با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
آپدیت : برخی از دوستان در پیام خصوصی و یا تیکت پرسیدند که ایا ما نماد اعتماد الکترونیکی نداریم؟ باید عرض کنک که به دلیل اپدیت قالب سایت ، در قالب بارگزاری نشده بود ، ذر حال حاضر در فوتر سایت موجود می باشد و همین جا هم گذاشتم
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش سرور مجازی (https://niracloud.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c/) و سرور اختصاصی (https://niracloud.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%b5%db%8c/) و میزبانی وب (https://niracloud.com/%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%88%d8%a8/) نیز نمایند.
آپدیت 2 : پنل مدیریتی سرورهای مجازی برای همه سفارش های جدید به شکل اتوماتیک و پیشفرض فعال خواهد شد و تا 48 ساعت اینده برای تمامی سرورهای قبلی نیز فعالسازی خواهد شد.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
از تمامی دوستان که در این مدت صبوری کردند صمیمانه سپاسگذاریم. نمونه اسکرین شات از پنل در زیر ضمیمه شده است.
سلام
وقت بخیر
سرویس هاتون در چه زمانی ارائه میشه ؟
او موقعه ها که من گرفتم 3-4 روز شد.
الحمد الله مانیتور میکردیم سرویس و از بس قطعی بود.مانیتورینگ و حذف کردیم.
hpnn.wm
October 16th, 2019, 13:28
سلام ، وقت شما هم بخیر ، بله قبلا به دلیل فراهم نبودن زیرساخت مناسب و مشکلاتی که با دیتاسنتر مخصوصا ecatel داشتیم باعث تحویل زمانبر و قطعی فراوان شده بود. در حال حاضر حدود 4 ماهی می شه که به دیتاسنتر serverius سرورهامون رو منتقل کردیم و از زیرساخت های بروز وی ام ویر یعنی vRealize و ... استفاده می کنیم
در حال حاضر برای تحویل سرورهای لینوکسی حدود 1 دقیقه طول می کشه و برای ویندوزی حدو. 5 الی 10 دقیقه و کاملا هم اتوماتیک هست
mehriz
October 16th, 2019, 14:58
برگشت هزینه به چه شکل میباشد ؟
- - - Updated - - -
پنل هم ارائه میشه ؟
hpnn.wm
October 16th, 2019, 15:09
برگشت هزینه به چه شکل میباشد ؟
با سلام دوست من برگشت هزینه طبق قوانین تا 3 روز قابل انجام هست
در مورد پنل کاربری هم فعلا خیر ولی از اونجایی که در حال راه اندازی سیستمی بجز سیستم موجود در فضای مجازی هست ، برنامه نویسی این موضوع کمی زمانبر می باشد. ولی تلاش بر این است که طی یک هفته اینده راه اندازی شود
MR.S
October 16th, 2019, 21:23
سلام، در رابطه با قیمت در ماه های بعد چه تضمینی وجود داره؟ تضمین میدید که بدون اینکه قیمت دلار افزایش پیدا کنه افزایش قیمت نداشته باشید؟
hpnn.wm
October 16th, 2019, 21:36
دوست من شاید شما باورتون نشه اما در واقعیت خیلی از همکاران خودمون به ما کلی در این مورد مساله درست کردند و افترا زدند. با اینحال باید خدمتتون عرض کنم ما قیمتمون رو یکبار عوض کردیم و اون هم از زمانی بود که دلار به 15000 تومان رسید و هیچ افزایش وجهی بعد از اون نداشتیم حدود 10 ماه یا بیشتر با همین قیمت ها داریم کار می کنیم و افزایش هم نداشتیم . ما قیمت ها رو به شکل پایین ترین حالت ممکن حساب می کنیم که دیگه تخفیف ارائه نشه که بعدا از دوستان گرامی ششرمنده بشیم
soheilsh
October 17th, 2019, 00:08
سلام تلگرام ندارید ؟
AriyaDownload
October 17th, 2019, 00:16
سلام
امکان نصب سیستمعامل هم توسط یوزر هست؟ (من نیاز به دسترسی روت دارم، به این دلیل که میخوام مدیریت سرور یاد بگیرم و شاید نیاز باشه خودم سیستمعامل رو نصب یا تعویض کنم.)
این آفر برای ماه اول هست یا قابلیت تمدید با همین هزینه مقدور هست؟
MR.S
October 17th, 2019, 01:32
الان بیشتر از 3 ساعت شده که سرور سفارش دادیم اما آی پی که تحویل شده پینگ نداره، پشتیبانی هم تعطیله.
hpnn.wm
October 17th, 2019, 10:40
سلام تلگرام ندارید ؟
با سلام متاسفانه در حال حاضر تنها راه ارتباطی ایمیل + تیکت می باشد که سعی ما در پاسخ گویی در سریعترین زمان ممکن می باشد. برای ثبت تیکت نیز نیازی به ثبت نام نیست!
سلام
امکان نصب سیستمعامل هم توسط یوزر هست؟ (من نیاز به دسترسی روت دارم، به این دلیل که میخوام مدیریت سرور یاد بگیرم و شاید نیاز باشه خودم سیستمعامل رو نصب یا تعویض کنم.)
این آفر برای ماه اول هست یا قابلیت تمدید با همین هزینه مقدور هست؟
با سلام
این سرویس ما بر روی زیرساخت های پیشرفته vmware هست و متاسفانه اتصال آن به سیستم مدیریتی ما عملا یا وجود ندارد یا به فروش گذاشته نشده است بنابراین باید از ابتدا نوشته شود.
بیشتر کار های آن انجام شده و تا یک هفته پنل کامل مدیریتی نیز اضافه خواهد شد
بنابراین اگر تا یک هفته نیاز به تغییر یستم عامل و ... داشتید باید تیکت بزنید و بعد از اون دسترسی ها در دست خودتون خواهد بود
الان بیشتر از 3 ساعت شده که سرور سفارش دادیم اما آی پی که تحویل شده پینگ نداره، پشتیبانی هم تعطیله.
با سلام دوست من ما بعد از ساعت 11 عملا پشتیبانیمون محدود به مونیتورینگ و پیگیری مشکلات سرور اصلی می شه.
مشکل ای پی شما هم ظاهرا به دلیل ***** بودن ای پی این اتفاق براتون افتاده . امروز دوستان براتون تعویضش کردند و دوباره اطلاعات رو براتون فرستاند. از بابت این مورد هم ازتون معذرت می خوام
AriyaDownload
October 17th, 2019, 12:18
با سلام
این سرویس ما بر روی زیرساخت های پیشرفته vmware هست و متاسفانه اتصال آن به سیستم مدیریتی ما عملا یا وجود ندارد یا به فروش گذاشته نشده است بنابراین باید از ابتدا نوشته شود.
بنابراین اگر تا یک هفته نیاز به تغییر یستم عامل و ... داشتید باید تیکت بزنید و بعد از اون دسترسی ها در دست خودتون خواهد بود
ممنون از اینکه پاسخ دادید،
این دسترسی که الان در اختیار بنده قرار میدید، چه نوع سطح دسترسی هست؟
دسترسی ssh هم داریم؟
hpnn.wm
October 17th, 2019, 12:42
ممنون از اینکه پاسخ دادید،
این دسترسی که الان در اختیار بنده قرار میدید، چه نوع سطح دسترسی هست؟
دسترسی ssh هم داریم؟
با سلام
دوست من سرورهای لینوکسی تماما با دسترسی ssh ارائه می گردند
MR.S
October 17th, 2019, 14:42
با سلام متاسفانه در حال حاضر تنها راه ارتباطی ایمیل + تیکت می باشد که سعی ما در پاسخ گویی در سریعترین زمان ممکن می باشد. برای ثبت تیکت نیز نیازی به ثبت نام نیست!
با سلام
با سلام دوست من ما بعد از ساعت 11 عملا پشتیبانیمون محدود به مونیتورینگ و پیگیری مشکلات سرور اصلی می شه.
مشکل ای پی شما هم ظاهرا به دلیل ***** بودن ای پی این اتفاق براتون افتاده . امروز دوستان براتون تعویضش کردند و دوباره اطلاعات رو براتون فرستاند. از بابت این مورد هم ازتون معذرت می خوام
تعویض شد، اما به جای لوکیشن هلند انگلیس دادین!
