PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی رم هشت (نهایت تا ماهیانه 75 هزار تومان)

mohsen8s
November 9th, 2019, 13:06
رم 8 گیگ
هارد 120
ترافیک نامحدود پورت 1 گیگ

مورد استفاده : هاست چند وب سرویس دات نت کور روی لینوکس
اگه پیشنهادتون بالاتر ماهیانه 75 هزار تومان هست اعلام یا بحث نکنید!

RoobinaServer
November 9th, 2019, 13:15
رم 8 گیگ
هارد 120

سلام سرور ایران میخواهید یا خارج کشور ؟

با توجه به بودجه سرور با منابع اشتراکی درسته ؟

mohsen8s
November 9th, 2019, 13:21
سلام سرور ایران میخواهید یا خارج کشور ؟

با توجه به بودجه سرور با منابع اشتراکی درسته ؟

موقعیت سرور مهم نیست
سرور مجازی با منابع اختصاصی مد نظرم هست

iran20host
November 9th, 2019, 13:27
سرور مجازی از کشور کمبوجیه کشور دوست و همسایه
با هارد 1گیگابایت
سی پی یو 1 هسته ای
و ترافیک ماهیانه 1 گیگابایت
و رم 8
ماهیانه 76000
همونطور که مشاهده میکنید این سرور هم با این قیمت نمی تونید بگیرید.

hamra
November 9th, 2019, 13:31
رم 8 گیگ
هارد 120

باسلام
پیشنهاد خدمت شما خصوصی شد

web_master
November 9th, 2019, 13:40
رم 8 گیگ
هارد 120

آفر ویژه فروش سرور مجازی فقط مخصوص شما
فضا 150 گیگابایت NVME
150 گیگ فضای بک آپ ftp
رید سخت افزاری
سی پی یو 4 هسته ای
رم 10 گیگ DDR4
و ترافیک ماهیانه نامحدود واقعی
از دیتاسنترهای پارس انلاین - میلاد - هتزنر - لیزوب و ...
ماهیانه 76000 تومان
تحویل خودکار و سیستمی به همراه 10 ها کانفیگ و تمپلیت آماده
پشتیبانی 24 ساعته واقعی تلفنی

mohsen8s
November 9th, 2019, 13:46
آفر ویژه فروش سرور مجازی فقط مخصوص شما
فضا 150 گیگابایت NVME
150 گیگ فضای بک آپ ftp
رید سخت افزاری
سی پی یو 4 هسته ای
رم 10 گیگ DDR4
و ترافیک ماهیانه نامحدود واقعی
از دیتاسنترهای پارس انلاین - میلاد - هتزنر - لیزوب و ...
ماهیانه 76000 تومان
تحویل خودکار و سیستمی به همراه 10 ها کانفیگ و تمپلیت آماده
پشتیبانی 24 ساعته واقعی تلفنی

ادرس سایت رو بفرستین لطفا
تلگرام دارین ؟

satiran
November 9th, 2019, 16:19
از طریق راه ها ارتباطی تماس بگیرید

Optimus
November 9th, 2019, 19:14
در حوزه قیمتی مد نظر شما کمترین قیمت در دنیا می تونه هتزنر کلد باشه 10 یورو تقریبا می شه
اما اگر سرویس دهنده ای با این قیمت و این منابع به شما سرویسی داد، حتما همین جا اعلام کنید ما نقدا 10 تا سرور ازش میخریم
مثل اینکه بگید یه مرسدس بنزی می خوام حداکقر بودجم 50 میلیونه

mohsen8s
November 9th, 2019, 19:21
در حوزه قیمتی مد نظر شما کمترین قیمت در دنیا می تونه هتزنر کلد باشه 10 یورو تقریبا می شه
اما اگر سرویس دهنده ای با این قیمت و این منابع به شما سرویسی داد، حتما همین جا اعلام کنید ما نقدا 10 تا سرور ازش میخریم
در حال حاظر چند نفر فقط در پیغام خصوصی اعلام امادگی کردن بجز افر های اینجا، و پست شما مثل این میمونه که شما سواد خواندن نداشته باشین چون اعلام کردم یا با شرایط ذکر شده پیشنهاد بدین یا ندین و هیچ بحثی نکنید.
ادامه بحث مجبور به بلاک و ریپورت میشم.
موفق باشید

ashadata
November 9th, 2019, 19:28
در حال حاظر چند نفر فقط در پیغام خصوصی اعلام امادگی کردن بجز افر های اینجا، و پست شما مثل این میمونه که شما سواد خواندن نداشته باشین چون اعلام کردم یا با شرایط ذکر شده پیشنهاد بدین یا ندین و هیچ بحثی نکنید.
موفق باشید

واقعا برای همکاران که حاضرن به هر قیمتی مشتری رو جذب کنن متاسف هستم

mizban97
November 9th, 2019, 19:58
موفق باشید

سلام
با این قیمت منابع اختصاصی نمیدن
بودجه خودتون افزایش بدید یا برید سمت نمایندگی هاست.

