توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا سایت را در ساماندهی ثبت کنیم؟
om!d-D
February 17th, 2011, 14:44
خیلی در این مورد بحث میشه که بالاخره سایت را در ساماندهی ثبت کنیم یا نه؟
یکی از دلایلیش یتونه این باشه که کمک کنه به فی***تر نشدن سایت....اگر چه شاید بعدا بگه اونایی که توی ساماندهی ثبت نشدند همه از دم فیل***ر بشن..!!!!!!!
حالا دوستان به نظرشون وبسایتها رو در این پایگاه ثبت کنیم یا نه؟ آیا فایده ای داره به جز اینکه لحظه لحظه زیر نظرمون بگیرند و کنترل کنند؟ آیا در فی ل ــــ تر نشدن دخالتی داره؟
بالاخره باید یه تصمیم درست گرفته بشه.آیا شما دوستان ثبت کرده اید؟ شرکت های هاستینگ نیازی به ثبت میبینند؟ دوستان خودمون توی اینجا کی تا حالا سایتشو ثبت کرده و چه سودی دیده؟ چه ضرر های براش داشته؟
alisc
February 17th, 2011, 16:31
من ثبت کردم :)
همون اولا که تازه ساماندهی راه اندازی شده بود !
سایت رو که ثبت میکردی می گفت الان براتون ایمیل میاد ! 2 روز صبر کردم نیومد ! زنگ زدم به ساماندهی جریان رو گفتم ، بعد چک کرد و ثبت شد ! فکر می کردیم چی میخواد بشه !!!
زیانی نداره ! ولی برای بعضی از سایت ها چرا سود هم داره !
مثلا : یکی از دوستان من کارش فروش فیلم و لباس و وسایل کشتی کج هست ! ( رنگ تو گوگل 4 ) دم به دم سایتش ***** می شد !
آخر یک سایت زد با ساماندهی هماهنگی کرد ، قرار شد تصاویر خانم های کشتی کج کار نذاره وب اون ***** نشه !
الان هم 3-4 ماه هست وب رو زده و ***** هم نشده ! ( چون تو ساماندهی ثبت شده )
ساماندهی اگر بخواد وبی که تو اون ثبت شده رو ***** کنه ، اول بهش اخطار میده ، اگر دید طرف بیخیال هست ، بعد ***** می کنه ! یعنی اینجوری شما 1 گام جلوتر هستید :)
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
در ضمن وقتی کار خلافی نمی کنید ، چه دلیلی داره ، که سایتتون رو تو ساماندهی ثبت نکنید ؟!؟!؟
اگر کار خلاف هست ، چه ثبت کنید چه نکنید فــــــــــــل تر میشه ،
در ضمن همچین چیزی دروغ محض است که بخوان تمام سایت ها رو ***** کنن و فقط سایت هایی که داخل ساماندهی ثبت شده رو باز کنن !
چون :
1. همچین کاری اصلا شدنی نیست ( کمه کم 5-6 سال طول میکشه همچین نرم افزاری طراحی بشه ، تازه باید حدقل1 میلیون متخصص روش کار کنن !)
2. هیچ وقت این کار رو انجام نمیدن ، چون اصلا اطلاع رسانی نکردن ! الان از هر 100 نفر فقط 7-8 نفر میدونن ساماندهی چیه ؟ ( مگر این که 1-2 ماه پشت سر هم داخل رسانه های جمعی مثل : تلویزیون ، رادیو ، اس ام اس و . . . تبلیغات کنن ! مثلا تبلیغات برای هدفمندی یارانه ها )
3. روزانه بیش از 1 میلیون دامین تو دنیا ثبت میشه ! اونها رو چی کار می کنن ! میتونن به خارجی ها هم بگن بیاید تو ساماندهی سایت ثبت کنید ! ( مثلا یاهو بیاد تو ساماندهی سایتش رو ثبت کنه :)) :)) :)) )
قزوین هاست
February 17th, 2011, 21:11
من ثبت کردم گفتم حالا آینده چی می شه!!!چه برنامه ای دارن!!!