MR.S
October 17th, 2019, 16:37
دوست عزیز گفتین بعد از ساعت 11 شب پشتیبانی ندارین گفتیم باشه اشکالی نداره، الان که دیگه روزه 3 ساعته تیکت زدیم کسی جواب نمیده!
hpnn.wm
October 17th, 2019, 20:34
دوست عزیز گفتین بعد از ساعت 11 شب پشتیبانی ندارین گفتیم باشه اشکالی نداره، الان که دیگه روزه 3 ساعته تیکت زدیم کسی جواب نمیده!
با سلام خدمت شما دوست گرامی ، دوست من تمامی سرور های ما برای خودمون هست و اجاره ای نیست و به اصطلاح سخت افزار خودمون رو کلو کردیم.
ای پی ها هم از دوستان ایرانی مانند اقای فدایی لیز و اجاره شده است. لوکیشن در ای پی به همین دلیل انگلیس نشون داده می شه البته تغییرات لازم در حال انجام هست و بزودی به هلند تغییر خواهد کرد.
ولی به شما اطلمینان داده می شه که سرور در هلند است
- - - Updated - - -
در مورد پاسخ گویی هم بعضی از موارد مرتبط با افراد دیگری هستند که یا در جریان انجام کارها هستند و یا اگر فنی باشه صرفا اون دوستان می تونند کار شما رو انجام بدند
باید توجه داشته باشید که اینجا تعداد مشتریان زیادی وجود داره که باید پاسخ گویی بشن و این دوستان ممکن هست کمی زمان ببرد تا بتونند پاسخ شما رو بدند.در ضمن با توجه به قوانین و مقررات ما سعی بر این هست که در سریعترین زمان پاسخ گویی بشه، پاسخ گویی در طی یک ساعت عملا بعضا ممکن نیست
ali1232
October 18th, 2019, 16:53
سلام وقت بخیر
یک سفارش ثبت شد منتظرم تحویل هستیم:)
hpnn.wm
October 18th, 2019, 17:01
با سلام ، تحویل کاملا اتوماتیک هست و اطلاعات بزودی برای شما ارسال خواهد شد.
sepehrmj
October 20th, 2019, 02:16
سلام موجود دارید ؟
hpnn.wm
October 20th, 2019, 13:30
سلام موجود دارید ؟
با سلام
بله دوست من موجود هست.
mehriz
October 20th, 2019, 14:07
درود
یکی سفارش دادیم.
ببینیم مثل اون وقتا هستند یا به قول خودشون بهتر شدند
فاکتور #2948
---
تحویلم آنی نبود ها !!
sepehrmj
October 20th, 2019, 14:55
علت اینکه اینقدر ارزون میدید چیه ؟
hpnn.wm
October 20th, 2019, 15:08
درود
یکی سفارش دادیم.
ببینیم مثل اون وقتا هستند یا به قول خودشون بهتر شدند
فاکتور #2948
---
تحویلم آنی نبود ها !!
دوست من مگر اینکه از امریکا سفارش داده باشید. در غیراینصورت تمامی سفارشات تحویل اتوماتیک هست (نه انی) و البته تحویل هم داده شده است. دلیل اینکه امریکا تحویل اتوماتیک نیست هم به این خاطر هست که به دلیل دوری و مسافت امکان مجتمع کردن با کشور های اروپایی نبود برای همین باید زیرساخت جداگانه ای می داشت که در حال حاضر روی این مورد داریم کار می کنیم
- - - Updated - - -
علت اینکه اینقدر ارزون میدید چیه ؟
دلیل خاصی نداره ، عموما ما به سیاق قبل محاسبه می کنیم یعنی خر چقدر که هزینه کنیم ، کمی روش سود می اییم و سپس به فروش / اجاره کی گذاریم
mehriz
October 20th, 2019, 15:55
دوست من مگر اینکه از امریکا سفارش داده باشید. در غیراینصورت تمامی سفارشات تحویل اتوماتیک هست (نه انی) و البته تحویل هم داده شده است. دلیل اینکه امریکا تحویل اتوماتیک نیست هم به این خاطر هست که به دلیل دوری و مسافت امکان مجتمع کردن با کشور های اروپایی نبود برای همین باید زیرساخت جداگانه ای می داشت که در حال حاضر روی این مورد داریم کار می کنیم
- - -
سرویس المان سفارش داده شده است
سفارش ما را چرا حذف کردید ؟
مجدد خودتون ثبت سفارش کردید ؟
هلند زودتر میتونی تحویل بدید مشکلی نداره.برای نصب دایرکت ادمین میخوام...
sepehrmj
October 20th, 2019, 16:04
هزینه اشتراک دایرکت ادمین چنده ؟
hpnn.wm
October 20th, 2019, 17:12
دقیقا نمی دونیم چرا ولی ظاهرا سیستم مدیریت کابرانمون whmcs به مشکل برخورده برای همین یکبار حذف و دوباره ثبت سفارش کردیم
لطفا در طی تیکت بفرمایید که امکان ارائه از هلند نیز وجود دارد تا ما کار های لازم رو انجام بدیم
- - - Updated - - -
هزینه اشتراک دایرکت ادمین چنده ؟
تا جایی که من می دونم حدود 20 هزار تومان خواهد بود
- - - Updated - - -
مشکل قسمت مدیریت کاربران که مرتبط به شما بود نیز برطرف شد.
در حال حاضر دوباره براتون سرویس ثبت شد و بزودی اطلاعات براتون ارسال می شود
hpnn.wm
October 23rd, 2019, 21:41
برخی از دوستان در پیام خصوصی و یا تیکت پرسیدند که ایا ما نماد اعتماد الکترونیکی نداریم؟ باید عرض کنک که به دلیل اپدیت قالب سایت ، در قالب بارگزاری نشده بود ، ذر حال حاضر در فوتر سایت موجود می باشد و همین جا در ابتدای پست هم گذاشتم
seoman
October 24th, 2019, 12:44
سلام
ما برای خرید تماس گرفتیم ، کسی پاسخگو نبود
هارد هاتون ssd نیست؟ چون نوشتین تبدیل به ssd
hpnn.wm
October 24th, 2019, 12:47
سلام
ما برای خرید تماس گرفتیم ، کسی پاسخگو نبود
هارد هاتون ssd نیست؟ چون نوشتین تبدیل به ssd
در حال حاضر تنها راه ارتباطی صرفا تیکت می باشد. و پاسخ گویی به چنین سوالاتی عموما در کمتر از 1 ساعت انجام می شود.
در مورد ssd در صورت تمایل به خرید باید تیک ssd رو در حین خرید بزنید. ما انتخاب رو برای همه ازاد گذاشتیم . با توجه به اینکه ssd کمی گرونتر از حالت نرمال هست، برای همین منظور ارائه ssd دلخواه هست و اگر فردی نیاز به ssd داشته باشد با درخواست هارد ssd در حین خرید و پرداخت هزینه بیشتر هارد ssd تقدیمشون می شه
- - - Updated - - -
در این تاپیک هم به وضوح نوشته شده است که "قابلیت ارائه SSD" وجود دارد. نه اینکه به شکل پیشفرض SSD ارائه خواهد شد
shafaghi99
October 25th, 2019, 00:48
سلام مشکلی با راه اندازیییی وییییی پیییی ان روی سرور هلند نیست؟
hpnn.wm
October 25th, 2019, 11:04
سلام مشکلی با راه اندازیییی وییییی پیییی ان روی سرور هلند نیست؟
با سلام
خیر دوست من مشکلی نخواهد داشت!
