PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست وریفای اکانت ovh

m2020k2012
December 4th, 2019, 00:13
سلام وقت بخیر
درخواست وریفای اکانت ovh دارم
کسی میتونه اعلام کنه
لطفا قیمت مناسب بگید
باتشکر

razavihost
December 4th, 2019, 23:49
با پرداخت یک میلیون تومن براتون میتونم باز کنم پنل رو

mhiizadi
December 5th, 2019, 00:49
سلام وقت بخیر
درخواست وریفای اکانت ovh دارم
کسی میتونه اعلام کنه
لطفا قیمت مناسب بگید
باتشکر
سلام .
3 میلیون تومان، در پنل های ovh ، سو یو استارت و کیم سوفی .

starting
December 5th, 2019, 01:05
درود
یک تجربه
ما تحریمیم هم از بیرون هم داخل پس تا اونجا که ممکنه سعی میکنم این درد مشترک رو با تجربه خودم براتون حل کنم
برای اینکه در ovh یک حساب بسازید به چند آیتم نیاز دارید چون ovh بشدت بهش گیر میده
1. ویزا کارت برای خود داشته باشید (حداقل برای بار اول و پرداخت اول)
2. آی پی پروکسی که میزنید حتما دقت کنید از سرورهای خودش نباشه یا دیتا سنترهای مشهور (گرچه میتونید از وی پی اس آلمان هتزنر استفاده کنید براش)
3.شماره وریفی نمیخواست دو سال قبل (الان نمیدونم)
حالا با این تفاسیر چند راه دارید
1.یک پاسپورت خارجی که زیاد دیدم میفروشند از این فلیپنی و.. بخرید و بنامش خرید بزنید و با یک کارت مجازی پرداخت رو بزنید

2. اونایی که حساب پی پل با هویت خارجی و مدارک میسازند بدید براتون بسازند که 1. هم صاحب ساب پی پل بشید 2. مدارک دستتون بیاد 3.اکانت ovh بسازید 4. از هرجای دیگه با اون باز اکانت بتونید بسازید (با یکبار هزینه کردن)

3.با همین پاسپورت ایرانی و ویزای یکساله جعلی ترکیه و امارات یا .. که زیاد هست فتوشاپیش اقدام بکنید به خرید و با ویزاکارت مجازی پرداختش بزنید

4. بدید یکی از همین دوستانی که اینجا گفتن براتون بسازه
پ.ن:
شما از بین اینا میتونید هرکدوم که خواستی انتخاب کنی و دقت بکن چیزی انتخاب کنی که بدردت بخوره
پ.ن2:
ovh بعضا در بار اول ممکنه پرداخت قبول کنه و سرورم بده اما چند روز بعد برای همه پرداختها بررسی مجدد انجام میده پس لزوما دقت کن که داشتن یک اکانت باعث نمیشه بعدا به مشکل نخوری