ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه رایگان بین المللی در حراجمعه شرکت OVH به مناسبت BlackFriday

succes
November 29th, 2019, 14:19
سلام به دوستان و عزیزان همراه. اطلاعیه ای که درباره ثبت دامنه رایگان در دیتاسنتر OVH اعلام شده :

همین الان مطلع شدیم که دیتاسنتر OVH داره به مناسبت جمعه سیاه و یا همون Black Friday دامنه .best رو رایگان میده !

تست هم شد و سفارش دادیم و همه چی اوکی بود !

لینک دسترسی سریع سفارش دامنه رایگان :

https://kandohost.com/ovhbest

موردی بود تیکت بدین بپرسین تا راهنمایی کنیم. ارسال تیکت (https://kandohost.com/client/submitticket.php)

در خدمتیم

https://kandohost.com/wp-content/uploads/2019/11/photo_2019-11-27_02-23-01-1.jpg

.:: Ali ::.
November 29th, 2019, 14:37
من دیروز سعی کردم ،نیاز به مشخصات فرد خارجی با ایدی مالیاتی داره. با صفحه شما هم چون لود نشد (حتا با ایپی خارج) امکان تست نبود.

succes
November 29th, 2019, 14:48
من دیروز سعی کردم ،نیاز به مشخصات فرد خارجی با ایدی مالیاتی داره. با صفحه شما هم چون لود نشد (حتا با ایپی خارج) امکان تست نبود.

من تست کردم و حتی دو دامنه هم ثبت کردیم. (با دو اکانت متفاوت )

در قسمت zipcode اینو وارد کرده و دوباره تست کنید : MN 56401

و همچنین اینارو تست کنید :

موقعیت رو کشور UK قرار بدین و شهر Barnsley :

Postcode / zip code of Barnsley: S70

sajadtnt
November 29th, 2019, 15:02
منم دوتا گرفتم ممنون
فقط تمدیدش کمرشکن هست به درد استفاده دائمی فکر نکنم بخوره :))

Lordeh
November 29th, 2019, 15:36
سلام
یکی گرفتم دمت گرم

succes
November 29th, 2019, 15:49
منم دوتا گرفتم ممنون
فقط تمدیدش کمرشکن هست به درد استفاده دائمی فکر نکنم بخوره :))

نه خب یک سال وقت دارید که رو این دامنه فعالیت داشته باشید و خدارو چه دیدی یهو کارت گرفت و دامنه رو هم 5 ساله تمدید زدی ;)

اینجوری هم نباشه میتونید به عنوان سرویس های addon از دامنه ها استفاده کنید. برای مثال یه سرویس راه بندازید : آپلود سنتر رایگان کندوهاست (برای مثال) و ازین به عنوان مارکتینگ و برندینگ دامنه اصلی کنونی خودتون استفاده کنید . ;)

.K.H.A.
November 29th, 2019, 18:13
dns دامنه از کجا عوض میشه تو پنل جز دامنه ها نمیزنه؟!

200TBFilm
November 29th, 2019, 19:17
یه چند ساعتی هست که ثبت کردم 2 تا هم ثبت کردم ولی تایید سفارش نشد.

وضعیت رو زده

Awaiting documents

ولی هیچ ایمیل یا پیامی نیومده برای ارسال مدارک.

succes
November 29th, 2019, 20:10
dns دامنه از کجا عوض میشه تو پنل جز دامنه ها نمیزنه؟!

چرا ، در مرحله چهارم ، آخرین فیلد : Custom DNS Setting

alitrzo
November 30th, 2019, 00:04
سلام یک تیکت در سایت شماثبت کردم در این مورد ممنون میشم بررسی نمایید

alimosavi
November 30th, 2019, 00:20
ارزش نداره . .ir 5 ساله می گیری 13 تومن خیالت راحته

succes
November 30th, 2019, 00:26
سلام یک تیکت در سایت شماثبت کردم در این مورد ممنون میشم بررسی نمایید

سلام . پاسخ داده شد.