مینا-صیفی
November 9th, 2019, 20:23
با این قیمت رم 2 بزور میشه کسی هم همچین قیمتی بده انقدر منابع را براتون تیکه تیکه میکنه از اشتراکی هم بدتر و بعد پست میزنید اهای مردم این پولم رو خورده و اون فرد هم از ترس خصوصی میدن به شما چقدر ادم ضعیفی هست که بوی 75 تومان پول میخوره بهش حاظر هست با دروغ و کلک و وجدان خود را نادیده بگیره سرویس بده به اسم رم 8 البته من نه سرور فروشم نه همکارتون منتها با عقل و منطق این مبلع اصلا جور در نمیاد و فقط رم 1 با این میشه نهایت 2 . اگر منظورتون با پشتیبانی با پدر مادر و منابع اختصاصی و معتبر هست.

sina_lizard
November 9th, 2019, 21:01
رم 8 گیگ
هارد 120

سلام
سرور با مشخصات
8 رم سی پی یو 4 هسته و 100 گیگ hhd با پورت یک گیگ از هتزنر المان قابل ارایه هست
از طریق لینک زیر پلن 3 را سفارش دهید و تیکت بزنید تا به صورت درخواستیتون رم 8 بشه
کارت خرید میزبان سرور (https://mizbansv.ir/client/cart.php?gid=10)

- - - Updated - - -

سلام
دوست عزیز قابل ارایه هست اگر خواستین در ارتباط باشید

1eng.ir
November 9th, 2019, 21:30
در حال حاظر چند نفر فقط در پیغام خصوصی اعلام امادگی کردن
به فکر پاچه مبارک باش :)

Optimus
November 9th, 2019, 23:11
دوست گرامی اولا احترم خودتون را نگه دارید
سایت نباید اجازه بده که همچین مواردی زده بشه
قرار نیست هر کس از خونه مامانش فرار کرده بیاد سرور ارائه بده و قیمت را بشکونه جوری که بازار خراب کن باشه

این تاپیک به عنوان تاپیک بازار خراب کن و ایجاد اختلال در ارائه سرویس های با کیفیت گزارش شد

mohsen8s
November 9th, 2019, 23:12
سلام
سرور با مشخصات
8 رم سی پی یو 4 هسته و 100 گیگ hhd با پورت یک گیگ از هتزنر المان قابل ارایه هست
از طریق لینک زیر پلن 3 را سفارش دهید و تیکت بزنید تا به صورت درخواستیتون رم 8 بشه
کارت خرید میزبان سرور (https://mizbansv.ir/client/cart.php?gid=10)

- - - Updated - - -

سلام
دوست عزیز قابل ارایه هست اگر خواستین در ارتباط باشید

متاسفانه برخی افراذ با اینکه واضح اعلام کردم در تاپیک بحث نکنند دارند بحث بی مورد میکنند( البته مشکلی نداره فهم و درک خودشون رو به نمایش میگذارند)
عالی، تیکت دادم.
تلگرام دارین ؟

razavihost
November 9th, 2019, 23:13
موفق باشید

از هرکسی توی خصوصی آفر دریافت کردین قطعا تعداد پست هاش زیر 100 تا پسته که نمیتونه الانا آفر بده.
و هرکی هست تازه مدرسش شروع شده و واسه تفریه هنوز داره سرور میفروشه و یه روزی پول تو جیبیش تموم میشه و دیتای شما شیک و مجلسی میره رو هوا.
با آفر زیر درخدمتتون هستم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211663
و یا اگر قیمتش مناسبتون نبود یکی از آفر های بخش فروش رو انختخاب کنید بهتره که در خصوصی آفر دریافت کنید
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=15

sina_lizard
November 10th, 2019, 02:49
عزیزان چرا خودتونو میکشین ؟ با منابع اختصاصی هر چند تا میخوایین من میتونم بهتون ارایه بدم از هتزنر المان

javadezati
November 10th, 2019, 10:16
موفق باشید

سلام
اون چند نفر دارن فیک و اورسل بهتون تقدیم می کنن
باتشکر

- - - Updated - - -

قرار نیست هر کس از خونه مامانش فرار کرده بیاد سرور ارائه بده و قیمت را بشکونه جوری که بازار خراب کن باشه