MR.S
October 26th, 2019, 22:40
آقا حداقل هر چند ساعت یه بار این تیکتهارو چک کنید، دو ساعته منتظر یه ریست ساده ایم...
hpnn.wm
October 26th, 2019, 23:29
با سلام
دوست من بزودی پنل سرویس راه اندازی خواهد شد و دیگر مجبور به انتظار برای کارهایی که واقعا نیاز به انتظار ندارند نخواهید بود
کومه ای بارا
October 28th, 2019, 20:30
سلام
اکثر شرکتهایی که وی پی اس میفروشند آی پی اختصاصی میدهند . این آی پی عمومی که شما نوشتید به چه معناست ؟
با تشکر
hpnn.wm
October 28th, 2019, 20:58
دوست من وقتی ما می نوسیم ای پی عمومی منظور ای پی پابلیک هست یعنی از طریق اینترنت قابل دسترس هست
برخی از ای پی ها ، ای پی های خصوصی هستند و از طریق اینترنت قابل دسترس نیست وگرنه به هر وی پی اس یک ای پی اختصاصی و پابلیک ارائه می شود
mehriz
October 29th, 2019, 22:09
چرا vps ما بعضی وقتا در دسترس نیست ؟
C:\Users\Sorat System>ping 50.7.8.111
Pinging 50.7.84.111 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
hpnn.wm
October 29th, 2019, 23:19
چرا vps ما بعضی وقتا در دسترس نیست ؟
C:\Users\Sorat System>ping 50.7.8.111
Pinging 50.7.84.111 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
با سلام
1- بهتون پیشنهاد می کنم که هیچ موقع ای پی تون رو به شکل عمومی منتشر نکنید. طبعات امنیتی بسیاری داره
2- اینجا جای پیگیری نیست قربان ، از طریق تیکت باید پیگیر باشید تا بررسی بکنیم ولی در حالت کلی موردی در سرور اصلی و وضعیت وجود ندارد
Vlad
October 30th, 2019, 09:47
آیا ترافیک نامحدود یا مثل بعضی ها تو پنل مینویسن نا محدود ولی بعد از ارایه میبینید 20 ترابایت هستش.؟
hpnn.wm
October 30th, 2019, 11:09
آیا ترافیک نامحدود یا مثل بعضی ها تو پنل مینویسن نا محدود ولی بعد از ارایه میبینید 20 ترابایت هستش.؟
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ما از دیتاسنتر حداقل اسما نامحدود خریداری کردیم. ولی برای این که شما به مشکل برنخورید بهتره اول از طریق تیکت با ما در تماس باشید تا نوع کسب و کار شما مشخص بشه سپس از دیتاسنتر به شکل کامل در این مورد پرس و جو بشه تا شما نیز به مشکل بر نخورید
mehriz
October 30th, 2019, 13:02
با سلام
1- بهتون پیشنهاد می کنم که هیچ موقع ای پی تون رو به شکل عمومی منتشر نکنید. طبعات امنیتی بسیاری داره
2- اینجا جای پیگیری نیست قربان ، از طریق تیکت باید پیگیر باشید تا بررسی بکنیم ولی در حالت کلی موردی در سرور اصلی و وضعیت وجود ندارد
ای پی اصلی نیست.یع ای پی همین جوری زدم:-p
- - - Updated - - -
یه نمونه ای پی هلندتون و پ خ کنید
hpnn.wm
October 30th, 2019, 17:31
ای پی اصلی نیست.یع ای پی همین جوری زدم:-p
- - - Updated - - -
یه نمونه ای پی هلندتون و پ خ کنید
دوست من یه ای پی همینطوری که پینگ نمی ده. من فکر کردم ای پی شماست که دارید ازش پینگ می گیرید.
درخواست ای پی هلند رو از طریق تیکت بدید براتون ارسال می شه
hpnn.wm
November 2nd, 2019, 15:18
فروش همچنان ادامه دارد....
پنل سرویس هم اضافه گردید
shafaghi99
November 3rd, 2019, 13:17
من ازشون یک سرور خریدم . برای تست . خوبه و فقط تنها ایرادی که داره از نظر من اینه که کاربر نمیتونه سیستم عامل خودش نصب کنه . چون من نیاز دارم سیستم عامل و عوض کنم
hpnn.wm
November 5th, 2019, 12:18
دوست من پنل آماده شده و در دسترس هست - نمایی از پنل نیز در پست اول قرار داده شده است
shafaghi99
November 5th, 2019, 14:33
دوست من پنل آماده شده و در دسترس هست - نمایی از پنل نیز در پست اول قرار داده شده است
نصب سیستم عامل هنوز بزودی هست
mohsen8s
November 9th, 2019, 01:03
کاش تلگرام هم داشتین یا حداقل یه پشتیبانی انلاین لحظه ای.
پنل انتخاب و نصب سیستم عامل اگه اماده هست من سفارش بدم ؟
hpnn.wm
November 9th, 2019, 14:00
با سلام
دوست من عموما تیکت های پرسشی خیلی سریعتر و نهایتا در 30 دقیقه پاسخ داده می شوند
اما در مورد پنل - در حال حاضر سفارش و نصب سیستم عامل انتخابی اتوماتیک انجام می شه.
اما در صورتی که بخواهید بعد از سفارش اقدام به تعویض سیستم عامل بفرمایید به پنل کاربری تا اخر این هفته اضافه خواهد شد.
بنابراین در صورت تمایل به خرید اقدام بفرمایید
mohsen8s
November 9th, 2019, 18:19
با سلام
اما در مورد پنل - در حال حاضر سفارش و نصب سیستم عامل انتخابی اتوماتیک انجام می شه.
اما در صورتی که بخواهید بعد از سفارش اقدام به تعویض سیستم عامل بفرمایید به پنل کاربری تا اخر این هفته اضافه خواهد شد.
بنابراین در صورت تمایل به خرید اقدام بفرمایید
اوکی من برای تست سرویس دهیتون امروز یک سفارش ثبت کردم که تحویل طول کشید.
سیستم عامل اوبونتو 16 رو انتخاب کردم ولی اوبونتو 18 تحویل دادن (حالا خیلی ایراد نداره ولی دقت در درخواست مشتری مهمه)
الان چند ساعت هست تحویل گرفتم ولی فقط نیم ساعت تونستم وصل بشم(قطعی یا خاموشی داره)
میانگین زمان پاسخگویی تیکت در تایم کاری هم بالا هست(چندین ساعت انتظار)
پنل ریست و تغییر سیستم عامل تا این لحظه وجود نداره(قول هفته اینده داده شد)
شماره تماس هم متاسفانه وجود نداره( نه تلفن شرکت و نه همراه شخصی)
تا اینجا برای روز اول راضی نبودم ولی مجددا نظرم رو درباره سرویس به روز میکنم
انشالله که اتفاقات امروز اتفاقی باشه
hpnn.wm
November 9th, 2019, 18:48
با سلام
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند
ظاهرا همین اشتباه در سیستم عامل نیز برای همین مورد بوده و از این مورد ازتون عذرخواهی می کنم
دوست من تیکت های شما همه در کمتر از 30 دقیقه پاسخ داده شده اند بجز اولین تیکتتون مورد که ساعت 12 شب داده بودید.
در حال حاضر متوجه می شم که چرا درخواست چت انلاین داشتید ولی متاسفانه پاسخ به تیکت زمان بر هست.
پنل نیز همونطور که گفته شده در طی این هفته برای همه یوزر ها با تمامی امکانات فعال خواهد شد.
این جزو یکی از قوانین ماست لطفا مد نظر داشته باشید.
۳.۴ کلیه مشتریان موظف هستند درخواستهای پشتیبانی خود را به زبان و فونت فارسی از سیستم پشتیبانی ارسال نمایند و از تماس با تلفنهای واحد فروش، فرمهای تماس با ما و… برای پیگیری درخواستهای پشتیبانی خودداری کنند.
تذکر: بجز ارسال تیکت و ایمیل سایر روشهای ارتباطی مانند تماس تلفنی، چت و … مستند نبوده و شرکت نیز صرفا موظف به پاسخگویی از طریق تیکت و ایمیل میباشد و نه از طرق دیگر.
در حال حاضر نیز مشکل عدم ارتباط شما توسط دوستان بررسی می شود و بزودی نتیجه از طریق تیکت برای شما ارسال خواهد شد
irshishar
November 9th, 2019, 19:53
یک سفارش ساعت 17:15 ثبت کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم و تیکت هم 18:17 که هنوز جواب ندادن تحویل سفارش و جواب تیکت که راضی کننده نبوده بعد از تست سرور تکمیل میکنم از سرور راضی هستم یا خبر
hpnn.wm
November 9th, 2019, 20:28
با سلام
دوست من دقیقا قبل از ثبت تیکت شما سرویس شما تحویل داده شد.
