل کنید!
قضاوت با دیگر دوستان!
فردا اول صبح میرم شکواییه دادسرا مینویسم و بصورت قضایی این داستان را پیگیری میکنم تا یاد بگیرید اطلاعات مردم بازیچه ی شما نیست!
اسکرین شات های کامل از تیکت هم پیوست شد! ممانعتتون برای ارسال مدرک هم جالبه!
39889 39890 39891 39892 39893 39894
تنها مدرک ارسال شده که فقط مربوط به 8 دسامبر هست! انتظار میره برای دومین باری که سرور من مسدود شد (بین تاریخ 9 دسامبر تا 10 دسامبر) گزارش ارسال کنند.
(البته که به این گزارش ها اعتمادی نیست! با توجه به اینکه میتونن فتوشاپ یا هرکار دیگه ای بکنن!)
39888
شکایت شما بزرگترین کمک به ما هست چون هم ما با کسی که در شرایط درک و فهم درست قرار داره هم صحبت میشیم و هم اصلا شرایط و وقت اضافی برای گفتگو با شخصی که منفی باف هست و فکر میکنه
برای فروشنده مسدود کردن سرویس مشتری سود آور هست رو نداریم.
از شما شدیدا خواهش مندیم از طریق قضایی موضوع پیگیر بشید و در صورتی که شرایط سنی شما برای حضور در دادگاه میسر نیست میتونین با شخصی بزرگتر مراجعه کنین.
از نحوه برخورد شما هم کاملا مشخص هست که در گیر یک مشکل شخصیتی هستین که یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!
جالب اینجاست ما نه سرویس شما رو حذف کردیم و نه حتی آی پی شما رو به شخص دیگه دادیم در صورتی که شما توهم و خیال بافی کردین که اطلاعات شما حذف شده و سرور شما به شخص دیگه فروختیم!
و این چند تصویر هم ضمیمه میشه جهت دوستانی دیگر حاضر در انجمن که سواد لازم رو دارن(شما جناب شاکی لطفا اظهار نظر نفرمایید چون ظاهرا صلاحیت ندارین) :)
39895
39896
این آخرین پاسخ ما با شما هست لطفا یا شکایت بفرمایید یا دست بزرگ تر تون بگیرین و حضوری تشریف بیارین شرکت و ابیوز ببینین و آشنا بشین ابیوز چی هست چطور میاد و زمانی ارسال توسط شاکی کی هست و زمان ارسال از دیتاسنتر به مدیر سرور کی هست.
AmirWWP
December 13th, 2019, 22:42
شکایت شما بزرگترین کمک به ما هست چون هم ما با کسی که در شرایط درک و فهم درست قرار داره هم صحبت میشیم و هم اصلا شرایط و وقت اضافی برای گفتگو با شخصی که منفی باف هست و فکر میکنه
برای فروشنده مسدود کردن سرویس مشتری سود آور هست رو نداریم.
از شما شدیدا خواهش مندیم از طریق قضایی موضوع پیگیر بشید و در صورتی که شرایط سنی شما برای حضور در دادگاه میسر نیست میتونین با شخصی بزرگتر مراجعه کنین.
از نحوه برخورد شما هم کاملا مشخص هست که در گیر یک مشکل شخصیتی هستین که یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!
جالب اینجاست ما نه سرویس شما رو حذف کردیم و نه حتی آی پی شما رو به شخص دیگه دادیم در صورتی که شما توهم و خیال بافی کردین که اطلاعات شما حذف شده و سرور شما به شخص دیگه فروختیم!
و این چند تصویر هم ضمیمه میشه جهت دوستانی دیگر حاضر در انجمن که سواد لازم رو دارن(شما جناب شاکی لطفا اظهار نظر نفرمایید چون ظاهرا صلاحیت ندارین) :)
39895
39896
این آخرین پاسخ ما با شما هست لطفا یا شکایت بفرمایید یا دست بزرگ تر تون بگیرین و حضوری تشریف بیارین شرکت و ابیوز ببینین و آشنا بشین ابیوز چی هست چطور میاد و زمانی ارسال توسط شاکی کی هست و زمان ارسال از دیتاسنتر به مدیر سرور کی هست.
یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!؟؟؟؟؟
دوست عزیز کلی اطلاعات روی اون سرور بوده شما به باد دادید با پشتیبانی افتضاح و علمی که در این زمینه ندارید!
از این حرفتون مشخص شد که مشتری و اطلاعات و حریم خصوصیش اصلاً براتون هیچ اهمیتی نداره!!
پیوست هاتون هم بالا نمیان!
در ضمن صلاحیت من به خودم ربط داره.
شما هرموقع برای مسدود کردنی که بار دوم انجام دادید مدرک گزارش ابیوز ارسال کردید بنده قانع میشم!
شما هنوز تاریخ و ساعت رو نمیتونید تشخیص بدید بعد از صلاحیت من حرف میزنید؟
لوگوی فیک ساماندهیتون هم جالبه!
1eng.ir
December 13th, 2019, 22:54
لوگوی فیک ساماندهیتون هم جالبه!
لوگوی اینمادشون که درسته ...
از ابیوز و بیسوادی هاستینگ شروع کردید، تا رسیدید به اینماد؟
-
- شما خودتون هاستینگ دارید؟
M.D.A
December 13th, 2019, 22:56
یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!؟؟؟؟؟
دوست عزیز کلی اطلاعات روی اون سرور بوده شما به باد دادید با پشتیبانی افتضاح و علمی که در این زمینه ندارید!
از این حرفتون مشخص شد که مشتری و اطلاعات و حریم خصوصیش اصلاً براتون هیچ اهمیتی نداره!!
پیوست هاتون هم بالا نمیان!
در ضمن صلاحیت من به خودم ربط داره.
شما هرموقع برای مسدود کردنی که بار دوم انجام دادید مدرک گزارش ابیوز ارسال کردید بنده قانع میشم!
شما هنوز تاریخ و ساعت رو نمیتونید تشخیص بدید بعد از صلاحیت من حرف میزنید؟
هرچند نمیخواستیم دیگه جواب شما رو بدیم اما...
در صورتی که کلی اطلاعات روی سرور بوده که مطمئنا نبود،مشکلی نیست چون سرور حذف نشده پس نفرمایید اطلاعات به باد رفت!
پشتیبانی افتضاح؟ شما که در این مدت هیچ تیکتی پیش ما نداشتین و تنها تیکت تون همین مورد مسدودی بوده و رسیدگی کامل و صحیح انجام شد چطور حرف از پشتیبانی میزنین؟
اینکه میگین ساعت و تاریخ تشخیص نمیدیم رو متوجه نمیشیم!
در مورد اینکه میفرمایید صلاحیت به خودتون مربوط میشه این حرف برای جمعی مثل مهدکودک هست نه یک کار و انجمن تخصصی! در چنین شرایطی وقتی صلاحیت ندارین حق اظهار نظر هم ندارین طبیعتا.
ما در تیکت ها سعی کردیم شما رو متوجه کنیم ساعت و تاریخ به چه صورت هست بعد شما به ما میگین ساعت تاریخ نمیدونیم؟ واقعا در شرایط روحی خوبی به سر میبرین شما؟!
با این وجود با توجه به برخورد شما که نشان گر مشکل خاصی هست ما سرویس شما رو میتونیم باز کنیم،در تیکت اعلام کنین تا سرویس باز بشه.
AmirWWP
December 13th, 2019, 23:43
هرچند نمیخواستیم دیگه جواب شما رو بدیم اما...
در صورتی که کلی اطلاعات روی سرور بوده که مطمئنا نبود،مشکلی نیست چون سرور حذف نشده پس نفرمایید اطلاعات به باد رفت!
پشتیبانی افتضاح؟ شما که در این مدت هیچ تیکتی پیش ما نداشتین و تنها تیکت تون همین مورد مسدودی بوده و رسیدگی کامل و صحیح انجام شد چطور حرف از پشتیبانی میزنین؟
اینکه میگین ساعت و تاریخ تشخیص نمیدیم رو متوجه نمیشیم!
در مورد اینکه میفرمایید صلاحیت به خودتون مربوط میشه این حرف برای جمعی مثل مهدکودک هست نه یک کار و انجمن تخصصی! در چنین شرایطی وقتی صلاحیت ندارین حق اظهار نظر هم ندارین طبیعتا.
ما در تیکت ها سعی کردیم شما رو متوجه کنیم ساعت و تاریخ به چه صورت هست بعد شما به ما میگین ساعت تاریخ نمیدونیم؟ واقعا در شرایط روحی خوبی به سر میبرین شما؟!
با این وجود با توجه به برخورد شما که نشان گر مشکل خاصی هست ما سرویس شما رو میتونیم باز کنیم،در تیکت اعلام کنین تا سرویس باز بشه.