این تاپیک به عنوان تاپیک بازار خراب کن و ایجاد اختلال در ارائه سرویس های با کیفیت گزارش شد

سلام
همکار عزیز من که دیگه خیلی کم میام اینجا از این وضعیت اینجا خسته شدم قیمتها رو می بینم آفرها رو می بینم خدا شاهده تو دلم فحش میدم
هی میگم جمعش کنم برم بعد دلم به حال 10 سال فعالیتم کباب میشه...چی بگم
در حال حاضر این انجمن بی در و پیکر هست برو تا آخر صحبتم
باتشکر

- - - Updated - - -

عزیزان چرا خودتونو میکشین ؟ با منابع اختصاصی هر چند تا میخوایین من میتونم بهتون ارایه بدم از هتزنر المان

سلام
مدیران عزیز که کلا دیگه غیبت دارین ایشون به چه حقی با این تعداد پست سرور میفروشن زحمت نکشیدن قوانین سایت بخونن
تا بود و سختگیری برای ما بود ؟
بن بودنها با دلیلهای جزئی برای ما بود؟
پست تکراری و پاک شدن برای ما بود؟
سرور وارز ممنوع برای ما بود؟
فروش وی پی ان برای ما ممنوع بود؟
حذف پستهای فروش برای ما بود ؟
الانم احتمالا تشریف بیارین اخطار بدین به من یا بن کنید و همین پستها رو پاک کنید...
باتشکر

sina_lizard
November 10th, 2019, 10:44
سلام
اولین بارمه میبینم یکی پست میزاره از پست خودشم تشکر میکنه o:-)
خب چه ربطی به تعداد پست داره ؟ ایشون سرور خواستن منم دیدم شما عزیزان دو برابر هزینه سرور سود میکشین روش . من راضی شدم به ۱۰-۲۰تومن سود ماهانه همه اومدن نوشتن امکان نداره و فلان اگر بود ما ۱۰ تا۱۰ تا میخریدیم
پس چرا وقتی من مینوسیم میتونم ارایه کنم هیچ کس ادامه نمیده؟
زیاد جو گیر نباشیم

Sajad.Parsa
November 10th, 2019, 10:44
سی پی یو 8 هسته واقعی

رم 16 گیگابایت DDR4 320Mhz

هارد 240GB nvme intel

پورت 2 گیگابیت فول دوپلکس اختصاصی

مجهز به فایروال اختصاصی

قابل ارائه از دیتاسنتر مایکروسافت / آمریکا - او وی اچ فرانسه و کانادا

آپتایم 100% ( + قرارداد شرکتی تضمین در صورتی که 5 دقیقه از طرف دیتاسنتر قطع بشه شبکه 10 میلیون تومان خسارت دریافت کنید )

ماهانه 75000 تومان

این آفر مخصوص شماست در صورتی که مارو قابل دونستین بفرمایید براتون سرویس اختصاصی رو ایجاد کنیم

اعتبار ما افتخار ماست

https://radzad.com/media/k2/items/cache/ee68a9df1200997b07be8fb0bbdb9f29_L.jpg

+ از هر جایی سرویس نگیرید چون معمولا جاهایی که مشتری میخواد قیمت رو تعیین کنه در مقابل نباید انتظار داشته باشه کیفیت دریافت کنه با قیمتی شما فرمودید رم 2 گیگ بهتون ارائه میشه 8 گیگ نمایشی ...

sina_lizard
November 10th, 2019, 10:49
سی پی یو 8 هسته واقعی

هارد 240GB nvme intel

مجهز به فایروال اختصاصی

آپتایم 100% ( + قرارداد شرکتی تضمین در صورتی که 5 دقیقه از طرف دیتاسنتر قطع بشه شبکه 10 میلیون تومان خسارت دریافت کنید )

ماهانه 75000 تومان

این آفر مخصوص شماست در صورتی که مارو قابل دونستین بفرمایید براتون سرویس اختصاصی رو ایجاد کنیم

