ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد پلاگین whmcs

hamed9292
October 26th, 2019, 00:49
سلام دوستان . اقا من هرجا دنبال یک پلاگینی برای سیستم whmcs که وقتی یک مشتری تیکتی ارسال میکنه به شماره تلفن مدیر اون بخش اطلاع داده بشه از طریق یک پیامک که به عنوان مثال فلان مشتری با فلان نام کاربری یک تیکت جدید به فلان بخش ارسال کرده . همین ! که فقط متوجه بشیم از طریق پیامک به مدیر اون بخش که تیکت جدید ارسال شده این مورد رو کسی میشه بهم معرفی کنه خیلی درگیرشم هرجا گشتم نبود برعکس این بوده ...متشکرم

Farzad90
October 26th, 2019, 11:15
سلام
فکر میکنم ماژول سایت ملی پیامک بود اگر اشتباه نکنم
می شد تعداد مدیر هارو معلوم کرد و به مدیر ارسال کنه
ولی بازم خودتون بررسی کنید.

gharibion
October 26th, 2019, 15:17
سلام دوستان . اقا من هرجا دنبال یک پلاگینی برای سیستم whmcs که وقتی یک مشتری تیکتی ارسال میکنه به شماره تلفن مدیر اون بخش اطلاع داده بشه از طریق یک پیامک که به عنوان مثال فلان مشتری با فلان نام کاربری یک تیکت جدید به فلان بخش ارسال کرده . همین ! که فقط متوجه بشیم از طریق پیامک به مدیر اون بخش که تیکت جدید ارسال شده این مورد رو کسی میشه بهم معرفی کنه خیلی درگیرشم هرجا گشتم نبود برعکس این بوده ...متشکرم
با سلام
امکان ارائه ماژول به همراه پنل پیامک به جهت این مورد مهیا می باشد .
در صورت نیاز در ارتباط باشید :

https://vatanwebhost.com/fa

hamed9292
October 28th, 2019, 21:59
با سلام
امکان ارائه ماژول به همراه پنل پیامک به جهت این مورد مهیا می باشد .
در صورت نیاز در ارتباط باشید :

https://vatanwebhost.com/fa
میشه هزینه هر 500 پیامک و هزینه خود پنل رو لطف کنید تا بدونم؟ اخه چند سایت دیگه هم توی این عرصه فعالیت میکنم و میخوام ببینم قیمت شما چنده؟

- - - Updated - - -

سلام
فکر میکنم ماژول سایت ملی پیامک بود اگر اشتباه نکنم
می شد تعداد مدیر هارو معلوم کرد و به مدیر ارسال کنه
ولی بازم خودتون بررسی کنید.
بله ممنونم بابت راهنماییتون

gharibion
October 28th, 2019, 22:39
میشه هزینه هر 500 پیامک و هزینه خود پنل رو لطف کنید تا بدونم؟ اخه چند سایت دیگه هم توی این عرصه فعالیت میکنم و میخوام ببینم قیمت شما چنده؟

- - - Updated - - -

بله ممنونم بابت راهنماییتون

هزینه پنل رایگان ، هزینه پیامک ها نیز باتوجه به سرشماره آن متفاوت می باشد .

hamed9292
October 29th, 2019, 00:33
هزینه پنل رایگان ، هزینه پیامک ها نیز باتوجه به سرشماره آن متفاوت می باشد .
ببخشیدا اینجا میپرسم اخه میخوام دوستان دیگه هم که این مورد رو میخوان در جریان باشن .
من برای شروع 500 پیامک نیاز دارم .چقدر میشه هزینش ؟
شماره اختصاصی هم لازم ندارم همونطور که گفتم فقط میخوام به مدیران پیام داده بشه نه به مشتریان که مهم باشه برامون . رقم های شماره هم فرقی نمیکنه هرچی ارزون تر بهتر .

gharibion
October 29th, 2019, 00:48
ببخشیدا اینجا میپرسم اخه میخوام دوستان دیگه هم که این مورد رو میخوان در جریان باشن .
من برای شروع 500 پیامک نیاز دارم .چقدر میشه هزینش ؟
شماره اختصاصی هم لازم ندارم همونطور که گفتم فقط میخوام به مدیران پیام داده بشه نه به مشتریان که مهم باشه برامون . رقم های شماره هم فرقی نمیکنه هرچی ارزون تر بهتر .

هر سرشماره ای هزینه ارسال اش متفاوت است ، شروع و حداقل قیمت ارسال هر پیامک 123.5 ریال

GoldenSource
October 29th, 2019, 18:54

سلام از چه سامانه ای استفاده میکنید ؟
باید در لیست افزونه سامانه پیامکی تود همچین ماژولی باشد.
اگر نیازمند سامانه پیامکی هستید میتوانیم با مبلغ ۲۵ هزار تومان ارائه دهیم و با کمتر هزینه ارسال بهتون ارائه بدیم.