ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ایران - اجاره به شرط تملیک - پارس آنلاین

ashadata
November 26th, 2019, 17:05
با سلام

نیاز به سرور با مشخصات زیر به صورت اجاره به شرط تملیک داریم , دیتاسنتر پارس آنلاین ( 12 ماهه )

SERVER HP DL 360 G7 Proliant
CPU: 2* Xeon 5540 یا هم رده
RAM: 32GB DDR3
Power: 2*460W
H.D.D: 4*146 15K

- لطفا هزینه کولو جداگانه ذکر شود + هزینه خام سرور + سودی که دریافت میشه
- هزینه هر ای پی و محدودیت فروش ای پی ذکر شود
- وضعیت پهنای باند و ترافیک هم ذکر شود

باتشکر

RoobinaServer
November 26th, 2019, 17:14
با سلام

نیاز به سرور با مشخصات زیر به صورت اجاره به شرط تملیک داریم , دیتاسنتر پارس آنلاین ( 12 ماهه )

SERVER HP DL 360 G7 Proliant
CPU: 2* Xeon 5540 یا هم رده
RAM: 32GB DDR3
Power: 2*460W
H.D.D: 4*146 15K

- لطفا هزینه کولو جداگانه ذکر شود + هزینه خام سرور + سودی که دریافت میشه
- هزینه هر ای پی و محدودیت فروش ای پی ذکر شود
- وضعیت پهنای باند و ترافیک هم ذکر شود

باتشکر

سلام

سرور G8 مورد نیاز نیست ؟ برای G7 هم اکنون موجود نیست موارد را اعلام کنم خدمتتون، با فروش مذاکره نمائید جداگانه برای شما تهیه شود.

این پکیج ها را مشاهده فرمائید برخی G8 به همراه هزینه تملیکی در سایت ذکر شده است : http://www.roobinaserver.ir/Dedicated.php?show=server-Hp

هر آیپی 10 ت میباشد.

باتشکر

ashadata
November 26th, 2019, 17:44
سلام

سرور G8 مورد نیاز نیست ؟ برای G7 هم اکنون موجود نیست موارد را اعلام کنم خدمتتون، با فروش مذاکره نمائید جداگانه برای شما تهیه شود.

این پکیج ها را مشاهده فرمائید برخی G8 به همراه هزینه تملیکی در سایت ذکر شده است : http://www.roobinaserver.ir/Dedicated.php?show=server-Hp

هر آیپی 10 ت میباشد.

باتشکر

با سلام

سرویس های شمارو قبل از تاپیک دیدم

برای مثال اولین پلن شما در سال نزدیک بیست میلیون اجارش بدون هزینه کولو هست ( صرفا هزینه سرور )

در حالی که همون سرور رو میتونم با هزینه 6 میلیون و پانصد هزار تومان خریداری کنم ( کمتر از یک سوم قیمت شما )

* انتظار این که سود نکشید رو قیمت سخت افزار رو ندارم به هیچ وجه ( بد برداشت نشه ) ولی نه تا این حد

با عرض پوزش هزینه هاتون خیلی بالا بود :)

با تشکر

RoobinaServer
November 26th, 2019, 17:55
با سلام

سرویس های شمارو قبل از تاپیک دیدم

برای مثال اولین پلن شما در سال نزدیک بیست میلیون اجارش بدون هزینه کولو هست ( صرفا هزینه سرور )

در حالی که همون سرور رو میتونم با هزینه 6 میلیون و پانصد هزار تومان خریداری کنم ( کمتر از یک سوم قیمت شما )

* انتظار این که سود نکشید رو قیمت سخت افزار رو ندارم به هیچ وجه ( بد برداشت نشه ) ولی نه تا این حد

با عرض پوزش هزینه هاتون خیلی بالا بود :)

با تشکر

سلام بنده از فروش سوال کردم قیمت این سرور بیشتر از 6 میلیون و 500 است احتمالا بدون رم و پردازنده و هارد قیمت را میفرمائید.!!! دقت فرمائید پلان اول g8 4lff میباشد. :-؟؟

در هر صورت اعلام کردند اگر تمایل به خرید دارید مذاکره فرمائید.

باتشکر

ashadata
November 26th, 2019, 18:00
سلام بنده از فروش سوال کردم قیمت این سرور بیشتر از 6 میلیون و 500 است احتمالا بدون رم و پردازنده و هارد قیمت را میفرمائید.!!! دقت فرمائید پلان اول g8 4lff میباشد. :-؟؟

در هر صورت اعلام کردند اگر تمایل به خرید دارید مذاکره فرمائید.

باتشکر

با سلام

بله بررسی شد شما درست می فرمایید اون سرور هایی که من دیده بودم با cpu سری e3 بود

با بودجه ما سازگاری نداره وگر نه حتما وارد مذاکره می شدیم

با تشکر

elementary
November 26th, 2019, 18:25
سلام وقت بخیر
همین کانفیگ با cpu مدل 2x5640 موجود میباشد.
هزینه ماهیانه 1240 ت ، کولوکیشن هم هزینش با شما میباشد

shahab-f
November 26th, 2019, 23:37
درود،

https://mihanmizban.com/%d8%a7%d8%ac%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%d8%b1%d8%b7-%d8%aa%d9%85%d9%84%db%8c%da%a9-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%b5%db%8c/

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:
02136268031

1eng.ir
November 28th, 2019, 20:27
همین سرورو میتونی با کمتر از ۴ تومن بخری

اجاره به شرط تملیک برای ۴ تومن بنظرم ارزش نداره

سرورو بخر، بعد هر جا دوست داشتی کولو کن
دستت هم بازتره
+ سرور هم مال خودته و مطمئنی حداقل سرور ... بهت نفروختن