اولین ساسپندی که انجام دادید با گزارش ابیوز 8 دسامبر قابل پذیرشه. اما دومین ساسپند قابل پذیرش نیست چون سرور 9 دسامبر باز شده و شما هیچ مدرک ابیوزی برای 9 یا 10 دسامبر ارسال نکردید (بلکه همچنان دلیل ساسپند کردنتون بخاطر گزارش 8 دسامبر هست)!!
شما ملاکتون رو تاریخ ارسال ایمیل ابیوز قرار دادید، در حالی که می بایست گزارش رو بخونید و ببینید اتک مال چه زمانی بود و بعد اقدام کنید! اینکه 2 روز دیرتر ایمیل به دست شما رسیده دلیل نمیشه مجدداً سروری که تازه باز کردید رو ببندید!
لوگوی اینمادشون که درسته ...
از ابیوز و بیسوادی هاستینگ شروع کردید، تا رسیدید به اینماد؟
-
- شما خودتون هاستینگ دارید؟
ساماندهی با اینماد یکیه؟!!!
M.D.A
December 13th, 2019, 23:53
اولین ساسپندی که انجام دادید با گزارش ابیوز 8 دسامبر قابل پذیرشه. اما دومین ساسپند قابل پذیرش نیست چون سرور 9 دسامبر باز شده و شما هیچ مدرک ابیوزی برای 9 یا 10 دسامبر ارسال نکردید (بلکه همچنان دلیل ساسپند کردنتون بخاطر گزارش 8 دسامبر هست)!!
شما ملاکتون رو تاریخ ارسال ایمیل ابیوز قرار دادید، در حالی که می بایست گزارش رو بخونید و ببینید اتک مال چه زمانی بود و بعد اقدام کنید! اینکه 2 روز دیرتر ایمیل به دست شما رسیده دلیل نمیشه مجدداً سروری که تازه باز کردید رو ببندید!
ساماندهی با اینماد یکیه؟!!!
آقای محترم لطفا این حرف های خنده دار رو ادامه ندین!
اتک اول شما به شرکت ارائه دهنده *** بوده اتک دوم هم به شرکت پلی استیشن انجام دادین!!!!!!!!!!!
تصویر هم در همین تاپیک قرار داده شد تست هم شد عکس ها باز میشن!!!!!
به شما هم اعلام کردیم به ابیوز شک دارین به اون آدرس ایمیل ایمیل بزنین تا مطمئن بشین ابیوز واقعی بوده و اینکه شما نتونستین انگلیسی ایمیل بدین مشکل ما نبوده!!!!
AmirWWP
December 14th, 2019, 00:03
آقای محترم لطفا این حرف های خنده دار رو ادامه ندین!
اتک اول شما به شرکت ارائه دهنده *** بوده اتک دوم هم به شرکت پلی استیشن انجام دادین!!!!!!!!!!!
تصویر هم در همین تاپیک قرار داده شد تست هم شد عکس ها باز میشن!!!!!
به شما هم اعلام کردیم به ابیوز شک دارین به اون آدرس ایمیل ایمیل بزنین تا مطمئن بشین ابیوز واقعی بوده و اینکه شما نتونستین انگلیسی ایمیل بدین مشکل ما نبوده!!!!
کاش بجای حرف زدن مدرک بفرستید. حرف زدن رو همه بلدن
واقعاً نمیفهمم چطور حرف من رو متوجه نمیشید با اینکه کاملاً واضحه
عرض کردم ساسپند اولتون قابل پذیرشه چون مدرکشو ارسال کردید اما ساسپند دومتون بدون مدرک معتبر هست! با توجه به اینکه سرور رو مجدداً 9 دسامبر باز کردید باید گزارش ابیوزی برای بعد از این تاریخ بدید! در غیر اینصورت بنده از حق خودم نمیگذرم و مهم تر از اون نمیزارم امثال شما بازار هاستینگ رو به یه بازار غیرحرفه ای تبدیل کنن.
اینم خطای پیوست ها:
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت (http://www.webhostingtalk.ir/sendmessage.php) تماس بگیرید.
M.D.A
December 14th, 2019, 00:36
کاش بجای حرف زدن مدرک بفرستید. حرف زدن رو همه بلدن
واقعاً نمیفهمم چطور حرف من رو متوجه نمیشید با اینکه کاملاً واضحه
عرض کردم ساسپند اولتون قابل پذیرشه چون مدرکشو ارسال کردید اما ساسپند دومتون بدون مدرک معتبر هست! با توجه به اینکه سرور رو مجدداً 9 دسامبر باز کردید باید گزارش ابیوزی برای بعد از این تاریخ بدید! در غیر اینصورت بنده از حق خودم نمیگذرم و مهم تر از اون نمیزارم امثال شما بازار هاستینگ رو به یه بازار غیرحرفه ای تبدیل کنن.
اینم خطای پیوست ها:
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت (http://www.webhostingtalk.ir/sendmessage.php) تماس بگیرید.
خدا میدونه شما تا کی میخواین مقاومت کنین در برابر...
عکس مجدد بارگزاری شد!
39903
AmirWWP
December 14th, 2019, 00:50
خدا میدونه شما تا کی میخواین مقاومت کنین در برابر...
عکس مجدد بارگزاری شد!
39903
اگر دقت کنید توی subject (موضوع ایمیل) تاریخ ابیوز نوشته شده 20191208
که مشخص میکنه مربوط به 8 دسامبر هست و ابیوز جدیدی در کار نیست. همونطور که گفتم تمام مدارک شما مربوط به 8 دسامبر هست. در حالی که 9 دسامبر مجدداً سرور رو باز کردید و بنده هم داشتم چک میکردم مشکل از کجاست اما دوباره ساسپند کردید!
همچنین داخل متن ایمیل هیچ گزارشی از اتک نوشته نشده و یک ایمیل بنظر ساده هست که گفته شده توضیحی درباره ی این مشکل بدید و اقدام به حل مشکل کنید!
عجیبه که اشتباهتون رو نمیپذیرید در حالی که همه چی واضحه!
AINALE
December 14th, 2019, 00:52
داداش ایشون که میگن اطلاعاتتون پاک نشده چرا اینقدر بحث میکنین میتونین اطلاعاتتون رو بردارین ببرین جای دیگه
حتما یه مشکلی هست دیگه
اینا میخوان سرور بفروشن کاسب بشن الکی نمیان که برا مشتری خودشون دردسر درست کنن
من از ایشون چند ماهیی هست سرور دارم هم از سرور و هم از پشتیبانیشون راضیم
شما هم کاری رو که میتونین بی دردسر حل کنین چرا به دعوا میکشونین
M.D.A
December 14th, 2019, 00:54
اگر دقت کنید توی subject (موضوع ایمیل) تاریخ ابیوز نوشته 20191208
که مشخص میکنه مربوط به 8 دسامبر هست و ابیوز جدیدی در کار نیست. همونطور که گفتم تمام مدارک شما مربوط به 8 دسامبر هست. در حالی که 9 دسامبر مجدداً سرور رو باز کردید و بنده هم داشتم چک میکردم مشکل از کجاست اما دوباره ساسپند کردید!
عجیبه که اشتباهتون رو نمیپذیرید در حالی که همه چی واضحه!
:)):)):)):))
خواهشا به یکی بگین بیاد تاریخ ایمیل رو برای شما بخونه.
اون تاریخی که شما داری میخونی تاریخی هست که شما اون اتک رو انجام دادی و شرکت پلی استیشن از شما شکایت کرده.
تاریخ ایمیل 10 دسامبر هست جناب مهندس!
- - - Updated - - -
داداش ایشون که میگن اطلاعاتتون پاک نشده چرا اینقدر بحث میکنین میتونین اطلاعاتتون رو بردارین ببرین جای دیگه
حتما یه مشکلی هست دیگه
بخدا ما داریم دیوونه میشیم و اصلا سر در نمیاریم از حرف هاشون!
ما تاحالا نه به ایشون گفتیم پول تون برگشت داده نمیشه و نه گفتیم سرور تون حذف کردیم حتی آی پی شون به کسی دیگه واگذار نکردیم!
بنده پرسنل شرکت هستم اختیاری تو بخش مالی ندارم اما جایی که دارم کار میکنم میدونم که بازگشت وجه حتی بدون دلیل هم خیلی راحت انجام میدن برای مشتری
اما ایشون از لحظه ساسپند شدن شمشیر گرفته دستش و شروع جنگ کرده!
AmirWWP
December 14th, 2019, 01:06
:)):)):)):))
خواهشا به یکی بگین بیاد تاریخ ایمیل رو برای شما بخونه.
اون تاریخی که شما داری میخونی تاریخی هست که شما اون اتک رو انجام دادی و شرکت پلی استیشن از شما شکایت کرده.
