توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بهینه سازی 5 سایت
omidmusic
November 4th, 2019, 12:26
با سلام وقت بخیر پنج تا سایت دارم خبر خوان وبلاگ که نیاز به سئو و ایندکس سریع مطالب دارم سای ها اتوماتیک مطالب میزاره سه هفته ای است بارگزاری شده بابت این پنج سایت مبلغ پیشنهادی و تضمینی داده شود لطفا توجه سئو کلی نمیخوام فقط سئو مطالب سریع ایندکس بشن نقشه سایت بهینه بشه ولینک های داخلی ....
به علت مشکل مالی دارم مبلغ کمتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت یا در عوض بنر یا لینک در هر پنج سایت قرار خواهد گرفت
قیمت پیشنهادی رو توی خصوصی اعلام کنیدبرام با تشکر
hamra
November 4th, 2019, 13:11
سلام
ادرس وبسایت ها رو لطفا ارسال بفرمایید جهت برسی
omidmusic
December 6th, 2019, 17:24
کسی نیست ؟؟
:Hamed:
December 6th, 2019, 17:32
سلام وقت بخیر.
آدرس سایت را جهت بررسی ارسال کنید.
با احترام.
omidmusic
December 8th, 2019, 13:36
ادرس سایتاتو بده بینم اگه بدرد بخور بود شاید با یه مبلغی یا یه جوری توافقی شد
ارسال شد
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
آدرس سایت را جهت بررسی ارسال کنید.
با احترام.
ارسال شد.
AMIB
December 11th, 2019, 17:16
سایتهایی که با ربات محتوای آنها پر شود، توسط گوگل خیلی راحتتر از قبل شناسایی میشوند و دیر یا زود( یا همین الان ) از گوگل حذف خواهند شد
satiran
December 12th, 2019, 18:41
چهت بررسی ادرس سایت ها را واسم ارسال کنید البته اینم مد نظر داشته باشید مطالب شما اختصاصی نیستن و گوگل هم این روز ها از همیشه باهوش تر
starting
December 12th, 2019, 19:49
درود
قابل انجام هست
ابتدا انجام میشه و بعد هزینه میگیرم
چهت بررسی ادرس سایت ها را واسم ارسال کنید البته اینم مد نظر داشته باشید مطالب شما اختصاصی نیستن و گوگل هم این روز ها از همیشه باهوش تر
با سلام ارسال شد .
sina_lizard
December 13th, 2019, 10:07
با سلام
اگر همچنان حل نشده
ادرس وب سایت هارو بفرستین
omidmusic
March 24th, 2020, 11:55
با سلام مجدد کسی است اعلام کنه
Asena
March 24th, 2020, 14:08
با سلام مجدد کسی است اعلام کنه
سلام عزیز , در خدمتیم , تلگرام پیام ارسال کنید @AsenaMarketOnline در امضا هم موجوده
Web-Hosting
March 24th, 2020, 15:01
سلام
سایت هایی که با ربات بالا میاد خیلی زود شناسایی میشه
خود سیستم رباط باید بهینه باشه و مطالب رو تغییر بده و پست کنه
آدرس وب هارو پ.خ کنید
asemankafinet
March 27th, 2020, 19:10
شما کصنمکه بیسوادین وگرنه فرق تگ نافالو رو می دونستین عین کشه تومبون هی یوزر نمیساختین اینجا بدبخت اونیکه به شما هزینه داده تا بهینه شه سایتش
سلام من متوجه منظور شما نشدم ؟من درخواست بهینه سازی دادم چون خودم تخصص ندارم . من سایتم علمی هست و کارم فقط پژوهشه.من متوجه منظورتون نشدم .گفتین یوزر ساختین ؟