اعتبار ما افتخار ماست

+ از هر جایی سرویس نگیرید چون معمولا جاهایی که مشتری میخواد قیمت رو تعیین کنه در مقابل نباید انتظار داشته باشه کیفیت دریافت کنه با قیمتی شما فرمودید رم 2 گیگ بهتون ارائه میشه 8 گیگ نمایشی ...
شما دیگه اخرشی خخخ
افتخار شما اعتبار شماس ؟ :-o
اگر نماد اعتماد دارین بنده خریدارم از این سرور اختصاصیتون ;)

javadezati
November 10th, 2019, 10:52
سلام
خب چه ربطی به تعداد پست داره ؟ ایشون سرور خواستن منم دیدم شما عزیزان دو برابر هزینه سرور سود میکشین روش . من راضی شدم به ۱۰-۲۰تومن سود ماهانه همه اومدن نوشتن امکان نداره و فلان اگر بود ما ۱۰ تا۱۰ تا میخریدیم
زیاد جو گیر نباشیم

قوانین سایت رو بخونید حق ندارید زیر 100 پست سرور بفروشید
باتشکر

- - - Updated - - -

سی پی یو 8 هسته واقعی

هارد 240GB nvme intel

مجهز به فایروال اختصاصی

ماهانه 75000 تومان

اعتبار ما افتخار ماست

قوانین سایت رو بخونید حق ندارید زیر 100 پست سرور بفروشید
باتشکر

mehrzad_1
November 10th, 2019, 11:44
فکر کنم مسخره بازیه
دیگه باید انجمن را گل بگیرن
اقا اگر اینجوریه من سرور با 32 گیگ رم اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان می دم
کسی خواست بیاد پیغام خصوصی بده
یه نفر یه یوزر ساخته امده تاپیک درخواست زده، خودش به خودش آفر می ده که موجوده !!
عقل آدمیزاد کجا رفته؟

1eng.ir
November 10th, 2019, 14:26
کسخل خونست؟

web_master
November 10th, 2019, 14:56
سلام
زیاد جو گیر نباشیم

یعنی شما 20 تومن هم سود میکنی روی این سرور با با 75 تومن هزینه ؟ هزینه خام سرور 55 تومن در ماه در میاد برات ؟
کاری ندارم تو هویز دامنه اسم مهدی نقی پور خورده ولی ایمیل Siinaa.nggg@gmail.com هست. حتما دوست داشتی اینطوری بنویسی یا اینکه این هندل و ایمیل هیچ سابقه خاصی تو نت نداره
ولی حداقل ایمیل پشتیبانی که پایین سایت زدی رو درست کن
info@mizbansv.com
دامنه شما ir هست. کام رو اصلا ثبت نکردی ازاده
https://who.is/whois/mizbansv.com
شما که دلار اینقدر برات ارزون در میاد اینم باید 30 تومن بیفته نهایتا برات ثبتش کن ایمیل کاربران به ناکجا اباد نره

sina_lizard
November 10th, 2019, 16:40
یعنی شما 20 تومن هم سود میکنی روی این سرور با با 75 تومن هزینه ؟ هزینه خام سرور 55 تومن در ماه در میاد برات ؟
کاری ندارم تو هویز دامنه اسم مهدی نقی پور خورده ولی ایمیل Siinaa.nggg@gmail.com هست. حتما دوست داشتی اینطوری بنویسی یا اینکه این هندل و ایمیل هیچ سابقه خاصی تو نت نداره
ولی حداقل ایمیل پشتیبانی که پایین سایت زدی رو درست کن
info@mizbansv.com
دامنه شما ir هست. کام رو اصلا ثبت نکردی ازاده
https://who.is/whois/mizbansv.com
شما که دلار اینقدر برات ارزون در میاد اینم باید 30 تومن بیفته نهایتا برات ثبتش کن ایمیل کاربران به ناکجا اباد نره
عزیز دل شما به دامنه چه کار داری شما میگی نمیشه این قیمت سرور
من میگم عدد بگین پرداخت کنید تحویل بگیرید با نماد اعتماد ;)
دیگه بحثی باقی هست ؟

almandata
November 10th, 2019, 21:16
دیگه بحثی باقی هست ؟
کاری به حرف شما ندارم
این انجمن بی در و پیکر شده هم شکی نیست (البته بنده از مدیران بخاطر پیگیری نکردن شکایت کردم)