- - - Updated - - -

ارزش نداره . .ir 5 ساله می گیری 13 تومن خیالت راحته

از باب هیجانش مطرح کردیم که ماهم تجربه ای از خرید جمعه سیاه اروپایی ها داشته باشیم ;)

وگرنه به دامنه باشه که شما برید دامنه .tk رو رایگان 5 ساله با خودتون ثبت کنید کارتون رو راه میندازه

mohsen12
November 30th, 2019, 01:05
ظاهرا مدارک می خواد

succes
November 30th, 2019, 01:09
ظاهرا مدارک می خواد

بله برای برخی دامنه ها ظاهرا ایمیل درخواست مدارک میاد. بعضا اکتیو میشه ولی بعضا کاربران اعلام می کنند که ایمیل درخواست مدارک به شکل زیر میاد :

Dear Customer,

Thank you very much for choosing our services.

We would like to confirm that we have received your order number ****** placed with OVH via your ****** billing account.

We pride ourselves on our outstanding customer security records therefore we would like to confirm the information that you have provided, especially the identity of the billing contact. We would be grateful if you could send us the following documents as soon as possible to validate your order:

For a business account:
- a proof of address (bank statement, utility bill dated in the last 3 months showing the company name),
- a copy of your ID (passport, national ID, driving licence or birth certificate) IMPORTANT: Please also write down your 'NIC HANDLE' or 'ORDER NUMBER' on a piece of paper and place it next to the document so that both are visible in the photograph/scan,
- a copy of the payment card used revealing the first six and the last four digits,
- a copy of the payment card holder's ID, if different.

For an individual account:

- a proof of address (bank statement, utility bill dated in the last 3 months showing your name),
- a copy of your ID (passport, national ID, driving licence or birth certificate) IMPORTANT: Please also write down your 'NIC HANDLE' or 'ORDER NUMBER' on a piece of paper and place it next to the document so that both are visible in the photograph/scan,
- a copy of the payment card used revealing the first six and the last four digits,

mizban97
November 30th, 2019, 02:03
بله برای برخی دامنه ها ظاهرا ایمیل درخواست مدارک میاد. بعضا اکتیو میشه ولی بعضا کاربران اعلام می کنند که ایمیل درخواست مدارک به شکل زیر میاد :

Dear Customer,

Thank you very much for choosing our services.

We would like to confirm that we have received your order number ****** placed with OVH via your ****** billing account.

We pride ourselves on our outstanding customer security records therefore we would like to confirm the information that you have provided, especially the identity of the billing contact. We would be grateful if you could send us the following documents as soon as possible to validate your order:

For a business account:
- a proof of address (bank statement, utility bill dated in the last 3 months showing the company name),

For an individual account:

- a proof of address (bank statement, utility bill dated in the last 3 months showing your name),

باید پنل وریفای کنید

succes
November 30th, 2019, 02:28
باید پنل وریفای کنید

بله بنده پنل وریفای شده دارم ، دوستان هم اگر دوست و آشنایی از اروپا یا امریکا داشته باشن میتونن براحتی اوکی کنن.

البته هیچ جایی ننوشته بود که مدارک برای ثبت دامنه نیاز هست ... Ovh همیشه ازین حرکت های غافلگیرانه داره

pc.rootall
November 30th, 2019, 02:43
متاسفانه به تلفن نامبر و Postcode گیر میده ارور میده

succes
November 30th, 2019, 03:53
متاسفانه به تلفن نامبر و Postcode گیر میده ارور میده

B67 6PE

رو وارد کنید

و یا ازین پیچ چک کنید : https://www.doogal.co.uk/UKPostcodes.php

atilnic
November 30th, 2019, 05:49
بله من هم 5 تا دامنه ثبت کردم و مدارک هم ارسال کردم.

- - - Updated - - -

zipcode یکی از کد های زیر و بزنید:

39848