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند. که از بابت تاخیر این مورد از شما نیز عذرخواهی می کنم
در حال حاضر مشکل سیستم تحویل نیز حل شده است.
اما دوستان واقعا احساس می کنم یا از زمان پاسخ گویی به تیکت انتظار زیادی دارند یا واقعا تیکت رو با چت روم اشتباه گرفتند. دلیل اینکه ما از چت انلاین استفاده نمی کنیم همین هست ! چون باید به مشکلات کاربران با دقت و به نوبت رسیدگی بکنیم
تیکت ثبتی شما در طی 1 ساعت پاسخگویی شده است. حالا اگر انتظار پاسخگویی زیر 5 دقیقه برای مشکل فنی داشتید متاسفانه چنین امکانی در مجموعه ما نیست
irshishar
November 9th, 2019, 20:42
با سلام
دوست من دقیقا قبل از ثبت تیکت شما سرویس شما تحویل داده شد.
به دلیل به عده تغییرات در سیستم تحویل به شکل کاملا موقت از کار افتاده بود برای همین همکاران به صورت دستی نصب کردند و تحویل دادند. که از بابت تاخیر این مورد از شما نیز عذرخواهی می کنم
در حال حاضر مشکل سیستم تحویل نیز حل شده است.
اما دوستان واقعا احساس می کنم یا از زمان پاسخ گویی به تیکت انتظار زیادی دارند یا واقعا تیکت رو با چت روم اشتباه گرفتند. دلیل اینکه ما از چت انلاین استفاده نمی کنیم همین هست ! چون باید به مشکلات کاربران با دقت و به نوبت رسیدگی بکنیم
تیکت ثبتی شما در طی 1 ساعت پاسخگویی شده است. حالا اگر انتظار پاسخگویی زیر 5 دقیقه برای مشکل فنی داشتید متاسفانه چنین امکانی در مجموعه ما نیست
ممنون از سرور
نظرم راجبه سرور تمام امکانات عالی هست حتی نیاز به رجیستر توسط خودمون نبود و زحمتش رو خودشون کشیدن و سرعت دانلود عالی بود سرور هلند . سی پی یو و رم کامل اختصاصی هست تو سرور
راجبه تیکت
متاسفانه چون انقدر جواب تیکت های رو قبلا زود جواب گرفتیم شاید انتظار زیادی باشه از همه ی شرکت های که زود جواب بدن و این مشکل از شما نیست از ماست چون قانونا 72 ساعت زمان پاسخگویی هست اما چون خودتون توی یکی از همین پست ها گفتید زیر نیم ساعت جواب می دید من این مورد رو ذکر کردم.
راجب زمان تحویل سرو
خوب چون زمانی برای تحویل نزدید خیلی ها از جمله بنده فکر می کنیم تحویل فوری هست . بنده سرور از جاهایی گرفتم که 24 ساعت هم زمان برد ولی چون از قبل این موضوع اعلام شده بود منتظر نبودیم . اگر لطف کنید برای مشتری ها یک زمانی مثلا تحویل در 3 ساعت ذکر کنید خیلی اتظار ها و سوالات مشتری هاتون کم میشه.
و نکته آخر انقدر عصبانی نشید . همینطوریشم تا شب کلی فکرمون درگیر هست . خودتونو جای مشترکین بزارید . (می دونم سخته)
hpnn.wm
November 9th, 2019, 20:50
با سلام ممنون از شما بابت نظرتون
خدمت شما عرض کنم.
بنده در مورد تیکت های پرسشی (مثل تخفیف - نمایندگی - سوال در مورد منابع و ....) عرض کردم که زیر 30 دقیقه جواب داده می شه و توی همون پست هم خدمتت دیگر دوست گرامی عرض کرده بودم که عینا براتون کوت می کنم
ولی تیکت شما فنی بود و در مورد تحویلی بود که انجام نشده بود. بنابراین ممکنه زمان بر باشه
اما در مورد تحویل هم تا قبل از 4-5 ساعت پیش همه چیز بدون مشکل بود و زمان تحویل بین 2 الی 15 دقیقه بود (بسته به سیستم عامل) ولی چون مشکل نرم افزاری داشتیم این مساله تحویل برای شما و سایر دوستان پیش امد
اما واقعیتش بنده عصبانی نبودم و نیستم ، حق مشتری می باشد که از سرویسش انتقاد و یا نظر دهد ولی در جانب قضیه این حق هم برای ما محفوظ هست که به انتقادات پاسخ دهیم.
با اینحال در صورتی که سوتفاهمی پیش امده و یا سهوا باعث القا رفتار زننده شدیم از شما عذرخواهی می کنم. ولی بنده صرفا قصد پاسخ داشتم و نه هتک حرمت!
با تشکر
sepehrmj
November 14th, 2019, 20:07
سلام ایا روی سرور هاتون میشه سرور پروکسی ران کرد ؟ http پورت (80)
hpnn.wm
November 14th, 2019, 20:26
با سلام
مشکلی در اجرا این مورد وجود ندارد!
sepehrmj
November 14th, 2019, 20:27
خودتون کانفیگ هم انجام میدید ؟
hpnn.wm
November 14th, 2019, 21:08
خودتون کانفیگ هم انجام میدید ؟
با سلام در صورت درخواست با هزینه نا چیزی به شکل یکبار بله انجام می شه
irshishar
November 14th, 2019, 21:30
سلام امکان نصب و راه اندازی هاستینگ هم روی سرورها هست؟
سی پنل
اگر بله هزینه کامل نصب و کانفیک و لایسنس + لایت اسپید برام خصوصی بفرستید
hpnn.wm
November 14th, 2019, 22:03
با سلام خدمت دوستان گرامی
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی راه اندازی گردیده و شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
در حال حاضر پنل بر روی سرور های ثبتی جدید به شکل اتوماتیک فعال می شود ولی نهایتا تا 48 ساعت آینده بر روی تمامی اکانت ها و سرورهای مجازی قبلی نیز فعال سازی خواهد شد و از طریق قسمت "سرویس های من" و انتخاب سرور مد نظر در دسترس خواهد بود.
از تمامی دوستان که در این مدت صبوری کردند صمیمانه سپاسگذاریم. نمونه اسکرین شات از پنل در زیر ضمیمه شده است.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی راه اندازی گردیده و شامل قابلیت های زیر می باشد:
در حال حاضر پنل بر روی سرور های ثبتی جدید به شکل اتوماتیک فعال می شود ولی نهایتا تا 48 ساعت آینده بر روی تمامی اکانت ها و سرورهای مجازی قبلی نیز فعال سازی خواهد شد و از طریق قسمت "سرویس های من" و انتخاب سرور مد نظر در دسترس خواهد بود.
تیکت دادم بی زحمت پاسخ بدین...
با سلام
دوست من این اطمینان به شما داده می شه که پاسخ تیکت ها در اسرع وقت توسط دوستان پشتیبان داده می شه!
- - - Updated - - -
سلام امکان نصب و راه اندازی هاستینگ هم روی سرورها هست؟
سی پنل
اگر بله هزینه کامل نصب و کانفیک و لایسنس + لایت اسپید برام خصوصی بفرستید
با سلام
براتون پیام خصوصی شد
sepehrmj
November 14th, 2019, 23:51
بعد چندتا پروکسی میشه ارایه داد ؟
hpnn.wm
November 15th, 2019, 01:07
با سلام
ممنون می شم برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید
TakCompany.CoM
November 17th, 2019, 18:14
سلام
من دوروزه تیکت ارسال کردم اما جوابی از طرف شما دریافت نکردم
hpnn.wm
November 17th, 2019, 22:43
با سلام دوست من ذسترسی به اینترنت فعلا در کل کشور شدیدا محدود شده - لطفا صبوری بفرمایید
iMohsen
November 23rd, 2019, 16:31
سلام . تحویل سرویس مگه اتوماتیک نیست ؟ پس چطور هنوز خرید صبح تحویل نشده ؟!تیکت هم که جواب ندادین
hpnn.wm
November 23rd, 2019, 21:30
سلام . تحویل سرویس مگه اتوماتیک نیست ؟ پس چطور هنوز خرید صبح تحویل نشده ؟!تیکت هم که جواب ندادین
با سلام
تحویل برای تمامی سرور ها بجز امریکا به شکل اتوماتیک می باشد.