تاریخ ایمیل 10 دسامبر هست جناب مهندس!
- - - Updated - - -
بخدا ما داریم دیوونه میشیم و اصلا سر در نمیاریم از حرف هاشون!
ما تاحالا نه به ایشون گفتیم پول تون برگشت داده نمیشه و نه گفتیم سرور تون حذف کردیم حتی آی پی شون به کسی دیگه واگذار نکردیم!
بنده پرسنل شرکت هستم اختیاری تو بخش مالی ندارم اما جایی که دارم کار میکنم میدونم که بازگشت وجه حتی بدون دلیل هم خیلی راحت انجام میدن برای مشتری
اما ایشون از لحظه ساسپند شدن شمشیر گرفته دستش و شروع جنگ کرده!
یادآوری پست اولم:
3- سرور 10 دسامبر به دلیل گزارش ابیوزی که تاریخ و ساعتش برای
مشکل اینجاست که شما 9 دسامبر سرور رو مجدداً باز کردید و گفتید دیگه تکرار نشه. چرا دوباره توی 10 دسامبر بخاطر اتکی که توی 8 دسامبر انجام شده سرور رو بستید؟ مگه دوباره بعد از اون اتکی اتفاق افتاده بوده؟
و سوال بعدیم اینه که ملاک مگه تاریخ ایمیل هست؟ خودتون هم قبول دارید که ایمیل مربوط به 2019/12/08 هست.
این وسط فقط یه گزارش اتک در کاره که اونم مربوط به 8 دسامبر هست و همه ایمیل ها هم مربوط به همون تاریخه (با توجه به مدارکی که ارائه کردید)
9 دسامبر سرور رو باز کردید. 10 دسامبر دوباره ساسپند کردید.
تا اینجای کار دیگه باید متوجه شده باشید مشکلتون کجاس! بنده دیگه جواب شمارو نمیدم چون به اندازه کافی مدرک و توضیحات ارائه دادم و کاملاً مشخصه حق با منه و شما برای بار دوم سرور رو بدون دلیل قانع کننده ساسپند کردید. (بار اول قانع کننده هست)
کاری که شما کردید دقیقاً مثل اینه که: یکی تو خیابون مشت بزنه تو صورتتون شما از حقتون بگذرید. بعد 2 سال یکی یادتون بندازه و برید از اون فرد ضارب شکایت کنید بندازیتش زندان .
کاملاً غیرمنطقی و غیرحرفه ای
حتما یه مشکلی هست دیگه
بحث فقط اطلاعات نیست. ایشون باید پاسخگو باشن در قبال خسارتی که به بنده وارد کردن و باید اشتباهشون رو بپذیرن. متاسفانه همینکه ما به راحتی از این موضوع ها رد میشیم عامل ایجاد کلاهبرداریاییه که توی بازار هاستینگ ایران وجود داره!
در ضمن بنده وظیفه داشتم این موضوع رو داخل تاپیکشون مطرح میکردم تا مشتریانی که در آینده قصد خرید ازشون رو دارن در جریان این ماجراها باشن و مدارک هم بصورت کامل ارائه کردم که کاملاً قابل قضاوت باشه!
AINALE
December 14th, 2019, 01:14
داداش سایتتون فرضا دو یا سه روز بسته باشه اسمون که به زمین نیومده
10 روز کلا نت نداشتیم مگه کسی اومد خسارتم داد
شما دارین هم وقت خودتون و هم ایشون که البته ایشون تنها نیستن و همکارانی هم دارن رو کلا با این حرفها گرفتین و اعصاب خودتون و دیگریان رو خراب میکنین
گرهی که میشه با دست باز کرد چرا با دندون باز میکنی
در ضمن این اسمش کلاهبرداری نیست مشکل هست که باید حل بشه و خودتون حل کنین
AmirWWP
December 14th, 2019, 01:20
شما دارین هم وقت خودتون و هم ایشون که البته ایشون تنها نیستن و همکارانی هم دارن رو کلا با این حرفها گرفتین و اعصاب خودتون و دیگریان رو خراب میکنین
ایشون باید مدرکی مربوط به اتکی که از 9 دسامبر به بعد صورت گرفته ارائه بدن اما نه این مدرکو ارائه میدن نه قبول دارن که نباید سرور برای بار دوم ساسپند میشد!
در این صورت بنده قانع میشم و بیخیال این قضیه میشم در غیر اینصورت پیگیر قضیه هستم.
ایشون باید حداقل اشتباه خودشون رو متوجه بشن که من از حق خودم بگذرم.
وقتی ایشون قبول نمیکنن و همچنان دارن با یه مدرک نامرتبط مانور میدن پس حتماً باید روشن بشه که حق با کیه!
M.D.A
December 14th, 2019, 01:23
یادآوری پست اولم:
3- سرور 10 دسامبر به دلیل گزارش ابیوزی که تاریخ و ساعتش برای
مشکل اینجاست که شما 9 دسامبر سرور رو مجدداً باز کردید و گفتید دیگه تکرار نشه. چرا دوباره توی 10 دسامبر بخاطر اتکی که توی 8 دسامبر انجام شده سرور رو بستید؟ مگه دوباره بعد از اون اتکی اتفاق افتاده بوده؟
و سوال بعدیم اینه که ملاک مگه تاریخ ایمیل هست؟ خودتون هم قبول دارید که ایمیل مربوط به 2019/12/08 هست.
این وسط فقط یه گزارش اتک در کاره که اونم مربوط به 8 دسامبر هست و همه ایمیل ها هم مربوط به همون تاریخه (با توجه به مدارکی که ارائه کردید)
9 دسامبر سرور رو باز کردید. 10 دسامبر دوباره ساسپند کردید.
تا اینجای کار دیگه باید متوجه شده باشید مشکلتون کجاس! بنده دیگه جواب شمارو نمیدم چون به اندازه کافی مدرک و توضیحات ارائه دادم و کاملاً مشخصه حق با منه و شما برای بار دوم سرور رو بدون دلیل قانع کننده ساسپند کردید. (بار اول قانع کننده هست)
کاری که شما کردید دقیقاً مثل اینه که: یکی تو خیابون مشت بزنه تو صورتتون شما از حقتون بگذرید. بعد 2 سال یکی یادتون بندازه و برید از اون فرد ضارب شکایت کنید بندازیتش زندان .
کاملاً غیرمنطقی و غیرحرفه ای
بحث فقط اطلاعات نیست. ایشون باید پاسخگو باشن در قبال خسارتی که به بنده وارد کردن و باید اشتباهشون رو بپذیرن. متاسفانه همینکه ما به راحتی از این موضوع ها رد میشیم عامل ایجاد کلاهبرداریاییه که توی بازار هاستینگ ایران وجود داره!
در ضمن بنده وظیفه داشتم این موضوع رو داخل تاپیکشون مطرح میکردم تا مشتریانی که در آینده قصد خرید ازشون رو دارن در جریان این ماجراها باشن و مدارک هم بصورت کامل ارائه کردم که کاملاً قابل قضاوت باشه!
آقا واقعا سختتون نیست یکی بیاد این پیام های شما رو بخونه؟
آقای محترم شما چیکار داری شرکت به دیتاسنتر کی گزارش داده،شما که میگین حرفه ای هستین و با دیتاسنتر ها آشنا هستین!
آقای عزیز هر ابیوز که به ایمیل ما میاد تا 24 ساعت باید جواب بدیم.
شما یک ابیوز 9 دسامبر داری بابت حمله به وب سایت octo***.com (admin@octo***.com) که ازتون شکایت کردن.
یک ابیوز دارین برای 10 دسامبر که حمله به شرکت پلی استیشن داشتین.
بار اول برای ابیوز 9 دسامبر مسدود شدین بار دوم برای ابیوز 10 دسامبر مسدود شدین.
الان کجای این توضیح برای شما قابل درک نیست؟
چرا همه چیزو باهم قاطی میکنین و میخواین موضوع رو طور دیگه جلوه بدین؟!
بابا اصلا ما هیچی حداقل واسه وقت و اعصاب خودتون ارزش قائل بشین!
بخدا هرکی بیاد این توضیحات مارو بخونه خندش میگیره که چند ساعت داریم برای شما فقط 2 تا ابیوز رو شرح میدیم!
لطفا 8 دسامبر رو بیخیال شین اصلا ما کاری با 8 دسامبر نداریم! ما 9 و 10 دسامبر ابیوز دریافت کردیم برای شما و برای این 2 بار هم سرویس شما مسدود کردیم.
دیگه این همه بحث و جنگ دعوا حاشیه سازی و... چیه؟
ضمنن شما فعلا مشکل خودتون حل کنین اصلا نیازی نیست راهنمای دیگران بشین تا از ما خرید نکنن!
به امید روزی که حداقل این پیام هارو درک کنین!
- - - Updated - - -
ایشون باید مدرکی مربوط به اتکی که از 9 دسامبر به بعد صورت گرفته ارائه بدن اما نه این مدرکو ارائه میدن نه قبول دارن که نباید سرور برای بار دوم ساسپند میشد!
در این صورت بنده قانع میشم و بیخیال این قضیه میشم در غیر اینصورت پیگیر قضیه هستم.
ایشون باید حداقل اشتباه خودشون رو متوجه بشن که من از حق خودم بگذرم.
وقتی ایشون قبول نمیکنن و همچنان دارن با یه مدرک نامرتبط مانور میدن پس حتماً باید روشن بشه که حق با کیه!
شما یک نفر کار بلد پیدا کنین حق به شما بده ما به شما 1 سال سرویس رایگان به همراه یک تمام سکه بهار آزادی به شما هدیه میدیم بدون هیچ شوخی!
AmirWWP
December 14th, 2019, 01:29
آقا واقعا سختتون نیست یکی بیاد این پیام های شما رو بخونه؟
آقای محترم شما چیکار داری شرکت به دیتاسنتر کی گزارش داده،شما که میگین حرفه ای هستین و با دیتاسنتر ها آشنا هستین!
آقای عزیز هر ابیوز که به ایمیل ما میاد تا 24 ساعت باید جواب بدیم.
شما یک ابیوز 9 دسامبر داری بابت حمله به وب سایت octo***.com (admin@octo***.com) که ازتون شکایت کردن.
یک ابیوز دارین برای 10 دسامبر که حمله به شرکت پلی استیشن داشتین.
بار اول برای ابیوز 9 دسامبر مسدود شدین بار دوم برای ابیوز 10 دسامبر مسدود شدین.
الان کجای این توضیح برای شما قابل درک نیست؟
چرا همه چیزو باهم قاطی میکنین و میخواین موضوع رو طور دیگه جلوه بدین؟!
بابا اصلا ما هیچی حداقل واسه وقت و اعصاب خودتون ارزش قائل بشین!
بخدا هرکی بیاد این توضیحات مارو بخونه خندش میگیره که چند ساعت داریم برای شما فقط 2 تا ابیوز رو شرح میدیم!
لطفا 8 دسامبر رو بیخیال شین اصلا ما کاری با 8 دسامبر نداریم! ما 9 و 10 دسامبر ابیوز دریافت کردیم برای شما و برای این 2 بار هم سرویس شما مسدود کردیم.
دیگه این همه بحث و جنگ دعوا حاشیه سازی و... چیه؟
ضمنن شما فعلا مشکل خودتون حل کنین اصلا نیازی نیست راهنمای دیگران بشین تا از ما خرید نکنن!
به امید روزی که حداقل این پیام هارو درک کنین!
- - - Updated - - -
شما یک نفر کار بلد پیدا کنین حق به شما بده ما به شما 1 سال سرویس رایگان به همراه یک تمام سکه بهار آزادی به شما هدیه میدیم بدون هیچ شوخی!
بازم تکرار میکنم تمام مدارکی که ارسال کردید مربوط به اتک 8 دسامبر هست. هیچ مدرکی که توی 9 دسامبر یا 10 دسامبر اتکی صورت گرفته باشه ارسال نکردید و فقط به این که ایمیل 24 ساعت دیرتر براتون ارسال شده تکیه کردید!
جای حرف زدن لطفاً گزارش اتک مربوط به 9 دسامبر یا 10 دسامبر رو همینجا قرار بدید تا قضیه حل بشه. بدون مدرک همه میتونن حرف بزنن.
شما یه مدرک ارسال کردید من میگم تو موضوع ایمیل زده 8 دسامبر بعد شما باز میگی نه ابیوز مال 10 دسامبره؟ شما ببین تو خود ایمیل چه تاریخی زده. تاریخ و زمان دریافت ایمیل که ملاک نیست دوست عزیز.
M.D.A
December 14th, 2019, 01:31
مشکل اینجاست که سرویس شون در حدی نبود که سایت ران کنن،یک سرویس ارزان قیمت تهیه کردن و طبق گفته خودشون برای پروکسی بوده!
توضیحات ماهم بصورت مستند و کاملا واضح هست اما ایشون از بیکاری زیاد دنبال حاشیه هستن!
الان تلگرام چک کردیم دیدیم چند تا از همکار ها پیام دادن که این آقا مدلش همینطوری هست و هرجا میره سرویس شو مسدود میکنن و اجازه تمدید هم بهشون نمیدن!
AmirWWP
December 14th, 2019, 01:33
مشکل اینجاست که سرویس شون در حدی نبود که سایت ران کنن،یک سرویس ارزان قیمت تهیه کردن و طبق گفته خودشون برای پروکسی بوده!
توضیحات ماهم بصورت مستند و کاملا واضح هست اما ایشون از بیکاری زیاد دنبال حاشیه هستن!
الان تلگرام چک کردیم دیدیم چند تا از همکار ها پیام دادن که این آقا مدلش همینطوری هست و هرجا میره سرویس شو مسدود میکنن و اجازه تمدید هم بهشون نمیدن!
دوست عزیز چرا تهمت الکی میزنی؟ کجا سرویس من مسدود شده و اجازه تمدید به من ندادن؟
لطفاً راجع به این حرفتون هم مدرک ارسال کنید. بدون مدرک خواهشاً حرف نزنید.
M.D.A
December 14th, 2019, 01:34
بازم تکرار میکنم تمام مدارکی که ارسال کردید مربوط به اتک 8 دسامبر هست. هیچ مدرکی که توی 9 دسامبر یا 10 دسامبر اتکی صورت گرفته باشه ارسال نکردید و فقط به این که ایمیل 24 ساعت دیرتر براتون ارسال شده تکیه کردید!
جای حرف زدن لطفاً گزارش اتک مربوط به 9 دسامبر یا 10 دسامبر رو همینجا قرار بدید تا قضیه حل بشه. بدون مدرک همه میتونن حرف بزنن.
شما یه مدرک ارسال کردید من میگم تو موضوع ایمیل زده 8 دسامبر بعد شما باز میگی نه ابیوز مال 10 دسامبره؟ شما ببین تو خود ایمیل چه تاریخی زده. تاریخ و زمان دریافت ایمیل که ملاک نیست دوست عزیز.
با کمال عذر خواهی از کاربران دیگه، بنده تنها چیزی که میتونم خدمت شما عرض کنم در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنین.
سرویس و حساب کاربری شما امشب برای همیشه مسدود خواهد شد.
خدانگهدار
AmirWWP
December 14th, 2019, 01:36
با کمال عذر خواهی از کاربران دیگه، بنده تنها چیزی که میتونم خدمت شما عرض کنم در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنین.
سرویس و حساب کاربری شما امشب برای همیشه مسدود خواهد شد.
خدانگهدار
واقعاً برای این طرز صحبت و اینکه با فردی با شخصیت شما همکار هستم متاسفم
متاسفانه مجبورم از طریق دادسرا و شکایت قضایی پیگیری کنم که اینکارو فردا خواهم کرد!
pedrammasoumi
December 14th, 2019, 19:17
متاسفانه مجبورم از طریق دادسرا و شکایت قضایی پیگیری کنم که اینکارو فردا خواهم کرد!
عمو جان مث اینکه شما چیزی راجع به شکایت و شکایت بازی نمی دونی!
شما ظاهرا از سرویس استفاده نابجا کردی و برای پروایدر آبیوز اومده، ایشون میتونه برای اینکه خودش رو دردسر نده کلا شما رو مسدود کنه و باز هم نکنه و دست شما به هیجایی بند نیست چون کار خلاف کردی
شما هم به جای اینکه بیای واسه دیگران و خودت دردسر درست کنی، یکم از جیب مبارک بیشتر مایه بذاری سرویس وارز تهیه کن! تمام !
تذکرآخرهم اینکه در کمال بی سوادی و بی اطلاعی تاپیک فروش مردم رو خراب نکن ! اینجا حموم زنونه نیست بیای شلوغش کنی
آفرین عمو جان
miladgame
December 15th, 2019, 17:04
سلام
بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.:53:
vistaix
December 15th, 2019, 17:31
سلام
بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.:53:
و بنده هم راضی هستم.
البته به مشکل برنخوردم که تیکت بزنم.
ان شا الله که همینطوری درجه 1 بمونن.
netfa
December 23rd, 2019, 21:22
واقعا چه افراد چندش و بی سوادی پیدا میشن. فکر می کنم سن شما به حدی هست که حتی نمیدونین شکایت چیه.
در امضاتون هم آدرس فروش سرویسهای خودتون هست. پس گویا شما صرفا خرابکار بودین و دارین این دوستان رو به چالش میکشین.