ولی انگار نه انگار
به نظر من چه ثبت کنید چه نکنید فرقی نداره
M-Soltani.ir
February 17th, 2011, 21:25
سایت من فیلتـر شد
ثبت کردم
گفتن کل دیتا رو حذف کن رفع فیلتـر کنیم
گفتم حتما خا*م کرد!
حالا بخوام سایت رو از ساماندهی حذف کنم خیلی سه میشه! فایل مورد دار هم بیاد رو سایت یقه منو میگیرین...
در کل باید یه برنامه ای براش پیاده کنم
اگر بگم فروختم میگن باید صاحب جدید سایت تماس بگیره حتی اگر ایرانی نباشه ، با این قوانین ت*می تخیلیشون...
hubakht
February 17th, 2011, 21:28
به نظرم سایت ساماندهی فقط به این درد میخوره که وقتی شیلتر شدی بری اونجا ثبت نام کنی تا پیگیری کنی
وگرنه در کل مهم نیست!
om!d-D
February 17th, 2011, 21:42
متشکرم...:)
حالا دوستان کی ثبت کرده؟ soltani.ir گفت ثبت کرده و شیلتر شده...حالا دوستان دیگه کیا ثبت کرده اند؟ میخوام ببینم اصلا کسی ثبت کرده یا نه؟چه حرفه ای چه غیر حرفه ای
قزوین هاست
February 17th, 2011, 22:14
من بیشتر سایت هام رو حدود 95% ثبت کردم
ali2k
February 17th, 2011, 22:35
مفیدترین فایده این کار اینه که به خاطر حذف چند مورد خاص سایتتان بسته نمیشه !
Iman.r
February 17th, 2011, 22:51
ثبت کنی خیلی بهتره, فرقی هم نمیکنه چه سایتی باشه
به قول دوستمون اینجوری یه قدم جلوتری
من یه سایت دانلود داشتم تو ساماندهی ثبت شده بود, بعد یه بازی گذاشتم که مثه اینکه مورد داشت
بهم ایمیل زدن گفتن 3 روز وقت داری پست رو حذف کنی منم حذف کردم
2-3 تا سایت دیگه هم که اون بازی رو گذاشته بودن ولی سایتشون رو ثبت نکرده بودن بلافاصله چیزتر شدن
AriyaDownload
February 17th, 2011, 22:52
من سایت رو یه دو هفته ای ثبت نکردم
می خواستم ببینم واقعا این ساماندهی سایت هایی رو که ثبت نمی کنن رو خیلتر می کنه (جرات رو داری 8-})
که دیدم خیلتر نشدم
بعد از دو هفته رفتم سایت رو ثبت کردم
فعلا که هیچ اتفاقی نیوفتاده و همه چی امن و امان هست :o)
به نظر من اگه سایتتون چیزه خاصی نداره مثلا موزیک و فیلم و از اینجو چیزا نیست
ثبت کنید بهتره
همونطور که دوستان گفتن قبل از اینکه بخوان خیلتر کنن یه میل می دن که بهت مهلت می دن تا اون زمان اون مطلب رو پاک کنی و اگه هم که پاک نکن پخ پخ :107:
tak2media
February 18th, 2011, 00:03
سلام
دوست عزیز به نظر من اصلا سایتتون رو ثبت نکنید ... چه سایت دانلود معمولی و چه هر سایت دیگه ای رو ...
اگر خدایی نکرده ف+ی+ل+ت+ر شد سایتتون ، بعدش ثبت کنید و پیگیری که واستون بازش کنند ...
چون اصلا فرقی نمی کنه که سایتتون ثبت شده یا نه ...
موفق باشید ... :55:
vPsPersia.COM
February 18th, 2011, 01:01
به نظر من خطری هست ، امدیم و مشخصات دادیم و .... آمدن عرض ادب کردند
تکلیف چیه ؟ از نظر قوانین ، هر چیزی خلاف هست ، فردا میگن تم سایتت رو عوض کن ، عزاداریه !