به دلیل قطعی اینترنت به شکل سراسری و وجود برخی قسمت های وبسایت در خارج از کشور امکان ورود به قسمت مدیریت و پاسخ گویی وجود نداشت
امروز بعد از وصل شدن به تمامی تیکت ها پاسخ گویی شد. از همه دوستان بابت این مورد معذرت خواهی می کنم
edward71
November 24th, 2019, 10:30
درود
امکان ارائه سرور تست وجود داره ؟
ali215215
November 24th, 2019, 11:15
چرا در سفارش ها-انخاب اس اس دی نیست؟
کدام کشور اس اس دی دارید؟
hpnn.wm
November 24th, 2019, 11:41
درود
امکان ارائه سرور تست وجود داره ؟
با سلام
متاسفانه خیر ولی تا 3 روز امکان برگشت وجه به شکل کامل وجود دارد!
چرا در سفارش ها-انخاب اس اس دی نیست؟
کدام کشور اس اس دی دارید؟
با سلام
کشور امریکا - هلند و انگلیس دارای اس اس دی می باشند و اخیرا اضافه شده اند. در طی همین هفته قصد بروزرسانی کارت خرید رو داشتیم که مشکلات اینترنتی به وجود امد.
در حال حاضر صرفا بر روی هلند وجود دارد و شما می تونید از هلند سفارش بدید و در صورت نیاز به تغییر لوکیشن تیکت بدید تا براتون انجام بشه
از بابت این مساله عذرخواهی می شود
ahmadjanam98
November 26th, 2019, 08:31
با سلام یه سرویس از شما خریدم بی زحمت فعالش کنید با تشکر
hpnn.wm
November 26th, 2019, 09:38
با سلام
دوست من در صورتی که از امریکا باشه به شکل دستی نصب و راه اندازی می شود. صبوری بفرمایید بزودی خدمتتون تقدیم خواهد شد
ahmadjanam98
November 26th, 2019, 10:05
با سلام
دوست من در صورتی که از امریکا باشه به شکل دستی نصب و راه اندازی می شود. صبوری بفرمایید بزودی خدمتتون تقدیم خواهد شد
اوکی ولی من برای آلمان خریدم . با تشکر . راستی الان تو ناحیه کاربری زده فعال . ولی چجوری اطلاعات ورود رو پیدا کنم؟ منظورم یوزر و پسورد هستش
hpnn.wm
November 26th, 2019, 12:54
دوست من اگر در ناحیه کاربری براتون فعال زده اطلاعات براتون ایمیل شده است
ahmadjanam98
November 26th, 2019, 16:19
مرسی همه چیز عالیه . فقط وقتی از تو پوشه wwwroot میخوام فایل دانلود کنم حجم نمیده و دانلود نمیشه .
اینکارم کردم : دوست عزیز رویپوشه wwwrootکه برای انلود گذاشتی راستت کلیک کن بعد properties انتخاب کن بعد گزینه secutiry رو انتخاب کن بعد add رو بزن و تو اون قسمت ever رو تایپ کن
ولی فایده نداشت . یه لطفی میکنی کمکم کنی؟
hpnn.wm
November 26th, 2019, 17:44
دوست من ممنون می شم موارد مرتبط به پشتیبانی رو صرفا از طریق تیکت پیگیری بفرمایید.
دوستان قطعا در اولین فرصت رسیدگی می کنند
taranoome
November 30th, 2019, 13:52
سلام خسته نباشید
دیتاسنتر هلند و امریکا رو میفرمایید + نوع هارد
با تشکر
hpnn.wm
November 30th, 2019, 14:01
با سلام
دیتاسنتر امریکا FDCSERVERs و nexeontech
هلند Serverius
نوع هارد برای هر دو هم SSD موجود هست و هم HDD
abrand
November 30th, 2019, 14:41
سلام
چند سوال از خدمتتون داشتم
سرور های مجازی هلند به صورت پیشفرض ssd هستن؟
در سرور های مجازی که ارائه میدید منابع کاملا اختصاصی هستش؟
سرعت دانلود و آپلود در سرور های مجازی هلند چقدر هستش؟(دانلود و آپلود زیادی ندارم اما سرعت برام بسیار مهمه)
با تشکر
hpnn.wm
November 30th, 2019, 16:08
سلام
چند سوال از خدمتتون داشتم
سرور های مجازی هلند به صورت پیشفرض ssd هستن؟
در سرور های مجازی که ارائه میدید منابع کاملا اختصاصی هستش؟
سرعت دانلود و آپلود در سرور های مجازی هلند چقدر هستش؟(دانلود و آپلود زیادی ندارم اما سرعت برام بسیار مهمه)
با تشکر
با سلام
نه دوست من ، همه سرور ها و قیمت ها به شکل پیشفرض با هارد HDD هستند. با اینحال امکان ارائه سرور هلند با هارد ssd با کمی هزینه اضافه وجود دارد.
منابع کاملا اختصاصی هست و در مورد پرت هم ، پرت سرور اختصاصی (اصلی) 1Gbps کاملا اختصاصی می باشد. که نمونه تست آن از وب سایت اسپید تست در زیر ضمیمه شده است
سلام آقا
کارت گرافیک داره سرور ها؟ امکان اجراء و استفاده از نرم افزار BlueStacks هست؟
hpnn.wm
November 30th, 2019, 16:38
سلام آقا
کارت گرافیک داره سرور ها؟ امکان اجراء و استفاده از نرم افزار BlueStacks هست؟
با سلام
متاسفانه خیر کارت گرافیکی وجود ندارد
ولی در سری ویندوز 2012 با رم بالای 4 امکان اجرای بلواستک نیز وجود دارد.
در صورت تمایل بفرمایید تا خودمون براتون نصب و راه اندازی کنیم
Nomix
December 1st, 2019, 12:37
سلام
آیا منابع واقعا اختصاصی هست ؟
امکان ارائه تست دارید ؟
من نیاز به یک سرور با مشخصات زیر دارم لطفا راهنمایی کنید .
رم 4
سی پی یو دو هسته
هارد 100
هلند
ویندوز سرور 2019 دیتاسنتر ( فایل iso به شما میدم باید همین نسخه نصب باشه )
taranoome
December 1st, 2019, 13:20
سلام تا چه میزان هارد از هلند میتونیر ارائه بدید
سرعت دانلود و اپلود از المان و ایران چگونه هست میتونید تست کنید؟
با تشکر
hpnn.wm
December 1st, 2019, 14:22
سلام
آیا منابع واقعا اختصاصی هست ؟
امکان ارائه تست دارید ؟
من نیاز به یک سرور با مشخصات زیر دارم لطفا راهنمایی کنید .
رم 4
سی پی یو دو هسته
هارد 100
هلند
ویندوز سرور 2019 دیتاسنتر ( فایل iso به شما میدم باید همین نسخه نصب باشه )
با سلام
دوست من منابع سخت افزاری کاملا اختصاصی می باشد.
در مورد ارائه سرور تست متاسفانه امکان پذیر نیست ولی تا 3 روز امکان برگشت وجه به شکل کامل وجود دارد.
ببنید در صورت استفاده از سرور ها با منابع سفارشی شده براتون گرونتر در می اد مثلا سرور درخواستی شما (هارد از نوع hdd باشد) 68 هزار تومان قابل ارائه است
در حالی که اگر از افرهای پیشفرض ما یعنی پلان 4 گیگ استفاده بفرمایید علاوه بر اینکه 1 هسته اضافه تر خواهید داشت هزینه کمتری هم خواهید پرداخت یعنی 48 هزار تومان!