من از دوستان در penta server دعوت میکنم به هیچ عنوان جواب شما رو ندن.
شما اگر دانشی داشتین باید میدونستی که اگر حتی یک بار هم ابیوز داشته باشی (خودتون 8 دسامبر رو قبول کردین)، پروایدر میتونه به کل حساب شما رو مسدود کنه و به شما اخطار بده و از شما بخواد هر چه سریعتر به مدت معینی بررسی کنین. اگر در این مدت زمان باز ریپورتی رسیده باشه از دیتاسنتر (تاریخ ارسال ایمیل مهم هست! و مربوط به تکرار ابیوز شما در تاریخ 8 دسامبر هست)
دوما شما برو شکایت کن که سرویس من رو بستن! با همین مستندات شما و اعتراف به استفاده به عنوان پر ا ک. سی شما باز قوانین پروایدر رو نقض کردین و همین که با شما دارن مثله آدم صحبت میکنن و نزدن تو مغز کودکانت و حسابتو نبستن پس مشتری مداری و مدارا کردن.
سوما شما فقط یک جمله رو تکرار میکنی و میگی یه بار یه غلطی کردم (8 دسامبر) ولی باز چرا بستین . جواب سادست چون شما وقت داشتین بررسی کنین و نکردین و ابیوز همچنان اتفاق افتاده.
در آخر اگر خودت فروشنده سرویس هستی واقعا وای به حال یوزرهات. چون هیچ سواد قانونی و علمی نداری.
AINALE
December 23rd, 2019, 22:43
چند ماهیی هست از ایشوت سرور دارم
هم سرورهاشون خوب هستن هم پاسخ گوییشون
هیچ بدی ندیدیم ازشون
این بحث هم تمام شده هست
ایشون برا شیلتر استفاده کردن و باعث بروز مشکلاتی شدن اونا هم سرویسشونو بستن و تمام
FRI
December 25th, 2019, 03:46
من الان خرید زدم یك سرور آمریكا از سایت فكر نمیكردم اینقدر قدرت داشته باشه و همچنین پنل مدیریتی با شكل جدید و تمام كمال تمام سیستم عامل ها رو داشته باشه واقعا دستتون درد نكنه كاملا راضی راضی هستم از خرید خودم من 18 سرور دارم همه كلود هستن انصافا سرعت این سرورم كم از كلود نداره لایك فراوان به مدیران سایت
soheilas
December 27th, 2019, 00:03
نزدیک 8 ماهه از پنتا سرور، سرور میگیرم انصافا سرور هاشون نه دان شده نه مشکلی تا به حال برام پیش اومده !
یه سرور مجازی آمریکا دیگه سفارش داده شد و اتوماتیک تحویل گرفتم
ممنون ازتون
rahmaan24
December 27th, 2019, 05:45
سلام من هلند با هارد ساتا حجیم میخوام که قیمتش نجومی نشه ممکنه این مورد؟ مثلا با هارد 500 و اگر امکان داره ویندوزش روی ssd باشه در حد 5 گیگا بایت
MR.S
December 28th, 2019, 16:10
قدرت هر هسته پردازنده 2 گیگاهرتز هست؟
kinder
December 29th, 2019, 03:44
سرویس گرفتم آنی تحویل داده شد پشتیبانی بسیارخوب کیفیت سرویس هم عالیه
hamedjet2004
December 29th, 2019, 23:51
اقا این سزوز ما از پنج شنبه تا حالا قطع هست چیکار کنیم
M.D.A
December 30th, 2019, 00:56
اقا این سزوز ما از پنج شنبه تا حالا قطع هست چیکار کنیم
با سلام
دوست عزیز خدمت شما عرض کردیم که آی پی توسط زیر ساخت مسدود شده به دلیل استفاده به عنوان ***** شکن!
موفق باشید
hamedjet2004
December 30th, 2019, 10:27
منم که خدمتتون گفتم من اصلا از این سرور استفاده نکردم عکس هم گرفتم براتون گذاشتم توی 15 روزی که این سرور تحویل گرفتم فقط 3 روز روشن بوده و 350 مگ استفاده شده چطور میگید که اپی شما مسدود شده اگه میخواید عکس بگیرم بزار همین جا که خودتون قضاوت کنید دلیل شما چی که میگید چرا درورغ میگید
uona
January 11th, 2020, 23:02
سلام . یه سرور می خوام برای دور زدن تحریم ها برای کارهای اینترنتی با ویندوز 10 . فنلاند بهتره یا المان و ایا امکان نصب ویندوز 10هست
MR.S
January 17th, 2020, 12:08
آقا از ساعت 3 شب بی دلیل سرور ما دان شده هرچی تیکت میزنیم تماس میگیریم هیچکسی جوابگو نیست، بخدا از هر سرویس دهنده ایرانی سرور گرفتیم به غلط کردن انداختمون...
MR.S
January 26th, 2020, 00:34
پشتیبانیشون افتضاحه اگه کار مهمی با سرور ندارید و یه چیز تفریحی میخواهید بگیرید.
سرور ما دان شده بود هرچی تیکت دادیم، تلگرام پیام دادیم با شماره های موبایل و ثابت تماس گرفتیم کسی تا 10-15 ساعت جواب نداد.
الان دوباره سرور دان شد گفتن آپدیت فوری داشتن پرسیدم برای سرور دیگه ام (دوتا سرور خریدم ازشون) آپدیت ندارید بریم بخوابیم بدون چواب دادن تیکت رو بستن.
بخدا هر شب با استرس میخوابم که تا صبح سرور دان نشده باشه.
M.D.A
January 26th, 2020, 00:49
پشتیبانیشون افتضاحه اگه کار مهمی با سرور ندارید و یه چیز تفریحی میخواهید بگیرید.
سرور ما دان شده بود هرچی تیکت دادیم، تلگرام پیام دادیم با شماره های موبایل و ثابت تماس گرفتیم کسی تا 10-15 ساعت جواب نداد.
الان دوباره سرور دان شد گفتن آپدیت فوری داشتن پرسیدم برای سرور دیگه ام (دوتا سرور خریدم ازشون) آپدیت ندارید بریم بخوابیم بدون چواب دادن تیکت رو بستن.
بخدا هر شب با استرس میخوابم که تا صبح سرور دان نشده باشه.
اگه پشتیبانی بد بود چظور امشب مشکل تون در عرض 10 دقیقه حل شد :)
در مورد بسته شدن تیکت هم بهتره جو سازی نکنین،تیکت شما بسته شد به دلیل اینکه تلگرام بهتون جواب داده شد.
برای ماه بعد میتونین سرویس تمدید نکنین و از جایی که پشتیبانی خوبی میدن سرویس تهیه کنین.
موفق باشید
MR.S
February 6th, 2020, 02:14
باز هم داستان همیشگی نصف شبی سرور دان شده دستمونم به هیچ جا بند نیست.
FRI
February 6th, 2020, 02:32
سلام
داداش الان چند روزه نه میتونم وارد سایت بشم نه پنل مدیریت سرور كار میكنه رینستال كنم
اپراتورا پروتكل اصلی اینترنت مختل كردن خیلی از سایتا درست كردن مشكلو ولی سایت شما هنوز همونجوری الان هی پنلم میگه لیمت یسری برنامهامم اینجوری شده واس خاطره اینترنت
درست كن سایتو وارد بتونم بشم ...
MR.S
February 6th, 2020, 02:38
سلام
داداش الان چند روزه نه میتونم وارد سایت بشم نه پنل مدیریت سرور كار میكنه رینستال كنم
اپراتورا پروتكل اصلی اینترنت مختل كردن خیلی از سایتا درست كردن مشكلو ولی سایت شما هنوز همونجوری الان هی پنلم میگه لیمت یسری برنامهامم اینجوری شده واس خاطره اینترنت
درست كن سایتو وارد بتونم بشم ...
من با سایتهای درب و داغون زیادی کار کردم ولی این دیگه واقعا نوبره، یعنی تو این یه ماه هرچی اعتبار تو این 6 ماه پروژه ما جمع کرده بود از بین برد.
AriyaDownload
February 11th, 2020, 14:54
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
متاسفانه تا الان هیچ کدوم از خطوط تلفن ثابت و همراه پاسخگو نبودن.
تیکت هم تقریبا سه ساعت هست که ارسال کردم.
** بهروزرسانی
مشکل از سمت خودم بود. (پروکسیای که استفاده میکردم مانع اتصال میشد.)
M.D.A
February 11th, 2020, 15:11
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
دوست عزیز شما سیستم عامل Ubuntu نصب کردین خوب طبیعی هست که با نرم افزار ریموت دسکتاپ نمیتونین بهش متصل بشین!
