ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپدیت ورد پرس از 5.2.4 به 5.3

hamedmabdi
November 30th, 2019, 22:20
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
دوستان عزیز بنده میخوام این آپدیت رو بصورت اتومات انجام بدم و تا الان بصورت اتومات خودش انجام میداده
الان که 5.3 اومده خودش اتومات آپدیت نکرده منم میزنم آپدیت بشه در باز کردن بسته توقف میکنه ایرادش چیه؟
با تشکر

negarnovin
November 30th, 2019, 22:28
سلام معمولا این ایراد به این خاطر هستش سرور هاستینگی که هاست شما را میزبانی می کند یک سری افزونه و اکستنشن های مورد نیاز وردپرس روی سرور فعال نیستش!
پیشنهاد می کنم به صورت دستی نسخه جدید وردپرس را دانلود و در روت هاست خودتان ریستور و جایگزین فایل های قبلی کنید.

hamedmabdi
November 30th, 2019, 22:37
سلام معمولا این ایراد به این خاطر هستش سرور هاستینگی که هاست شما را میزبانی می کند یک سری افزونه و اکستنشن های مورد نیاز وردپرس روی سرور فعال نیستش!
پیشنهاد می کنم به صورت دستی نسخه جدید وردپرس را دانلود و در روت هاست خودتان ریستور و جایگزین فایل های قبلی کنید.
با سلام
آخه روی همین سرور یه ورد پرس دیگه تو ی هاست دیگه دارم که اونم آپدیت شد.البته اونم بار اول ایراد میگرفت که وقتی ماژول ها رو آپدیت کردم دیگه ایراد نگرفت و خود ورد پرس هم آپدیت شد
موندم رو این چرا گیر کرده تو اون مرحله

webeman
November 30th, 2019, 22:51
ممکنه از سرور و یا افزونه یا پوسته ای نال شده باشه که دسترسی رو مختل کرده باشه
اگر عجله دارید برای آپدیت سریع بهتره
وردپرس رو دستی آپلود و اکسترکت کنید اگر سایت به مشکل خورد ،
همه فایل ها و فولدر های وردپرسی روت اصلی ( به جز فولدر wp-content و فایل wp-config.php ) رو حذف و یا اطلاعات داخل فایل کانفیگ رو یادداشت و فودر wp-adminو wp-include رو حذف و فایل جدید رو آپلود و بازگشایی کنید.

hamedmabdi
November 30th, 2019, 23:25
ممکنه از سرور و یا افزونه یا پوسته ای نال شده باشه که دسترسی رو مختل کرده باشه
اگر عجله دارید برای آپدیت سریع بهتره
وردپرس رو دستی آپلود و اکسترکت کنید اگر سایت به مشکل خورد ،
همه فایل ها و فولدر های وردپرسی روت اصلی ( به جز فولدر wp-content و فایل wp-config.php ) رو حذف و یا اطلاعات داخل فایل کانفیگ رو یادداشت و فودر wp-adminو wp-include رو حذف و فایل جدید رو آپلود و بازگشایی کنید.
با سلام بنده میخوام مشکل آپدیت اتومات اون حل بشه
وگرنه خب آپدیت دستی که معلوم هست انجام میشه
نظری ندارن دوستان؟

000012
December 2nd, 2019, 08:27
وردپرس ورژن 5.3 کلا مشکلات زیادی داره پیشنهاد میکنم فعلا کسی اپدیت نکنه تا ببینیم نسخه های بعدی حل میشه یا نه