راجب اینکه اعتماد و تایید صحبت هاتون بر پایه نماد قرار میدین بهتون پیشنهاد میکنم عکس زیر رو مشاهده کنید

http://s7.picofile.com/file/8377825800/154.jpg

sina_lizard
November 10th, 2019, 21:26
کاری به حرف شما ندارم
این انجمن بی در و پیکر شده هم شکی نیست (البته بنده از مدیران بخاطر پیگیری نکردن شکایت کردم)

راجب اینکه اعتماد و تایید صحبت هاتون بر پایه نماد قرار میدین بهتون پیشنهاد میکنم عکس زیر رو مشاهده کنید

http://s7.picofile.com/file/8377825800/154.jpg
:| واقعا دور از انتظار بود :|

Mehran18
November 11th, 2019, 15:16

ممنون از مثالتون

متاسفانه زمینه ای شکل گرفته توی بازار ما که بعضی مثلا همکار با سابقه ی زیر 1 سال حتی، با اورسل به شدت بالا میان همچین قیمت هایی رو به مشتری های عزیز اراعه میکنن

فرضا روی سرور رم 32 که با 32 آی پی از ارزونترین و تقریبا کم کیفت ترین دیتاسنتر ماهانه میشه حدود 1ملیون تومن تهیه میکنن، و 32 سرور میفروشن با رم های 10 گیگ :)

خدارو شکرررررررر

- - - Updated - - -

مشتری که دنبال اورسل نباشه و کیفیت براش مهم باشه میدونه کجا سرویس بگیره،
خدارو شکر همکارانتی هستند هنوز که روی سرور رم 16 ، 64 گیگ به مشتری میدن و پشتیبانی در حد پولی که دریافت میکنن

- - - Updated - - -

سلام
زیاد جو گیر نباشیم

تازه سود هم میکنی؟؟؟؟؟؟؟ :|

web_master
November 11th, 2019, 23:34
دیگه بحثی باقی هست ؟

بحث سر اینکه کسی ارایه میده یا نه نیست ! شما تاپیک بزن بگو سرور اورسل میخوام 50 تومن ببین چه افرهای رنگارنگی میاد برات
بحث سر اینه که با این قیمت فقط اورسل و بی کیفیتی و تاپیک شکایت فردا روز هست !
شما اونقدر برای کسب و کار و سایتت ارزش قائل نیستی که دومینی که تمدید نشده و ایمیلش هنوز تو فوتر سایتت به عنوان پشتیبانی قید شده رو با وجود گزارش تغییر بدی اونوقت توقع داری باور کنیم با این قیمت منابع اختصاصی میدی و برای مشتری ارزش قائل هستی !

parsvia
November 12th, 2019, 14:00
واقعا چند روزه فکرم درگیر این تاپیکه!

چی میشه که بعضی افراد اینجوری قیمت میشکنن؟ البته شما هیچوقت از یک همکار با سابقه و یک شرکت معتبر این موارد رو نمی بینی
اما مگه شما هدفتوت کسب درآمد و پیشبرد کسب و کارتون نیست؟ یا اومدید چند ماه کار کنید و برید؟

شما هزینه تیم پشتیبانی وقت خودت سخت افزار هایی که خرید یا اجاره کردید رو حساب کنی و گرونی های فعلی حتی قیمت های معمولی هم سود دهی خوبی ندارن چه برسه به اینکه 8 گیگ رم رو بدید 80 تومن!
البته شکی نیست که همچین تعرفه هایی یعنی اورسل...

sina_lizard
November 12th, 2019, 14:29
واقعا چند روزه فکرم درگیر این تاپیکه!

چی میشه که بعضی افراد اینجوری قیمت میشکنن؟ البته شما هیچوقت از یک همکار با سابقه و یک شرکت معتبر این موارد رو نمی بینی
اما مگه شما هدفتوت کسب درآمد و پیشبرد کسب و کارتون نیست؟ یا اومدید چند ماه کار کنید و برید؟

