توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل باز نشدن سایت با ***** شکن
domin4u
October 17th, 2019, 13:31
سلام دوستان
مشکل من اینه که سایتم با ف ی لتر شکن (*** ) بالا نمیاد یعنی در حقیقت با آی پی خارج از کشور بالا نمیاد. داخل صفحه نوشته میشه آی پی زیر نامعتبر است
حتی برخی سایتها که برای تست سرعت سایت هستند هم نمی تونن سایت منو باز کنند. حتی سایت GTmetrix.com هم نمی تونه سایتم رو آنالیز کنه.
با پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم گفتن مشکل از طرف ما نیست
دوستان راه حلی به ذهنتون میرسه ؟ میتونید کمکم کنید ؟
BehCharge. com
redbull
October 17th, 2019, 13:41
این آی پی برای شبکه داخلی هست.
اینترنت ملی.اینترانت یه همچین چیزی و فقط از شبکه داخل قابل مشاهده هست.
10.10.34.34
domin4u
October 17th, 2019, 13:42
ممنون از پاسختون. خب من هیچکاری و یا هیچ تغییری روی سایتم ندادم. و خود بخود این مشکل پیش آمده. الان من برای رفع مشکل چیکار کنم؟
این آی پی برای شبکه داخلی هست.
اینترنت ملی.اینترانت یه همچین چیزی و فقط از شبکه داخل قابل مشاهده هست.
10.10.34.34
redbull
October 17th, 2019, 13:46
ممنون از پاسختون. خب من هیچکاری و یا هیچ تغییری روی سایتم ندادم. و خود بخود این مشکل پیش آمده. الان من برای رفع مشکل چیکار کنم؟
ببینید این آی پی رنج پرایوت هست و رزرو شده و فقط برای شبکه داخلی کاربرد دارد یعنی فقط ایران.
مشکل شما از هاستینگ شما هست.
sajadtnt
October 17th, 2019, 18:30
سایتتون فیلـتر شده، البته عجیبه که فقط دسترسی خارج مسدود شده و چطور بصورت کامل فیـلتر نشده؟
http://uupload.ir/files/6byg_screenshot_2019-10-17-17-13-35_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/6byg_screenshot_2019-10-17-17-13-35.jpg)
بهرحال در ساماندهی مشکل رو مطرح کنید شاید اشتباهی رخ داده
vistaix
October 17th, 2019, 18:52
سلام دوستان
مشکل من اینه که سایتم با ف ی لتر شکن (*** ) بالا نمیاد یعنی در حقیقت با آی پی خارج از کشور بالا نمیاد. داخل صفحه نوشته میشه آی پی زیر نامعتبر است
حتی برخی سایتها که برای تست سرعت سایت هستند هم نمی تونن سایت منو باز کنند. حتی سایت GTmetrix.com هم نمی تونه سایتم رو آنالیز کنه.
BehCharge. com
ببخشید اسکریپت سایتتون چی هست؟
NetworkFA
October 17th, 2019, 18:53
وقتی هاست شما داخلی باشد و سایت شما ***** شود چنین حالتی به وجود می آید
taranoome
October 18th, 2019, 02:58
سلام دوستان
BehCharge. com
دقیا همین مشکل رو منم داشتم که فهمیدم سایت ***** شده تازه با خیال راحت داشتم تبلیغات هم میکردم اخرش فهمیدم که سایت رو هنوز نزده *****ش کرده بودن و چون هاست من ایران بوده متوجه نشدم
OMIDTU5
October 18th, 2019, 03:39
10.10.34.34
didn’t send any data.
تست شد بدون وی پی ان از خارج کشور .