مدتی پیش به کاربر مرتبط با سایت wpdesigner.ir یک عدد پی پل فروخته شد که بعد از ارسال مدارک و اطلاعات ایشون مدعی شدن که حساب original نیست! و من هم طبق سطح کاریم ، اطلاع حساب رو پس گرفتم و بازگشت وجه بهشون دادم گذشت و بعد از چند هفته وقتی رفتم به اکانت سر بزنم دیدم که از کارت متصل به حساب پی پل 4 یورو برداشت شده و ایشون به من نگفتن وقتی رفتم جویا شدم با فحاشی روبرو شدم و متاسفانه قبل از اون هم مقداری درآمد از ایشون نقد کردیم و یکی از پی پل های ایشون رو از لیمیت در اوردیم و در قبال کارهایی که کردیم توافق شد 45 یورو به صورت سرویس ارسال کنند اما بعد از این اختلاف ایشون به صورت کاملا غیر اخلاقی اقدام به dispute مقدار پول کردن و 45 یورو به سیستم پی پل ضرر زدن، البته خوشبختانه حساب ما 0 بود ولی خب ضرری که کردیم یکی از حساب هامون رو از دست دادیم.
پیشنهاد میکنم اصلا با این فرد کار نکنید.
تصاویر ضمیمه شد
3982439825
Lordeh
November 24th, 2019, 02:59
سلام
از عکسا مشخصه کاملا توی خانواده ای بزرگ شده که این حرفا عادیه در منزلشون وگرنه اینقدر راحت به هم فحش نمیدن مردم !
عقده ی کامل ! سن پایین و خیلی چیزای دیگه میشه فهمید از عکسی که گذاشتین !
امیدوارم کسی با امثال ایشون کار نکنن
موفق باشید
m2n
November 24th, 2019, 21:25
با سلام
مدتی پیش به کاربر مرتبط با سایت wpdesigner.ir یک عدد پی پل فروخته شد که بعد از ارسال مدارک و اطلاعات ایشون مدعی شدن که حساب original نیست! و من هم طبق سطح کاریم ، اطلاع حساب رو پس گرفتم و بازگشت وجه بهشون دادم گذشت و بعد از چند هفته وقتی رفتم به اکانت سر بزنم دیدم که از کارت متصل به حساب پی پل 4 یورو برداشت شده و ایشون به من نگفتن وقتی رفتم جویا شدم با فحاشی روبرو شدم و متاسفانه قبل از اون هم مقداری درآمد از ایشون نقد کردیم و یکی از پی پل های ایشون رو از لیمیت در اوردیم و در قبال کارهایی که کردیم توافق شد 45 یورو به صورت سرویس ارسال کنند اما بعد از این اختلاف ایشون به صورت کاملا غیر اخلاقی اقدام به dispute مقدار پول کردن و 45 یورو به سیستم پی پل ضرر زدن، البته خوشبختانه حساب ما 0 بود ولی خب ضرری که کردیم یکی از حساب هامون رو از دست دادیم.
پیشنهاد میکنم اصلا با این فرد کار نکنید.