شما هزینه تیم پشتیبانی وقت خودت سخت افزار هایی که خرید یا اجاره کردید رو حساب کنی و گرونی های فعلی حتی قیمت های معمولی هم سود دهی خوبی ندارن چه برسه به اینکه 8 گیگ رم رو بدید 80 تومن!
البته شکی نیست که همچین تعرفه هایی یعنی اورسل...
عزیزان هی من نمیخوام بحث کنم شماها ول نمیکنید
خب چرا باید شما در یک سروری که فقط میخرین تحویل میگیرین و تحویل میدین به مشتری ماهانه 350 هزار تومان بیشتر سود کنید ؟
منظورم این پلن از سایتتون هست
https://saranhosting.com/my/cart.php?gid=3
EX41
Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
incl. Hyper-Threading Technology
RAM32 GB DDR4 RAMHard Drive2 x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space100 GBInclusive Traffic30 TB*
760,000Toman ماهانه + 1,400,000Toman هزینه راه اندازی

همین سرور رو بدون هزینه راه اندازی توی همین تاپیک با پنل خوده هتزنر من بهتون 500 هزار تومان ماهانه (50 هزار تومان هم سود میکنم) و بدون هزینه راه اندازی تحویل میدم دیگه از خود هتزنر پنل میگیرین بازم بگین اورسل ؟ چون اینو نگین چی بگین ؟ البته من منظورم همه همکارا نیستن فقط تعداد کمی از همکارا هستن
مرد نیست هر کی از حرفش فرار کنه
این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
مگه شما وقتی سرور رو از هتزنر میخرین و به مشتری تحویل میدین چه کار اضافی میکنید که اینقدر میکشین روش ؟ یدونه مجازی سازی یعنی اینقدر میشه ؟ 1 و نیم هزینه راه اندازی و ماهانه 300 تومن بیشتر سود ؟ این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست

mohsen8s
November 12th, 2019, 15:59
من تا الان از چند سرویس دهنده با همین قیمت تهییه کردم، همه بدون کوچکترین مشکل و اورسلی در حال کار هستن. پشتیبانی و کیفیتم خوبه
بازم اگه کسی افری که گفتم میتونه ارایه کنه اعلام کنه.

اف تاپیک: دوستانی که دنبال سرویس دهنده های خوب هستن همینجا میتونید پیدا کنید یا پیغام خصوصی بدین تا معرفی کنم از کجا سرویس گرفتم.
( اصلا توجه نکنید یه عده چرت و پرت درباره اورسل و کیفیت پایین میگن، همه اینا بخواطر ناتوانی در جدب مشتری هست. چون توانایی رقابت ندارند سعی در تخریب دیگر سرویس دهندگان دارن)
بازم میگم از همه سرویس دهنده هایی که گرفتم کاملا راًضی هستم

sina_lizard
November 12th, 2019, 17:42
من تا الان از چند سرویس دهنده با همین قیمت تهییه کردم، همه بدون کوچکترین مشکل و اورسلی در حال کار هستن. پشتیبانی و کیفیتم خوبه
بازم اگه کسی افری که گفتم میتونه ارایه کنه اعلام کنه.

هنوز افری که گفتم قابل ارایه هست

sina_lizard
November 12th, 2019, 23:38
هر یورو + مالیاتو چند حساب کردی اخوی حاجی برادر عشقم؟
همین امثال شما ریدن دیگه تو مملکت و ارزو بی همه چیز کردن فکر کردی همه خرن نمیدونن با یوزر فیک خودت زدی تاپیک خودتم درخواست تا طعمه بیابی؟
من گفتم اگه واقعا همینه من 22 تا سرور میخرم کارمم نفوذه یا بماند اگه واقعا هست بسم الله با همین قیمت بده! نیست شروور تحویل نده اون سرور هم محض اطلاعاته عمومیتون و علمی تون دیگه ارایه نمیشه و هرچی هست قدیمیه و کنسلی و اون زمون خودشم فکر کنم با دوتا ای پی دوره بره 39 40 یورو در میومد که اون موقه هم یورور رسیده بود تا 17 15 ما میانگین با ضرر 15 حالا سود طرفو هم ول کنیم که معمولا 2 3 یورو میگیرن برای پشتیبانیو... میکرد ماهی 585 شما یعنی 500 میدین 50 تومنم باز سود!
پیشنهادم بهتره برین اول به فکر یه قالب باشین و قالب نال وهاب هاستینگو نزارین عین کارمندان بیسواد برنامه نویس کشور! لابد سوادتونم در حد همینه که نتونسین یه قالب واس خودتون کد بزنید وای به حال پشتیبانیو کارا فنی که یقینن سواد رسیدگی و حل مشکلات فنیم ندارین!
به نماد ملتم نپرید نماد خودتون ادرسش مشکلاتی داره با همچین ادرسی که ثبت کردین فکر نکنم وجود خارجی د اشته باشه!