Reza.exe
February 18th, 2011, 01:54
من که سایتم با 20 هزار بازدید کننده
و 100 هزار بازدید چیل تر شد
تو ساماندهی ثبت کردم
ایمیل زدم جواب ندادند
زنگ زدم پاس کاری کردند
فرم پر کردم ایمیل زدم جواب ندادن
حضوری رفتم پاس کار کاری کردن
ظاهرا باید وکیل بگیرم
اگر کسی می تونه کمک کنه پ.خ بزنه شیرنیش هم محفوظه !
M-Soltani.ir
February 18th, 2011, 04:14
من که سایتم با 20 هزار بازدید کننده
و 100 هزار بازدید چیل تر شد
تو ساماندهی ثبت کردم
ایمیل زدم جواب ندادند
زنگ زدم پاس کاری کردند
فرم پر کردم ایمیل زدم جواب ندادن
حضوری رفتم پاس کار کاری کردن
ظاهرا باید وکیل بگیرم
اگر کسی می تونه کمک کنه پ.خ بزنه شیرنیش هم محفوظه !
سایتت چی بود؟
سایت من یه روز آمارش به 25 هزار تا رسید بعدش...
*#&@^#^&# ــها
saeidj
February 18th, 2011, 04:18
فقط می خوان مشخصاتت رو داشته باشن بی ادبی کردی خدمت برسن یه عرض ادبی بکنن!
حالا دیگه خود دانید
alisc
February 18th, 2011, 10:39
به نظر من خطری هست ، امدیم و مشخصات دادیم و .... آمدن عرض ادب کردند
تکلیف چیه ؟ از نظر قوانین ، هر چیزی خلاف هست ، فردا میگن تم سایتت رو عوض کن ، عزاداریه !
نه دیگه انقدر هم بیکار نیستن بشینن تک تک سایت ها رو چک کنن !
ماشاالله دیگه خودتون استاد هستید ، میدونید چه طوری روش سرچ سایت های . . . . .
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
فقط می خوان مشخصاتت رو داشته باشن بی ادبی کردی خدمت برسن یه عرض ادبی بکنن!
حالا دیگه خود دانید
100% همینطور هست !
اول اخطار میدن بعد اگر گوش ندادی اقدام می کنن :)
Maysam.M
February 18th, 2011, 12:53
سلام
من یه سایت دانلود داشتم حدود یک سال پیش فیلی شد و من هم کل اطلاعات سایت رو حذف کردم و سایت رو توی ساماندهی ثبت کردم. بعد ازشون خواستم که دامین رو از ***** در بیاورند چون دیگه محتوایی وجود ندارد که بخواد شیلتر بمونه! اما دامین رو از ***** درنیاوردند و گفته اند که باید فرم پر کنی!
از اونجایی که اون سایت رو من تعطیل کرده بودم و اطلاعات کل سایت رو کامل حذف کردم چرا باید بیام یه فرم رو پر کنم و قبول کنم که سایت محتوای مجرمانه داشته؟ تمام مطالب سایت از سایتهای دیگر بوده و اون زمان که من مطالب رو قرار میدادم اون سایتها فعالیتشون آزاد بوده . پس من در اون زمان کار اشتباهی انجام ندادم و محتوایی از خودم قرار ندادم که مجرمانه باشه!
به نظر شما راه حلی هست که بدونه فرم پر کردن بتونم دامین رو از فیلی دربیارم؟
من بهشون ایمیل زدم و تمام این مسائل رو گفتم اما کو گوش شنوا!!
Doublex
February 18th, 2011, 13:41
سلام
من یه سایت دانلود داشتم حدود یک سال پیش فیلی شد و من هم کل اطلاعات سایت رو حذف کردم و سایت رو توی ساماندهی ثبت کردم. بعد ازشون خواستم که دامین رو از ***** در بیاورند چون دیگه محتوایی وجود ندارد که بخواد شیلتر بمونه! اما دامین رو از ***** درنیاوردند و گفته اند که باید فرم پر کنی!