بنابراین پیشنهاد بنده این هست که از پلان پیشفرض ما یعنی پلان ویژه اسفاده بفرمایید
رم 4
سی پی یو 3 هسته 3000 مگاهرتز
هارد 100
قیمت 48 هزار تومان
اما در مورد سیستم عامل ما ویندوز 2019 نسخه دیتاسنتر با اخرین اپدیت به شکل اریجینال ارائه می دیم و عملا نیازی به نصب توسط خودتون نیست اما در صورت تمایل می تونید لینک ایزو رو بدید تا براتون مونت بشه و خودتون دسترسی کنسول گرافیکی رو خواهید داشت تا خودتون کارهای نصب و ... رو انجام بدید!
سلام تا چه میزان هارد از هلند میتونیر ارائه بدید
سرعت دانلود و اپلود از المان و ایران چگونه هست میتونید تست کنید؟
با تشکر
با سلام
لطفا لینک تست بدید تا براتون از لوکیشن های درخواستی شما تست شود (در مورد سرعت اپلود و دانلود)
شما تا چه میزان هارد نیاز دارید ؟ و اینکه ایا SSD نیاز دارید یا HDD ؟
taranoome
December 1st, 2019, 16:11
نوع هارد
hdd نیاز هست و برای شروع 100 گیگ
مقدار سی پی یو برام مهم نیست فقط رم و هارد
hpnn.wm
December 1st, 2019, 18:00
نوع هارد
hdd نیاز هست و برای شروع 100 گیگ
مقدار سی پی یو برام مهم نیست فقط رم و هارد
با سلام
بله قابل ارائه هست
edward71
December 2nd, 2019, 22:44
درود
یه سرور هلند ازشون خریداری شد، به امید کیفیت و پشتیبانی خوب
hpnn.wm
December 2nd, 2019, 23:06
درود
دوست عزیز فرمودید تحویل سرویس اتوماتیک هست، من یه سرور هلند گرفتم اما تحویل اتوماتیک انجام نشده و همچنان وضعیتش معلق هست، تیکت هم ارسال کردم
با سلام
تحویل اتوماتیک هست ولی به این معنی نیست که دقیقا سر سفارش تحویل بگیرید ممکن هست 2 الی 15 دقیقه بسته به نوع سیستم عامل طول بکشه
چیزی که من الان مشاهده کردم این بود که سرویس شما تحویل داده شده است
درود
یه سرور هلند ازشون خریداری شد، به امید کیفیت و پشتیبانی خوب
ممنون از شما امیدوارم که بتونیم رضایت شما رو نیز جلب کنیم
starting
December 3rd, 2019, 18:59
درود
یک سرویس هلند خریدم ببینم چطور هستید از نظر کیفیت
December 3rd, 2019, 20:22
درود
یک سرویس هلند خریدم ببینم چطور هستید از نظر کیفیت
امیدوارم که پاسخ درخواست های شما رو بده و رضایت شما رو جلب بکنه
taranoome
December 4th, 2019, 13:45
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
hpnn.wm
December 4th, 2019, 15:20
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
alirezakaj
December 4th, 2019, 15:21
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
hpnn.wm
December 4th, 2019, 16:49
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
با سلام دوست من
امریکا شدیدا به ابیوز حساس هست. دلیل اینکه هلند بیشتر وارز هست اینه که کشور هلند از بابت قوانین سایبری خیلی سخت گیر نیست ولی در امریکا تقریبا خیلی سخت هست که چنین موردی پیاده بشه
متاسفانه سیستم *****ینگ انجمن فعال هست و منظورتون رو در باره اینکه سرویوز چه مشکلی داره رو متوجه نشدم!
منظورتون اینه که خود دیتاسنتر باعث ایجاد مشکل برای شما می شه ؟ اگر منظورتون همین باشه باید خدمتتون عرض کنم خیر - برای این مورد گارانتی می شه
ولی حتما باید نوع مخصوص وارز رو از ما خریداری بفرمایید
taranoome
December 4th, 2019, 17:31
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
خب همون 200 + اخرین مقدار هاردی که میتونید ارائه بدید
نوع هارد هم hdd
مقدار رم 4 گیگ
سی پی یو مهم نیست
استفاده به عنوان سرور دانلود
از نظر کپی رایت نمیخام مشکل داشته باشه
hpnn.wm
December 4th, 2019, 18:33
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
alirezakaj
December 4th, 2019, 19:12
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
hpnn.wm
December 4th, 2019, 19:22
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
دوست من مطمئنا مشکلی در این مورد نداریم اگر امکانش باشه لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید تا براتون توضیحات ارائه بشه
qasem1368
December 5th, 2019, 04:25
سلام. من سایت روی وی پی میخوام بالا بیارم.ای پی سایت را جدیدا مدام مسدود میکنن. آی پی اضافه هرچندتا که بخوام ارائه میکنید؟ هزینه هر ای پی اضافه چنده؟ کانفیگ رایگان(نصب دایرکت ادمین یا سی پنل نال شده) برای بالا آوردن سایت هم برای بنده انجام میدید؟
hpnn.wm
December 5th, 2019, 11:09
با سلام
دوست من در بالا اوردن سایت هیچ موقع ای پی رو مسدود نمی کنن فقط دامنه رو ***** می کنند - مگر اینکه شما برای mtproto یا موارد مشابه استفاده بکنید.
برای هماهنگی بیشتر لطفا با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید
MoriP
December 6th, 2019, 11:10
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
hpnn.wm
December 6th, 2019, 12:31
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
با سلام
امیدوارم باعث جلب رضایت شما شود
toojih
December 12th, 2019, 19:43
سلام
قیمت های تاپیک با سایت چرا متفاوت است ؟
hpnn.wm
December 12th, 2019, 20:59
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
MR.S
December 13th, 2019, 11:47
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
hpnn.wm
December 13th, 2019, 12:15
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
MR.S
December 13th, 2019, 13:59
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
hpnn.wm
December 13th, 2019, 14:03
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه چرا که تغییرات ارزی باعث افزایش قیمت می شوند
در حالی که حدود قیمت ارزی بیش از 15 درصد تغییر کرده با اینحال برای شما کمتر از 8 درصد تغییرات داشته است
در مورد پاسخ گویی عموما سریع پاسخ گویی می شود ولی چون امروز روز جمعه هست تعداد دوستانی که پاسخ گو هستند و انجام می دهند به نصف تغییر می کند
برای همین باید صبوری کنید در اسرع وقت امروز پاسخ گویی می شود
arisu
December 13th, 2019, 15:17
سلام دوستانی که سرور سفارش دادند اگر راضی بودند از سرورها لطفا بصورت کامل از سرعت پورت و.. اطلاع رسانی کنند.مرسی
عکسی که گزاشتند پورت 10 گیگ است پس چرا نوشتند پورت سرورها 1 گیگ است؟
hpnn.wm
December 13th, 2019, 16:20
باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
MR.S
December 13th, 2019, 17:13
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
hpnn.wm
December 13th, 2019, 17:18
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
5 الی 10 هزار تومن فکر نمی کنم تفاوت بین مرفه و درد دار باشه. و همچنین من فکر نمی کنم جایی با 5 الی 10 هزار تومن بیشتر بتونه با کیفیت مناسب خدمتتون همون منابع رو ارائه بکنه
با اینحال در صورتی که مشکل فنی باشه ممکنه این زمان طول بکشه
من خودم به دوستان می گم که سریعا پیگیر کار شما باشند که به مشکل برنخورید.
و ممنون می شم به پیغام خصوصی پاسخ دهید
vistaix
December 13th, 2019, 23:54
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
edward71
December 14th, 2019, 03:14
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
hpnn.wm
December 14th, 2019, 09:38
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
دوست من توی وب سایت تیک گزینه ssd رو که بزنید براتون نمایش داده می شه
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
دوست من قیمت ها ثابت بودند تا زمانی که رنج تغییرات بیش از یک مقداری نباشه ولی وقتی بیش از 15 درصد هست امکان ضرردهی رو نداریم و این ربطی به تخفیف ماه اول و ... ندارد! و نهایت تغییرات برای سرویس های شما 5 هزار تومان می باشد!
abrand
December 14th, 2019, 16:54
با سلام
یک سرویس با مشخصات زیر خریداری شد:
سرورهای مجازی هلند - پلان ویژه
4 گیگ رم اختصاصی
3 هسته با 3000 مگاهرتز توان پردازشی اختصاصی
80 گیگ هارد از نوع hdd
1 گیگابیت سرعت ارتباطی
کیفیت و کارایی سرور مجازی مورد نظر رو بررسی میکنم و در این تایپک به اطلاع کاربران انجمن میرسونم,فقط امیدوارم منابع اختصاصی باشن
hpnn.wm
December 14th, 2019, 18:34
با سلام
امیدوارم که کیفیت و پشتیبانی و البته قیمت نظر شما دوست گرامی جلب نماید
seyyed_ahmad
December 15th, 2019, 23:52
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
hpnn.wm
December 16th, 2019, 09:15
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
با سلام
زمان پاسخگویی به تیکت های فنی از 9 صبح تا 9 شب می باشد و ممکن هست به همین دلیل پاسخگویی به تیکت شما به همین علت به امروز موکول شده است
از این بابت عذرخواهی می کنم و قطعا پیگیر مورد شما از تیم فنی خواهم بود
persiansoftware
December 17th, 2019, 22:15
با سلام و عرض خسته نباشید.سرویسی خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز تحویل داده نشده و اصلا تحویل اتوماتیک نبود.لطف بفرمایید تحویل بدید چون بسیار زیاد به سرورم الان نیاز دارم.سپاسگزارم
hpnn.wm
December 17th, 2019, 22:43
با سلام و عرض خسته نباشید.سرویسی خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز تحویل داده نشده و اصلا تحویل اتوماتیک نبود.لطف بفرمایید تحویل بدید چون بسیار زیاد به سرورم الان نیاز دارم.سپاسگزارم
دوست من تعداد زیادی سفارش در حال حاضر وجود دارد
ممنون می شم در طی پیغام خصوصی ادرس ایمیل ثبت نامیتون رو بفرمایید تا خودم شخصا پیگیر مورد شما باشم
persiansoftware
December 18th, 2019, 07:52
دوست من تعداد زیادی سفارش در حال حاضر وجود دارد
ممنون می شم در طی پیغام خصوصی ادرس ایمیل ثبت نامیتون رو بفرمایید تا خودم شخصا پیگیر مورد شما باشم
سلام روزتون بخیر
سپاس از پاسخدهی شما در فروم. بنده براتون پیغام خصوصی ای ارسال کردم.ممنون میشم محبت بفرمایید زحمت تحویل را بکشید.تشکر
hpnn.wm
December 18th, 2019, 09:04
من از همه دوستان به خاطر همکاری صمیمانه تشکر می کنم!
ولی دوستان مد نظر داشته داشته باشید که سرور های آمریکا تحویلشون انی نیست
همچنین سرور ها با سیستم عامل های بجز ویندوز و لینوکس تحویلشون انی نیست (مثل میکروتیک و کریو و ....)
idinkhabis
December 20th, 2019, 18:16
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
hpnn.wm
December 20th, 2019, 18:26
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
با سلام
دوست من ، جدا از شما بابت این مورد عذرخواهی می کنم! متاسفانه هاستی که ازش استفاده می کنیم این مشکل رو داره
برای همین این مساله بعضا که تعداد سفارش بالاست پیش می اد. ممنون می شم مشخصات ورود رو بفرمایید تا براتون بررسی و سریعا نصب و تحویل داده بشه
باز هم عذرخواهی ما رو پذیرا باشید
- - - Updated - - -
منظور از مشخصات ورود ، ایمیلی هست که در وب سایت ما ثبت فرمودید هست رو در طی پیام خصوصی ارسال بفرمایید
edward71
December 21st, 2019, 23:02
درود
امکان ارائه سرور مجازی ایران رو ندارید ؟
kambiz1000
December 23rd, 2019, 09:02
از سرویسهاتون برای تورنت هم میشه استفاده کرد؟
hpnn.wm
December 23rd, 2019, 21:24
درود
امکان ارائه سرور مجازی ایران رو ندارید ؟
با سلام ، متاسفانه خیر سرور مجازی ایران ارائه نمی شود
- - - Updated - - -
از سرویسهاتون برای تورنت هم میشه استفاده کرد؟
با سلام ، سرورهای هلند مشکلی با استفاده و دانلود موارد کپی رایت دار از تورنت ندارند
miladgame
December 27th, 2019, 02:54
سلام
سرور هلندتون از کدوم دیتاسنتر هست؟
hpnn.wm
December 27th, 2019, 12:10
سلام
سرور هلندتون از کدوم دیتاسنتر هست؟
با سلام از دیتاسنتر serverius
irshishar
December 27th, 2019, 14:18
کاش روی حرف خودتون حداقل میموندن افزایش 7 هزار تومانی روی فاکتور ماه سوم نشون میده نکته شما هم مثل شرکت های دیگه فقط سر کار گذاشتن مشتری بوده
40077
hpnn.wm
December 27th, 2019, 21:13
کاش روی حرف خودتون حداقل میموندن افزایش 7 هزار تومانی روی فاکتور ماه سوم نشون میده نکته شما هم مثل شرکت های دیگه فقط سر کار گذاشتن مشتری بوده
40077
دوست من ما نیازی به سر کار گذاشتن شما نداریم
شرکت های دیگه چه دلار بالا بره چه پایین هزینه از ماه های بعد افزایش پیدا می کنه
اگر واقعا شکایت دارید از دولت داشته باشید. ما هزینه هامون با ارز هست اگر بیشتر از میزانی باشه ما مجبور به افزایش هستیم.
رو راست بگم ما اومدیم اینجا که علاوه بر ارائه خدمات، در امدی هم داشته باشیم. نمی تونیم که یه چیزی هم از جیب خودمون بگذاریم!
همینطوری به خاطر حاشیه سود پایین به قیمت نصف دیگر شرکت ها ارائه می دیم.
شما که اسکرین شات گذاشتید ! بهتر بود یه اسکرین شات از دو ماه پیش و اکنون دلار و ارز رو هم می گذاشتید ! هزینه افزایش قیمت 2500 تومانی و بیشتر هر واحد ارزی رو هم ما باید تقبل کنیم ؟ به چه علتی ؟
vistaix
December 27th, 2019, 23:58
اون پلن اقتصادی که 2هسته هست هر هسته 1000 تاس یعنی؟
یا 2 تا 2000 هست
چون 2 هسته اگر باشه یا 3هسته اگر باشه 2000 یا 3000 واقعا کم هست
hpnn.wm
December 28th, 2019, 11:05
اون پلن اقتصادی که 2هسته هست هر هسته 1000 تاس یعنی؟
یا 2 تا 2000 هست
چون 2 هسته اگر باشه یا 3هسته اگر باشه 2000 یا 3000 واقعا کم هست
با سلام
بله دوست من همونطور هست که فرمودید ! ما 2000 - 3000 مگاهرتز که ارائه می دیم به شکل اختصاصی ارائه می گردد.
مابقی دوستان هم به همین شکل فروش دارند ، شما فکر می فرمایید یک سی پی یو سرور اصلی چه میزان توان پردازش داره ؟
m3hdiii
December 28th, 2019, 13:45
همین مشکل رو هم من دارم و سرور هلند من تحویل داده نشد در تیکیت ها هم گفتم فوق العاده واسم مهمه
ایمیل روهم واستون خصوصی فرستادم
MR.S
December 28th, 2019, 13:47
همین مشکل رو هم من دارم و سرور هلند من تحویل داده نشد در تیکیت ها هم گفتم فوق العاده واسم مهمه
تحویل سفارش ها فقط اتوماتیکه آنی نیست، ینی مثلا ممکنه تحویل اتوماتیک 24 ساعت طول بکشه:-p
m3hdiii
December 28th, 2019, 13:49
تحویل سفارش ها فقط اتوماتیکه آنی نیست، ینی مثلا ممکنه تحویل اتوماتیک 24 ساعت طول بکشه:-p
من این سرور رو جدای بحث قیمت به خاطر اتوماتیک بودن گرفتم و فوق العادهع واسم مهم بود برسه دستم الان کل کارام ریخته به هم
hpnn.wm
December 28th, 2019, 14:36
من این سرور رو جدای بحث قیمت به خاطر اتوماتیک بودن گرفتم و فوق العادهع واسم مهم بود برسه دستم الان کل کارام ریخته به هم
با سلام
دوست من متاسفانه از دیروز به دلیل مشکلات فنی هاست تحویل اتوماتیک با مشکل مواجه شده
برای همین از شما دوست گرامی عذرخواهی می کنم. اطلاعات سرور براتون ارسال گردید
نه لزوما دوست من ! وقتی مشکلی برای هاست و سیستم نرم افزاری اش پیش می اد همه دوستان در بخش فنی و تحویل در تلاش هستند که
1- سریعا سرور ها رو تحویل دهند
2- مشکل فنی تحویل اتوماتیک رو برطرف بکنند.