آدرس :
آذربایجان شرقی تبریز بخش مرکزی ، شهر تبریز، آخونی ، خیابان شهیددخلی ، خیابان شهید شریفی ، پلاک 0 ، طبقه زیر زمین ( منفی یک ) - چهار راه اخونی خیابان شهید شریفی رو به روی مدرسه سید ال

https://trustseal.enamad.ir/Verify.aspx?id=119746&p=UZsw61n90Ed3cUoC
لاقل درست حسابی مسیرتو برو اینجا تو سایتت ادرس دیگه زدی!
https://mizbansv.ir/client/index.php
تبریز کوچه باغ کوی استخر کوچه احمدیان پلاک 2
دو ادرس متفاوت با یه خط شماره و کد پستی؟!
شایدم ما زود قضاوتت کردیم من دیدنیامو دیدم دیگه بقیه بقیه دانن

- - - Updated - - -

عزیزم چرا وقتی به فرض چیپسی که کارخونه میده 5تومن یکی باید 2 تومن بده بعدم بگه سودم روش 500 هست! شما لابد خودتونید (یوزر فیک) دارین این جو مشتریو درست میکنید رم اختصاصی هشت با یورو برین خودتون حساب کنید میکنه 100 تا 160 170 بدون هنوز هزینه لایسنسا دیگه و....
من نمیدونم چرا شماها خودتونو زدین به نفهمی ؟ از خرید و فروش هیچی حالیتون نیست ؟ شما نفهمیدین تا الان که چیزیو تعدا بالا بخرین ارزون میشه ؟ شماها تا این سن نفهمیدین راه هایی هست همون چیزو ارزون تر خرید ؟ عجب گیری کردیم بابا چرا نمیفهمین ؟ دیگه به معامله حضوری چی میگین ؟ هر کسی میخواد من با پسر داییم تو تهران هماهنگ کنم و خودمم تبریز قیمت هایی که گفتم از هتزنر ارایه میکنم دیگه اینو چی میگین ؟ باو شما عادت کردین به تیغ کردن
البته عادت نکردینا فقط منظورم خود شماس که ابلهانه خرید و فروش میکنید چطور ؟ مثال میزنم
با سایت های ثبت سفارش سفارش میدین تا براتون پرداخت ریالیتون رو دلاری کنن یکم اونجا میاد رو سرور
یکم دندون گرد هستی
یکم نمیفهمی چیو کجا میخرن میزبان سرور الان ۱۸ سرور اختصاصی تمدید نشده توسط مشتری داره ک برای راه اندازی مجدد هزینه راه اندازی نمیگیرن
بعضی ای پی های بعضی کشور ها هست با اون ای پی ها وارد سایت هتزنر بشین تخفیف های زیادی برای اون کشور ها اختصاص داده شده اونم بصورت دائمی
بله مثل شما ماهم ابلهانه خرید میکردیم نمیصرفید
چه اصراری دارین بحث کنید در حالی که هیچی حالیتون نیست ؟
این سایت ادمین داره همه ای پی ها هم برای ادمین قابل نمایشه البته نمیفهمین که اگر یوزر خود من بود که تا الان بن بودم
برای ادرس سایت هم باز نمیفهمین دیگه هر شرکتی هر مغازه ای اسباب کشی میکنه به جای دیگه ای و نماد اعتماد هم قابل ویرایش نیست نمیدونم شما چطور سرور اداره میکنید