از اونجایی که اون سایت رو من تعطیل کرده بودم و اطلاعات کل سایت رو کامل حذف کردم چرا باید بیام یه فرم رو پر کنم و قبول کنم که سایت محتوای مجرمانه داشته؟ تمام مطالب سایت از سایتهای دیگر بوده و اون زمان که من مطالب رو قرار میدادم اون سایتها فعالیتشون آزاد بوده . پس من در اون زمان کار اشتباهی انجام ندادم و محتوایی از خودم قرار ندادم که مجرمانه باشه!
به نظر شما راه حلی هست که بدونه فرم پر کردن بتونم دامین رو از فیلی دربیارم؟
من بهشون ایمیل زدم و تمام این مسائل رو گفتم اما کو گوش شنوا!!
مگر اینکه به دوستانی که با یه مقدار پول بی سر و صدا سایتتو باز میکنن مراجعه کنی .. 100 تومان خرج داره
hostgozar
February 18th, 2011, 13:59
ثبت کنید
om!d-D
February 18th, 2011, 14:42
ثبت کنید
خیلی با این حال کردم.....خیلی مرسی داری
پس با این حساب ما بریم سایتمون رو ثبت کنیم...حدود بیست تا سایت هست...تک تک ثبت کنم؟ عجب....
blueline
March 12th, 2011, 00:37
عزیزان کسی میگه که این ساماندهی سایت کجاست و کجا باید فرم پر کنیم؟
میخوام سایتم رو ثبت کنم میشه بگید کجا باید برم و چکار کنم؟
romeo2
March 12th, 2011, 01:13
www.samandehi.ir
برو به زبون فارسیه سایتش
romeo2
March 12th, 2011, 01:13
www.samandehi.ir
برو به زبون فارسیه سایتش
om!d-D
March 12th, 2011, 12:13
اول ثبت نام میکنید...بعدا وارد که شدید در مرحله بعد میگه سایت رو ثبت کن....اطلاعاتتت رو درست وارد کن....در ضمن حتما یه ایمیل info قبلش داشته باش....بعدش لینک تایید سایتت رو هم به ایمیلت میفرسته...یعنی همون ایمیل info و دست آخر روش کلیک میکنید و سایت ثبت میشه....بعدش هم هی سایتت رو کنترل میکنند....... نامردا :(
m3hdi
March 12th, 2011, 12:23
یکی از دوستان من یه سایت دانلود داشت ، که یهو یه روز سایت ... میشه !! خیلی جای تعجب داشت !
بعد از یه مدت فکر کرد چون ثبت نبوده ... شده و تماس گرفت و گفت که سایتش رو ثبت کرده !
در جواب گفتن که باید به ارشاد (در تهران) و یا بخش جرایم رایانه ای شهرستان ثبت شده مراجعه حضوری بشه و تعهد کتبی بدید
که خوب دوستمون کلا قید سایتشو زد !!!
aminreza
March 28th, 2011, 23:00
سلام دوستان
من یه انجمن گفتگو دارم که علمیه
البته اسمش علمیه و بیشترش سرگرمیه.
یه انجمن دانش آموزیه که پیرترین عضوش خودمم با 17 سال سن :d
اعضای انجمن مدت زیادی هست که ازم تالار موسیقی میخوان ولی راستش من با این اوضاع وخیم خیلترینگ جرئت نمیکنم این تالار رو بزنم !
آیا انجمنمو تو ساماندهی ثبت کنم بعدش این تالار موسیقی رو بزنم خیلتر شدن تو کار نیست ؟
در ضمن همه ی اعضام میدونن باید تو این موسیقی چیز میز مورد دار نذارن ولی خب اینا همه جووننو خام :d
شاید آهنگ ماهنگ رپی چیزی گذاشتن دیگه ما بدبختو حیرون کردن !
بنظرتون چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
AriyaDownload
March 29th, 2011, 01:02
سلام دوستان
من یه انجمن گفتگو دارم که علمیه
البته اسمش علمیه و بیشترش سرگرمیه.
