توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی لینوکس ایران
gaxter
November 27th, 2019, 02:51
سلام
سرور مجازی لینوکس ایران میخوام.
استفاده جهت اتصال به اینترنت در مواقع قطع سراسری(به دلیل حساسیت کاری )و کاملا شخصی و تک کانکشن.
نصب شادو...یا ...
ashadata
November 27th, 2019, 06:59
سلام
استفاده جهت اتصال به اینترنت در مواقع قطع سراسری(به دلیل حساسیت کاری )و کاملا شخصی و تک کانکشن.
نصب شادو...یا ...
با سلام
پیشنهاد من سرور ویندوز با کانفیگ l2tp و pptp هست , چون اگه کانکش هارو هم قطع کردن لااقل ریموت دسکتاپ داشته باشید
باسلام
دوست عزیز شما میتوانید سرور مورد نظر خود را با قیمت مناسب و پشتیبانی 24 ساعتخه از طریق لینک زیر تهیه نمائید:
https://www.hostnetwork.ir/vps-kvm-iran
موفق باشید
TakCloud
November 27th, 2019, 12:43
سلام
نصب شادو...یا ...
باسلام
takcloud.com/vps-windows-ssd-iran
hamra
November 27th, 2019, 13:42
ریموت استفاده کنید مشکلی نیست
gaxter
November 27th, 2019, 14:24
متاسفانه ریموت به vps دلیل سرعت پایین و محدودیت در نصب نرم افزار های کاریم که نمیشه روی vps نصبشون کنم چون هم پردازش سنگین و هم خجم بالایی میخوان ،ناچارا فقط مجبورم پراکسی یا کانکشن ....پی ان روی سرور کانفیگ کنم اونم فقط یک عدد.
starting
November 27th, 2019, 16:27
متاسفانه ریموت به vps دلیل سرعت پایین و محدودیت در نصب نرم افزار های کاریم که نمیشه روی vps نصبشون کنم چون هم پردازش سنگین و هم خجم بالایی میخوان ،ناچارا فقط مجبورم پراکسی یا کانکشن ....پی ان روی سرور کانفیگ کنم اونم فقط یک عدد.
دقیقا اکثرا فکر میکنند نت فقط برای وبگردی هست و مدیریت سرور
یک طراح بخواد فتوشاپ و phpstorm و ومپ سرور و گیت و اندروئید استودیو روی ریموت نصب کنه باید معادل سخت افزار لب تابش منابع از شما بگیره ( تازه گرافیکم بعید میدونم داشته باشید)
من ایسر7700hq با 16 گیگ رم و گرافیک 1050 تایتان بعضی مواقع لنگ میزنیه روی ریموت چی نصب کنیم؟!!! بعضی ها تزهایی میدن که دم ماحتحتمون اسفناج سبز میشه نداری بیخود میکنی فر میدی بکش بیرون از این تاپیکها فقط تبلیغ و سو استفاده
gaxter
November 27th, 2019, 16:37
دقیقا اکثرا فکر میکنند نت فقط برای وبگردی هست و مدیریت سرور
یک طراح بخواد فتوشاپ و phpstorm و ومپ سرور و گیت و اندروئید استودیو روی ریموت نصب کنه باید معادل سخت افزار لب تابش منابع از شما بگیره ( تازه گرافیکم بعید میدونم داشته باشید)
من ایسر7700hq با 16 گیگ رم و گرافیک 1050 تایتان بعضی مواقع لنگ میزنیه روی ریموت چی نصب کنیم؟!!! بعضی ها تزهایی میدن که دم ماحتحتمون اسفناج سبز میشه نداری بیخود میکنی فر میدی بکش بیرون از این تاپیکها فقط تبلیغ و سو استفاده
بله دقیقا همینطوره.
ریموت هیچ کار ساز نیست برای ما.نمیدونم درک دولتمردان و متخصصین دیتاسنتر ها تا این حد هست یا نه.
starting
November 27th, 2019, 17:34
بله دقیقا همینطوره.
ریموت هیچ کار ساز نیست برای ما.نمیدونم درک دولتمردان و متخصصین دیتاسنتر ها تا این حد هست یا نه.
بهتون پ.خ دادم جایی پیدا کردم با ماهی 20 تومن سرویس میده لطفا پابلیکش نکنید همینا زحمتش رو میکشند
cyforex
November 28th, 2019, 15:51
بهتون پ.خ دادم جایی پیدا کردم با ماهی 20 تومن سرویس میده لطفا پابلیکش نکنید همینا زحمتش رو میکشند