در این حین ممکن هست با توجه به تعداد سفارشات ، روند تحویل کمی زمانبر باشه. و در این اوقات بدیهی است که تحویل اتوماتیک نیست!
پی نوشت : با اینحال صرفا برای کسانی که با تفاوت تحویل انی و اتوماتیک مساله دارند باید عرض کنم :
تحویل انی : این هست که بعد از انجام سفارش و پرداخت مانند هاست سی پنل اطلاعات ارسال شود!
تحویل اتوماتیک : این هست که انجام کار های تحویل و ارائه دستی انجام نمی شود و اتوماتیک بعد از تکمیل سفارش انجام می شود و بین 2 الی 15 دقیقه زمانبر هست
mojitb
December 28th, 2019, 14:51
درود
این سرور ها برای MTProxy هم میشه استفاده کرد و کانفیگشو انجام میدین ؟
hpnn.wm
December 28th, 2019, 16:41
درود
این سرور ها برای MTProxy هم میشه استفاده کرد و کانفیگشو انجام میدین ؟
با سلام.
دوست من این امکان که شما بتونید روی سرور mtproto نصب بفرمایید وجود دارد ولی در صورت ***** شدن از سمت زیرساخت امکان ارائه ای پی جدید باتوجه به محدودیت تعداد ای پی وجود ندارد !
در ضمن امکان کانفیگ این سرویس نیز توسط ما وجود ندارد. در صورت خریداری سرویس باید خودتون اقدام به نصب و کانفیگ بفرمایید
Mohsen_Androidi
December 29th, 2019, 12:50
سلام دیشب ثبت نام کردم سرویس هم خریدم الان نه میتونم با ایمیلم و پسوردم وارد بشم و نه میتونم ریکاوری کنم یعنی چی؟
بخش تماس با ما ایمیلمو فرستادم لطفا پیگیری کنید
hpnn.wm
December 29th, 2019, 16:41
سلام دیشب ثبت نام کردم سرویس هم خریدم الان نه میتونم با ایمیلم و پسوردم وارد بشم و نه میتونم ریکاوری کنم یعنی چی؟
بخش تماس با ما ایمیلمو فرستادم لطفا پیگیری کنید
با سلام
دوست من از سمت ما مشکلی برای پنل وجود نداشته و ندارد.
لطفا ایمیلی که در طی ثبت پیگیری از طریق قسمت "تماس با ما" وارد کردید رو بدید تا بدم بررسی بکنند و سریعا پیگیر کار شما باشند
maadsoft
December 30th, 2019, 19:51
خریداری شد اما تحویل آنی ندارند ... هنوز تحویل ندادند
hpnn.wm
December 30th, 2019, 19:53
با سلام
دوست من در هیچ کجای این تاپیک به هیچ عنوان ذکر نشده است که تحویل انی داریم
در این مورد چندین بار هم شفاف سازی شده است که تحویل ما اتوماتیک هست
تحویل انی : این هست که بعد از انجام سفارش و پرداخت مانند هاست سی پنل اطلاعات ارسال شود!
تحویل اتوماتیک : این هست که انجام کار های تحویل و ارائه دستی انجام نمی شود و اتوماتیک بعد از تکمیل سفارش انجام می شود و بین 2 الی 15 دقیقه زمانبر هست
mohammadp31
December 31st, 2019, 15:13
پشتیبانی صفر
2 روزه تیکت بازه هیچ کس جواب نمیده واقعا متاسفم
عوض اینکه سرور ارزون بفروشنین گروم نر بدین پشتیبانی رو قوی تر کنید
hpnn.wm
December 31st, 2019, 16:03
با سلام
دوست گرامی بنده پیگیری رو انجام دادم. عموما ما پاسخ تیکت ها رو زیر 2 ساعت می دیم ولی برای مواردی از جمله کانفیگ - انجام موارد نرم افزاری و هر چیزی که نیاز به پشتیبانی فنی با زمان بالاتری می باشد، نیاز به وقت بیشتر هست.
تا جایی که پیگیری انجام شد فقط یک فرد که 2 روز منتظر پاسخ باشد، در لیست تیکت هست که احتمالا شما باشید که منتظر انجام کانفیگ نرم افزاری هستید.
دوست من کانفیگ ها به شکل دستی انجام می شوند و شما تنها فردی نیستید که از ما درخواست کانفیگ نرم افزاری رو داده! بنابراین باید منتظر باشید تا براتون به ترتیب انجام بشه و کار شما تا اخر امشب به اتمام خواهد رسید.
مورد بعدی که باید خدمتتون عرض کنم برای ما پشتیبانی امری مهم هست . چه ما ارزون بفروشیم و چه گرون به ترتیب به درخواست های مشتریان پاسخگو هستیم و قیمت سرویس هیچ تفاوتی در نحوه ارائه پشتیبانی (که به نظر خیلی از دوستان خوب توصیف می شود) فرقی نخواهد کرد
mahdi20
January 1st, 2020, 22:09
سلام
وقتتون بخیر
لطفا بفرمایید اعلام کنید غیر از تیکت می توان با شما در شبکه های اجتماعی صحبت کرد پیرامون خرید سرویس؟
hpnn.wm
January 1st, 2020, 23:00
سلام
وقتتون بخیر
لطفا بفرمایید اعلام کنید غیر از تیکت می توان با شما در شبکه های اجتماعی صحبت کرد پیرامون خرید سرویس؟
با سلام
عموما مرجع رسمی ما تیکت هست با اینحال تلگرام شخصی همکارم رو با رضایت خودشون، براتون طی پیام خصوصی انجمن فرستادم که می تونید باهاشون حرف بزنید و سوالاتتون رو بپرسید.
arisu
January 3rd, 2020, 13:52
سلام دوستانی که سرور سفارش دادند اگر راضی بودند از سرورها لطفا بصورت کامل از سرعت پورت و.. اطلاع رسانی کنند.مرسی
عکسی که گزاشتند پورت 10 گیگ است پس چرا نوشتند پورت سرورها 1 گیگ است؟
باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
سلام اقا خسته نباشیدالان میخواستمسفارشبدم ازپلن ویژه میتونینفوریتحویلبدین؟
miladgame
January 3rd, 2020, 15:11
حداکثر پهنای باند مصرفی روی پلن اقتصادی هلند در ماه چند ترابایت هست؟
hpnn.wm
January 3rd, 2020, 20:43
سلام اقا خسته نباشیدالان میخواستمسفارشبدم ازپلن ویژه میتونینفوریتحویلبدین؟
با سلام دوست من
تحویل اتوماتیک هست و عموما برای اکثر سفارشات بین 2 الی 15 دقیقه زمان می بره.
اینکه بعضی از دوستان می گویند که تحویل داده نشده و ... برای پیک با تعداد سفارش بالا هست. که در اون حالت ظاهرا به خاطر محدودیت های هاستی که در حال حاضر وب سایت روی اون هست، سیستم تحویل اتوماتیک از کار می افتد یا به درستی کار نمی کند.
اما در حال حاضر مشکلی در تحویل سرور های مجازی از لوکیشن های آلمان ، انگلیس و هلند وجود ندارد!
حداکثر پهنای باند مصرفی روی پلن اقتصادی هلند در ماه چند ترابایت هست؟
با سلام دوست خوب من
ممنون می شم در این مورد از طریق تیکت پیگیر باشید و یا با ای دی تلگرامی که خدمتتون در اینجا پیغام خصوصی شد در ارتباط باشید تا براتون توضیحات لازم ارائه گردد