AriyaDownload
February 11th, 2020, 15:40
دوست عزیز شما سیستم عامل Ubuntu نصب کردین خوب طبیعی هست که با نرم افزار ریموت دسکتاپ نمیتونین بهش متصل بشین!
بله، با پوتی هم تست کرده بودم که نتونستم کانکت بشم.
ظاهرا مشکل از پراکسیای بود که استفاده میکردم.
با آی پی ایران تنوستم کانکت بشم.
ممنونم از لطفتون
FRI
February 12th, 2020, 04:33
** بهروزرسانی
مشکل از سمت خودم بود. (پروکسیای که استفاده میکردم مانع اتصال میشد.)
داداش پروتكل اصلی اینترنت جمهوری اسلامی مختل كرده با فكر اینكه میتواند سرویس نثل جدید از ریشه ***** كنه كه موفق نشد اما این كار باعت شده بسیاری آیپی و اكانت و بسیاری وبسایت مختل شدن و كلی اكانت بر اثر *****ینگ حكومتی دچار آسیب شدن به سایت نت بلاكست مراجعه كنید میبینید زده این آسیب و در تمام شبكه های اجتماعی بخصوص تلگرام گفتن این كار در آستانه نابودی كامل اینترنت ایران پیش رفته .. خودمم الان پروتكل مت فعال كردم نثل جدید روش الكس برس بعدش اونو تانل كردم در ایران این نثل آیپی ایران كاملا ضد***** میكنه و غیر قابل شناسایی ستاد *****ینگ و مانتیورینگ ایران عضو رسمی انجمن ساخت نثل جدید به روش alexbesrs هستم با كلی مشتری در تلگرام .. اگر مشكل اتصال داشتین در تلگرام آیپی من پیام بگذارید تا ساخت مشكلتون حل كنم ..@renzoooooo
وگرنه پنتا سرور حقیقتا از بهترین كیفیت های VPS استفاده میكنه من ازشون سه سرور خرید داشتم و چند مشتری هم از طرف من در چهار روز گذشته كلی سرور خریداری كردن كه ساختم براشون و همشون راضی آیپی ضد***** میكنم در روش الكس برس . كشور اختراع كننده روسیه
Ramexanloo
February 12th, 2020, 10:04
درود.
امکان داره یه پینگ به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 از سرورهای ایرانتون به اشتراک بگذارید؟
MrWave
February 16th, 2020, 04:27
دوستان عزیز بنده نمیخواهم مانع کسب و کار این بنده خدا بشوم.
ولی 2 تا مشکل اساسی دارد شرکت این دوستان.
1- سرور هایی که ارائه میدهند به هیچ عنوان به درد دانلود نمیخورد و اصلا سرعت دانلود خوبی ندارد__خیلی خیلی خوب باشد 30 مگ در ثانیه که بیشتر اوقات به 5 مگ هم میرسد.
2- پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند چه از طریق تیکت و چه از طریق تلگرام.
بنده 1 سوال از پشتیبان تلگرام کردم که 1 سرور به بنده دهید تا بتوانم حداقل با 30-40 مگ در ثانیه دانلود کنم.
2 ماه میشود که قرار هست به من جواب بدهند :))
M.D.A
February 16th, 2020, 13:27
دوستان عزیز بنده نمیخواهم مانع کسب و کار این بنده خدا بشوم.
ولی 2 تا مشکل اساسی دارد شرکت این دوستان.
1- سرور هایی که ارائه میدهند به هیچ عنوان به درد دانلود نمیخورد و اصلا سرعت دانلود خوبی ندارد__خیلی خیلی خوب باشد 30 مگ در ثانیه که بیشتر اوقات به 5 مگ هم میرسد.
2- پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند چه از طریق تیکت و چه از طریق تلگرام.
بنده 1 سوال از پشتیبان تلگرام کردم که 1 سرور به بنده دهید تا بتوانم حداقل با 30-40 مگ در ثانیه دانلود کنم.
2 ماه میشود که قرار هست به من جواب بدهند :))
با سلام
دوست عزیز اول اینکه اعلام نکردین کدوم سرور ما سرعت دانلودش پایینه،بهتره بصورت مستند توضیح بدید.
دوم اینکه اگه سرور تون آلمان بوده،مشتری ها دیگه همه سواد کافی دارن و میدونن که پورت هتزنر همه مثل هم و واقعا ۱ گیگ هستن،سرور ایران هم که برای هر ۵ سرور یک پورت ۱۰ گیگ داریم پس تا اینجا توضیحات شما خلاف واقعیت بوده بدون شک...
در مورد پشتیبانی هم،در صورتی که مبنای پشتیبانی شما تلگرام هست،بهتره دنبال همون فروشنده هایی باشید که پشتیبانی شون از طریق تلگرام انجام میشه چون شرکت ما مناسب شما نیست.
موفق باشید
mohsentz
February 18th, 2020, 18:49
سلام یوزر هم میتونید بدین از سرور ایران؟سرور اصلی نه فقط یوزر
AriyaDownload
February 19th, 2020, 10:53
اصلا و به هیچ عنوان ایشون پیشنهاد نمیشن.
پشتیبانی به معنای واقعی کلمه افتضاح. از دیروز سمت ظهر دسترسی من به ویپیاس قطع شده و تا الان به تیکتم رسیدگی نشده
هیچ کدوم از تماسهای تلفنی رو هم جوابگو نیستن.
vistaix
February 19th, 2020, 11:21
اصلا و به هیچ عنوان ایشون پیشنهاد نمیشن.
پشتیبانی به معنای واقعی کلمه افتضاح. از دیروز سمت ظهر دسترسی من به ویپیاس قطع شده و تا الان به تیکتم رسیدگی نشده
هیچ کدوم از تماسهای تلفنی رو هم جوابگو نیستن.
پشتیبانیشون رو باید قوی کنن
ولی بنده سرور ازشون دارم و 3 ماهه که راضی هستم ازشون.
توی پنل ریستش کن !!
دسترسی کنسول هم که داری؟
سیستم عاملم که میتونی عوض کنی!
aali361
March 7th, 2020, 23:40
حدود 4 ساعت از خرید سرور مجازی گذشته و هنوز نتونستم به سرور وصل بشم!
تیکت ها تا زمانی که قبل از خرید بود جواب میدادن، همین که خرید انجام شد جواب ندادن.
ویرایش: رسیدگی شد.
h.hoseini
March 15th, 2020, 14:10
تا دیروز عصر مشکلی نداشتم
یهویی عصر دیروز تابحال کلا سرور دان شد. بعد فهمیدم ظاهرا به روز رسانی داشتید
ابتدا ای پی پینگ هم نمیکرد
بعد پینگ کرد اما کلا پسورد روت عوض شد. شبیه این شده که کلا سیستم عامل از نو نصب شد
دو احتمال وجود داره یا اینکه وی پی اس من حک شد که بنظر احتمال زیادی ندارد
یا اینکه به خاطر به روز رسانی که شما داشتید اشتباهی ریلود شده و همه چیز من پریده
هنوز مطمئن نیستم به کدام دلیل است . اگر به این نتیجه برم که خطا از طرف شما بود و اطلاعات من برنگردد حتما پیگیری های لازم رو خواهم کرد.
خیلی از این بابت متضرر شدم
منتظر پیگیری های بیشتر شما هستم
aali361
March 15th, 2020, 14:55
مشخصات سروری که خریده بودم زده بود 55 گیگ فضا. اما در داخل سرور 15 گیگ فضا نشون میده. تیکت زدم گفتن که ما 55 گیگ اختصاص دادیم ولی برای رفاه کاربران 15 گیگش رو پارتیشن بندی کردیم و بقیشو خودتون پارتیشن بندی کنید.
حدود 4 سال است که سرور دارم و از چندین شرکت سرور گرفتم این سیاست رو ندیده بودم!
لطفا برای رفاه کاربران سیاستون رو عوض کنید و کاربران رو مجبور به انجام پارتیشن بندی نکنید. الان به من دردسر پارتیشن بندی تحمیل شده.
در ضمن پشتیبانیتون هم خیلی ضعیفه متاسفانه.
kashanpay
March 17th, 2020, 15:21
با عرض سلام و احترام
با توجه به نوسانات اخیر ارز و سوء استفاده افراد سودجو در حوزهی پرداخت آنلاین ارزی، تیم کاشانپی علاقهمند است با مجموعه شما جهت پرداختهای ارزی با بهترین نرخ ارز همکاری داشته باشد. بدیهی است که نتیجه این همکاری کاهش هزینههای پرداختی شما خواهد بود.
امیدواریم با همکاری یکدیگر بتوانیم گامی در جهت بهبود فضای کسب و کار کشورمان برداریم.
