سلام به دوستان عزیز
پیشاپیش از دوستان عزیزی که کمک میکنن سپاسگزارم
من یک مشکلی در سایتم دارم که نمیدونم برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام بدم
اخیرا، بدون هیچ تغییر یا افزودن افزونه ای در سایت، مشکلی برای فونت و رنگ فونتها پیش اومده
مشکل از این قراره که زمانی که در ویرایشگر متن (نوشته یا محصول)، از بین یکی از تیترهای 1 تا 6 رو انتخاب میکنم، در بخش کاربری، رنگ این تیترها طلایی نمایش داده میشه در صورتی که قبلا مشکی بودن
همچنین در بخشهای مختلفی از صفحات سایت، هرجا که متنی با h1، 2 و... وجود داشته باشه (مثل تیتر آخرین مطالب، آخرین نظرات و ...)، این رنگها هم طلایی نمایش داده میشن که قبلا مشکی بودن
سوال اولم اینه که چطور باید این رنگها رو به رنگ پیش فرضشون تغییر بدم
و سوال دوم اینه که بطور کلی، اگر من بخوام مشخص کنم که همیشه، رنگ پیش فرض برای متنها سیاه هست (که البته پیش فرض وردپرس خاکستریه)، یا فونت پیش فرض برای "بند" مثلا 12 در نظر گرفته بشه، کجا باید این تغییرات رو اعمال کنم؟
ممنون از همه دوستان
hamra
November 26th, 2019, 00:13
از استایل قالب رنگ h1 و... رو به رنگی که مد نظر دارید تغییر بدید اوکی میشه
کلا از استایل قالب میتونید این مواردی که فرمودید رو تغییر بدید
البته شاید برای اینکار افزونه هایی هم بشه اما استفاده از افزونه برای اینکارها پیشنهاد نمیشه
Greenherb.ir
November 26th, 2019, 00:44
ممنون از لطفتون اما مشکل اینه که در فایل style.css من اصلا تگهای h2 و الی آخر وجود ندارن و از این تگهای h1 هم چیزی متوجه نمیشم اصلا
مشکل عجیبتری که وجود داره اینه که تگهای h5 و h6 فونت رو از فونت قالب میخونن (یکان) اما تگهای h1-h4 فونت پیش فرض وردپرس رو اعمال میکنن:39: