توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ سرور میکروتیک
SPAM
February 17th, 2011, 13:24
سلام
بعد از خرید سرور از البرز هاست , و قطع سرویس بعد از 2 روز پس از خرید و عدم پاسخگویی و برگشت هزینه بر خلاف توافق های اولیه از یک شرکت دیگه سرور میکروتیک تهیه کردم ولی بصورت کانفیگ نشده هست . و چون اشنایی با میکروتیک ندارم نیاز دارم یکنفر با هزینه مناسب برای اکانتینگ تنطیمات رو انجام بده .
لطفا اگر امکانش هست پیشنهاد هاتون رو برام بفرستید اگر هم کسی حوصله داشت در راه خدا انجام بده چه بهتر :x
با تشکر
nimafire
February 17th, 2011, 16:19
سلام
انجمن persianadmins میتونه راهنماییتون کنه.
اما اگر برای راه اندازی سرویس ... هست نه اینترنت ماهواره ای ما میتوانیم سرویس را در حد راه اندازی و ساخت اکانت برای شما کانفیگ کنیم البته سرویس هایی که از خود ما خرید میشوند
robot
February 17th, 2011, 18:20
در خدمت شما هستم با کمترین هزینه !!
ID Y!M robot_hichkass
rn4j1m1
February 17th, 2011, 18:21
10,000 تومان :67:
reza115
February 18th, 2011, 13:45
سلام
بعد از خرید سرور از البرز هاست , و قطع سرویس بعد از 2 روز پس از خرید و عدم پاسخگویی و برگشت هزینه بر خلاف توافق های اولیه از یک شرکت دیگه سرور میکروتیک تهیه کردم ولی بصورت کانفیگ نشده هست . و چون اشنایی با میکروتیک ندارم نیاز دارم یکنفر با هزینه مناسب برای اکانتینگ تنطیمات رو انجام بده .
لطفا اگر امکانش هست پیشنهاد هاتون رو برام بفرستید اگر هم کسی حوصله داشت در راه خدا انجام بده چه بهتر :x
با تشکر
شما همونی بودی که دنبال سرویس دهنده معتبر میگشتی دیگه ؟ !
و می گفتی اعتبار به شماره تلفن و سایت و .... هست ؟ ؟ ؟
به هرحال هر نوع کانفیگی خواستین می تونید تشریف بیارین یاهو :
yahoo id = reza_ajori
(در راه خدا انجام نمی دیم ولی اگر شما نیازمند باشید اونم به روی چشم )
و می گفتی اعتبار به شماره تلفن و سایت و .... هست ؟ ؟ ؟
به هرحال هر نوع کانفیگی خواستین می تونید تشریف بیارین یاهو :
yahoo id = reza_ajori
(در راه خدا انجام نمی دیم ولی اگر شما نیازمند باشید اونم به روی چشم )
چه میدونم یه شبه البرز هاست کله پا شد و همه چیز رفت هوا و تلفن ها خاموش و .....تو این زمونه ادم نمیدونه به چه کسی باید اعتماد کنه البته مشکل برگشت هزینه از اونها نیست ولی عدم پاسخگویی خیلی بد هست به هر دلیلی میخواد باشه
تو یاهو بهتون پی ام دادم ولی مثل اینکه انلاین نمیشید .;) براتون پیغام خصوصی میفرستم
alborzgostar
February 19th, 2011, 20:58
سلام
بودجه؟
reza115
February 19th, 2011, 21:03
چه میدونم یه شبه البرز هاست کله پا شد و همه چیز رفت هوا و تلفن ها خاموش و .....تو این زمونه ادم نمیدونه به چه کسی باید اعتماد کنه البته مشکل برگشت هزینه از اونها نیست ولی عدم پاسخگویی خیلی بد هست به هر دلیلی میخواد باشه
تو یاهو بهتون پی ام دادم ولی مثل اینکه انلاین نمیشید .;) براتون پیغام خصوصی میفرستم
پ خ رو چک کنید عزیز
vPsPersia.COM
February 19th, 2011, 21:50
10.000 تومان
pptp + l2tp + یک سری پورت بسته شده که شما در مورد abuse کمک می کند