برای کسب اطلاعات بیشتر و گفتگو برای شروع همکاری از طریق راههای ارتباطی زیر اقدام فرمایید:
☎️ 0910-961-6168
🆔 @KashanPay_Support
تیم کاشان پی تخصصی ترین تیم در پرداخت سرورهای Hetzner و ovh
farzammirzaei
March 19th, 2020, 00:05
پشتیبانی صفر
کاش حداقل جواب میدادن
هیچ جوره جواب نمیدن
ازشون سرویس گرفتم برای Adobe connect میگم وصل نمیشه میگن الان آپدیت کردیم وصل میشه
وصل نشد
سرویس رو بستند
جواب هم نمیدن، نه تلفن، نه تیکت، نه تلگرام، هیچی
Jungleserver
March 22nd, 2020, 04:27
سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه من با اینکه نظرات دوستی دیگه رو خوندم بازم اشتباه کردم و به ایشون اعتماد کردم
الان دقیقا ۷۲ ساعته که سرور مجازی فنلاند از ایشون خریدم و یه ایپی برای من فرستادند با اطلاعات ورود به کنترل پنل
ایپی به هیچ وجه پینگ نمیده
بعد از چند ساعت منتظر بودن بهشون تیکت دادم و فکر کنم میتونید نتجیه رو حدس بزنید:58:هییییچ خبری نیست
از اونجایی که طبق روال قبلیشون ایشون حتما میخوان بیان بنده رو متهم کنند من از قبل از همه ی گفته هام و مسایل مدرک کافی تهیه کردم
نه برای شکایت و این چیزا چون پولی که ایشون از خوردنش داره حال میکنه واقعا رقمی نیست ولی هرکس شک داره میتونه پیام بده تا براش همه چیزو بفرستم
پول کمیه ولی ارزش وقتی که ازمن گرفتن بسیار زیاده
مثل بقیه حرف از شکایت نمیزنم ولی واقعا اگر انقدر لنگ پولی یه پیام خصوصی بده بهم
من با چندتا از دوستام یه کمپین کوچیک راه انداختیم واسه کمک به نیازمندا
مطمین باشید خیلی بیشتر از این ۳۰ -۴۰ تومنا میتونیم ساپورتتون کنیم اگر تعداد اعضای خانواده هم تا ۴ نفر باشه میتونیم تحت پوشش خودمون بگیریم مشکلی نیست
saeed209
March 24th, 2020, 09:13
به عنوان کسی که سه ماه مشتریشون بودم... میتونم بگم کیفیت سرورهاشون متوسط رو به بالا هست پینگ خوبی با ایران داره و راحت میتونی کار کنی
ولی پشتیبانی واقعا داغونی دارند و دیر پاسخ میدن ! مثلا از اول عید تا الان هنوز پاسخ تیکت رو ندادن ...سری های قبل هم تاخیرشون از 3 ساعت الی بیشتر بود :\
8110829
March 26th, 2020, 12:23
متاسفانه بنده هم اشتباه دوستان رو انجام دادم و از ایشون خرید کردم که سرمکلاه رفت الانم نه تلفن نه تیکیت جواب نمیدن نه پول رو برگشت میزنن واقعا همچین ادمایی یه روزی تاوان پس میدن
Homer
March 27th, 2020, 21:52
سلام. ایشون کلا دیگه هیچجوره جوابگو نیست؟ کنسله کلا؟
من حدود 2 ماه سرویس داشتم، راضی بودم. البته به جز همون اولِ اول که گفتم سرور میکروتیک میخوام، یه سرور دادن، بعد گفتن این سرور ما قابلیت نصب میکروتیک نداره! اونم که انتقال دادن به یه سرور دیگه در عرض یکی دو ساعت. بخاط همین، من با پشتیبانیشون در تماس نبودم که قضاوت کنم، ولی سرویسشون کاملا همونی که بود که قرار بود باشه.
دوستانی که به مشکل خوردن، میشه لطفا بگن سرویس خریدن یا تمدید کردن؟
AINALE
March 27th, 2020, 21:56
والا من ازشون حدود هشت ماهی هست سرویس دارم مشکلی هم ندارم گاهی دیر جواب میدن ولی بدون جواب هم نمیزارن تمدید هم چن روز قبل زدم هنوزم مشکلی ندارم
احتمالا پشتیبانیشون نفر کم دارن مه دیر پاسخ میدن
Homer
March 27th, 2020, 22:40
والا من ازشون حدود هشت ماهی هست سرویس دارم مشکلی هم ندارم گاهی دیر جواب میدن ولی بدون جواب هم نمیزارن تمدید هم چن روز قبل زدم هنوزم مشکلی ندارم
احتمالا پشتیبانیشون نفر کم دارن مه دیر پاسخ میدن
منم سوالم همینه، اینکه این دوستان که همه به مشکل خوردن، همه خرید جدید کردن؟ یا کسی هم بوده که تمدید کرده باشه و به مشکل خورده باشه. چون منم میخوام تکلیفم معلوم شه ببینم تمدید کنم یا نه.
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادید.
به هر حال اگه پشتیبانیشون هم نفر ندارن، باید یجوری به مشتری اطلاع بدن.
اگه کس دیگهای هم سرویس تمدید کرده ممنون میشم اعلام کنه.
hoshang.sobhani
March 28th, 2020, 03:42
دوستان قبل از خرید دقت کنن و تحقیق کنن بعدش که به مشکل نخورین،
پست قدیمی ایشون با یک نام دیگه
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86111&page=11
مشخصات سروری که خریده بودم زده بود 55 گیگ فضا. اما در داخل سرور 15 گیگ فضا نشون میده. تیکت زدم گفتن که ما 55 گیگ اختصاص دادیم ولی برای رفاه کاربران 15 گیگش رو پارتیشن بندی کردیم و بقیشو خودتون پارتیشن بندی کنید.
حدود 4 سال است که سرور دارم و از چندین شرکت سرور گرفتم این سیاست رو ندیده بودم!
لطفا برای رفاه کاربران سیاستون رو عوض کنید و کاربران رو مجبور به انجام پارتیشن بندی نکنید. الان به من دردسر پارتیشن بندی تحمیل شده.
در ضمن پشتیبانیتون هم خیلی ضعیفه متاسفانه.
سلام
بعد از این که این پیام رو اینجا گذاشتم جواب تیکت رو بهم دادن و بهم گفتن اطلاعاتتون رو بک آپ بگیرید که یه os جدید با همون اندازه ی گفته شده بهتون بدیم. (حالا دوباره چندین ساعت باید صرف کانفیگ سرور بکنم)
متاسفانه یه مشکل دیگه سرعت پایین شبکه هست. همون اول وقتی داشتم سرور آپدیت رو متوجه شدم که کنده ولی الان دقیق با یه سرور دیگه و با سایت speedtest.net تست کردم و اطمینان کسب کردم.
من که کلا بیخیال شدم و سرویسم رو هم تمدید نخواهم کرد.
hiwebpw
March 30th, 2020, 22:51
40368
فقط تو رو خدا جوابشو تو نماد
پسر جان چند سالته که میخوایی شکایت کنی؟
تو همین طوری بری اول باید رضایت شاکی هاتو بگیری بعد شکایت کنی
دوستان جدید قدیم به هیچ وجه خرید ازشون پیشنهاد نمیشه
کاملا کلاه بردار
vistaix
March 31st, 2020, 00:56
منم سوالم همینه، اینکه این دوستان که همه به مشکل خوردن، همه خرید جدید کردن؟ یا کسی هم بوده که تمدید کرده باشه و به مشکل خورده باشه. چون منم میخوام تکلیفم معلوم شه ببینم تمدید کنم یا نه.
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادید.
به هر حال اگه پشتیبانیشون هم نفر ندارن، باید یجوری به مشتری اطلاع بدن.
اگه کس دیگهای هم سرویس تمدید کرده ممنون میشم اعلام کنه.
والا منم 2 تا سرور ایران دارم ازشون
خیلی کم نیاز پیدا کردم به پشتیبانیشون ولی خوب بودن در کل
عجیبه با مشتری جدید اینطوری شدن
wizmamad
April 5th, 2020, 02:29
به هیچ وجه ازشون خرید نکنید .
من ازشون خرید کردم و سرور مشکل داشت بعد از حدود 48 ساعت سرورو تحویل دادن
برای هارد بعد خرید متوجه شدم از 55 گیگی که توی مشخصات ذکر شده بود کمتر 10 گیگ پارتیشن بندی شده و تیکت و پیام دادم که درستش کنن 5 یا 6 روزه هیچ گونه جوابی نمیدن و
سرور هر چند ساعت یبار خاموش میشد و مجبور بودم برم روشنش کنم بهشون پیام دادم و گفتم گفتن مشکل سخت افزاری داره و فردا انتقال میدیم بعد یک هفته هنوز هیچ خبری نشده. چند روزه کلا سرور پنلش نیست و کار نمیکنه . سرور از دیروز تا الان خاموشه و هرجور پیامی میدم با اینکه انلاین هستن نمیخونن.
