PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb

Sohan Roh
December 5th, 2019, 03:43
با سلام و احترام ،

یکی از دوستان یک هارد یک ترابایت ، فایل های آموزشی کامپیوتر دارد که قصد دارد در یک آپلود سنتر ، آپلود کند.

نیازمند سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb می باشد تا هارد را برای سرویس دهنده ارسال کرده و هارد به سرور نیمه اختصاصی متصل شده تا ایشان بتواند فایل های خود را با سرعت بالا آپلود نماید ، سپس هارد به ایشان برگردانده شود.

از دوستان عزیز ، کسی چنین سرویسی ارائه میکند ؟

تاکید میشود نیازمند سرعت آپلود بسیار بالا هستند.

اگر دوست گرامی چنین سرویسی ارائه میکند ، لطفا شرایط و قیمت ماهانه را به طور کامل در همین تاپیک بنویسید.

موفق باشید.

ممنونم.

a1994n1373
December 5th, 2019, 09:38
سلام . لینک اپلود سنتر ؟

company_hosting
December 5th, 2019, 09:57
سلام
با خرید سرور اختصاصی و اتصال هارد شما به سرور
میتوانید فایل را اپلود کنید
https://servervds.com/iran-dedicated-server/

Sohan Roh
December 5th, 2019, 12:16
سلام

با سلام ،

Class A را میتوانیم با رم 6 یا 8 بگیریم که هزینه ماهانه پایین بیاد ؟

ممنونم.

RoobinaServer
December 5th, 2019, 12:45
با سلام و احترام ،

یکی از دوستان یک هارد یک ترابایت ، فایل های آموزشی کامپیوتر دارد که قصد دارد در یک آپلود سنتر ، آپلود کند.

نیازمند سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb می باشد تا هارد را برای سرویس دهنده ارسال کرده و هارد به سرور نیمه اختصاصی متصل شده تا ایشان بتواند فایل های خود را با سرعت بالا آپلود نماید ، سپس هارد به ایشان برگردانده شود.

اگر دوست گرامی چنین سرویسی ارائه میکند ، لطفا شرایط و قیمت ماهانه را به طور کامل در همین تاپیک بنویسید.

موفق باشید.

ممنونم.

سلام

این سرویس ها مختص آپلود با سرور هستند در خدمتیم : http://www.roobinaserver.ir/Download-Upload-File.php

اگر هم کلا زمان بر هست و میخواهند ماهانه یا چند ماهه کاملا اجاره کنند که ماهانه قیمت پک سرویس دهی به این شکل 181 هزار تومان است.

باتشکر

NetworkFA
December 5th, 2019, 12:48
با سلام و احترام ،

موفق باشید.

ممنونم.

با سلام
قابل ارائه میباشد.
بدون هزینه برای usb
داخل سایت نتورکفا تیکت دهید

Sohan Roh
December 5th, 2019, 14:18
سلام

این سرویس ها مختص آپلود با سرور هستند در خدمتیم : http://www.roobinaserver.ir/Download-Upload-File.php

اگر هم کلا زمان بر هست و میخواهند ماهانه یا چند ماهه کاملا اجاره کنند که ماهانه قیمت پک سرویس دهی به این شکل 181 هزار تومان است.

باتشکر

با سلام و احترام،

سرعت آپلود بسیار بالا احتیاج است و مخصوصا برای آپلود سنترهای خارجی!

قابل ارائه است؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام
قابل ارائه میباشد.
بدون هزینه برای usb
داخل سایت نتورکفا تیکت دهید

با سلام و احترام،

قابل ارائه است؟

ممنونم.

company_hosting
December 5th, 2019, 15:15
با سلام ،

Class A را میتوانیم با رم 6 یا 8 بگیریم که هزینه ماهانه پایین بیاد ؟

ممنونم.

سلام

اگر هارد فعلی شما 3.5 اینچی باشه یعنی هارد بزرگ

باید سرورهای استورج را تهیه کنید
قیمت کولو دیتاسنتر اسیاتک حدود 450 تومان است
هزینه اجاره اون سخت افزار و مشخصات با اون قیمت خیلی پایین تر از بازار هست

اگر هارد شما 2.5 اینچی باشد ، هارد کوچک یا لپتاپی میتونید سرور کلاس a را تهیه کنید

قیمت ها ثابت و مقطوع هستند و نکته مهم این هست پورت 1 گیگ اختصاصی است و ترافیک کاملا نامحدود
و سرور اختصاصی است نه اشتراکی یا ...وی پی اس ....