یه انجمن دانش آموزیه که پیرترین عضوش خودمم با 17 سال سن :d
اعضای انجمن مدت زیادی هست که ازم تالار موسیقی میخوان ولی راستش من با این اوضاع وخیم خیلترینگ جرئت نمیکنم این تالار رو بزنم !
آیا انجمنمو تو ساماندهی ثبت کنم بعدش این تالار موسیقی رو بزنم خیلتر شدن تو کار نیست ؟
در ضمن همه ی اعضام میدونن باید تو این موسیقی چیز میز مورد دار نذارن ولی خب اینا همه جووننو خام :d
شاید آهنگ ماهنگ رپی چیزی گذاشتن دیگه ما بدبختو حیرون کردن !
بنظرتون چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
برو سایتت رو تو ساماندهی ثبت کن
بعد بخش موزیک رو راه بنداز
اگه موزیک مورد داری باشه (که تقریبا همه موزیک ها مورد دار هستن)
بهتون ایمیل می زنن و 72 ساعت مهلت می دن که اون پست رو پاک کنید
اگه پاک کردین خیلتر نمی شین
اگه هم نه که مشخصه دیگه
پ.ن: گفتم همه موزیک ها مورد دار هستن
چون برای یکی از دوستام اتفاق خیلی جالبی افتاده بود
بنده خدا از تلویزیون (همین صدا سیما خودمون) یه آهنگی پخش کرده بود، اون اهنگ رو ظبط کرده بود و گذاشتش تویه سایتش
بعدا خیلترش کردن :))
nasser
March 29th, 2011, 02:25
برو سایتت رو تو ساماندهی ثبت کن
بعد بخش موزیک رو راه بنداز
اگه موزیک مورد داری باشه (که تقریبا همه موزیک ها مورد دار هستن)
بهتون ایمیل می زنن و 72 ساعت مهلت می دن که اون پست رو پاک کنید
اگه پاک کردین خیلتر نمی شین
اگه هم نه که مشخصه دیگه
پ.ن: گفتم همه موزیک ها مورد دار هستن
چون برای یکی از دوستام اتفاق خیلی جالبی افتاده بود
بنده خدا از تلویزیون (همین صدا سیما خودمون) یه آهنگی پخش کرده بود، اون اهنگ رو ظبط کرده بود و گذاشتش تویه سایتش
بعدا خیلترش کردن :))
به جز مسئله مورد دار بودن اهنگه مسئله قوانین کپی رایت هم هست
مثلا شما الان برو یه اهنگ از اخرین البوم ریحانا رو تو یوتیوپ بزن ببین چی میشه
کمه کمش اینه که اهنگ رو پاک کونن و اکانتت رو ببندن اگه هم تو این مدت بازدید زیاد و دانلود زیاد داشته باشه خواننده میتونه شکایت کنه و ازتون غرامت بگیرن
shamimi
March 29th, 2011, 09:22
منم ثبت کردم .ثبت کنی بهتره
aminreza
March 29th, 2011, 09:46
تشکر از راهنمایی های دوستان
خب پس با این شرایط ثبت کنیم خیالمون راحت تره .
راستی موقع ثبت سایت از هست و نیستت هم سوال پرسیدن :d
AriyaDownload
March 29th, 2011, 11:12
تشکر از راهنمایی های دوستان
خب پس با این شرایط ثبت کنیم خیالمون راحت تره .
راستی موقع ثبت سایت از هست و نیستت هم سوال پرسیدن :d
آره
همه چیت رو می گیرن
پیشنهاد می کنم اطلاعاتت رو درست وارد کن تا اگه یه موقع سایتت خیلتر شد بتونی پیگیری کنی
در ضمن کسی باید تو سایت رو ساماندهی ثبت کنه که دامین به نام اون هست
در غیر این صورت فایده ای نداره و نمی تونید پیگیری کنید
irantk
March 29th, 2011, 14:02
سایت من ثبت شده بود و فول تر شد و هر چی ایمیل زدم کسی پاسخی نداد
به نظر من قبلا هدفی داشتند که عملی نشد و روشون نشد که بگن و برای اینکه ضایع نشن سایتشون را باز گذاشتن تا هر کسی دوست داره ثبت کنه و دلش خوش باشه
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
این نتیجه نهایی است...خودمم همین کارو کردم.سایتایی که احتمال میدید موردی ندشاته باشه ثبت کنید.هر چی سایت بیشتری ثبت کنید مسلما بیشتر بهتون اهمیت میدن.