خلاصه که همه جور سرویس دهنده ای دیده بودیم به جز این شکلیش و سعی کنید هیچ جوره ازشون خرید نکنید که همون ساعت اول پشیمون میشید از این کیفیت مسخره و پشتیبانی بدتر از اون :-w
h.hoseini
April 7th, 2020, 14:49
من تابحال با خیلی از ارائه دهندگان سرویس کار کرده ام
اما مزخرف ترین پیشتبانی رو این سایت داره
یک نمونه:
یک وی پی اس خرید با فضای 75 گیگ اما تنها امکان استفاده از 20 گیگ برایم فراهم است (اگر نگیم مصداق کم فروشی و..)
بارها به انها تیک زده ام یک پاسخ بیخود میدهند میکند و بعد هیچ ترتیب اثری نمیدهند
مثلا چند روز پیش اعتراض کردم پاسخ داده اند که :
آیا در حال حاضر در سرور دیتا دارید؟
منم گفتم بله اما سه روز گذشته هیچ که هیچ .
عین همین رفتار دو سه بار دیگر هم اتفاق افتاده
واقعا متاسفم برای خودم که یک سرویس شش ماهه از اینها گرفتم
lifeserver
April 8th, 2020, 10:59
یعنی با این تفاسیر ما ازشون سرور نخریم ؟؟؟
سرور رم ۲ گیگ برای آپلود دانلود نیازه
سرعت بالا در آپلود و دانلود مد نظر هست
اگر دوستان کسی آفر داره ممنون میشم پ.خ بفرستن
dashsaman
April 17th, 2020, 21:00
ممنون از دوستان که وقت میزارن و تجربه های خودشون رو میگن
من میخواستم از ایشون سرور بگیرم و با این توصیفاتی که داشتند دوستان دیگه این کار رو نمیکنم
maziarbe
April 19th, 2020, 12:54
یک هفته هست نه جواب تیکت میدن
نه سرور رو تحویل میدن
نه جواب تلفن رو میدن!!!!
بی شک بدترین سایت ارائه دهنده سرویس در ایران
want0n
June 23rd, 2020, 23:36
سرویس هاشون خوبه اما پشتیبانی افتضاح هست اگر سرورتون براتون مهمه و پشتیبانی نیاز دارین اصلا اینجا پیداتون نشه
developers
June 28th, 2020, 14:48
متشکر از نظرات دوستان ، قرار بود یک سرور خریداری شه با بررسی هایی که از پشتیبانی شون انجام شد ،خرید کنسل شد . :x
Gape
July 8th, 2020, 01:39
سلام من دیشب از اینا یه سرور خریدم گیت وی شبکه مشکل داره درست جواب نمیده، پکیج لاست بالا، نه سایتی باز میشه، نه چیزی میشه دانلود کرد نه حتی دی ان اس های گوگل پینگ میشن درست خلاصه بلااستفاده. کار ما هم فورس، ریستارت کردم، os عوض کردم فایده نداشت. تیکت میزنم با کلی توضیحات و اسکرین شات و پسورد روت برای بررسی، بعد دو ساعت به ما پیشنهاد میدن ریستارت کن سرورتو! دوباره امروز صبح پاسخ و خواهش و تمنا و تلفن از ما، بعد چند ساعت جوابی که دادن اینه:
«با سلامسرور شما در دسترس هست،لطفا دقیق تر بفرمایید مشکل تون چی هست و در صورت امکان پسورد سرور ارسال بفرمایید جهت بررسی.»
:-|:65:[-(
خلاصه بهتون بگم که اگه علاقه ای به آرامش روح و روان خودتون دارین از این دوستان دوری کنین وگرنه بدترین تجربه تون از پشتیبانی انتظارتون را میکشه :دی
zantaco
July 10th, 2020, 13:06
لطفا تیکت ج بدید ! ممنون میشم .
developers
July 10th, 2020, 19:17
***ی در این سرویس !!! بیاید و قضاوت کنید !
خطای Deceptive site ahead روی 2 تا از سایت یکی از مشتریانم داده ایشون امده بدون اینکه به من بگه سرور مجازی رو ساسپند کرده که بیش از 30 تا مشتری روش فعال هستند !
2تا از سایت مشتریان که این خطا رو داده به ترتیب
Bmsho.com
Alakdoon.com
حالا می خوام ببینم آیا همه سرویس دهنده این خطا رو بده سرور مجازی مشتریانشونو میبندن !
اینم جوابش تو تیکت
40610
من فردا صبح اولین کاری که می کنم از فتا هم پیگیر میشم ، ولی اصلا برات خوب نیست این کار ، *** بی همه چیز
- - - Updated - - -
گفتما !!!!! این فایل ها از کجا اومدن ، نگو برادرمون خودش آپلود کرده :)):)):))
پسر زهنتو ! دم
سرور میبندی بچه سال ! تا باز نکتی بیچارت میکنم
zantaco
July 10th, 2020, 19:24
<p>
***ی در این سرویس !!! بیاید و قضاوت کنید ! خطای Deceptive site ahead روی 2 تا از سایت یکی از مشتریانم داده ایشون امده بدون اینکه به من بگه سرور مجازی رو ساسپند کرده که بیش از 30 تا مشتری روش فعال هستند ! 2تا از سایت مشتریان که این خطا رو داده به ترتیب Bmsho.com Alakdoon.com حالا می خوام ببینم آیا همه سرویس دهنده این خطا رو بده سرور مجازی مشتریانشونو میبندن ! اینم جوابش تو تیکت 40610 من فردا صبح اولین کاری که می کنم از فتا هم پیگیر میشم ، ولی اصلا برات خوب نیست این کار ، *** بی همه چیز مشکل این آقا نیست ! مشکل مدیران این انجمن هستن که مثل تابلو فقط نگاه میکنن تا هر کسی هد سرویسی دلش خواست بزاره برای فروش ! اون مدیر اگر خاصیت داشت بعد از این همه بررسی های منفی و مشکلات کاربران از این سرویس دهنده ، کلا این تاپیک فروش رو میبست.</p>
<p>
<span style="font-size:3;">انصافا کیفیت سرورشون واقعا خوبه ! واقعا حرف نداره و مثلش ندیدم . ای کاش پشتیبانیشون هم به خوبی کیفیت سرور هایشون بود !</span></p>
developers
July 11th, 2020, 06:00
الان من جوابگوی 30 تا مشتری ام که صبر کنید درست میشه ، وای به روزی که رو در رو ببینمت ، پارت می کنم ! حتی نذاشتی بکاپ بردارم از سرور نه ؟ عیبی نداره آدرس که داری ، پایان شب سیه سفید است .
Mediajavan
July 25th, 2020, 20:27
با سلام. بنده هم (99/05/02) اقدام به خرید سرور مجازی از ایشون کردم.
متاسفانه این تاپیک رو ندیده بودم.
ماشالله قبل خرید با سرعت لایو چت جواب تیکتمو دادن. بعد خرید که فکر میکنم به مریخ سفر کردن.
داخل enmad هم ایشون دوتا شکایت پاسخ داده نشده داره.
متاسفانه شماره تلفن هایی که اعلام کردن از پشتیبانی بگیرید تا اینجا و حتی رجیستری دامنه نه پاسخگو هستن و نه در دسترس.
خدا رحم کرد که قبلش اطلاعاتمو برده بودم روی هاست دیگه وگرنه اگر به امید این آقا نشسته بودم که تا الان نابود شده بودم.
الانم بعد از خرید در حد 5 - 6 ساعت کار کرد و متاسفانه سرور از کار افتاد. درخواست لغو زدم ولی متاسفانه نه تیکت ج میدن نه تلفن.
هیچ موقع دوست نداشتم که از کسی شکایت کنم. ولی خب ساکتم که بشینی فکر میکنن هیچی نمیفهمی...
این پولا به زحمت در میاد خوردن نداره دوست عزیز.
zantaco
July 31st, 2020, 21:44
مشکل از این ***ا نیست ! مشکل از مدیران این انجمنه ! که در رو وا گذاشتن هر کسی برا خودش تاپیک فروش میزنه ! یکی نیست به این مدیرا بگه وقتی نمیتونی کیفیت رو کنترل کنی ! جمع کن .
من ازشون سرور خریدم ! قبل از اینکه یورو گرون شه . 3 روز سرور من خاموش بود . بعد 3 روز گفتن یورو رفته بالا باید پول بیشتر بدید . نگو خودشون سرور خاموش کردن .
حیف و حیف و حیف که شهرشون یا حتی تهران نیستم وگرنه چند برابر پولم هزینه میکردم ولی دهنشو سرویس میکردم .