Mehran18
November 13th, 2019, 02:24
من نمیدونم چرا شماها خودتونو زدین به نفهمی ؟ از خرید و فروش هیچی حالیتون نیست ؟ شما نفهمیدین تا الان که چیزیو تعدا بالا بخرین ارزون میشه ؟ شماها تا این سن نفهمیدین راه هایی هست همون چیزو ارزون تر خرید ؟ عجب گیری کردیم بابا چرا نمیفهمین ؟ دیگه به معامله حضوری چی میگین ؟ هر کسی میخواد من با پسر داییم تو تهران هماهنگ کنم و خودمم تبریز قیمت هایی که گفتم از هتزنر ارایه میکنم دیگه اینو چی میگین ؟ باو شما عادت کردین به تیغ کردن
البته عادت نکردینا فقط منظورم خود شماس که ابلهانه خرید و فروش میکنید چطور ؟ مثال میزنم
با سایت های ثبت سفارش سفارش میدین تا براتون پرداخت ریالیتون رو دلاری کنن یکم اونجا میاد رو سرور
یکم دندون گرد هستی
یکم نمیفهمی چیو کجا میخرن میزبان سرور الان ۱۸ سرور اختصاصی تمدید نشده توسط مشتری داره ک برای راه اندازی مجدد هزینه راه اندازی نمیگیرن
بعضی ای پی های بعضی کشور ها هست با اون ای پی ها وارد سایت هتزنر بشین تخفیف های زیادی برای اون کشور ها اختصاص داده شده اونم بصورت دائمی
بله مثل شما ماهم ابلهانه خرید میکردیم نمیصرفید
چه اصراری دارین بحث کنید در حالی که هیچی حالیتون نیست ؟
این سایت ادمین داره همه ای پی ها هم برای ادمین قابل نمایشه البته نمیفهمین که اگر یوزر خود من بود که تا الان بن بودم
برای ادرس سایت هم باز نمیفهمین دیگه هر شرکتی هر مغازه ای اسباب کشی میکنه به جای دیگه ای و نماد اعتماد هم قابل ویرایش نیست نمیدونم شما چطور سرور اداره میکنید

دیتاسنتر سرور آمریکارو اعلام کنید؛ لطفا لینک صفحه رسمی خود دیتاسنتر برای پلن 4 سرور اختصاصی که توی سایتتون هست را ارسال کنید
ممنون

sina_lizard
November 13th, 2019, 07:34
سلام قیمت های سایت قدیمی هست با قیمت هایی که در این تاپیک گفتم سرور قابل ارایه هست و پلن های امریکا برای دیتا شاک بودن

parsvia
November 13th, 2019, 10:28
عزیزان هی من نمیخوام بحث کنم شماها ول نمیکنید
خب چرا باید شما در یک سروری که فقط میخرین تحویل میگیرین و تحویل میدین به مشتری ماهانه 350 هزار تومان بیشتر سود کنید ؟
منظورم این پلن از سایتتون هست
https://saranhosting.com/my/cart.php?gid=3
EX41
Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
incl. Hyper-Threading Technology
RAM32 GB DDR4 RAMHard Drive2 x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space100 GBInclusive Traffic30 TB*
760,000Toman ماهانه + 1,400,000Toman هزینه راه اندازی

همین سرور رو بدون هزینه راه اندازی توی همین تاپیک با پنل خوده هتزنر من بهتون 500 هزار تومان ماهانه (50 هزار تومان هم سود میکنم) و بدون هزینه راه اندازی تحویل میدم دیگه از خود هتزنر پنل میگیرین بازم بگین اورسل ؟ چون اینو نگین چی بگین ؟ البته من منظورم همه همکارا نیستن فقط تعداد کمی از همکارا هستن
مرد نیست هر کی از حرفش فرار کنه
این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست
مگه شما وقتی سرور رو از هتزنر میخرین و به مشتری تحویل میدین چه کار اضافی میکنید که اینقدر میکشین روش ؟ یدونه مجازی سازی یعنی اینقدر میشه ؟ 1 و نیم هزینه راه اندازی و ماهانه 300 تومن بیشتر سود ؟ این اسمش کسب و کار نیست تیغ زدن مردم هست

مهندس اول اینکه جوش نیار
دوم اینکه سرور ها مدیریت شده هستند که با این قیمت ارائه میشن
فقط تحویل سرور نیست
این سرویس برای شرکت های هاستینگ و مدیران وب سایت هستش که اطلاعی از مدیریت و کانفیگ سرور ندارن
ما به صورت کامل مدیریت و کانفیگ می کنیم
واسه نمونه هم می تونید تعرفه های ایران سرور با همین خدمات رو ببینید
البته پلنی که اینجا قرار دادید دیگه ارائه نمیشه پلن های جدید که در حال آماده سازی هست با توجه به خدماتی که اضافه کردیم تعرفه بیشتری دارن :)

mohsen8s
November 13th, 2019, 20:49
هنوز افری که گفتم قابل ارایه هست
مرسی لطفا خصوصی رو چک کنید. تلگرام دارین ؟

bepad
November 14th, 2019, 10:01
باسلام

دوست عزیز شما میتوانید سرور های مورد نظر خود را با آفر از طریق لینک زیر تهیه نمائید.

https://www.hostnetwork.ir/landingvps

موفق باشید