تصاویر ضمیمه شد
3982439825
سلام،
جناب نصیری نمیدونم این چت هارو خودتون به خودتون نوشتین یا جریان چیه اطلاع ندارم ولی حتما پیگیر این موضوع میشم و شما اسمتون توی پرونده ذکر میشه تا شماره تلگرام بدین یا خودتون هستین یا یکی از دوستانتون ولی چیزی که من در ذهن دارم اینجا قرار میدم شاید شما هم به یاد بیارید کاری که کردین:
1- یک پی پال داشتیم که شما گفتین 5 دلار می گیرم من پی پال باز می کنم و.... و قبول کردم و پرداخت شد (بالا گفتین 45 یورو) که اون پی پال هم سوتی توش دادین کلا به مشکل خورد ولی ما این مبلغ چون توافق کرده بودیم دادم نمیدونم 47 یورو از کجا در میارید مثلا خودتونو آدم مهمی جلوه بدین دست مزد من 45 یورو هست من 45 یورو اگر می خواستم بدم برای پی پالی که 32 یورو توش هست یه اکانت 350 تومانی می خریدم :))
3983039831
2- ما از شما یک اکانت پی پال گرفتیم مبلغشم ریالی تقدیم کردیم:
39829
شما به بنده یک اکانت پی پال دادین به اسم شخص Danny Ruggiero ما اینو قبول کردیم و قرار شد مدارکشو فردا از شرکت بفرستین که فردای شما شد 7 روز بعد و ما با خواهش و التماس گفتیم مدارک بدین شما به ما یه آیدی کارت دادین که به اسم Namato albini که فکر می کردین من بدون توجه به اسم آرشیو می کنم که متاسفانه متوجه شدم اکانت با آیدی کارت یکی نیست. شما گفتین این ماله خودمه اشتباه شده و ...
39828
Name:
Danny Ruggiero
Address:
Piazza Deborah 6 Appartamento 71
Baldassarre nell'emilia, 73783 Ravenna (SO)
Date of Birth:
July 16, 1993
psas : lkhgh3$2#Ds
tell : +45 27 6259958
بنده برگشت هزینه خواستم شما هم زدین، توی اون اکانتی که 1 هفته دست ما بود 4 یورو از اکانت دیگه برای همون اکانت زده بودیم که فقط ببینم آدرس تایید شده است یا خیر که دیدم ادرسم تایید نشده موقع برگشت هزینه من همون 4 یورو که زده بودم انتقال دادم اکانت خودم چون حق من بود، بعد شما بعد چندین ماه رفتین توی پی پال واسه اکانتی که زده شده بود کیس باز کردین با عنوان این از من مبلغ د.ز.دیده و ما ریالی مجدد تقدیم کردیم خدمتتون حتی بیشتر از همون مبلغ بخ حساب شما واریز شد متها دیگه داخل تلگرام نبود که من عکس اینجا قرار بدم ولی می تونم پرینت حساب در بیارم و هم دیدیم شما آدم شری هستین یورو برگردوندیم پول خودمونو چون شما بیشتر احتیاج داشتین:
ریالی + یورویی ریفاند زدم :
39832
حالا نمیدونم شما چی مصرف کردین این چت ها و غیره از شما در آومده جای سوال هست مگر من شماره تماس ندارم مگر اولین بار توی اکانت سایت من که لوگوی طراحی وردپرس بود چت نکردیم؟ منم می تونم برم یه اکانت بگیرم با خودم چت کنم بگم این مدیر انجمن وب هاستینگ تالکه با من دوسته :)
اینم بعد از تسویه 4 یورو شما به ریال و یورو رفتین توی یه گروه گذاشتین:
39833
به هر حال میدونم بازار ارزی شما خرابه و می خواین توی چشم باشین ولی این کارو نکنید برای خودتون بد میشه من اگر بخوام مشکلی داشته باشم تماس می گیرم و از کسی هم ترسی ندارم فحشم بدم همونجا میدم شما آتیشم باشید خودتونم نمی تونید بسوزونید:
چرا میگم؟ چون از صبح سایت منو گذاشتین زیر دیداس فقط خرج درست می کنید واسه خودتون مدارکم موجود هست که دوستان اسکرین شات دادن انشالله بابت این کار احمقانه هم ادب میشین:)
وقت و حوصله بحث ندارم ولی بی اخلاق ترین فردی هستی که تا حالا باهاش کار کردم.