تحویل سرور ها بین 1-4 ساعت است

درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر

Sohan Roh
December 5th, 2019, 15:47
سلام

اگر هارد فعلی شما 3.5 اینچی باشه یعنی هارد بزرگ

باید سرورهای استورج را تهیه کنید
قیمت کولو دیتاسنتر اسیاتک حدود 450 تومان است
هزینه اجاره اون سخت افزار و مشخصات با اون قیمت خیلی پایین تر از بازار هست

اگر هارد شما 2.5 اینچی باشد ، هارد کوچک یا لپتاپی میتونید سرور کلاس a را تهیه کنید

قیمت ها ثابت و مقطوع هستند و نکته مهم این هست پورت 1 گیگ اختصاصی است و ترافیک کاملا نامحدود
و سرور اختصاصی است نه اشتراکی یا ...وی پی اس ....

تحویل سرور ها بین 1-4 ساعت است

درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
با سلام و احترام،

قابل ارائه است؟

ممنونم.

company_hosting
December 5th, 2019, 19:32
با سلام
یک پورت ۱ گیگ اختصاصی برای شما قرار می‌گیرد
بیشتر از این بخواهید شامل هزینه بیشتر میشود
سرعت دانلود و اپلود بین ۵۰تا ۱۲۰ مگ است
با تشکر

NetworkFA
December 5th, 2019, 19:33
با سلام و احترام،

قابل ارائه است؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام و احترام،

قابل ارائه است؟

ممنونم.

بدون محدودیت قابل ارائه میباشد.

Sohan Roh
December 5th, 2019, 20:49
با سلام
یک پورت ۱ گیگ اختصاصی برای شما قرار می‌گیرد
بیشتر از این بخواهید شامل هزینه بیشتر میشود
سرعت دانلود و اپلود بین ۵۰تا ۱۲۰ مگ است
با تشکر

با سلام ،

من رو آپلود تاکید دارم !

50 مگابیت یا مگابایت ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

بدون محدودیت قابل ارائه میباشد.

با سلام ،

لینک دقیق سرویس ؟

ممنونم.

NetworkFA
December 5th, 2019, 21:56
با سلام ،

من رو آپلود تاکید دارم !

50 مگابیت یا مگابایت ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام ،

لینک دقیق سرویس ؟

ممنونم.

داخل سایت تیکت دهید.

company_hosting
December 5th, 2019, 22:34
با سلام ،

من رو آپلود تاکید دارم !

50 مگابیت یا مگابایت ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام ،

لینک دقیق سرویس ؟

ممنونم.

سلام
مگابایت است
تست هفته پیش از آلمان ۷۵ مگابایت بود

Sohan Roh
December 5th, 2019, 23:28
پورت سرویس 1 گیگابیت است ولی ممکن است به سمت مسیر شما از سمت زیرساخت سرعت کم باشد یا برخی مواقع زیاد باشد یا هر مورد دیگری.

این موارد را هیچ میزبانی نمیتواند تضمین بدهد وقتی توسط زیرساخت کشور هر ثانیه قابل تغییر است (مگر هدف فقط جذب شما باشد)

اگر هدف واقعا خرید سرویس است با همکاران از طریق تیکت در ارتباط باشید تا به سمت آپلود سنتر شما تست کنند و نتیجه فعلی را اعلام کنند (هر چند همانطور که گفتیم قابل تغییر است چه به سمت خوبتر بودن چه بد بودن)

باتشکر

با سلام و احترام ،

اقا من نمیدونم چرا شما دوست عزیز دو پهلو حرف میزنید و حرف رو میپیچونید ؟!

دوست عزیز من نوشتم ، دوست ما نیاز به سرویس با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بسیار بالا دارد ! تمام ! گفته من فوق العاده صریح است !

یک بار دیگر هم درخواست خودمان را برای حضرتعالی مینویسم : سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بالا !

