ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps ارسال ایمیل

r3z4
February 17th, 2011, 02:53
سلام
من ماه قبل یکی خریدم که متاسفانه به دلیل تغیر سرور نابود شد.
یه وی پی اس میخوام برای ارسال ایمیل که ip قبلا تو اسپم نبوده باشه چون چندتا گرفتم که به همین دلیل کنسل کردم
لینوکس رم 256 که کلکسو نصب کنم اگرم نصب شده بود چه بهتر
ممکنه روزی 3000 - 10.000 ایمیل ارسال بشه ممکنه در طول ماه هم 1000 تا بیشتر نباشه
آپتایم خیلی خیلی مهمه و پنل ریبوت + قیمت مناسب

taghikhani
February 17th, 2011, 09:39
ترافیک و رم مورد نیازتون چقدره؟

Red.Mer
February 17th, 2011, 17:32
12 تومان ماهیانه
هاستینگ سرا تحولی نوین در ارائه خدمات هاستینگ (http://www.hostingsara.com/services/vps/germany)

r3z4
February 18th, 2011, 04:14
ممنون خریداری شد.

r3z4
February 21st, 2011, 09:19
سلام مجدد
بازم آفر سرور واسه ارسال ایمیل میخوام
مشخصاتی که میخوام تو پست اولم هست
چیزی که خیلی مهمه IP اسپم نشده باشه قبلا چون با 100 بدبختی کانفیک میشه واسه اینباکس بعد میل اول زده میشه gmail مینویسه به دلیل ارسال ایمیل زیاد از این IP بلوک هستین یاهو بماند دیگه

DeltaGostar
February 21st, 2011, 09:24
سلام
من ماه قبل یکی خریدم که متاسفانه به دلیل تغیر سرور نابود شد.
یه وی پی اس میخوام برای ارسال ایمیل که ip قبلا تو اسپم نبوده باشه چون چندتا گرفتم که به همین دلیل کنسل کردم
لینوکس رم 256 که کلکسو نصب کنم اگرم نصب شده بود چه بهتر
ممکنه روزی 3000 - 10.000 ایمیل ارسال بشه ممکنه در طول ماه هم 1000 تا بیشتر نباشه
آپتایم خیلی خیلی مهمه و پنل ریبوت + قیمت مناسب

هاست با ای پی اختصاصی بهتون میدم
این هاست با منابع اختصاصی و کانفیگ مخصوص ارسال ایمیل میباشد
3 سال در این کار هستیم و تجربیات بیشتری داریم
بیش از
90 تا مشتری معتبر شرکتی و خصوصی

Portal sales (http://www.portal.deltagostar.net/cart.php?a=add&pid=175)

گزینه آخر را انتخاب کنید
Portal sales (http://www.portal.deltagostar.net/cart.php?gid=23)
در ضمن دامنه صدرصد میخواهیم که تنظیم کنیم که درصد بالای به انباکس رود
لیست جدیترین ایمیل های ایرانی نیز خواستید در خدمتیم به همراه اولین سیستم صحت سازی ایمیل در ایران

behrooz_iri
February 21st, 2011, 11:08
@ deltagostar : کانفیگ به صورت کامل انجام میشه یا با مشتری است ؟ از نرم افزار خاصی استفاده میشه ؟ هزینه نرم افزار با مشتری است

DeltaGostar
February 21st, 2011, 11:31
این سرویس یه هاست است به صورت معمولی که 1 گیگ فضا دارد . کانفیگ به عهده ما است و مشتری باید یه دامنه با پنل در اختیار ما بزارد یا اینکه ای پی که داده میشود را به صورت اختصاصی
DNS بسازد و روی ای پی ست کند . گزینه دوم . نرم افزار خیر فقط یه فایل PHP است که کاملا کانفیگ شده (هر گونه اسکریپت ایمیل مارکتینگ و هاست و غیره میتواند نصب کند ) و تایم بندی خاصی روی آن انجام شده و به مشتری داده میشود .سپس لیست ایمیل ها را در سیستم خودش که دارد brows میکنید و از قسمت مربطه متن یا html کپی و پست و سپس ارسال ایمیل ها به صورت تایم های خاصی ارسال میشود.