Majid68
November 25th, 2019, 01:17
39836
بله آقای نصری! همه شما رو میشناسن بخصوص بنده
خودم رو معرفی نمیکنم البته دو بار کار بنده رو گند زدید و باعث ضرر و بی اعتباری شدید
پس یک مختصر توضیحی میدم
شما چند ماه پیش یک مبلغ کلانی قرار بود در دو سری حساب پی پل رو شارژ کنید تمام احراز هویت رو براتون انجام دادیم و چون نرخ ارز مناسب بود میخواستیم در همین روز انجام بشه، پس از واریز وجه به حساب شما به من اطلاع دادی که 1 ساعته انجام میشه و و پس از چند ساعت هیچ پیامی رو جواب ندادید و فردای اون روز بهم زنگ زدید و به تمسخر و دروغ گفتید که این پول فیشینگ هست!!! من تمام مستندات کافی و هر چیزی که شما میخواستید برای اینکه بهتون ثابت بشه پول فیشینگ یا کلاهبرداری نیست ارائه کردم شما باز هم جوابی ندادید تا 3 روز و با هزار خواهش و التماس 40 درصد از اون پول رو برگردوندید و مابقی رو بعد از 1 ماه دادید و خیلی جالب بود که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده من رو تهدید میکردید که شکایت میکنید و...
ببینید آقای نصری من بخاطر تخریب شما نیومدم و انقدر جراتش رو دارم بیام روبروتون و جوابتون رو بدم.
حکایت کار شما اینه که میرید تو 20 تا سایت تبلیغ میکنید هفته ای 10 تا تاپیک تو این انجمن میزنید که اسمی از خودتون در کنید. متاسفانه آدم ها انقدر ساده هستند که گول قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی شما رو میخورن و آخرین کلام من برادرانه بهتون میگم مثل آدم برخورد کنید و مشتری رو ... فرض نکنید.
m2n
November 25th, 2019, 01:32
39836
بله آقای نصری! همه شما رو میشناسن بخصوص بنده
خودم رو معرفی نمیکنم البته دو بار کار بنده رو گند زدید و باعث ضرر و بی اعتباری شدید
پس یک مختصر توضیحی میدم
شما چند ماه پیش یک مبلغ کلانی قرار بود در دو سری حساب پی پل رو شارژ کنید تمام احراز هویت رو براتون انجام دادیم و چون نرخ ارز مناسب بود میخواستیم در همین روز انجام بشه، پس از واریز وجه به حساب شما به من اطلاع دادی که 1 ساعته انجام میشه و و پس از چند ساعت هیچ پیامی رو جواب ندادید و فردای اون روز بهم زنگ زدید و به تمسخر و دروغ گفتید که این پول فیشینگ هست!!! من تمام مستندات کافی و هر چیزی که شما میخواستید برای اینکه بهتون ثابت بشه پول فیشینگ یا کلاهبرداری نیست ارائه کردم شما باز هم جوابی ندادید تا 3 روز و با هزار خواهش و التماس 40 درصد از اون پول رو برگردوندید و مابقی رو بعد از 1 ماه دادید و خیلی جالب بود که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده من رو تهدید میکردید که شکایت میکنید و...
ببینید آقای نصری من بخاطر تخریب شما نیومدم و انقدر جراتش رو دارم بیام روبروتون و جوابتون رو بدم.
حکایت کار شما اینه که میرید تو 20 تا سایت تبلیغ میکنید هفته ای 10 تا تاپیک تو این انجمن میزنید که اسمی از خودتون در کنید. متاسفانه آدم ها انقدر ساده هستند که گول قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی شما رو میخورن و آخرین کلام من برادرانه بهتون میگم مثل آدم برخورد کنید و مشتری رو ... فرض نکنید.
شما با همین تلگرام ازشون خرید فروش کردین عکسشونم توش هست بعد بچه میاد به من میگه این ماله شماست شما مشتری خودش این ایدی رو دارید :))
عکسشم می بنید چنان میگه وقت ندارم هرکی ندونه فکر می کنه مهندسی دکتری هست یه آدم ... واقعا که با کیا شدیم 80 میلیون من اینو دیده بودم هرکز ریالم به دستشون نمیدادم.