دیگه این داستان های ، سمت مسیر شما از سمت زیر ساخت سرعت کم باشد و یا برخی مواقع زیاد باشد یا هر مورد دیگری .... به نظر من کاملا بهانه است !

یعنی منظور شما اینه ما سرویس از شما میگیریم اگر مشکل داشت و سرعت آپلود حداقل به زیر 5 mb رسید ، مقصر زیر ساخت و .... است ؟

این حرف به هیچ عنوان به نظر من قابل قبول نیست !

همچنین در مورد این حرف شما که بعضی شرکت ها برای جذب مشتری وعده الکی میدهند ، درسته ! اما تبعات بسیار بدی از لحاظ کاری براشون خواهد داشت و یکی این است ، یوزری که راضی نیست میاد تجربه خودشو با اون شرکت مینویسه و وقتی بقیه دوستان بفهمن ، دیگه از اون شرکت سرویس نمیگیرند و.....

ما از این مشتری ها که دم به ساعت زنگ و تیکت بزنند و سر 1000 تومان چونه بزنند نیستیم و حتی حاظریم دو ماه یکجا بگیریم که بهتون ثابت بشود ، اما وقتی داریم صادقانه با شما کار میکنیم و کلی هزینه میکنیم که چه برای سرویس و چه ارسال هارد و برگشت آن ، موارد بالا که شما فرمودید قابل قبول نیست و ما هم وقت نداریم دم به ساعت تیکت یا زنگ بزنیم که آقای فلان ، سرویس سرعتش کم شده و نمیتوان آپلود کرد و شما بفرمایید مقصر زیر ساخت است و .....

ضمنا ما که حتما به یک آپلود سنتر مشخص آپلود نمیکنیم که شما تست کنید ! ممکنه با توجه به شرایط آپلود سنتر عوض شود !

اگر میتوانید سرویس تضمینی بدهید ، در خدمتیم.

موفق باشید.

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.

- - - Updated - - -

داخل سایت تیکت دهید.

با سلام و احترام ،

دوست گرامی با توجه به حرف های ما ، مشخصات سرویس خود و قیمت آن را بنویسید ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

سلام

با سلام و احترام ،

مواردی که برای دوستان نوشتیم را به طور کامل و بدون مشکل ارائه میدهید ؟

ممنونم.

company_hosting
December 5th, 2019, 23:39
سلام

برای تضمین و ... لطفا با بخش فروش مکاتبه کنید ،موارد را بصورت تلفنی پیگیر باشید ، قطعا به نتیجه خواهید رسید و نگران باشید

با موارد اعلامی که بنده اعلام کردم در متن های قبل مشکلی نداریم

مشخصات و اطلاعات لازم داده شده
مثلا کدام سرویس را تهیه کنید که هارد خانگی را بتوانید متصل کنید
پورت اختصاصی میباشد
گارانتی پورت ایران 1 گیگابیت است
برای خارج از ایران بین 30-120 مگ بسته به سرور مقصد و پورت سرور مقصد و فاصله ...

برای مطمئن شدن و تضمین لطفا با بخش فروش مکاتبه کنید و نگران نباشید

با تشکر

Sohan Roh
December 6th, 2019, 01:52
سلام

برای تضمین و ... لطفا با بخش فروش مکاتبه کنید ،موارد را بصورت تلفنی پیگیر باشید ، قطعا به نتیجه خواهید رسید و نگران باشید

با موارد اعلامی که بنده اعلام کردم در متن های قبل مشکلی نداریم

مشخصات و اطلاعات لازم داده شده
مثلا کدام سرویس را تهیه کنید که هارد خانگی را بتوانید متصل کنید
پورت اختصاصی میباشد
گارانتی پورت ایران 1 گیگابیت است
برای خارج از ایران بین 30-120 مگ بسته به سرور مقصد و پورت سرور مقصد و فاصله ...

برای مطمئن شدن و تضمین لطفا با بخش فروش مکاتبه کنید و نگران نباشید

با تشکر

با سلام ،

سرعت آپلود به مگابایت !؟

ممنونم.

company_hosting
December 7th, 2019, 10:23
با سلام ،

سرعت آپلود به مگابایت !؟

ممنونم.

سلام

سرعت تمام سرور اختصاصی در تمام دنیا معمولا بصورت پورت 1 گیگ است و این یعنی سرعت دانلود اگر پهنای باند اختصاصی باشد

سرعت دانلود حدود 120 مگ (مگابایت) و سرعت اپلود اگر سرور مقصد نیز پهنای باند اختصاصی داشته باشد نیز بین 20-120 مگ (مگابایت است)

تضمین ما این است که سرعت دانلود و اپلود شما با پورت 1 گیگ باشد اما امکان دادن تضمین برای سرور مقصد شما نمیتوان داد و این باید از سمت شما برسی بشود

با تشکر

RoobinaServer
December 7th, 2019, 11:11
با سلام و احترام ،

اقا من نمیدونم چرا شما دوست عزیز دو پهلو حرف میزنید و حرف رو میپیچونید ؟!

دوست عزیز من نوشتم ، دوست ما نیاز به سرویس با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بسیار بالا دارد ! تمام ! گفته من فوق العاده صریح است !

یک بار دیگر هم درخواست خودمان را برای حضرتعالی مینویسم : سرور مجازی نیمه اختصاصی با قابلیت اجاره پورت usb با سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بالا !

دیگه این داستان های ، سمت مسیر شما از سمت زیر ساخت سرعت کم باشد و یا برخی مواقع زیاد باشد یا هر مورد دیگری .... به نظر من کاملا بهانه است !

یعنی منظور شما اینه ما سرویس از شما میگیریم اگر مشکل داشت و سرعت آپلود حداقل به زیر 5 mb رسید ، مقصر زیر ساخت و .... است ؟

این حرف به هیچ عنوان به نظر من قابل قبول نیست !

همچنین در مورد این حرف شما که بعضی شرکت ها برای جذب مشتری وعده الکی میدهند ، درسته ! اما تبعات بسیار بدی از لحاظ کاری براشون خواهد داشت و یکی این است ، یوزری که راضی نیست میاد تجربه خودشو با اون شرکت مینویسه و وقتی بقیه دوستان بفهمن ، دیگه از اون شرکت سرویس نمیگیرند و.....

ما از این مشتری ها که دم به ساعت زنگ و تیکت بزنند و سر 1000 تومان چونه بزنند نیستیم و حتی حاظریم دو ماه یکجا بگیریم که بهتون ثابت بشود ، اما وقتی داریم صادقانه با شما کار میکنیم و کلی هزینه میکنیم که چه برای سرویس و چه ارسال هارد و برگشت آن ، موارد بالا که شما فرمودید قابل قبول نیست و ما هم وقت نداریم دم به ساعت تیکت یا زنگ بزنیم که آقای فلان ، سرویس سرعتش کم شده و نمیتوان آپلود کرد و شما بفرمایید مقصر زیر ساخت است و .....

ضمنا ما که حتما به یک آپلود سنتر مشخص آپلود نمیکنیم که شما تست کنید ! ممکنه با توجه به شرایط آپلود سنتر عوض شود !

اگر میتوانید سرویس تضمینی بدهید ، در خدمتیم.

موفق باشید.

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.

سلام

دوست عزیز شما از زیرساخت های ایران آگاه نیستید و حق دارید چون مشترک هستید و وظیفه فروشنده آگاه سازی مشترک قبل از خرید است ما سرویس صریحی از زیرساخت دریافت نمیکنیم و ملاک پهنای باند داخل کشور بر روی پورت ها است.

ما شرایط را خدمت شما گفتیم، به عنوان نمونه مشکلی که خودتان چند روز پیش با آن روبه رو شدید همان قطعی اینترنت بود اما داخل کشور سایت ها باز میشد آیا مشکل از دیتاسنتر ها بود ؟ !!! این موارد از زیرساخت کنترل میشود.

چیزی خارج از موارد اصلی فنی زیرساختی نمیتوانیم در قالب بازاریابی جهت فروش به شما بیان نمائیم و اگر فکر میکنید دو پهلو است از شما معذرت میخواهیم.

ممنون از وقتی که جهت مطالعه گذاشتید.

موفق باشید