فقط یه فایل جالب داریم که فروشی است { ایمیل فایل همان فایل بالا است اما بعد از ارسال دریافت کننده که مثلا من باشم info@deltagostar.net متن رو با موضوع و ایمیل دریافت کننده میتونم ببنم
توی INBOX
اما متوجه میشوم که ارسال کننده هم خود بنده هستم و علامت سوال و جای تعجب دارد که ارسال کننده نیز همان info@deltagostar.net است و به خاطر این کلک رشتی
دریافت کننده 99 درصد ایمیل را باز کرده و تبلیغ و لیست محصول یا هر لینک دیگیری باز خواهد کرد
قیمت این فایل را پ خ کنید .
امیدوارم متوجه شده باشید در غیر این صورت مثال دیگری ذکر کنم .

r3z4
February 21st, 2011, 11:57
ممنون
من در اولین فرصت خرید بعدی شما رو مد نظر میزارم
حداکثر ایمیلهای ارسالی در 24 ساعت چه قدر میتونه باشه؟
و در صورتی که آی پی اسپم شد کلا چند عدد آی پی میتونید بدین در ماه؟

DeltaGostar
February 21st, 2011, 12:11
2 تا 4 تا ای پی

در صورتی که اصلا ای پی اسپم نمیشه و این یه راز است . اما تا 3 چهار تا میتونم بدم . به شما حداکثر ایمیل های ارسال نامحدود است . اما ریتمیک بزنید خیلی خوب است مثلا لیست ایمیل ها به 2 هزار تا تقسم کنید
هر بیست دقیقه واقعی هم استراحت داشته باشد بسیار خوب است هم شما میتونید ما نور داشته باشید و بیشتر اییمیل ها از صف ایمیل خارج میشود و هم درصد بیشتری انباکس میرود اما به هر حال بازم نامحدود است .

سلام عیلکم و رحمت الله
February 21st, 2011, 12:51
آقا یک جا من خوندم اگه توی ایمیل اسم دامنه سایت به صورت لینک یا ... باشه
گوگل می یاد خود دامنه را اسپم می شناسه و بعد از اون هز ایمیلی که اسم اون سایت یا دامنه توش باشه را می بره تو اسپم !! آیا این صحبت درسته ؟

بعد توی سایتتون راجع به این 3 تا سرویس توضیح بدید لطفا

1- PORTAL EMAIL MARKTING - پورتال ارسال ایمیل از طریق سایت ماهانه ۲۰ هزار تومن به صورت نامحدود ارسال ایمیل۲۰ هزار تا در یک ساعت متوسط -

2- اکانت ارسال ایمیل گروهی -

3- سرور مجازی ایمیل مارکتینگ - RAm 512 CPu 1 HDD 5gig تنظیمات برای ارسال ایمیل به صورت رایگان.

DeltaGostar
February 21st, 2011, 13:33
همچنین چیزی وجود نداره که دامنه اسپم بشناسه
شما وقتی حداکثر ایمیل هاتون ایرانی باشه مشکلی رخ نمیدهد
در صورت لیست جدیدترین ایمیل ها تماس بگرید

3- سرور مجازی ایمیل مارکتینگ - RAm 512 CPu 1 HDD 5gig تنظیمات برای ارسال ایمیل به صورت رایگان.
این گزینه آخر خرید کنید

سلام عیلکم و رحمت الله
February 21st, 2011, 13:46
من برای ایرانی ها این سرویس را نمی خوام ، برای تبلیغ سایت انگلیسی برای کاربران آمریکایی نیاز دارم
لطفا مورد اسپم را با این پیش شرط توضیح دهید

نفرمودید مورد 1 و 2 چیه ؟
------------------------------------
بعد توی سایتتون راجع به این 3 تا سرویس توضیح بدید لطفا

1- portal email markting - پورتال ارسال ایمیل از طریق سایت ماهانه ۲۰ هزار تومن به صورت نامحدود ارسال ایمیل۲۰ هزار تا در یک ساعت متوسط -

2- اکانت ارسال ایمیل گروهی -
------------------------------------
مورد 3 مورد نیاز نیست

با تشکر

DeltaGostar
February 21st, 2011, 17:16
این پنل های قدیمی هست که به کاربران میدایدم
اما هم اکنون از لحاظ قیمت و با صرفه تر همان مورد آخر است . مشکلی نیست برای ارسال به خارجی ها اما آنها زرنگ تشریف دارند و سریع مورد ناراحتی قرار بگیرند abus report میدهد به دیتا سنتر
و ممکن است ای پی بسته بشه
ولی هیچ منعی جهت ارسال نیست