pooryasad
October 7th, 2013, 16:51
با سلام
با اینکه این تاپیک خیلی قدیمی هست ولی جای دیگری به این خوبی برای مطرح کردن این موضوع ندانستم و داشتم همینطوری تمام پست هارو میخوندم که چند تا نکته نظرم رو جلب کرد:
اول اینکه بعضی ها میگن سایت داشتیم، ثبت کردیم، قبل از اینکه خیلتر کنند اخطار دادن و حذف کردیم و خیلتر نشدیم!
بعضی ها میگن ثبت کردیم و زرتی خیلتر شدیم! بدون اخطار و بدون پاسخ به ایمیل ها و تماس ها...
بعضی ها میگن خیلتر شدیم بعد ثبت کردیم نامه دادیم رفع خیلتر شدیم!
بعضی ها میگن ثبت میکنیم و کنترلمون میکنن که واسه همین نباید بکنیم!
(از همه جالبتر) بعضی ها میگن تا بازدیدمون زیاد شد خیلتر شدیم!
البته تمامی افراد راست میگن و تجربه خودشون رو نوشتن (امیدوارم!)
اینها اطلاعات متناقضی هستند و متاسفانه فردی نیست که کاملا به صورت رسمی و معتبر بیاد پاسخگوی این مسئله باشه که گریبانگیر اکثر فعالان حوزه وب میباشد.
بنده خودم در حال طراحی و راه اندازی یک وبسایت جدید میباشم که خیلی روی این موضوع حساس هستم ولی واقعا منبع معتبری وجود ندارد.
تو سایت و قوانین خود ساماندهی هم جوری قوانین رو تنظیم کردن که انگار تک تک وبسایت ها رو بازرسی میکنن که همه ما میدونیم اینطوری نیست و توسط روبات هایی انجام میشن، البته درسته بعد از اینکه خیلتر شدیم و بعد از ارسال نامه ای رفع خیلتر میشیم ولی خب در این صورت دیگه تمام زحماتی که برای جمع آوری بازدید کننده انجام دادیم به هدر میره و شاید صدمات جبران ناپذیری داشته باشه (مخصوصا وبسایت هایی برای عضویت درخواست هزینه میکنند)
البته وبسایت ما یک وبسایت تجاری و خدماتی خواهد بود و خودم میدونم که محتوی آن اصلا مغایر با قوانین نیست و من تنها نگران اختیاراتی هستم که به کاربران داده ام، اول از همه انتشار آگهی ها و ثبت نظرات بدون تایید هست که شاید اکثر وبسایت ها هم همینطوری باشن که بدون تایید میشه نظری رو آنی ثبت کرد، ولی اگه کسی بیاد اونجا کلمات بدی استفاده کنه تکلیف ما چیست؟ البته این مشکل شاید مشکل وبسایت های دیگر هم باشد.
ناگفته نماند که مانیتورینگ کامل و حرفه ای روی تمام محتوی و پیام ها و ... صورت میپذیرد ولی خب امکان داره یک روزی نشه که آدم تمامی اتفاقات رو مانیتور کنه و از زیر چشمش در بره، که در این صورت چنانچه این مطلب صادق باشه که "قبل از خیلتر کردن اخطار میدن" خیلی به درد من خواهد خورد.
به هر حال افرادی که در این ضمینه تجربه بیشتری دارن و مدیر وبسایت های معمولی و تجاری هستن (نه موزیک، فیلم، سایت های خبری بدون مجوز، شبکه های اجتماعی و چت روم های بدون ادمین و مانیتورینگ و...) بیان نظراتشون رو بگن و بذارن از تجربیاتشون استفاده کنیم
با تشکر