PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناتوانی دیتاسنتر در ارائه لایسنس سی پنل به دلیل تحریم

CYB3R
February 15th, 2011, 18:04
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سرور اختصاصی دارم تو دیتاسنتر singlehop که مدت تریال سی پنلش داره تموم میشه .
خواستم لایسنس بگریم گفتند چون سایت ایرانی میزبانی می کنید به دلیل تحریم ها نمی تونیم لایسنس ارائه بدیم .
چه کنم الان من ؟!!

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

پ.ن : سرور رو مستقیم از singlehop نگرفتم ، از طریق نمایندگی ها که اگر خودشون مایل باشن اینجا اعلام می کنن .

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

اصلاح می کنم : لایسنس میدن فقط اگر شکایت بشه به طور مستقیم سرور رو ترمینیت می کنن .

najvahost
February 15th, 2011, 18:07
سلام
باید لایسنس را اکسترنال بگیرید
مثلا از سایت زیر خرید کنید
cPanel License from cPanelSource.com. Lowest price. Free instant activation. Free upgrades (http://cpanelsource.com/)

Arashdn
February 15th, 2011, 18:09
لایسنس اکسترنال
cpanelsource.com

amirHoseein
February 15th, 2011, 18:10
این چه قانون مسخره ایی هست ترمینت کردن ؟
چه کسی این قانون رو وضع کرده تو سینگل هاپ ؟

s.w.a.t
February 15th, 2011, 18:13
شما میتونی از جای دیگه لایسنس بگیرید. حتما نباید از خودشون تهیه کنید.
پ.ن اگه خواستید در میتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید

CYB3R
February 15th, 2011, 18:24
این چه قانون مسخره ایی هست ترمینت کردن ؟
چه کسی این قانون رو وضع کرده تو سینگل هاپ ؟
گفتم که از خود سینگل هاپ نگرفتم ، از یکی از نمایندگی ها که تو این انجمن هم فعالیت دارن خرید کردم و این قانون هم مربوط میشه به اون ها .

amirHoseein
February 15th, 2011, 18:42
گفتم که از خود سینگل هاپ نگرفتم ، از یکی از نمایندگی ها که تو این انجمن هم فعالیت دارن خرید کردم و این قانون هم مربوط میشه به اون ها .
قوانین مسخره رو اولش گفتن یا جایی نوشتن ؟
رو چه حسابی خرید می کنند از این نماینده ها عجیب هست برام ! ترمینیت کردن ! کودکانه هست

CYB3R
February 15th, 2011, 18:49
رو چه حسابی خرید می کنند از این نماینده ها عجیب هست برام ! ترمینیت کردن ! کودکانه هست
داخل قوانین استفاده که من ندیدم ، موقع خرید لایسنس پرسیدم .
طی آخرین صحبت هایی که کردم گفتند لایسنس اینترنال نمی تونیم بدیم بهتون ، اکسترنال می تونید خرید کنید که اون هم باز قضیه ترمینیت رو داره !

TukaNet
February 15th, 2011, 18:53

این کمی اشتباه هست که روی سینگل هاپ که یکی از حساس ترین دیتاسنتر ها هست سایت بالا بیاری

شما هم سعی کن از یک جای دیگه سرور تهیه کنی چون راهی نداره !

ترمنیت هم کودکانه نیست ... رعایت قوانین دولتی هستش !

EXXXIR
February 15th, 2011, 19:39
همون اول نباید میگیرفتین،

اکسترنالم بگیرید که با ای پی ایران وارد شین که سریع تر بسته میشه.

مگر سرور از جایی بگیرید که اینترنال بده به ایرانم گیر نده مثل کارو